Last news in Fakti

7 Юли, 2016 11:06 7 776 18

19-годишен помете жена на спирка

  • спирка-
  • 19-годишен-
  • помете-
  • жена

Младежът се е движел с превишена скорост и не е успял да вземе завой

19-годишен помете жена на спирка - 1

Кола се вряза в автобусна спирка в Банкя, съобщиха за Факти.бг от СДВР. 82-годишна жена е починала.

Инцидентът е станал около 9,30 часа днес. 19-годишен младеж е шофирал лек автомобил „Toyota“ с превишена скорост, не е успял да вземе завой и се е врязал в автобусната спирка. Възрастната жена е починала на място.

Към момента няма данни младежът да е употребил алкохол и наркотици. Има и шофьорска книжка. Той е задържан.

Случаят се разследва.

Факти.бг припомня, че това не е първият подобен инцидент.

Преди три години, пиян шофьор на такси връхлетя с превишена скорост върху чакащите на спирка на градския транспорт на "Цариградско шосе" в София. В тежката катастрофа загинаха дете и млада жена.

Миналата година в Пловдив пък, гръцки шофьор помете с автомобила си ученичка, чакаща на автобусна спирка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    И причината за всичко това е превишена скорост, невъзпитано поведение на пътя, незачитане на права и предимства на останалите. Напоследък не виждам някой да кара без телефон на ухото, да пуска мигачи, да носи колан или да слага такъв на детето си. Културата на шофиране е нулева, а патрулните полицаи дремят в патрулките, вместо да натиснат всички за всякакви нарушения като неправилно паркиране, неправилни маневри, неизрядни коли и основно превишена скорост. Поне мобилни камери имат, не могат да се извинят. Заслужаваме да имаме драконови мерки, да ни следят камери и глобите да са в пъти по-високи и неотменими. Всеки се пръкна с кола, а дали може да я кара или дали се съобразава с другите участници, най-вече с пешеходците, никой не го интересува.

    Коментиран от #2

  • 2 Янко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Напълно съм съгласен с вас.В последно време ми прави впечатление, че когато карам в града и си спазвам ограничението от 50км примерно всички около мен ме изпреварват и карат поне със 70-80км в час.Така не става.
  • 3 Те така

    1 0 Отговор
    За последните 25 години - за нито един шофьор прегазил човек няма затвор във България, аз не знам за такъв, Вие? Всички се измъкват с условни присъди, оправдават ги, потълват ги или парични санкции, които след време обжалват и бълха ги е ухапала. В тази държава няма кой да наложи закона! Закони има, но няма законодателен орган, който да ги прилага. Всички спят!

    Във БълХария всеки си гледа неговото канче и не му пука, ама за нищо! Общество няма, закони само на хартия.
  • 4 Те така

    1 0 Отговор
    Няма ден, в който някой шофьор да не е ударил или пребил човек! Никой от тези никъде не влиза в затвора, защо? Не трябва ли? Значи за обикновен крадец - затвор, за убиеца, последният е с привилегии?!
    Ами погубените човешки животи, съдби, инвалидизирани хора, къде е морала, чест, кръвнина, достойнство?
  • 5 Те така

    1 0 Отговор
    Трети път, че се дразня сори!

    А причините да убиеш човек нямат значение, >>>>убил си
  • 6 Той

    1 0 Отговор
    А после искат да намалят максималната скорост по магистралите?!Аз пък смятам,че там има по-малко жертви!
  • 7 onq s konq

    0 3 Отговор
    Ако беше БМВ нямаше да се случи този енцидент защото БМВ трудно излиза от пътя!Карам БМВ и съм се обедил че това е най здравата кола на света която никога няма да те потведе

    Коментиран от #10

  • 8 1234

    1 0 Отговор
    до оня с коня от №7. Тя колата каквато и да е не е виновна ,виновно е магарето дето я управлява.Внимавай и твоя кон някога да не те ритне,че ще видиш тогава звезди посред бял ден.Недей да си толкова самоуверен.
  • 9 1234

    1 0 Отговор
    До общината в София.За да намалеят поне малко тия катастрофи в градската част вземете пример от Холандия.Дори да не ходите погледнете в гугъла как са регулирани улиците там.Всечко е разделено на зони:главната артерия 50км/ч,при навлизането извън главния път зона с 40км/ч,при навлизане в жилищен квартал зона с 30км/ч,на всяка улица е разчертано за автомобили,за мотопеди и за велосипеди,точно и ясно полицията само следи и спира нарушителите.
  • 10 гого

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    отново се изряза :)))))))))
  • 11

    1 0 Отговор
    То затова казват задържан а не арестуван,защото ще го пуснат.

    Коментиран от #12

  • 12 Бидона

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от " ":

    ДА СЕ МОЛИ ТОЗИ БОКЛУК ДА НЕ ГО ПУСНАТ,ЧЕ КАТО ГО ПОДБАРАТ БЛИЗКИТЕ И РОДНИНИТЕ И САМО МИРИЗЛИВИТЕ ЧЕРВА , ЩЕ МУ ОСТАНАТ ЗА ОЩЕ ДЕН ДВА!
  • 13 гфхйфйхгк

    2 0 Отговор
    и тоя сега се чуди как е възможно това
    става сутринта обилна закуска живота е пред него
    и след няколко часа
    о колко съм прост
    има ли смисъл?
  • 14 prilepa

    0 0 Отговор
    Стига с тези тъпашки заглавия! Помита???С какво с метлата ли?
  • 15 МАК

    0 0 Отговор
    Ние сме народ от малоумници. За съжаление.
  • 16 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Ако тоя го вкарат в затвора за няколко годинки, където има кой да му се зарадва, най-малкото след това доста лекенца ще си помислят, преди да се засилят по улиците.
  • 17 йонко

    0 0 Отговор
    Абе, оня с коня, вземи си оправи малко правописа и тогава ми говори коя е най-здравата кола. Ама със сигурност не е БМВ.
  • 18 помислете

    0 0 Отговор
    Някой замисля ли се над една малка част от текста на статията?
    "19-годишен младеж е шофирал лек автомобил „Toyota“ с превишена скорост, не е успял да вземе завой и се е врязал в автобусната спирка."
    Пределно ясно е, че на горния етаж няма кой да мисли дори за собствената си безопасност, или просто се разсъждава като оФца - ае борката вчера вика зимал завоя с 50 и не отлепя, аз ше го зема с 60 и нема се отлепа. Пустата ми глава не побира как можеш да караш с превишена скорост в градски условия, в държава, където автомобилите на по-малко от 5 години се броят на котешка лапа, как си сигурен, че няма да ти се пръсне носачът от натиска и няма да литнеш като камък от прашка в тая или оная посока. Абе... на 22 години съм, ама защо го спазвам тва ограничение от 50км/ч... Що бе??? Ми, както и на малкото хора в България, мил ми е животът и не ми се убиват хора, кара ми се с кеф, а не със страх коя камера ще ме изпорти. Няма ли писти за вас бе, нали сте много отворени? Заставате на линията и газ. Много сложно... Ай не, обаче, дай да размажем някой невинен на някоя спирка, понеже сме прекалено тъпи да си преценим завоя. Мамини женчовци - това седи зад волана днешно време. Ако не в някоя 20 годишна 3-ка, то в някоя лъскава от фабриката прясна с на мама паричките. Съжалявам, че сядам зад волана и се чудя кой ще ме смачка челно, вместо да се питам къде ми се ходи и какво имам да правя. Жалко е, ама докато книжките се купуват, ще се мре...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове