Last news in Fakti

15 Януари, 2017 10:32 1 254 24

Днес всички са срещу ГЕРБ

  • герб-
  • бойко борисов-
  • десислава атанасова

Вече наблюдаваме нова тенденция, заяви депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пред БНТ

"Вече наблюдаваме нова тенденция - не само всички срещу ГЕРБ, а всички политически партии срещу българските граждани след резултатите от референдума", заяви депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пред БНТ.

"ГЕРБ винаги се е съобразявал с волята на хората и нашето искане за въвеждане на мажоритарен вот не е популизъм", заяви тя. "Да ни приписват всичко това, което правим - да се съобразим с народната воля, изявена при референдума, че е заради електорална подкрепа, не е коректно", категорична бе тя.

Атанасова припомни, че са призовавали многократно колегите си от другите партии в парламента към тяхното разбиране, но са срещнали отказ. „Много неистини са казвали за нас, последно твърдяха, че управляваме заедно с ДПС, което всички виждат, че не е истина.

По същата логика ни свързват и със Слави Трифонов,а ние просто искаме да се спази волята на суверена”, допълни Атанасова. Според нея, вотът на 2.5 милиона българи е ясен и това не може да се пренебрегне. „Тези избиратели, които гласуваха на референдума са повече от гласувалите за първите двама на президентските избори, това е много важен факт”, смята Атанасова.

Тя бе категорична, че българите вече са уморени от политическото противопоставяне и пожела нормална, спокойна и позитивна предизборна кампания. „Досега държавата ни е нямала по-успешен премиер от Бойко Борисов, затова е логично отново той да е начело на един кабинет след изборите” допълни Атанасова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    21 3 Отговор
    О, нагаждачи!!! Вън от властта! Вие нямате срам. Вашата наглост е безконечна. Всичко започнахте да правите за хората предизборно, всички неграмотници министри какво ли не обещават - ИДАТ ИЗБОРИ. Този път дано не Ви повярват хората. По-крадливо, нагло и мръсно управление не е съществувало. Вие сте изедници. Приложихте най-жестокия геноцид срещу хората.
  • 2 пепи

    13 1 Отговор
    направихте най-голям дълг ,разпродавате БГ ценностите,ни правосъдие,ни здраве...,ни образование, ни производство,продавате и локомотивите,докарахте народа до просяци без доходи,ниски /никакви/пенсии,вие се ширите в лукс,крадете и европарите-кой да ви харесва,всички сте за затвора,но няма съд да ви съди?!
  • 3 Лупи

    13 1 Отговор
    Спорно е да се каже, кое управление е по-некадърно БСП или ГЕРБ поради голямата сходност на двете и общия им господар- Доган(КГБ), но определено и двете имат своите лауреати за приза. Гейове, неадекватни лелки с коеф. на интелигентност на прага на здравия разум, алкохолици и наркомани всички наредени все на ключови постове и не знаещи реално, какво трябва да прави човека на тяхната позиция, а правещи каквото им каже вожда.
    Правителствата по цял свят крадат и изпълняват поръчки на хора в сянка с много пари- справка САЩ и Русия. В едната командват корпорации и самозабравили се еврейски кланове, а в другата олигарси и самозабравили се еврейски кланове, та какво остава ние да сме наред и тук да има естествено честно управление? Честно управление никога няма да има, но по-важното е че скоро няма да се подобри положението не заради политиците ни, а заради хората дето живеят тук. Не сме единни, страх, овчедушие са част от нещата дето трябва да преборим в нас, за да имаме по-добър живот.
    Не може майките и бащите ни да взимат по 160-200 лв пенсия и никой в продължение на 10 години вече да не протестира масово! Не може от Брюксел да настояват да се дават по 1000 лв на калпак за клетите брадати майки от Афганистан, а нашите родители да ровят по кофите и да продават по тротоара и никой да не излезе на протест!

    Коментиран от #4

  • 4 Лупи

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лупи":

    Политиците на всякъде са мърша, хората са тия дето трябва да действат ако искат да им е добре. Докато има примирение, ще има и дъъълъг процес на "оправяне" незнайно до кога. Гърците живеят на кредит, ама живеят и скачат на крак за всяка неправда! Ние живеем в икономически просперитет според една Тиква ама е..м ти и живота майна, но ние сме културни и си траем, ние изчакваме да видим следващия дали няма да е тоя дето ще ни оправи...
    Ако имаше в коя да е държава от ЕС, че и извън него, каквото има в България - ток 150 лв, лекарства 30 лв, вода 15 лв, телевизия и телефон 15 лв и пенсия 200 лв гарантирам ви, че правителството й щеше да бъде изринато на момента! Ако беше в Гърция или Франция щеше да има убити политици! Тука обаче това е нещо нормално, всеки се прави, че не вижда докато не му дойде на главата, пращате си децата в чужбина да са добре... и чакате някой да ви оправи? Кой ще ви оправи, като децата ви са в чужбина бе? Кой ще ви оправи, като си стоите у дома и дори за елементарни неща не се сещате да стачкувате? Миналата седмица блокираха Лондон заради стачка, ама познайте заплатите им не са 600 лв, не защото евреите там са много великодушни ами защото хората там са си го извоювали и следващата стачка ще е за още повече пари и по-добри условия, докато тука ще работите и събота, като нормален работен ден за 700 лв и ще ви казват колко сте мързеливи!
  • 5 Бай село

    11 1 Отговор
    Г -ЖО Атанасова задавала ли сте си някога въпроса , защо всички са против ГЕРБ , или по точно защо ГЕРБ е против всички?? Започвате пак с евтините си номера , всички политически партии са против народа , а вие НЕ, съобразявали се с народната воля какъв парадокс! Случайно да беше ваша инициативата за референдум , не разбира се вашата цел е да се направите на закрилници на тия 2,5 милиона Българи, за да им гушните гласовете за изборите , които вие предизвиквате! Вашата партия е единствената на , която народа се довери два пъти и двата пъти остана разочарован и предаден! Не може една жена хваната два пъти подред в изневяра да очаква същите ласки и любов(ако не бъде изритана разбира се) това е вашата партия с изчерпани възможности от всякъде! Не знам с какви очи ще застанете пред народа да ви избере пак след като никой ни ви е гонил? Виж в едно сте права , че Българския народ е уморен и не само уморен , а обезверен , предаден, ограбен, обречен ! С каква уста казвате ч е Бойко Борисов е най успешния премиер до сега ,това израз на какво е, малодушие, безочливост или натягане за министерски пост? Всички политици госпожо без изключение сте НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,НЕ ТЪРСЕТЕ ПОДКРЕПА ОТ НАРОДА!!
  • 6 onq s konq

    3 9 Отговор
    Има тука едни шушомиги,които усилено се опитват ДА ОМАЛОВАЖАТ ПОСТИГНАТОТО ОТ ГЕРБ,заявявайки че "всички политици са от един дол дренки",което си е перефраза на "всички са маскари".На изборите обаче,СЪЩИТЕ ТИЯ АКУРАТНО И ПОД СТРОЙ ПУСКАТ ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНКА В УРНАТА ...и никаква друга!Как пък не сбъркаха да пуснат за друга партия-нали уж всички са еднакви?!!

    Коментиран от #7

  • 7 onq s dinozavara

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Ти си шушуминга, която се опитва да манипулира мнението на хората. Като гледам безуспешно. Ей кон отвори си очите и виж, колко минуса събират коментарите защитаващи гробаджиите и колко плюса 10 към 1. Сега изясни ли ти се картинката, че хората не ви искат нито да ви виждат, нито да ви чуват? А ти продължавай да си лаеш поредните глупости и да не забравиш хвалебствията към гробаджиите, че нали си на заплата към тях. Иначе ще ти спрат сеното и тогава ще пърдиш от глад и ще трябва да си търсиш други господари и друг обор.

    Коментиран от #12

  • 8 Кънчо

    3 8 Отговор
    Само ГЕРБ! Това е единствената партия, която направи нещо, за България! Доблестни хора , а не крадци като другите! Изградиха пътища, инфраструктури, игрища и тн! Успяха да усвоят много евро пари, които отидоха по предназначение! Увеличи се брутния вътрешен продукт, вдигна се минималната заплата! Евала на ГЕРБ!!!
    Ако искате да продължим смело и качествено напред - гласувайте за ГЕРБ, други няма!

    Коментиран от #9

  • 9 89rg7

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кънчо":

    И ти си на заплата при гробаджиите явно, за да пишеш толкова измишльотини. Цял народ вижда точно обратното само ти виждаш нещо съвсем друго. Това всичкото в научната фантастика по HBO ли го гледа?
  • 10 Кънчо

    1 3 Отговор
    На никаква заплата не съм - просто съм обективен!
    сетих се още нещо, благодарение на промените от ГЕРБ,
    през 2010г успях да си регистрирам фирма с капитал 2лв.
    Всичко ми струваше точно 500лв / заедно с касовия апарат /
    И досега развивам успешен бизнес, чрез нея благодарение на ГЕРБ!
    Иначе трябваше 5000лв да се внесат като капитал.
    Така ме ето още факти - САМО ГЕРБ!!!

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кънчо":

    Тая винаги като я видя и се сещам за соца,страхотна визия.......
  • 12 onq s konq

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s dinozavara":

    О.К.,О.К.-"отварям си очите" както ме съветваш и какво виждам?...Че хората които "не ни искат" СА ТВОИТЕ ХОРА...които аз НЕ ГИ СМЯТАМ ЗА ХОРА!Понял?А това че наричаш РАЗОБЛИЧАВАНЕТО НА РУСОФИЛСКИТЕ ВИ ИЗМАМИ "МАНИПУЛАЦИЯ" от моя страна,си е симпатично смешен твой опит да се правиш на "хибриден боец":)Аре пиши си тъпите минуси и пътувай без да се обръщаш назад

    Коментиран от #13

  • 13 Някой

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Всеки път когато прочета твой коментар си казвам:
    Господи, добре че не съм толкова прост!

    Коментиран от #20

  • 14 гост

    2 1 Отговор
    В едно съм сигурен - ГОЛЯМО ТРЕПАНЕ ИДВА, ГОЛЯМО . Хората се отрезвиха вече и едвам чакат .
    ЦЯЛАТА ИМ ГАДНА ПОЛИЦЕЙСКА И АГЕНТУРНА МАШИНА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГИ ОТЪРВЕ
    КЪДЕТО И ДА ИЗБЯГАТ ЩЕ БЪДАТ НАМЕРЕНИ

    Коментиран от #16, #19

  • 15 копен баден

    1 1 Отговор
    Абе то един човек с 1000 ника пише минусите и плюсовете тук!
    Трие бисквитки - кукита - ползва прогсита - други компютри - телефони!
    Безработния е един и си мисли че по тоя начин с псевдо плюсове и минуси по мненията на хората манипулира мнението на останалите!
    Жалка история на безработен човек!
  • 16 ннн

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Ко ке тепеш бре?
    Да не си решил да си правиш злобарка !

    Коментиран от #17

  • 17 ннннннннннннннннннннн

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ннн":

    То и на господарите ти майтап им се струва на къде отиват нещата .

    Коментиран от #18

  • 18 ннн

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "ннннннннннннннннннннн":

    Аз господари нямам а ти май си прекалил с огнената вода!
    Ако си толко окумуш ай нарамвай вилата и бегом на жълтите павета - поведи народа :)
  • 19 додтд

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Те хората се отрезвиха ма ти май още не си изтрезнял - празнуваш тука https://fakti.bg/bulgaria/219316-dnes-e-bango-vasil
    затова и пишеш такива крайни коментари!

    Коментиран от #21

  • 20 onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    Явно че се налага пак да се вкарвам в БЕЗПЛАТЕН обяснителен режим за такива като тебе,но какво да се прави-страдам от доброто си сърце!И така:За да ОТСЕЕШ УМНОТО ОТ ПРОСТОТО,т.е. да направиш ПРЕЦЕНКА, трябва да имаш поне "некоя и друга умствена гънка",защото иначе си в не-въз мож-ност!Когато обаче точно Господ на когото благодариш не ти ги е монтирал...си оставаш с благодарностите:)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 герберизъм

    3 1 Отговор
    ГЕРБаха ни м....та, но явно искат и още !
    Само onq s konq им врява, но то какво да се очаква от индианците на Винету ?
  • 23 ндндн

    4 2 Отговор
    Абе, ще ги търсите ГЕРБ вие! Обрали Ви били!
    Глупости на търкалета ....
    Те направиха България достойна държава.
    Борят се срещу корупцията, вдигат заплати, строят , усвояват еврофондове, въвеждат реформи. Неможе само да лежиш и да ядеш и някой да те храни. Няма такова правителство! ГЕРБ направиха така, че всеки получава според заслугите си! Ако не разбирате от нищо и сте неуки не се надявайте някой да ви дава. Ще живеете според знанията и уменията си при всяко нормално правителство!
    Що не се оплакват от ГЕРБ нормалните хора а само издънки без Акъл и Знания плачат!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове