Last news in Fakti

13 Юли, 2016 08:42 9 237 65

Искат ли българите да излязат от ЕС?

  • българите-
  • излязат-
  • ес
Искат ли българите да излязат от ЕС? - 1

Ако днес в България се проведе референдум за излизането на страната ни от ЕС, какви биха били резултатите? Отговор на този въпрос дава проучване на агенция „Маркет линкс“, направено специално за bTV.

Българите остават силно подкрепящи европейското членство: 61% от анкетираните заявяват, че България трябва да остане в съюза, 20% биха предпочели да видят България извън ЕС, а 8% са без отговор.

Изключително висока би била и избирателната активност на подобен референдум – близо 90%.

„Ние сме далеч от евроскептичните страни като Холандия, Австрия и дори Франция, да речем. Споделяме принадлежността си към европейски проект”, коментира в студиото на „Тази сутрин” Димитър Живков от „Маркет линкс”.

Той направи и паралел с британския референдум за т.нар. „брекзит” – както на Острова, така и у нас по-младото поколение е по-склонно да подкрепи оставането на страната в ЕС.
Що се отнася до партийната принадлежност на участниците в двете течения – „за” и „против” ЕС, Живков посочи, че голяма част от симпатизантите на десните партии силно подкрепят оставането на страната ни в ЕС.

Особено изразено е това при симпатизантите на ГЕРБ, 80% от които са „за” оставането на страната ни в ЕС. На обратния полюс – но отново с по-голяма степен на одобрение на членството ни в ЕС, са симпатизантите на левицата и Патриотичния фронт.

Голяма част то българите не одобряват и излизането на Великобритания от ЕС. Това е мнението на 45% от анкетираните.

Българите разсъждават прагматично и се притесняват за възможностите си за работа и учене във Великобритания: на Острова пребивават около 60-70 хил. българи, т.е. може да се каже, че 200 хил. българи имат роднина там, затова са разбираеми и притесненията на хората, свързани с работата, пътуването и възможностите за живот във Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нов гост

    2 1 Отговор
    Картата, която сте сложили не е актуална! Хърватия вече е член на ЕС (от 2013 г.)! Страни кандидатстващи за членство са и Сърб
    ия, Черна гора и Албания! Като ще вършите една работа, вършете я като хората. То и copy/paste да правиш се иска малко акъл.
  • 2 БАЙ ГАН4О

    4 4 Отговор
    Стига с тези поръчкови проучвания .Като сте толкова много за еврогейския СЪЮЗ ,ЗВУЧИ КАТО СССР,но е мнооого по страшен и тоталитарен от него,защо не направите РЕФЕРЕНДУМ,а вместо това се опитвате да си бетонирате власта чрез полицията и армията ,като им давате неограничени правомощия.Това няма да свърши добре.
  • 3 mislqzavsi4ki

    4 5 Отговор
    нещата тук са различни. страната вече е опоскана, обрана без производсво и ключови отрасли. за едното скапано влизане в ЕС трябваше да затворим блоковете на АЕЦ-а заради продажните ни управляващи. ние сме слаба държава. излизат силните които им писна от бюрокрация луди пари за вноски и никаква справедливост и единна политика за опазване на граници и суверенитет. без парите за пътища и европроекти за един куп неща сума ти народ ще останат без работа. по-добре да сме извън скапания съюз да изгоним резаците БЪЛГАРИЯ на БЪЛГАРИТЕ. и да стоплим със братята руснаци за да не смее никой да ни пипне. това е пътя за да запазим БЪЛГАРИЯ!!!!!

    Коментиран от #18

  • 4 Бай Станчо

    6 2 Отговор
    Поръчкови статии, спонсорирани от звено "Пропаганда", на Русия. Да не сме малоумни, че да напуснем ЕС!? Сега ни дават работа, пари, проекти, строят ни държавата, инвестират у нас... ако ги напуснем си е дебилно, следователни всички путинисти са дебели! Не разбирам какъв човек, ще иска да прецака собствената си държава, роднини, близки, приятели, за да угоди на Русия, защото са му пуснали една "троха"?! Стотици еврофирми, инвестираха в България, като дадоха работа и хляб на хиляди семейства! Другари, малоумни сте!

    Коментиран от #9

  • 5 Тодор

    3 4 Отговор
    Това е лъжа и манипулация!90% от българите в момента желаят България да напусне ЕС!

    Коментиран от #7

  • 6 ДАРАБАРА

    2 1 Отговор
    МЕН НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ :д
  • 7 OMG WTF

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор":

    Ех Тодаре, Тодаре... Виждам, че не случайно носиш името на бай Тошо правешкият цървул. Какви 90% бълнуваш, бре? Как пък не направят наистина един такъв референдум, за да се видите тогава русофилистиците колко сте жалки?

    Коментиран от #8

  • 8 Валентин

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "OMG WTF":

    Пич, стой на сянка в тия жеги! Отразява ти се пагубно!!! Ако се проведе референдум, но без подправени бюлетини, каквато е практиката на герб, страната ни ще трябва да напусне евросъюза! Но Борисов и компания не желаят това, за това няма да има референдум! На хората им е писнало от правите краставици и щастливи кокошки, и безброй подобни глупости! "За" оставане в съюзаще гласуват само онези българи, които получават пари по разни европрограми, и никой друг!!!
  • 9 подлоги не ни трябват

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Станчо":

    Ти направи България процавтяваща бе троле--нищо че ставаме все по-бедни.От 1989 година до сега сме изпаднали в световната класация с 78 места надолу...--щото Е.С. ни гради държавата--дееее и слепците имало тук бе..
  • 10 сексбок37

    5 1 Отговор
    Излизане от ЕС искат предимно тези с двуцифрено IQ, руснаците с българско гражданство и анаболните мозъци на волен. Те са тези които искат да прецакат европейското ни бъдеще и това трябва да бъде помнено.

    Коментиран от #11

  • 11 агент08

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "сексбок37":

    Какво ти е европейското бъдеще бе- да тънеш в мизерия и да ходиш да береш домати на западняците или да им чистиш оборите!
  • 12 ФРЮ

    2 3 Отговор
    Абе , що са ти дали ЕС - само грабене и забрани, всичко ни взеха, и сега остана и въздуха , който дишаме....
  • 13 стоян георгиев

    5 1 Отговор
    само да питам соцносталгиците,що само в българия ес взема и що няма балканска страна дето да не иска ес?

    Коментиран от #15, #21

  • 14 Патето Яки

    1 2 Отговор
    Стокхолмски синдром след 27 години ограбване.
  • 15 релито е такова

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Народите не искат в Е.С-а политиците се натискат.-сега ясно ли ти е? И България се пише с главна буква.И още нещо-много е тъпо да агитираш за Е.С. след референдума във Великобритания-немислиш ли???Да не говорим,че евроскептицизма НЯМА нищо общо с соц-носталгията или русофилството.Ама Сорос няма да ви го каже това.

    Коментиран от #19

  • 16 даммм 7777

    1 3 Отговор
    Европейското бъдеще са правите краставици и Кончита Вурст-затова То-деса -стоян и Киро-розовата прашка,копнеят по това бъдеще.
  • 17 onq s konq

    2 3 Отговор
    КАЗАХ И ЩЕ ГО ПОВТОРЯ:Най-изгодното членство в ЕС за България е "ПЛАВАЩОТО ЧЛЕНСТВО"!Което на практика значи,че примерно 1 седмица или месец СМЕ членове и си получаваме субсидиите и пътуваме без визи,после за същия период-НЕ СМЕ членове -тогава пък си търгуваме с Русия на макс и т.н.Затова изберете ме за Президент и ще го въведа!

    Коментиран от #25

  • 18 врач

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "mislqzavsi4ki":

    Вземе си лекарствата и се полей със студена вода !!!Може и да помогне ?
  • 19 стоян георгиев

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "релито е такова":

    като искаш да водиш дискусия с мен отговори на въпроса ми що за другите от нашата черга е добре ,а за нас зле,що сърби,турци,македонци,косовари,босняци ...дават мило и драго да влязат в него?иначе си прав има страни дето вече не им оттърва да са там,но българия не е такава страна,ние нито имаме държавността,икономиката и пазарите на англия нито стандарта и.та да ни сравняваш с тях е смешно.без ес българия ще се разпадне за няколко години независимо с ква буква я пишеш.ес ни дава икономически и политически стандарти които ние като общество не сме способни да си самоизградим и тва е видно от времето преди него.друг е въпроса че сме толкова слаби ,че дори в ес не можем да се самоорганизираме.та казано обобщено без ес няма да имаме никакво бъдеще.
  • 20 България над всичко

    0 3 Отговор
    Ставаме все по бедни . Хората бягат буквално през терминал едно и две поради причината че трудно се намира работа в нашата родина или ако се намира работа тук то е краткосрочна и тази несигурност ни погубва като народ .Ние буквално се топим докато бежанците биват толерирани от глупавите ни политици които нямат мнение а им се диктува от чуждбина. Жалкото е че Българите в чуждбина стават все повече които не искат да чуят за България защото държавата е мащеха за тях. В този ред на мисли Европейския Съюз е съждаден само в полза на холдингите и големите фирма които буквално смазват дребния производител. България е смазана няма производство има само търговия и надценки. Затова трябва да излезнеме от ЕС с оглед на това че дори нашите оправници са тъпи гато г.зове дори едни така наречените патарини не искат да направят за да събират приходи за нашите пътища а вдигат цените на винетките щото са прости. И както е казано прост народ слаба държава. Това е реалността за съжаление. Благодаря за вниманието !
  • 21 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Пък да те попитам тебе на кое място сме, т.е. дереже по икономически показатели в ЕС? И не бързай да ми казваш русофил, защото ако си ми на една ръка разстояние ще се чудиш, откъде ти е дошло. Това между другото, от вписванията тъдява разбрах, че си нещо, като триполово, ,а което моите съболезнования. Та думата ми е за ЕС, ми няма къде другаде да ходим, другите пътеки сме си ги у.р@ли. Така, ще аз съм за ЕС (триполовото да не коментира)! Даже съм и за НАТО, защото с тази армия ако сме извън негоооо, не ми се мисли. И по тази линия зругите пътеки сме си ги у.р@ли.

    Коментиран от #26, #29

  • 22 1234

    1 3 Отговор
    Като сте толкова сигурни,че българите искат да останат в ЕС,направете тогава един референдум.Ама не ви стиска.Никой не се е допитвал до сега за нищо с народа,но ако се направи референдум,ще се види,че в ЕС ще искат да останат само политиците и далавераджиите,защото само те имат изгода от ЕС. Всички останали ще гласуват против членството на България в ЕС,ЗАЩОТО НАРОДА ЗАГУБИ РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА,ЗАГУБИХМЕ ПАЗАРИТЕ СИ ,ЗАГУБИХМЕ ЕНЕРГЕТИКАТА СИ ,ЗАВОДИТЕ ,КОНСЕРВЕНИТЕ КОМБИНАТИ,ЗАГУБИХМЕ ДОРИ ДОБРОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ КОЕТО ИМАХМЕ,ЗАГУБИХМЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СИ ,ЗАГУБИХМЕ ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ПОСТРОЕНО И ФУНКЦИОНИРАШЕ,И НОСЕШЕ ПЕЧАЛБА НА ДЪРЖАВАТА ,СТАНАХМЕ ЕДНА КОЛОНИЯ НА АЛЧНИТЕ КОРПОРАЦИИ В ЕС.Но ако се направи един само референдум ,истината веднага ще излезе на яве.Какъв интерес има България с членството си в НАТО????Да не би да имаме армия и да сме тръгнали да завладяваме света,нищо подобно САЩ имат интереси навсякъде по света и не им стигат вече войниците и задължават чужди войници да дават живота си заради тяхната алчност и техните интереси.Същото е и с ЕС ,големите държави си запазват промишленоста,а по малките да го духат ,махат граници ,разпореждат се като че ли всичко е тяхно.Няма равнопоставеност между държавите.Англия се усети и се махна на време,а нашите балами още не могат да разберат какво става с държавата ни.
  • 23 Тодоров

    1 3 Отговор
    Тази агенция "Маркет линкс" не съм я чувал много-много. И ако поръчителят е bTV и знаем кой е собственика, то става ясен далечния пропаганден прицел - зомбиране на общественото мнение за оставане в ЕС. Като сме толкова ЕВРОПЕЙЦИ, нека Бойко махне тавана на пенсиите и нашите пенсионери да поживеят малко като европейските си събратя. Стига само политическата върхушка да ЛАПА европейски пари. Жалката истина е, че наближават президенстки избори и всички политици ще започнат да ни свалят звезди от небето и да ни лъжат (отново) лично или чрез измислени социологически агенции колко розово ще бъде бъдещето ни (разбирай в рамките на ЕС). А ние като овча нация си знаем - розовото ни бъдеще ще бъде като последните 27 години. БЕ-Е-Е-Е-Е-Е.
  • 24 наблюдаващ 2

    1 3 Отговор
    нали сме член на ЕС ,и какво от това.парите отиват при точните хора чрез обществени поръчки и най-различни проекти.един завод не откриха някъде ,за да има работа за хората.станахме по-зле ,след като влязохме в ЕС.НЕ ЗАЩОТО Е ЛОШО ДА ЧЛЕНУВАМЕ ТАМ,НО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМАТ САМО ПОЛЗА ОТ ТОВА ЧЛЕНСТВО.народа си гладува,става по -беден, а те си пълнят джобовете.срещнах една мисъл на ЕДИН ГОСПОДИН,КОЙТО КАЗВА ТАКА,ЛОНДОН СИТИ,НЮ ЙОРК СИТИ,ТОКИО СИТИ,СОФИЯ ГЛАДНИ.
  • 25 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    На теб пък ти помня думите: "Ако НАТО нападне Русия, ще им видим сметката на инакомислищите" (цитата не е дословен). Ти, тогава ще ми станеш фикс идея и старата ти кошница пълзяща по белия свят с 250, няма да те спаси!
  • 26 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Goro Lafchi":

    питаш ме ,но да не ти отговарям :))))))))))))!бил съм триполов казваш,не имам три деца и ги гледам в българия ,за разлика от теб дето си някои мрънкялник предполагам.та щом ме питаш да ти кажа ,макар че не искаш.бедни сме щото е пълно с такива като теб тук,а свестните като видят ква е хавата се махат.ти няма да се махнеш щото навън трябва да се бачка и да не се мрънка ще стоиш тука и ще тролиш и спамиш както в нета така и в живота.затова сме двоикарите на европа щото е пълно с такива като теб.ако излезем от ес ти първи ще замрънкаш наобртно,щото ти е крив света .тва е манталитет кво да се прави!
  • 27 1234

    1 3 Отговор
    Само да допълня, на №19,кои искат да влизат в ЕС,само политиците на държавите,защото са обработени и знаят,че ще има пари за крадене,тях народа никога не ги е интересувал,те си гледат техните интереси да се облажат докато са на власт.Като сте толкова сигурни в това което говорите хайде да направим един референдум и ще видиш какво ще се получи,ама тогава друго ще приказвате.Кажи ми кой мисли за чуждото,че и другите държави щели да мислят за нас ,виждам ги как мислят,което става за вземане го вземат,а другото го затварят и толкова.
  • 28 монк

    4 0 Отговор
    Всичките лъжи и манипулации са защото една по една бившите соц държави се стабилизират и напредват икономически в европейския съюз. Живеят животът който са мечтали и отричат завинаги комунистическия строй и руската диктатура. До една са го отрекли и заклеймили категорично. А тука застаряващите соц предатели разтягат локуми и лъжи, колко е било добро и искат да ни върнат под контрола на една западаща азиатска диктатура, от която веднъж успееш ли да се откъснеш е постижение.
  • 29 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Goro Lafchi":

    та пак въпроса,що бе в унгария,чехия,словакия,полша ,хърватия,словения,литва,латвия ,естония ес донесе просперитет ,а тук ви прави бедни ?що турция,украина,босна,косово,македония,сърбия,албания,грузия,черна гора напъват всячески да влезнат в ес въпреки че са подобни на нас страни като история и география?

    Коментиран от #31, #35

  • 30 Ушанка

    4 0 Отговор
    Най-големия проблем са съветските слуги от едното време. Нямаше тотална лустрация и неутрализиране на всички подривни елементи, слуги на тоталитарния кремълски режим. Нали се славим с толерантността си, ето до къде се докарахме - скелетите от гардероба да ни дават тон в живота и да се бъркат в процесите на държавата.

    Коментиран от #32

  • 31 подлоги не ни трябват

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Ако беше донесло Е.С. просперитета в Унгария-щеше ли да го има Орбан..А в Полша щяха ли да си изберът това правителсьтво преди 2-3 месеца...А в Хърватия щеше ли да има такива протести в които участваха над 60% от гражданите---айде стига с твойта трансгендерска пропаганда...--не сме слепи

    Коментиран от #41

  • 32 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ушанка":

    Мани, мани, даже един такъв скелет ни управлява и то с явната подкрепа на западняците! Като знам че всеки във властта е свързан по някакъв начин с комустите, я си представи какво ще стане ако имаше тотална лустрация. Даже и ти си сигурно някакъв партиен нехранимайко, ама ся понеже американците дават кинти и пееш за тях - наисти сте проблемни слугите, без значение с какъв произход сте!
  • 33 Ушанка

    0 0 Отговор
    Същите национални предатели като преди четвърт век. Ето това са изричали всички предатели на родината, вричайки се:
    Аз, гражданинът на НРБ, като встъпвам на служба, тържествено се заклевам:
    - Да бъда безпределно предан на своя народ, на социалистическата родина, на делото на Българската комунистическа партия и на дружбата с Великия Съветски съюз;
  • 34 Ушанка

    0 0 Отговор
    А ето тук може да се види къде се спотайват в момента онези които са положили клетва:
    http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes

    Коментиран от #36

  • 35 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    Хибридно тролче Десо-Стоян, отговора на въпросът ти е много простичък: първо, ЕС никъде не е донесъл особен просперитет - и да има някъде такъв, то е благодарение на местните; второ - отдавна външните интерси имат изгода не само тук, но като цяло по света хората да са нискоинтелигентни и лесни за манипулиране. В България си имаме една шайка безскуполни лапачи, които след като свършиха с краденето от държавата, от време на време си преразпределят някоя и друга дейност, но сега основно се задоволяват с краденето на средства по европейските програми. Естествено, ЕС знае много добре какво става, но понеже имат по-голям интерес тук да има послушни управляващи, си затварят учите и им пускат фандък само и само да подкрепят местния феодал боко тиквата. Като естествено се грижат и населението да не може да си вдигне главата за да са хем по-спокойни те самите, хем и господарите им да са сигурни в плановете си. Това е, тролче, и ти с мизернитре си центчета, дето взимаш за да предаваш интересите на България си една малка, жалка брънка в цялата схема.

    Коментиран от #42

  • 36 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ушанка":

    А ти кой си от този псисък?
  • 37 Ушанка

    0 0 Отговор
    Ако бях в такъв списък с предатели щях да си резна вените, честно.
  • 38 гичка

    0 0 Отговор
    "Там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали" Волен Сидеров.
    Между другото твоя вожд е имал моментно просветление за да напише тази статия във в. Демокрация през далечната 1991г. - Да освободим Альоша от наряд.
  • 39 су 24

    2 0 Отговор
    И като излезем от ЕС къде ще влезем.На коня в ауспуха.Ако в България бликнат нефт и газ ,открием злато и диаманти ,пак ще бъдем най-бедни в Европа,заради крадливите политици и простото ,алчно и мързеливо население. Никакъв ЕС не ни е виновен.Погледнете Русия на какъв хал е.Бъкана с богатства ,а една от най- мизерните държави.Крадливи политици и алкохолизирано и неграмотно население.
  • 40 Николай

    0 0 Отговор
    ами да бяха ни питали дали въобще искаме да влизаме. Сърбите като не са влизали - зле ли им е? Този съюз е добре само за определен кръг от хора. Просто след време ще се види, че Англия е взела правилното решение и ще почнат и други да излизат, докато не остане само България и Германия в този съюз.
  • 41 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "подлоги не ни трябват":

    и кво като го има орбан в унгария ?кво им се е случило или къв е орбан?унгария стана европеиска страна след влизане в ес качи жизнения си стандарт в пъти и бвп.днес дори може да поставя условия на този съюз,което е похвално за нея,подобно е и в полша положението в момента и румъния се движи с голяма скорост в същата посока.демек на тези страни ес им даде огромен икономически възход както и реконструкция на политическите модели,а кво става при нас олигарси,соцносталгици и мизерия,та да се върнем на въпроса защо е така,а ?
  • 42 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #35 от "кроко":

    отново подобри рекорда по тъпня!ес искали послушни управляващи-ха,ха,ха....великата 6 милионна страна българия е голяма притегателна цел на 500 млн.богати европеици ,няма що.утре да изчезнем ,те няма да разберат поне 20 години.ес е стандарт скъпи ,стандарт дето ти не може да покриеш въпреки ,че си в него и от това страдаш.лапачите тук са производни на теб ,те се сменят ,но компетенцията и навиците им остават щото са производни на теб мрънкялника соцносталгик,макар че ти лично не си живял през соца.та кво ще стане глупи като излезем от ес ,ще се махнат лапачите политици или ще се оправим без пазари и без политически стандарт???смях,смях,смях!ако излезем от ес ще се върнем в постоянните 90 господин борисов ще стане цар ,а заплатите ше паднат до около 100 евро.тук ще останат само циганите и администрацията и след това страната ще се разпадне.ти обаче с птичия си мозък няма как да ги видиш тези работи ,а и развитието дето си пожелаваш ще е наи-тежко за теб и такива като теб!
  • 43 Нционалист

    0 0 Отговор
    такива платени статии искат да ни накарат малцинството от 85% от населението дет не щем ЕС да си траем.
    поредната платена статия в поредната платена медия.
  • 44 гост

    0 0 Отговор
    Кой иска в ЕС ? Някакви малоумници. Всико, което предлага ЕС може да бъде скрепено с договори между държавите И БЕЗ ДА СЕ ПЛАЩА ЧЛЕНСКИ ВНОС ОТ МИЛИАРДИ ЗА ЗАПЛАТИ НА НЯКАКВА ИЗМИСЛЕНА АДМИНИСТРАЦИЯ. Та подписваме си договорите за движение на стоки, хора и капитали, с която страна си искаме и не плащаме членски внос, не се съобразяваме с някакви европейски институции, например европейската комисия, която трябва да питаме за всеки наш договор с държава, която не е в ес, или европейският съд, който омаловажава националните законодателства на членките или европейският парламент - същият т....к....
  • 45 еси меси

    0 0 Отговор
    61% да остане
    20% извън ЕС
    8% без отговор.
    До тук 89%, а останалите 11% какви са, те за какво са !?!?
    Поредната нагласистика някаква, ама може па после шефчето на агнецията провела проучването да стане министър някакъв !
    Скоро като ЕС съвсем се напълни с "гости" от 3-я свят и като ни застанат и отпред и отзад българите съвсем никъде няма да искаме да ходим и ще ни пука за членство в ЕС, колкото и за членство в Турция....понеже 500 г членувахме там та знаем, какво е !

    Коментиран от #51

  • 46 jambazina

    0 0 Отговор
    Нема излизане от ЕС майка, тука само от еврофондове се живее, сичко друго е леш.
  • 47 борисов

    0 0 Отговор
    стигаа с тези платени анкети молйаа
  • 48 Истината

    0 0 Отговор
    Сега тези платени агенции ще тръбят колко е хубаво да останем в ЕС с цел да се внуши пропагандата на хората и нещата да си текат по старому - един определен кръг от хора да си лапа от еврофондове и обществени поръчки, а останалите да си мизерстват и да си налягат парцалите.
  • 49 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
    И НАПУСКАНЕТО НА НАТО
  • 50 СОРИ

    0 0 Отговор
    Лекарствата в В турция и Сърбия са 5пъти по евтини защото не са в Европейския съюз Горките...
  • 51 Националист

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "еси меси":

    Това е нивото на българските продажни жерналя. Не се учудвай. Щеше да е чудно ако излизаше точно 100% още от първият път.
    А кой лапа от еврофондовоте? Не е определен кръг от хора, точно 5 фирми са. Радан си го каза в ефир. ако лъжеше да бе осъден до сега.
  • 52 Николай

    0 0 Отговор
    България, трябва максимално бързо за си изнесе чуковете от тоя Евро съюз. Ама по най-бързия начин!
  • 53 госта

    0 0 Отговор
    Няма как да е вярна тази статистика... Не познавам човек, който да смята, че е по-добре да сме в ЕС. Нагласена, платена, "анкета"!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Д А !
  • 56 NWAmilen

    0 0 Отговор
    ами нека да проведат референдум а не да дават цифри, нека пуснат и онлайн, айде да не е референдум а анкета, за да може да участват повече хора, защото въобще не съм и чул че е имало такова проучване
  • 57 NWAmilen

    0 0 Отговор
    А и те не питат а излизат тук с някакви готови статистики
  • 58 Орнела мути

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
    И НАПУСКАНЕТО НА НАТО
  • 59 емигрант

    2 0 Отговор
    повече от милион работят в страни от Европейския съюз и си вкарват парите обратно в България а вия селянчета ревете че трябва да излезем от него.кажете го на тези дето са в чужбина и с много труд си изкарват парите и тогава да видим какъв отговор ще получите .Кажете го и на фирмите които изнасят български стоки към съюза,кажете го и на транспортните фирми на които всеки ден през границата им минават тировете,бусовете и автобусите към Европа та тогава да разберете какво е обида по ваш адрес.Кажете го и на хората които пътуват безпрепятствено през границите на екскурзии,почивки и лагери и тогава чакайте отговори.Пишете без да мислите........не друго но ето това ви е най-големият проблем ;)

    Коментиран от #65

  • 60 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    От 25.04.2005г. до сега тук,в България, какво се подобри за българския народ. Стъкмистиката отчита това, което и както и го наредят, за да баламосват шараните като мен ! Вярно, че почти 2 млн млади и способни хора работят в страните на ЕС, плащат там данъци и осигуровки, създават семейства, гледат деца и напоследък заделят някое-друго евро за родата тук. Малко работят там изцяло ,за да изхранват тук жена,деца и родители. И при преводи как ги жулят - майко мила? И с такси и с обмяна на валутата. Ама политиците са във възторг, защото онези балами там отново гласуват /имат, моля Ви се право / за тях - същите,те да са отново и отново на власт !!!
  • 61 един

    0 0 Отговор
    И да се напъха максимално бързо в путиновата евразийска кочина,викаш! Ама няма да стане-там вече бяхме!

    Коментиран от #63

  • 62 клошар

    0 0 Отговор
    Ни ща повече да ма крадат у Еврейския съюз. Файда нема...
  • 63 МНОГО ДРУГИ

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "един":

    И ПОСТРОИХМЕ ТУЙ КОЕТО СЕГА РАЗПРОДАВАТЕ И РУШИТЕ...
  • 64 Снощен

    0 0 Отговор
    Глупости на търкалета !!! Пълна стъкмистика !!
  • 65 новия господар

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "емигрант ":

    Стой си там продължавай да плакнеш нечий задник и/или да миеш чинии и не се обаждай където не ти е работа. Това че си некадърен да съществуваш тук си е твой проблем.
    Членството на България в европейския съюз е в ущърб на мнозинството българи. Облагодетелстват се малцина. ТОВА Е ИСТИНАТА. А членството в НАТО не е въпрос на избор, така е наредил новия господар.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове