Last news in Fakti

11 Юли, 2016 09:23 24 392 27

Жестока верижна катастрофа край Ахелой

  • полиция-
  • катастрофа-
  • ахелой

Двама души са загинали

Жестока верижна катастрофа край Ахелой - 1
Снимки: bTV

Двама души загинаха при зверски челен удар, станал тази сутрин около 7,50 ч. на пътната отсечка Ахелой-Каблешково, съобщиха от полицията.

Opel с бургаска регистрация се е сблъскал с VW с варненска регистрация, при което е настъпила верижна катастрофа. След това BMW се е ударило в задната част на Opel-a.

На място е загинал водачът на Opelа, а шофьорът на VW е отведен в тежко състояние в бургаската болница, където по-късно също е починал. Няма пострадали хора от третия автомобил във верижната катастрофа.

Потокът от коли е отбит през Каблешково, уточняват от ОД МВР Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    1 1 Отговор
    Ей изпотрепаха се.Дори и тези снимки които журналистите качват всеки ден не ги уплашиха да се замислят малко и да карат по бавно и внимателно.

    Коментиран от #2

  • 2 Маниак

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джими":

    Как да се замислят, като нямат мозък, който да позволява да извършват такава мисловна дейност!? Не е задължително да карат по-бавно! И със 70 км могат да се ударят челно и да си заминат. Но е важно да се мисли като се шофира и да се съобразяват условията, собствените възможности и на автомобила и дори на тези, които шофират около теб!!! щом инцидента е станал рано, заначи може и някой да е заспал.
  • 3 1234

    0 0 Отговор
    Колкото по хубави пътища ,толкова по жестоки катастрофи.Тия хора като видят малко по хубав път и мислят,че са на състезания.Май по добре беше когато пътищата бяха с дупки,че докато я заобиколиш намаляваш,и тогава по бавно се кара,то сега пълно с идиоти състезатели.Ина всеки метър да има полиция и камери глупакът си е глупак,той не е тръгнал да пътува нормално,той бърза...да убие някого.Пак апелирам:ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ВСЯКА ГОДИНА ДА МИНАВАТ ОПРЕСНИТЕЛНИ КУРСОВЕ.А ВСЕКИ КОЙТО Е НАПРАВИЛ КАТАСТРОФА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ИЗПИТ ЗА ПРАВИЛНИКА,ТАКА ЩЕ СЕ ОТСЕЯТ ЧАСТ ОТ ФАЛШИВИТЕ КНИЖКИ.Има хора които не знаят да четат и пишат,а карат автомобили.

    Коментиран от #6

  • 4 ИНГ

    0 0 Отговор
    Прост народ-слаба държава
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    Сигурно има съвсем основателна причина за челния сблъсак. Но вижте само, колко място има в канавката и извън нея , защо поне единия не се е помъчил да спаси сблъсака. Колата в дясно на първато снимки е ударена отстрани, а не челно.
  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "1234":

    Възмущавам се, че и аз като гледах близките ми как карат и аз се бях подвел да настъпвам газта на правите, докато сам не се научих да карам умерено. Не знам защо, но много хора като видят прав път и карат с над 120 или пък граско с 70-80км/ч. Вероятно защото няма камери и не са им отнемали колата, ако бе така то шофьорите щяха да са много по-възпитани. Седях на едно кръгово за 10мин и на всеки 8-10 коли една пускаше мигач, повечето караха без фарове, а като настъпиха газта правеха кълбета дим зад тях, също така повече от половината бяха изтормозени дизели. Евно ще се мре от рак, на Запад такава кола не я пускат да се движи без ДПФ и катализатор, а тук първото нещо след покупка е тези животоспасяващи устройства да бъдат махнати заедно с ЕГР.
    Май хората няма да се научат, че те ако не искат да живеят, то други искат, и май май ще се ходи в някое планинско село, за да се избяга от смога и идиотите с коли, всеки от които не иска и да чуе за толерантност на пътя, за предимство или за разумна скорост. Нашите деца къде ще живеят, замислете се като влезете в колата другия път?

    Коментиран от #10

  • 7 компетентен

    0 0 Отговор
    Яко са огънали ламарина...За съжаление единия е виновен...намерил си е мястото където трябва да е!!! Другият ...гори....така е по глупавите пътища.....лека му пръст
  • 8 abv

    0 0 Отговор
    Минавам по въпросната отсечка всяка година. Няма много дупки но асфалта е супер крив и е правен на парче. Да ме извинява фирмата която го е правила ,но в нормална държава няма кой да приеме такива кривини. Не знам дали пътя е общински по скоро го приемам за такъв, но общината която го стопанисва изобщо не и пука в какво състояние е този път. Местните трябва да се събудят и да протестират пред местното кметство. Асфалта е нагънат като дунавски вълни но не от камиони , а още при самото асфалтиране. Морските общини лапат толкова пари, а пътищата им са по-зле от общини без такива приходи в местните бюджети. Пътя от Обзор до Слънчев бряг си плаче за разширение. Миналата година на стръмния участък към Обзор аварира автобус и блокира цялото движение. Да не ви казвам колко м..ни изядохме от чуждите туристи. Хубавите и широки пътища са един много важен елемент за да привлечеш чужди туристи и инвестиции.
  • 9 Лъчо

    0 0 Отговор
    Лошия път не е оправдание!Работата на шофьора е да съобразява пътните и климатични условия и да води сигурно и законосъобразно автомобила и да пази живота на пътниците в него.Да ме извинявате но този келеш е карал с абсолютно несъобразена скорост погледнете колите в какво състояние са.Това не е станало със 80км в час. Не ми е жал за виновния , но жалко за невинния човек който си е карал внимателно и му е дошло като гръм от ясно небе!
  • 10 БМВ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    А ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ ЗАЩО МАХАТ КАТАЛИЗАТОРИ ДПФ ДА И АС САМ ГИ МАХНАЛ И СЕ КЕФЯ ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАМ ГОЛЕМИЯ ДАНЪК С ТЯХ Е ЩОМ Е ТАКА МАХАМ ГИ И НЕ МИ ДРЕМЕ 350КОНЯ 650НМ ТОВА Е

    Коментиран от #15

  • 11 Ник

    0 0 Отговор
    Всяка година пътя Варна-Бургас взема десетки жертви, но пък какво му пука на Борисов! За него е важно да си прави метро, да има път до Солун и Истанбул, за да пие кафе (както каза преди 2 години).
    К`во му дреме? - Там "некви" по селския път се блъснали...
  • 12 Причини

    0 0 Отговор
    Купени книжки+
    Корумпирана полиция+
    Слаба подготовка на курсистите+
    Технически неизправни автомобили+
    Отвратителна настилка+
    Малоумна организация на движението+
    Комплексирани бедни идиоти зад волана
    = смърт

    Коментиран от #13

  • 13 Още причини

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Причини":

    Иска ти се да имаш кола, и си купуваш таралясник, не можеш едни гуми да и купиш, но "наказваш" и "мачкаш" човека дето е изкарал за някоя по-нова колица. Готов си да умреш, буквално, но да покажеч че твоя 15г. дръгел може да вдигне 130. . Не ти е мил живота, защото осъзнаваш че си пълен неудачник. Голяма част от катастрофите са вид самоубийство, може и не напълно осъзнато.
  • 14 Още причини

    0 0 Отговор
    Държава в която се продават:
    Гуми - втора употреба
    Накладки и спирачни дискове - втора употреба и "рециклирани"
    Амортисьори - втора употреба и "рециклирани"
    Кормилни накрайници - втора употреба и "рециклирани"
    .....
    убива гражданите си съзнателно!

    Коментиран от #17, #19

  • 15 ghost navigator

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "БМВ":

    Научи се да пишеш грамотно и ще си с 500 пернишки коня

    Коментиран от #18

  • 16 сТС

    0 0 Отговор
    Няма ли акъл в главата така става колегата Лъчо го е написал най добре ,а относно полицията какво да направи всички си светкат като наближат патрул и после газзз до ламарина и ох....
  • 17 тЪпите куки

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Още причини":

    Много си прав! Трябва да се забранят тези неща. Не може, да купиш кола внесена от чужбина, и тука да не можеш да и купиш едни нови гуми? Ами такива коли, не трябва да минават преглед.
    Същото важи и за спирачките и окачването.
    Ама на кой му пука? Важното е колата да върви!
    Дори и с 90км/ч да караш, ако гумата ти гръмне, те изхвурля от 4 до 6 метра настрани, ако не държиш здраво волана!
    Ама това никой не ти го казва!
    Същото е, когато се купуват накладки от моргата, стояли с години на слънце, и нашия ганьо ги купи подарък със спирачните дискове. И ходи да ги сменят в някой гараж. После се хвали, колко добре спирала колата. УЖАС! Прости хора!
  • 18 БМВ

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ghost navigator":

    МОЖЕ И 500 КОНЯ ДА Е КОЛАТА НО ДА ЗНАЕШ КАК ДА КАРАШ ТИ ЕДВА ЛИ ЗНАЕШ НАЛИ ТАКА
  • 19 123

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Още причини":

    А замислял ли си се какво е качеството на частите в магазините?
  • 20 Иво

    0 0 Отговор
    Коментари 12 и 13 дават изчерпателен отговор на това безумие.

    Коментиран от #22

  • 21 Наско

    0 0 Отговор
    Някой обръща ли е внимание колко от водачите на каквото и да е МПС докато карат са със телефон в ръцете или на ухото,във БГ са повече от половина (лично мнение).Виждал съм толкова много случай да влизат в банкета ии на криволичи по пътя да влиза в насрещното само заради това да си човърка тъпия телефон
  • 22 Шака Зулу

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Иво":

    Значи според вас катастрофите става,защото хората са неудачници
    и карат стари коли така ли?А знаете ли че рециклираните части са по качествени и безопасни от доста от новите части които се продават дори и в реномирани магазини? Няма стари коли!Има поддържани и неподдържани, но това не е причината да се трепят по пътищата.Причината е превишената скорост и неправилното изпреварване!Полицията трябва да затегне нещата сериозно защото в скоро време гробищата , ще ни станат тесни!
  • 23 Владимир

    0 1 Отговор
    Только болгары могли разбиться на ровном месте. Естественный отбор в действии.
  • 24 До Владимир

    1 0 Отговор
    Хехех - ти или си .аси трола или много тъп. Точно пък руснак да ми говори за шофиране
  • 25 мъжкар

    0 0 Отговор
    Купени книжки+
    Корумпирана полиция+
    Слаба подготовка на курсистите+
    Технически неизправни автомобили+
    Отвратителна настилка+
    Малоумна организация на движението+
    Комплексирани бедни идиоти зад волана
    = смърт.тОВА БЕШЕ НАПИСАНО МАЛКО ПО-НАДОЛУ И СМЯТАМ ЧЕ Е МНОГО ПРАВИЛНО.
  • 26 мъжкар

    0 0 Отговор
    Между другото на тия тука дето писаха коментари относно частите втора употреба не мога да се съглася с тях.От една страна са прави че има части които не е хубаво да се слагат втора употреба като спирачни дискове и спирачни накладки и тук съм съгласен.Но има части които спокойно мога да се заменят от такива втора ръка.То по вашата логика трябва и чисто нови коли да си купуваме и точно тия дето са ги писали тия мнения относно частите втора ръка сигурно и те карат 10-15 годишни таралясници но иначе на философски приказки много ги докарваме нещата.Хората нямат пари за ново и за товаси купуват втора ръка части една дизелова помпа е от 3000- 5000лв чисто нова ако е оригинална според вас ГОСПОДА ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ колко хора могат да си позволат в Бг такава инвеститция още повече че колата им струва толкова.Не е ли по-добре да се купи рециклирана за 500-800лв или може би вашия джоб е толкова голям че да си го позволите?Не се изказвайте така за частите втора употреба.На старата ми кола бях сменил бензинова помпа купих чисто нова турска или китайска такава изкара точно 11 месеца после купих втора употреба обаче оригинална изкара 4 години и накрая продадох колата с нея и още върви.Като ми изгори таблото и се наложи да купувам друго сигурно по вашата логика трябва да отида в магазина и да го поръчам чисто ново за 2000лв вместо да го взема за 450лв работещо табло втора употреба.Сигурно като ми се повреди механизма на стъклото трябва по вашата логика да отида ди да си поръчам 400лв чисто нов вместо да го взема за 80 лв от някоя автоморга.Тка че на ДЪРВЕНИТЕ ФИЛОСОФИ мога да им кажа да си гледат работата.Частите втора употреба са много добър вариант освен ако нямаш месечен доход от 3500лв ама така като се замисля малко са хората дето го имат.

    Коментиран от #27

  • 27 Бидона

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "мъжкар ":

    пРАВ СИ БРАТ, НО В бЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СТАНАХА еВРОПЕЙЦИ!Демек хора с голямо его и без пари
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове