Last news in Fakti

19 Септември, 2011 10:43 933 0

Фермер загина при инцидент с трактор

  • шумен-
  • загинал-
  • трактор-
  • инцидент

Фермер загина при инцидент с трактор. Загиналият е 63-годишният Неделчо Неделчев от  Радко Димитриево. Тракторът, който  той управлявал, се преобърна в коритото на река „Поройна” край селото. Това  съобщиха от пресцентъра на полицията.

Сигналът бил подаден вчера около 9.00 часа сутринта от ловджии. Мъжете намерили преобърналия се трактор и веднага се обадили на телефон 112. Собственикът на над 1000 декара ниви в района и крупен арендатор Неделчо Неделчев обаче бил мъртъв от часове. Разследващ полицай, експерт - криминалист и съдебен лекар са извършили оглед на място.

Предната вечер мъжът влязъл да жъне слънчоглед в нивата си, но комбайнът му се повредил. Неделчев оставил машината в полето, след което отишъл до стопанския двор, за да вземе трактора си “ТК-80”, с който решил да се върне на нивата. Казал, че има намерение да спи в него, за да пази повредения комбайн от крадци.

Минал с трактора си по моста на реката, след това тръгнал надясно по течението. Коритото на p.Поройна в този участък обаче е стръмно и машината се преобърнала във водата, като премазала мъжа.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА