Last news in Fakti

31 Март, 2016 09:50 6 787 36

Собственикът, влачил куче с колата си: Забравих, че е на теглича

  • куче-
  • влачено-
  • забравил

Стефан Игнатов твърди, че карал само с 10-15 км/ч

Собственикът, който беше заснет да влачи кучето си на теглича на кола, отдаде случая на разсеяност и небрежност, съобщи bTV. Стефан Игнатов забравил, че животното е там, след като се заприказвал със съсед и после спешно тръгнал за работа.

Вчера bTV показа кадри от инцидента, след като хиляди се обявиха в подкрепа на Милко Величков, който беше арестуван, след като стреля, за да спре шофьора.

На тях се вижда как Величков изважда шофьора от колата, а малко по-късно му нанася няколко удара в областта на краката и главата.

Стефан Игнатов, който кара автобус по линия 280, разказа пред bTV, че в съботния ден разходил кучето си Нола. Закачил повода му на теглича на колата си, заговорил се със съсед, обадили му се обаче от работата и трябвало да тръгне. Така забравил, че кучето е на теглича.

„Аз тръгвам към службата и съм изключил, че кучето ми е отзад”, каза Игнатов.

По думите му кучето през цялото време е тичало, вързано за колата. „Животното има способността да тича до 40 км/ч”, изтъкна Игнатов. „Това влачене се е получило в следствие на гърмежите. Кучето от уплах пада”, допълни той.

Игнатов е получил акт, а предвидената глоба е до 1000 лева. „Поемам си вината, сгреших”, призна Игнатов. Той твърди, че е карал с 10-15 км/час. Чул изстрел, видял, че такси му сигнализира с фарове и спрял.

По думите му е имало минимум 3 изстрела. „По мен насочваше оръжието. Не знам за какво става въпрос, не знам и за кучето и когато излизам, виждам кучето, че е на земята”, разказа Игнатов.

Самият Милко Величков преди дни коментира, че е имало „леко потупване по рамото”. Той отрича твърденията, че е стрелял по посока на автомобила на Игнатов.

„Почват нападки, удари, закани. Бях душен, боляха ме краката. Няколко души ме биха, не един”, коментира още той.

След инцидента Стефан Игнатов и семейството му не живеят в къщата си в кв. „Левски”.

„Имам жена с малко дете, жената реве постоянно. Не смея да покажа семейството си, укриваме се. Не си спя вкъщи, първата вечер съм спал в колата”, оплака се Игнатов.

„Във Фейсбук има хиляди заплахи към мен. Публикували са ми адреса на къщата, пощенския код”, посочи собственикът на кучето. „Аз съм на показ в момента, най-голямата звезда, най-големият терорист”, казва Игнатов.

Той заяви намерението си да се премести със семейството си в чужбина. Игнатов твърди, че обича животните и в момента се грижи за 14-годишен пинчер със сърдечни проблеми.

Според природозащитника Елица Енева оправданията на собственика на кучето не го оневиняват.

„Дали нарочно или без да иска, трябва да си понесе отговорността за това деяние. Писна ни толкова години насилниците на животни да остават ненаказани”, коментира тя.

„И аз да съм била на това място, сигурно съм щяла да реагирам така. Милко е герой, защото е реагирал. Той е предотвратил престъпление. Ако за теглича беше вързано дете, надали някой щеше да има противно мнение”, коментира Енева.

Според нея Милко Величков е действал в състояние на афект, а собственикът на кучето се изкарва жертва.

Адвокат Марин Марковски обаче беше категоричен, че законът е ясен - не може да се упражнява насилие върху човешко същество.

„Този човек трима души скочиха да го бият”, посочи той.

„След като е спрял, кучето е спасено, това, което става след това, си е престъпление”, каза Марковски. Той уточни, че дори и някой да е действал под афект, това не го оневинява, ако е извършил престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    0 1 Отговор
    Вместо да се скрие в миша дупка, да не му пишат името и да не му показват лицето, тоя наглец претендира, че е пълен идиот и бил забравил кучето.

    Изобщо не съм природозащитник, нямам и домашно животно дори, но понякога (какъвто е този случай) живота на едно куче със сигурност е по-ценен отколкото на подобен малоумник нагъл.
  • 2 btv

    2 1 Отговор
    Егати тапата даржажааа - трепиат бабите и дедовците ни по селата - изнасилват стари баби на 80-90 години .....всички малчат ?!

    Мутри пребиват хора на улицата .....всички малчат ?!

    За ненкакво помиярско псе - се стреля срещу хората......други пак вдигат вриава че видиш ли били природозащитници ?!


    Народа в БГ явно е станал мнооого ИНТЕЛИГЕНТЕН .....

    БЕЗ ДУМИ .......

    Коментиран от #7

  • 3 Джон Смит

    1 1 Отговор
    За една торба с бълхи, се писа толкова! За всекидневно страдащите обикновенни Бългаски данакоплаци? Може да бъдат теглени на теглича на мутренската ни кола! Опа държава!

    Коментиран от #29

  • 4 Емо

    0 0 Отговор
    Каква е жълтата кола? Много ми хареса и аз искам такава.Някой ако знае нека сподели.
  • 5 Някой

    1 1 Отговор
    Може да е помияр, но е живо същество ! Ако е решил да го трепе, да го стреля и толкова - какви са тия малоумщини ? Малко му е боя ...
  • 6 котарака в чизми

    1 1 Отговор
    Напълно възможно е да го е забравил и най вероятно така е станало! Я, помислете малко!?
    Ако решил да го трепе, щеше да му даде отрова, все пак това е НЕГОВОТО КУЧЕ и той го ХРАНИ.
    Тоя лумпен с пистолета е за бой, а не собственика!
    Тръгнал да раздава правосъдие, човек ще си забрави кучето и ще го убият, заради едно куче?!
    Много малоумници живеят в Бълхария.
    В последно време тия "природозащитни" организации се набарбалякаха с толкова много кинти, че промиват мозъците на хората до безобразия и тоя лумпен е готов да претрепе човек заради куче.
    Мен пък котките по ме кефят, за тях, защо няма приюти, ААААА?
    Скотове със скотове!
  • 7 котарака в чизми

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "btv":

    Точно така!
    Всеки ден трепят баби и дядовци, ама не се намери един да гръмне с пистолета тия изверги, в Бълхаристан кучетата са им по мили от бабите и дядовците или просто, такава е модата.
  • 8 котарака в чизми

    1 1 Отговор
    Енева не прави разлика между дете и куче, за нея е едно и също, това е много болен човек и има нужда от психиатър!
    Има много такива болни хора.
    На всеки му се е случвало да блъсне животно на пътя, това престъпление ли е?
    Явно е по невнимание, на всеки се случва, едно е да забравиш кучето вързано, друго е да блъснеш ДЕТЕ на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!!!!!!!
    Случвало се е и хора да забравят пликове с пари на покрива на колата, СЛУЧВА СЕ, но не трябва "загрижени граждани" да раздават правосъдие, Българие заприличала на Дивия Запад, всеки бие, вади пистолет и гръми, пребива......, няма таква смотана държава.
  • 9 питбула

    1 1 Отговор
    Смятайте в каква държава живеем, направо съм потресен, човека си забравил кучето на теглича на колата, щото е куче и за това го е вързал, а и трябва да е вързано, щото е КУЧЕ и заради това го пребили и стреляли по него, не знам какво става.
    Заради едно куче ще убият човека, направо му издават смъртна присъда и природозащитниците одобряват и казват, че и те ще го убият, направо не мога да повярвам.
    В България омразата към човека е по силна от тази към животните, може би, защото живеем, като животни.
    Ами ако беше забравил да нахрани кучето и то вземе, че умре, тогава?
    Ами ако куче умре после аутопсия ли ще му правят, може и да е убийство!?
    То човек да го е страх да гледа вече куче, изкарват го насилник и по бързата процедура, по бърза от тази предвидена за хората.
    Мизерията в Бантустана не се отразява добре на много хора и напрежениео избива не там, където трябва.
  • 10 skuche

    1 1 Отговор
    единия забравил кучето което си е негово повтарям КУЧЕТО а другия извадил пистолет и взел да стреля а сега кой е по малоумен че човека може така да си го разхожда че да не е единствен колко кучета бягат зад коли мотори колелета този човек ли е най големият престъпник.Пък и друго ако куче нападне човек всеки стой и гледа колко случая има на такива нападения абе нямам думи няма да пиша повече държава в която кучетата са по важни от хората не е държава
  • 11 птдсдевеф

    1 0 Отговор
    Нашия народ сме още в варварско време не зачитаме животинките и какво като е куче не носи душа ли? кво ми дреме за хората, че да ги мисля всеки си прави живота какъвто иска, и си има избор въобще, тея животинки нямат право на избор ай въобще не коментирайте, че ми писна от варвари.
  • 12 Джон Смит

    0 1 Отговор
    Тези "бабаите" Еко-меко, защо не отидат в една циганска махала, да защитят конете!?

    Коментиран от #21

  • 13 Деница

    2 0 Отговор
    Четейки горните коментари, продължавам да се убеждавам, че българина си заслужава цялата мизерия от която се оплаква ежедневно. Дали е престъпление да блъснеш животно с колата си - да, разбира се че е. Дали е нормално да сравняваш дете с куче - да, нормално е. Освен това въпросната госпожа съвсем адекватно се изказва, че ако господинът беше влачил дете, нямаше да има мнение, че той е невинен. А всичките думи, с които наричат кучето - "торба с бълхи", "помиярско псе" и т.н, доказват колко комплексирана и малодушна нацийка сме, и пак повтарям - заслужавате си високите данъци, ниските заплати и всичко останало, от което се оплаквате постоянно. По отношение на инцидентите с баби и дядовци, и мутри, в медийното пространство им се отдава доста голямо внимание. Това, че Вие господа, не гледате и не четете, е друг въпрос. И не на последно място - поне се научете да пишете без правописни и пунктуационни грешки, и тогава си позволявайте да обиждате животните с цветущи епитети. Все пак да не забравяме, че човекът е на върха на еволюцията заради владеенето на членоразделна реч.
    А дали животното е куче или котка, или кон, или коза, какво е значението и каква е разликата? Всички са живи същества, изпитващи болка и емоции, и заслужават добро отношение от нас. Защото ако аз ударя шамар на нечие дете, например на някое от Вашите деца, ще е голям проблем. Но ако пребия, или блъсна с кола, или влача с кола, или ослепя някое куче или котка, всичко е ОК, та то е само "торба с бълхи" !!!

    Коментиран от #16, #27

  • 14 бг идиотизъм

    0 1 Отговор
    Еееее, човека е забравил собственото си куче на теглича и е тръгнал, и ся какво някой съвсем случаен почва да гърми с пистолет(при което може да пострадат други случайни хора), после пребива собственика на кучето..........С КАКВО ПРАВО. Ми като е искал да му обърне внимание че тегли кучето да беше свирнал с клаксон или да му извика........Ся тоя пишман бабаит трябва да го съдят, ама яко, да му вземат и разрешителното и пищова, да полежи в затвора година две, че друг път даже и да не му идва на акъла да ги прай такива работи. А пишман природозащитниците да не реват толкоз много щото на повечето от тях изобщо не им пука за природата ами само гледат как да получат внимание, да се направят на важни и ако може да изкярят някой лев с тая дейност. Както един друг писа преди мене, що не отидат в циганската махала да вдигат панаири за животните там а, знайте ли колко много животни имат мангалите - коне, магарета, кучета, котки, кози, овце, свине.......и бъдете сигурни че изобщо не ги жалят, що не отидат да се разправят с тях ми се захванали с един обикновен българин. Щото по обикновения българин може да се плюе лесно, а отидеш ли да се репчиш на м....лите ща утрепят от бой и никой няма да си мръдне пръста за тебе. Та толкова по въпроса за "природозащитниците" в БГ.
  • 15 питбула

    0 1 Отговор
    Значи твърдиш, нормално е да сравняваме дете с куче? :)
    Ти явно нямаш деца, а ако имаш, социалните трябва веднага да ти ги отнемат, защото си опасна за тях!
    Я, ми кажи, кое дете го държат на каишка и ходи с наморник? Кое дете го връзват? Кучето е ЖИВОТНО, не е човек и само болен мозък може да го приравнява с човек!
    Куето имало ЕМОЦИИ???? Моля? За да има емоции, чувства, трябва да има разум и интелект, това са все качества присъщи на ЧОВЕКА, който е ЕДИНСТВЕНОТО разумно същество!
    Кучето, котката, пилето, кравата, свинята и други домашни животни имат ИНСТИНКТ и поведението им не се основава на РАЗУМ, това е доказано, попитай някой дресьор на животни или изследовател. :)

    Проблема е в затъпяването на нацията, хората все по малко четат и не се интересуват от нищо, апатията, липсата на интелект и разум създава доста изкривена и извратена представа за света около тях и за другите индивиди, защото човек оценява себе си, като винаги се сравнява с останалите, т.е. без база за сравнение е невъзможно да се оценим.
    От тук заедно с ниската самооценка идват и комплексите, омразата към другите хора, агресията.
    Примерно Хитлер е обичал страшно много животните, кучетата, имал е една прекрасна немска овчарка, която бих отглеждал с голямо удоволствие, но пък не може да се кажа същото за отношението му към хората!
    В България е модерно прости хора, да правят елемнтарни съждения.
    Виж Деничке, има си закони, има си институции и никой не може да стреля по други хора или да раздава правосъдие безнаказано, това ясно ли ти е?
    Ние не сме диваци, нито варвари, а правова държава, където ХОРАТА също имат права!
    Човека с главно Ч си е вързал кучето за теглича на колата, защото е куче и се връзва, за това стои вързано, за да не пострада някой ЧОВЕК, дете или някой преминаващ. Човека е шофьор на автобус, страшно отговорна и натоварена професия, извикали са го спешно и е забравил за кучето, случва се и е нормално, всички забравяме, но това не дава право на някой лумпен да извади патлак и да го застреля, после да го пребие, ясно ли ти е?
    Ако така я караме скоро няма да имаш кой и от какво да защитаваш, защото ще се самоизбием.

    Току виж, някой фен на прасенцата решил да ти раздаде правосъдие, щото си си купила свинско месо в магазина!?

    Знаеш ли, че прасето е много интелигентно и чувствително животно?
    Прочети, ако не ми вярваш!

    Да удариш дете и куче са две различни неща, особено ако удариш моето дете, НО МОЕТО КУЧЕ ти позволявам да го удариш, с най голямо удоволствие. :)

    Коментиран от #26

  • 16 питбула

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Деница":

    Коментара по долу е за номер 13!
  • 17 Краси

    0 0 Отговор
    Е, кой да се изрепчи на тия дето бият старци като в този случай очеизбодно има виновен и доказателства, че е виновен, но въпреки това се чува "Е, какво толкова, забравил е, случва се, то това е само куче" и т.н.?

    Ако някой някъде вземе, че понабие някой циганин за нещо, веднага ще му скочат на гушата защо се саморазправя и да му обясняват как и те са хора.

    Е, как да стане хем някой да направи нещо, хем като направи, "Ти ся какъв си, че се месиш?"?

    Коментиран от #18

  • 18 питбула

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Краси":

    Краси, вината е много относително понятие, винаги закона търси дали има умисъл в извършването на деянието и по това определя утежнващи вината обстоятелства!
    В конкретния случай умисъл ЛИПСВА, което оневинява дееца, защото става на въпрос за инцидент, схващаш ли?
    Примерно куче се хвърля да лае по колата и го прегазваш, кой е виновен? Ти ще бъдеш ли виновен? Вероятно НЕ!

    Друг пример от реалността:
    Дядо е оставен да гледа 2 годишно дете, докато отива в другата стая или до тоалетна детето пада през прозореца, който е бил забравен отворен, нелеп инцидент, нещастен случай.
    Дядото убиец ли е? Трябва ли да бъде съден за убийство по непредпазливост?
    Вероятно НЕ.
    Въпреки, че е напълно нелогично и абсурдно да се приравнява вината на животно с тази на човек, ще ти кажа защо. Защото човека освен вина носи и отговорност, плаща данъци и допринася за обществото, докато кучето не плаща нищо, то няма същите задължения и отговорности, като тези на човека, за да се възползва от тях.

    Дург пример от нашият живот:
    Момиче във Варна на пешеходна пътека е премазано и шофьора получава 2 години присъда, докато за убиство на куче присъдата е 3 години!
    В Индия кравата е свещено животно и наскоро имаше брожения да се премахне този закон, самите индийци смятат това за напълно погрешно, говорил съм с индиец на тази тема.
    Примерно кравата сяда на линията и влака чака да и дойде кефа да стане, ако убиеш крава отиваш в затвора.
    В България кучето се превърна в свещено животно, въпреки, че няма голяма разлика с другите животни, примерно вълка е също толкова "умен", но вълците ги убиват, ЗАЩО?
    Явно има двойни стандарти, за да се ИЗТОЧВАТ едни пари, всичко е за пари, наскоро даваха по "Господари не ефира", как се източват 2 милиона лева за няколко кучета, имаше умрели кучета!?
    Защо прокуратурата не се самосезира и да започне разследване как са умрели тези животни, дали е имало насилие над тях, дали не са ги убили умишлено?
    Не им беше направена АУТОПСИЯ?
    Нямаше следователи да разследват убийство?
    Какви са тези двойни стандарти????
    Що така?
    Защото зад този приют стои някой батко с много пари и връзки и не му дреме въобще, нито за природата, нито за кучетата, но виж обикновения човек, без връзки, който се спуква от бачкане го разкатават до дупка.
    Много е лесно да скачате на беззащитния, но, срещу циганите, там няма еко, а само по надалеко, що така?!;)

    И на последно място, човека го е гледал това куче и се е грижил за него, даже има и второ куче в семейството, за което пак се грижи, което доказва, че не имал намерение да му навреди, но във фейсбук всички са много големи и силни, ама, като стане на въпрос за действия и всички се покриват, на българина му дай само да плюе и да избива комплекси и то най вече по беззащитните.

    Коментиран от #30

  • 19 Иван

    0 1 Отговор
    Е на голям въпрос го направиха, голяма работа! То това ни е проблема, че до това опряхме да оправяме. Нищо му няма на кучето. Къде къде по-големи проблеми има за оправяне, с престъпността.
  • 20 Само тъпаци

    0 1 Отговор
    Някакви жени тука ми се стрелка... "Насилник!".. "Ако било вързано дете!"... гледам тясна ти е границата животно-човек. Ами ако това куче беше нападнало детето му и в изблик на ярост го е вързал за теглича за да не се саморазправя със нехайния собственик!???????? Ей НЕ МОЖЕ да се стреля току така!!! ТОВА ДА НЕ ВИ Е СИРИЯ?? Давайте при следващия такъв случай да взривим водача? Не го оневинявам. Разчупете си гледните точки, не съдете мимолетно. Само да плюете знаете.
  • 21 Боби

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Джон Смит":

    Много точно казано !
  • 22 Жътваря

    0 1 Отговор
    Съд и затвор за побоиника. Писнало ми е от такива идиоти по улиците
  • 23 дфждф

    0 0 Отговор
    Май съдията е най-прав. Бъгаринът вече откачи - на една лудост - отговаря с по-голяма лудост. Ако сега приятелите на този - отидат да размажат физиономията на побойника, а после неговите ходят да запалят къщата на кучкара ? Ей мислете бе, мислете. Ум в главите има ли?
  • 24 гост

    0 1 Отговор
    Нека си понесе административно наказание, но да се напада и да се обвинява не става. Това не е бойно куче, а домашно.
    Не може да се сравнява човешки живот с кучешки, много хора се застъпват за кучета, които нападат хора или ако човек убие куче-много лошо, но ако куче убие човек-а, не може, то не разбира.
    Докато има приюти които само пускат кучетата и отчитат дейност, а управителите не са в затвора, не трябва да се търси вина у хората, за тяхното отношение към кучетата.
  • 25 opa

    0 1 Отговор
    До коментар #2 от " btv":

    Точно така!
    Всеки ден трепят баби и дядовци, ама не се намери един да гръмне с пистолета тия изверги, в Бълхаристан кучетата са им по мили от бабите и дядовците ......................
  • 26 фокстериер

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "питбула":

    Това че някой терпе баби и дядовци а държавата нехае и бездейства не означава,че друг свободно може да изтезава и трепе животни!По отношение на :"Куето имало ЕМОЦИИ???? Моля? За да има емоции, чувства, трябва да има разум и интелект, това са все качества присъщи на ЧОВЕКА, който е ЕДИНСТВЕНОТО разумно същество!Кучето, котката, пилето, кравата, свинята и други домашни животни имат ИНСТИНКТ и поведението им не се основава на РАЗУМ, това е доказано, попитай някой дресьор на животни или изследовател. :)"- за разлика от теб животните не могат говорят,но вече има много изследвания от учени /не от дресьори/,които потърждават наличието на разум,интелект,характер и други индивидуални качества приписвани единствено на човека.
    По отношение на :"Проблема е в затъпяването на нацията, хората все по малко четат и не се интересуват от нищо, апатията, липсата на интелект и разум създава доста изкривена и извратена представа за света около тях и за другите индивиди, защото човек оценява себе си, като винаги се сравнява с останалите, т.е. без база за сравнение е невъзможно да се оценим.
    От тук заедно с ниската самооценка идват и комплексите, омразата към другите хора, агресията."-тука си напълно прав,но след всичко което си написъл до тук е ясно,че си типичен представител на описанието.
    В нормалните държави никой не бие и не трепе старци,и животни,не унищожава и замърсява природата,а на друг не му се налага да ги бие за което,просто имат самосъзнание хората и спазват законите,за разлика от нас.Ние си имаме само някакво мнение,кето като го изкажем,ставаме гоямата работа сами пред себеси.Въпросът не е в това,какво ти е мнението,всеки има такова,а как живееш и пречиш,или помагаш на обществото,като цяло!

    Коментиран от #36

  • 27 skuche

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Деница":

    Е как така да е нормално да се сравнява дете с куче ами то тогава
    мишка куче се тая значи ако утре хвана плъх и го удавя съм за затвор така ли? Тези който сравняват животните с хората и ги поставят на едно ниво моля следващия път като си поръчат пържолка пак да помислят кви глупости са писали
  • 28 сас

    0 0 Отговор
    и хектора така го влачиха ама ахила не ГО СЪДИХА
  • 29 Роман Ценов

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Джон Смит":

  • 30 Краси

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "питбула":

    В случая, обвиняемият ТВЪРДИ, че умисъл липсва, което изобщо не е доказателство за липсата й.

    Това, че гледа кучета също не е достатъчно доказателство, защото: "А ако си го гледа, за да ги измъчва?".

    Мога да се обзаложа, че "побойникът" ще твърди, че кучето/кучетата и преди са били тормозени и само е направил забележка на "мъчителя", след което последния му се е нахвърлил първи и т.н. и т.н. Адвокатските врътки край нямат.

    Коментиран от #34

  • 31 President

    1 0 Отговор
    За тия които не разбират защо не можеш да бьдеш толкова безодговорен..просто си стойте в м...лските времена. В 2016 някой дьржави са 1000 години по напред от БГ. Жалко, но БГто никога няма да се промени.
  • 32 МММ

    0 1 Отговор
    АВЕ Я СИ ГЛЕДАИТЕ РАБОТАТА КВО ЩЕ ВЛАЧА СИ Е МОЯ РАБОТА
  • 33 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ЧОВЕКА СПАСИЛ КУЧЕТО
    АЗ НА ТОЗИ СОБСТВЕНИК БИХ МУ НАПРАВИЛ ГЛАВАТА
    КОШНИЦА ОТ ТУПАНИЦИ
    КАРАЛ С 10 15 МАЛЕЕЕЕЕЕ ПЪК БЪРЗАЛ ЗА РАБОТА
    ГЛАВАТА МУ ЩЕ ПРИЛИЧА НА КОШНИЦА

    Коментиран от #35

  • 34 питбула

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Краси":

    Това са твоите тези, някой друг пък ще има други тези, за това хората са го измислили, има си СЪД и закони, които вземат решение, иначе става така, че всеки лумпен може да интерпретира нещата според неговите разбирания.
    Едно е да се "обазложиш" друго е да го докажеш в Съда и да се обосновеш.
    За това хората, които работят в Съда учат ПРАВО и четата дебели книги, за разлика от много други хора.
  • 35 питбула

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Vasik Atanasova":

    Ами, ако собственика е корава мутра, а не шофьор на автобус и направи твоята глава крива, че и ако извади пистолет и ти пръсне тиквата?
    Може да реши да понабие после и цялото ти семейство.
    Лесно е да се раздават тупаници по интернет. :)
  • 36 питбула

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "фокстериер":

    Ами и аз това казвам, че на някои хора акъла (интелекта) им е колкото на едно куче!
    Точно това е проблема!
    Фокстериера ти помага ли ти поне в писането на домашните? :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове