Last news in Fakti

9 Септември, 2011 10:52 750 1

Мартин Димитров: Ако старите лидери отстъпят, десницата ще полети

  • софия-
  • мартин димитров-
  • десница-
  • избори 2011

Ако някои знакови лидери в дясното разберат, че е по-добре да направят крачка назад, десницата ще полети. Ако се даде път на младите, има шанс отново да печелим избори, заяви в "Гореща точка"  по TV 7 Мартин Димитров.

Време е разумът да надделее в тази десница, призова той и успокои десните избиратели, че на следващите парламентарни избори десницата ще бъде консолидирана и силна и ще се даде път на цяло ново поколение млади политици, които СДС отглежда.

Що се отнася до договорките в дясното за предстоящите избори, Мартин Димитров подчерта, че с Иван Костов са имали разбирателство за "широка дясна коалиция" и ДСБ да предложат кандидат за вицепрезидент, което се е забавило с три месеца.

Десетки пъти съм го убеждавал да подпише коалиция с всички, егото трябва да бъде оставено настрани в името на големите цели и хората, обясни синият лидер и добави, че винаги е искал приятелски отношения с ДСБ, но не и ултиматуми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 златко захариев

    1 0 Отговор
    Това което трябва на сините е една НОВА СИНЯ ПАРТИЯ /НСП/,необременена с миналото и негативите му.Всички сегашни и бивши лидери,независимо колко добро или зло са причинили на партията, трябва да се оттеглят и съвсем нови лица трябва да я поемат,развият и подготвят за бъдещето.Това е единственият начин,да може да се консолидира отново дясното, да се върне вярата в синята идея и да се промени най-накрая нещо в тази държава!