Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 13:34 966 0

Единствената столетница в Смолян гласува

  • избори 2011-
  • смолян-
  • станчева-
  • вот

Бисера Станчева, която е от Смолян и е на 100 години, гласува днес преди обяд за президент, кмет на града и общинска администрация. Тя е единствената столетница в Смолян, която ще упражни своето конституционно право. „Гласувах за България. Искам да й се случи всичко хубаво – лошо да не й се случва”, каза Станчева. Тя е от село Стойките. Дълги години е живяла в село Соколовци, след което се премества при своите дъщери в Смолян.

Станчева е навършила 100 години на 5 януари 2011-а. Ходила е само четири месеца на училище. Още от 13-годишна се грижи за прехраната си. Има два брака, но няма деца и отглежда четирите заварени деца на втория си съпруг като свои. Има 10 внука, 16 правнука и четири пра-правнуци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА