Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 08:28 6 073 2

Един загина при катастрофа за денонощието

  • катастрофа
Един загина при катастрофа за денонощието - 1
БГНЕС

 

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 22 тежки катастрофи с 1 загинал и 26 ранени, от които 1 е с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на СБА.

За района на София са станали 1 тежка и 67 леки катастрофи с един ранен.

Два автомобила с кюстендилска регистрация се удариха снощи на ГП Е-79 край гара Кочериново, за щастие няма пострадали, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона.

Пътното произшествие стана към 19.30 часа в участъка между Благоевград и кюстендилското село Мурсалево. Фиат със семейство - риболовци излиза от черен път и се включва на Е-79 в посока Мурсалево. Откъм Благоевград в същата посока се движи Сеат, на който Фиатът отнема предимството. Така Сеатът удря отзад във Фиата, в който пътуват четирима души, които били на пикник на водоемите край гара Кочериново. Медицински екип на ЦСМП-Благоевград би успокоителна инжекция на пътуващото в Сеата момиче, което бе в шок от удара. Няма пострадали пътници от Фиата, на двамата водачи са взети проби за алкохол

От началото на месеца са станали 464 катастрофи, загинали са 37, ранени са 591, с опасност за живота са 24. От началото на годината са станали 5364 катастрофи, загинали са 524, ранени са 6730. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ujas e po rodnite patishta
  • 2 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Кошмар, пълен кошмар.