Last news in Fakti

27 Септември, 2011 16:27 859 0

ВМРО: Първанов се вслуша, но закъсня

  • софия-
  • вмро-
  • кснс-
  • избори 2011

Макар и със закъснение, президентът влезе във функциите си. Заседанието е насрочено за 1 октомври. По-добре късно, отколкото още по-късно, смята председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, защото още на 25 септември ВМРО поиска незабавното свикване на КСНС.
Заседанието на КСНС е възможност най-сетне да се съберат политиците, които носят пряка отговорност за съдбата на българските граждани. Това е моментът, в който те трябва да загърбят тясно партийните си предизборни интереси и да се проявят като държавници.
Ние, от ВМРО – БНД, считаме, че здравият разум ще надделее и министърът на вътрешните работи ще изпълни дълга си, като се заеме с преките си задължения, без да пренасочва отговорността върху подчинените си.
Вчера ВМРО изпрати конкретни предложения в Министерския съвет и настоява те да бъда разгледани на консултативния съвет.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА