30 Юли, 2024 06:18 1 130 20

Поли Карастоянова: Летният сезон започна чудесно

  • поли карастоянова-
  • туризъм

Има всички предпоставки да продължи по същия успешен начин, изпреварвайки най-добрата досега година – 2019-а, заяви туристическият експерт

Поли Карастоянова: Летният сезон започна чудесно - 1
Снимка: Евронюз България

Летният сезон започна чудесно, заяви пред Евронюз България изпълнителният директор на Националния борд по туризъм Поли Карастоянова.

Още през април имахме почти летни температури. Има всички предпоставки сезонът да продължи по същия успешен начин и да завърши, изпреварвайки най-добрата досега година – 2019-а.

Но в същото време има фактори, които тревожат бизнеса. За съжаление, предишният министър на туризма не успя да осигури по-дълъг гратисен период за туроператорите и ставката по ДДС се промени буквално в средата на сезона.

Свидетели сме и на невероятно високи цени на тока за небитовите потребители. И това изправя „на нокти“ бизнеса, работодателските организации протестираха... Обърнахме се за спешни мерки, защото това в много голяма степен застрашава малкия и среден бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стюардесата

    10 0 Отговор
    и тя се появи !
  • 2 Експерт потуризъм

    10 1 Отговор
    Започна чудесно, със спукана тръба. Поне нямаше престрелки за паркомясто на слънчака.

    Коментиран от #4

  • 3 Слънчака е пълен.

    6 4 Отговор
    Другите ни курорти също.....бум на морския туризъм у нас.
  • 4 Къде ли

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Експерт потуризъм":

    Си изхвърлят отпадните води в Гърция ?????

    Коментиран от #5

  • 5 Модерни технологии

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Къде ли":

    Не и в заливите вероятно. Изпомпват ги обратно и ги оставят да изсъхнат на слънце.

    Коментиран от #11

  • 6 българин 777

    7 1 Отговор
    тази противяга на кого е човек че е на този пост само лапачи в бг генерали „професори „политолози и всякакви рантутници
  • 7 Иван

    1 2 Отговор
    Зависи от гледната точка, но - поне морето - не могат да "приватизират".

    Приятно е да си на почивка на морето, но - има някои критики, въпреки, че е на ниво.

    Коментиран от #18

  • 8 Демократ

    9 1 Отговор
    Мадам туризъм, любовницата на мошеника Пламен Молов, мафиота от НДСВ, председател на Комисията по земеделие и пръв приватизатор на винения бизнес в Пловдив, ректор на хранително-вкусовия университет в Пловдив, човека на Таки за предлагане на подкупи за граничен пункт кап.
    Андреево. Несменяеми,недосегаеми, вечно властващите мошеници определят съдбата на България. Какво полезно е направила за туризма тази мадам, че е в ръководството?
  • 9 Голям смях

    7 0 Отговор
    "С дружен смях и пиперливи закачки туристическата гилдия посрещна съобщението, че Поли Карастоянова е голям началник". Това е 101-то превъплъщение на бившата стюардеса, подвизаваща се като изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.Каква ли не беше през последните 20 години?! Член на лявата партия на Александър Томов-Лупи и член на дясната партия на Царя; приближена на Георги Гергов и на Красимир Гергов; почитателка на Бойко Борисов през 2009 година и протестираща срещу Бойко Борисов през 2013 година; умилкваше се около Сергей Станишев и Румен Овчаров, беше партиен другар на Слави Бинев… Звездният й миг настъпи, когато успя да очарова Валери Симеонов, който я направи депутатка от Патриотичния фронт, но бързо я уличѝ в лобизъм и я изгони, та дори не иска да чува името й вече. Това е българската елитна мадам, любовницата на Племен Моллов, великия ректор на пловдивския университет по хран.вкусова промишленост, мошеник,приватизатор,депутат от НДСВ, човек на Таки. Много тъжно е! Трябва да спасяване България !
  • 10 оня с коня

    4 4 Отговор
    Отявлените про-руски Еничари със завидна Всеотдайност заливат със Злоба всичко ДОБРО което се случва в България.Ама било мръсно и презастроено нашето Море,а Гръцкото било Раят на Света?А КОЛКО от тях ИЗОБЩО са виждали море поради "Неблагоприятни" Финансови причини?И да - няма проблем да си напълнят един Леген с вода,да сипят малко Сол в нея за да изглежда като морска и да си топнат краката,а вместо Гръцки плажен чадър струващ 15 Евро да си разпънат безплатно Чадъра за дъжд!И защо е всичко това?Ами такива са инструкциите от Москва- да се МАЧКА самочувствието на редовия Българин внушавайки му се че нищо в Дъргавата не върви,да загуби "Вяра в бъдещето" и да падне НА КОЛЕНЕ пред Русия с молба да дойде и да вземе нещата в Свои ръце!Е такива кво да ги прайш,пък и ...стават ли за нещо?!

    Коментиран от #15

  • 11 И аз така си мисля

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Модерни технологии":

    Ама едва ли......и там масово отпадните води в морето...
  • 12 Морето ни е пълно с туристи

    2 2 Отговор
    Ша минем рекорда от 2019 година.
  • 13 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    4 2 Отговор
    Ша направим дебели пачки, с огромните си хотели по нашето черноморие.
  • 14 Бях в Приморско

    4 1 Отговор
    Пълно с туристи......само не ми казвайте че българина е...беден.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 пълнете

    2 0 Отговор
    гушити на му-.;„три-.„;.те .-- по„;.-ли-.;„ти„;.-ци
  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    В сравнение с гръцките плажове, нашето море е ЛУКС КАТЕГОРИЯ...

    Коментиран от #20

  • 19 бл.134 в Zап. парк

    2 1 Отговор
    Как няма да започне : компенсации за ток, евтини работници от Узбекистан и Непал, богати дъртофелници от Западна Европа и апартаменти милионери от Българистан
    Вашата мммама
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.