Last news in Fakti

1 Февруари, 2015 15:34 14 675 27

17-годишен без книжка уби малко момиченце

  • катастрофа-
  • без книжка-
  • уби-
  • момиченце

Дете на година и половина е починало, след като е блъснато от неправоспособен водач в Пловдив, съобщиха от полицията в града.

Около 11:45 часа на ул. “Кипарис” в Пловдив лек автомобил BMW, управляван от 17-годишен младеж, при движение на заден ход е, ударил момиченце на година и половина.

Детето е откарано незабавно в болница, но след час е починало. Няма данни за употреба на алкохол от водача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 2 Отговор
    Много оскъдна информация. Детето само ли е било? Ако е само на година и половина, то явно не е от българския етнос, а може би и водача.

    Коментиран от #3, #5, #8

  • 2 Ники

    1 0 Отговор
    Хайде сега в затвора докато не забременее там та да върне на хората детенцето!
  • 3 Шекспир

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Викаш другите етноси може де се газят сами или ние да ги газим?Просто трябва да сме по информирани явно.
  • 4 цеци

    1 1 Отговор
    toz sega i az 6te go grumna ako e moeto dete
  • 5 гостенин

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Напротив!!! Автора може би умишлено е спестил някой подробности, но пък ни е оставил жокер "ул Кипарис" - Пловдив.... Аз понеже не съм от там и цъкнах в гугъл и ми излезна "Шекер Махала" . С фактите : БМВ , 17 год. шофьор без книжка , дете на год. и половина без надзор .... едва ли ще ти трябва по подробна информация да се сетиш.

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гостенин":

    От гост 1 .Браво разгадахте тайната която не желаех да напиша. Шекспир не ми се сърди.
  • 7 Красо Зелето

    1 2 Отговор
    И какво значение има, дали е ромче, циганче, или турче? Всички имат сърца и душа. Не е хубаво това което е станало. Не защитавам никого. Както има добри Българи, така има и добри Роми и Турци, и обратното. Зависи на какви ще попаднеш, но това не ни дава право да ги съдим всички заедно. Жалко за случилото се, и дано имат сили родителите да се борят с болката, която е нелечима. А до ПОЛИЦИЯТА, алоооо лишпери, мързеливи вземете се в ръце, защото всяка катастрофа ви тежи на гърба, за вас знаем, че нямата съвест да си вършите работата. Щом това 17 годишно момче, кара кола в града, значи Полиция няма. Аз преди 10 години, когато нямах книжка, ме беше страх да карам мотора на улицата, камо ли в града. Защото имаше полиция, сега е пълна анархия, и затова стават катастрофите. Никой няма страх от вас, нито респект. Вземете се стегнете! Защото ще дойде ден, няма да имате пенсии, няма да имате и заплати, защото няма кой да ги плаща! Народа се избива всеки ден.

    Коментиран от #14

  • 8 Shmeker

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Значи водачът е виновен според нашите закони.
    Детето наистина е по-ниско от видимостта от колата, но дали е имало придружител? Ако е нямало - това може да се случи на всеки водач, да пази Господ.
  • 9 диан

    2 2 Отговор
    пак БМВ
  • 10 Кобрата

    1 0 Отговор
    Не го оправдавам, че кара без книжка, но хубавото е, че ще го осъдят по закона за непълнолетните и присъдата му няма да е като на тези от 18 години нагоре.
  • 11 КАТ

    2 0 Отговор
    Не се правете на умни!На никой не пука за вас.Той е убил дете и след като е неправоспособен това е умишлено убийство.Сега трябва да му шибнат 20 години в затвора за да се научи и да се научат и другите пишлигари,че така не става!
  • 12 гост

    1 0 Отговор
    Лошото е, че въпросните пишлегари не четат новини и няма да разберат за това, като се замисля колко такива случай е имало досега явно не помага...
  • 13 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    УЖАС
    НЕ Е ЗА КОМЕНТИРАНЕ
    НО ДЕТЕ НА ГОДИНА И ПОЛОВИНА КАКВО ПРАВИ ЗАД ТАЗИ КОЛА
    ИЛИ ТОЗИ Е ФОРСИРАЛ
    ЗАЩО НЯКОЙ ОТ РОДИТЕЛИТЕ МУ НЕ ГО Е ДЪРЖАЛ ЗА РЪКА
    УЖАС Е ТОВА НА НИКОЙ ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧВА
    А И ТОЗИ 17Г КОЙ МУ ДАВА КЛЮЧОВЕ НА БМВ НЯМА КНИЖКА КЪДЕ ОТИВАШ ВЕ
    ЗАЩО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА В НЯКОЙ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА
    МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО
    ПОЧЕРНЕНИ СА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ
  • 14 сака ти се

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Красо Зелето":

    а полицията да ти обърше г.за
  • 15 909

    1 4 Отговор
    Такива трябва публично да ги бесат заедно с бащи ти им защото и те са виновни ! Как може на такъв 17 годишен да му даде ключовете ??? СМЪРТ ЗА ТАКИВА!!!
  • 16 Българин

    4 3 Отговор
    А как може дете на година и половина да бъде оставено само да играе на улицата , питам аз. Циганска работа . Родителите трябва също да бъдат подведени под отговорност...
  • 17 Maurice

    3 3 Отговор
    Като има полиция- полицейщина, като няма- мързеливи лешпери.... Последно, да има или да няма. Нали като има полиция плачем, че ни взимат парите. Или да има полиция, ама само за другите. За нас да няма, че да си караме спокойно в добро настроение(подпийнали), с телефон на ухото, без колан и фарове. Гражданската се превръща в излишен разход, но ако някой без застраховка случайно ни блъсне, олеле майко, г-н Корумпиран, сега кой ще ми плати смачканите тенекии? Някъде се беше споменало, че ако полицията я махнем, ще се избием за по-малко от седмица. Аз лично предпочитам американския модел с изразена полицейска репресия. Не ми излизайте с факта, че там има много повече убийства и престъпления, защото в САЩ е пълно с нечиста раса от цял свят.

    Коментиран от #19

  • 18 bentley

    1 1 Отговор
    основния проблем е , че българите не могат да шофират.
    ето ви и всекидневните доказателства - това е,
    цъкат си на вайбърите(най-новата мода) местни селски рейсъри,яко много тъпи парчета,пияни,дрогирани и изобщо кухи женски лейки,това е...
  • 19 мунчо

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Maurice":

    17 годишен циганин удря циганче на година и половина - и двамата без надзор! Лошо!
  • 20 TSFH

    2 1 Отговор
    Какво е виновно БМВ-то бе? Виновни са родителите и на водача и на загиналото.Едните са виновни,че оставили ключовете за колата,а другите за това,че детето е било без надзор !
  • 21 EMSKI

    0 0 Отговор
    Каква книжка,какъв "водач" на МПС? На 17 години е ,колата не е негова,няма свидетелство за управление на МПС...и най-вероятно е м....л!!....все пак случката е в Шекер махала,нещо да не ви е ясно?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 20 лв

    1 0 Отговор
    Нека рекета по ЗДВП започне сега !!
  • 24 хххххххххххх

    0 0 Отговор
    За тези които не са наясно - това е улицата успоредна на тази на която се намира КАТ - Пловдив. Или казано по-просто на не повече от 300 метра от КАТ.
  • 25 калайката

    0 0 Отговор
    Циганите още същата вечер са си направили ново . Тия не ги мислете изобщо .
  • 26 бггб

    0 0 Отговор
    Не разбирам защо никаде не се споменава че става дума за цигани, може да са български граждани обаче са си цигани, тоест не е трябвало изобщо да става тема. Господин симеонов бъдете по-конкрете в бъдеще
  • 27 шипара

    0 0 Отговор
    Пичаги, аре стига с това цигани и нам си какви..., прави ли ви впечатление че от около година насам няма ден да не утрепат детенце под 4 години...Какво говори това бе, аре събудете се бе, за цигани и българи ли е мястото да се говори когато умират деца бе...тва требва трепане на место на площада, иначе децата ни ще са като пилета, само трепане брат..., ама верно българина е "бий за да те уважават" ,... бой требва брат, яко тоягата, иначе се така ще сме...
    P.S. Господ да прощава детенцето...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове