Last news in Fakti

14 Септември, 2011 14:33 542 0

Още един полет днес за руските туристи

  • софия-
  • ивайло московски-
  • руски туристи

Радостните новини щяха да бъдат, ако генерално беше решен въпроса, съобщи министърът на транспорта Ивайло Московски.

Още един полет днес за руските туристи - 1
Ивайло Московски /Снимка БГНЕС/

Радостните новини щяха да бъдат, ако генерално беше решен въпроса. Довечера в 18,00 часа ще бъде извършен полет на България Ер към Санкт Петербург. Ще бъдат превозени 139 пътника, съобщи министърът на транспорта Ивайло Московски пред журналисти на летище София.


Това е договорено с руски тур оператор, който заплаща полета. Преговорите са продължили 3-4 часа. Остава да договорим следващите полети на 16 и 23 септември.
Относно отнемането на лиценза на България Ер, Московски заяви, че при нарушение на регламента имат право да съставят акт.


Московски уточни, че предишният полет, който се е извършил е от страната ни, е  финансиран  от българската държава. С него са били  извозени предимно жени, деца и бременни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА