26 Февруари, 2017 10:43 2 165 25

Борисов: БСП са царе на манипулацията

  • бойко борисов-
  • герб-
  • бсп-
  • корнелия нинова
Борисов: БСП са царе на манипулацията - 1
Снимка: БТА

„Негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение. Затова искам всички да ми простят за неволните грешки“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на VIII-и Зимен университет на МГЕРБ, който се провежда в момента в Благоевград. Изявлението на бившия премиер бе по повод днешния празник Сирни заговезни, съобщи "Труд".

„Царе на манипулацията са тези от сто тридесет и колко годишната партия БСП“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Тази партия е минала през всякакви етапи – от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи“, заяви Борисов.

„Навсякъде правят поголомна сменя, при това само с кадри на БСП“, уточни той.

Лидерът на ГЕРБ посочи още, че в началото се е връзвал на интригите на БСП, но сега вече не. „Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота“, уточни той.

„От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място. Но това е тяхна вола, ние не сме против любовта“, пошегува се Борисов по адрес на лидерката на БСП Корнелия Нинова.

„От БСП са толкова гузни, че преди години си направиха закон, който защитава крадците. Но смятайте, колко са силни в медиите, щом дори не стана ясно за това. А помислете сега, ако ние бяхме направили такова нещо преди да си тръгнем от власт“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да мра за държавата – доказвал съм го многократно. Но думата „патриот“ вече е иззета. Същата съдба има и думата „реформатор“, затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим“, призна бившият премиер.

„Не искам да ви казвам какво правят контрабандистите в момента! Каквото и където може се продава без фактури. Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента“, поясни Борисов, който се закани, че може и да даде на съд сегашните управници.

Борисов: БСП са царе на манипулацията

„Грешката, която допуснахме при управлението ни е, че говорихме в единствено число. И аз, и Вие и ГЕРБ. Някои се почувстваха засегнати и с право. Затова и ни изгониха от властта. И сега искам смирение и поклон пред всички, които са работили за успеха на страната ни“, призна Борисов.

„Партията е вечна. Лидерите си отиваме“, изповяда се бившият премиер.

„Ако БСП може да бъде спряно, то това може да стане само благодарение на ГЕРБ. Все пак бъдещето на партията ни и на България е във Ваши ръце“, обърна лидерът на ГЕРБ към младите симпатизанти на партията.

„Да не Ви пука. Не позволявайте на БСП да Ви смажат и да накърнят самочувствието ви“, заяви лидерът на ГЕРБ към младите си симпатизанти.

„На простащината ще отговорим с простащина. Проблем е, че не можем да отвърнем на лъжите на БСП, защото ние не лъжем. Убеден съм обаче, че победата ще бъде за нас, дори и без да се тупане в гърдите и да показваме прекалено самочувствие“, каза на изпроводяк Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д'Мин

    28 9 Отговор
    Стига си плакал и ти си възпитаник на партията майка или забрави? Я виж под възглавницата дали не ти стои още партийния билет. Аман от бивши и настоящи!
  • 2 тома неверни

    22 8 Отговор
    Щях да повярвам ако не съм сърбал попарата и на двете червени фракции, както и да се наричат те, две лица върху една монета.
    И за да не бъда голословен, В управлението на ГЕРБ има толкова червени издънки, били те внуци или синове, че нямат право да си преправят гласа като Кумчо Вълчо пред кошарата на козлетата. И запомнете, че Хората помнят.
  • 3 Оня с лаптопа

    9 5 Отговор
    Баце, нямаме си късмет българския народ и това си е от 8 века. Първо ни зачесоха болярите дето усвоиха от гръцките паразити патриции метода да лапат наготово а стадото да им робува. Послен и зачесоха гречките патриции и василевси. После се совободихме и пак болярите ни зачесоха. После дойдоха осмманските паразити и те ни омахаха. После се совободихме и ни смотаха буржоата налапали това онова и князе. После ни смотаха земеделци и други. После ни смотаха хитлеристите яко. После се освоблодихме и ни довършиха другаарите комунделници. Сега всеки дето дойде и местен и чужд ни смотва. Нямааме късмет. Явно се дължи на предахтелството а поповете дето приеха за учител Бог онова разпнато еврейче. Жалко но факт. Зарязаха ТангРа - създателя на вселената и ни смотаха с едно педалсско учение, дето ни превърна в скотове. И ГЕРБ ни смотва яко доста и БСП. Нямаме късмет и с военни и си ченгета - вместо да ви наритат те ви служат, че и козируват? Абе всичко стана за пари вече. И аз сис меням най-сетне религията - отричам се от Бог и възприемам Момона като Господ. че и аз да поживея малко като вас лапачите... То вие не оставихте постове да лапаме и ние само се Калинкизирате, но идейно казано. Я кажи сега, какво щеп равим тия дето искат да правят занаятчийство, но паразитите чиновници и законодатели пречат с простотиите си алчни? Казахнте, че ще давате по 20 000 лъва на мераклия за бизнес, новостартиращ, а нема пари? Питах един депутат от ГЕРБ оня ден - каза търси банките!
  • 4 бойковизми на камари

    24 6 Отговор
    Чета на Боко бисерите и се чудя един ли го е казъл това няколко ли!? Катарзис ли изживява , шизофрения ли е или нещо друго !?
    Е до това води преяждането с власт и облаги, няаправо си е вид наркомания на политически зомбита готови на всичко за поредната доза ВЛАСТ !!!
  • 5 хххх

    16 6 Отговор
    Кога ли глупаците ще разберат, че няма сини и червени, ИМА ПРЕСЪПНИЦИ И ЧЕСТНИ ХОРА.
    ВРЕМЕ Е ЗА ПЪЛНА СМЯНА НА ЕЛИТИТЕ.
    Всички вън
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
  • 6 МММ

    18 8 Отговор
    И ти си пеперудка като Слави Бинев-от цвят на цвят: БКП, НДСВ/даже царя те направи от мутра генерал/, ГЕРБ. А за простащината ти просто си етикет. За омразата - и днес говориш с омраза. Новото е, че си започнал да си говориш на Вие.
  • 7 onq s konq

    7 17 Отговор
    Без Борисов сме загубени и обречени на гибел!Те резултатите се виждат вече!Видехте ли какво стана с рибата в Пловдив вчера например?Той не би допуснал такива работи да се случват и е единствен които заслужава уважение!

    Коментиран от #10, #17

  • 8 дъдтдн

    9 7 Отговор
    Това с БСП-то вече не върви, понеже това го вервахме миналия път, когато каза че те са оплескали така нещата, че с години няма да можеш да ги оправиш. Е минаха 6 години и нищо не оправи, само до оплеска нещата. Като вдигна цени дето БСП-то не беше пипало с години, като нанесе каратистки удари под кръста на обикновения човек и дребния и среден бизнесмен. Като строи с кофти и надписани материали и така нататък и така нататък ... Така че Боре, нема да се плашиш пич - ти твоето си го взема! Жалко че загубихте още 6 години на хората. Няма да живеем с орлите я!
  • 9 стига оправдания гробари

    13 3 Отговор
    На простащината ще отговорим с простащина.....е това ако не е наглост на тиквоча....Гробарите са преоблечени комуняги и още по лошо нагаждачи и фурнаджийски лопати ...така че стига оправдания с комунистите
  • 10 Герберски Трол

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    А бе ти...
    Да не би да ти липсват (-) от понеделник до петък?
    Ти си някакъв мазохист! - Не може да отнасят толкова негатив и да продължаваш в същият дух. Сигурно се някакъв партиен член на тази кирлива партия иначе няма причина да ядеш толкова "бой" всеки път за думите си.
    Ама от друга страна с в типична хармония с великата мисъл на вожда:
    АЗ СЪМ ПРОСТ, ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ"
  • 11 Ето ги Предателите

    7 2 Отговор
    Ето ги Предателите, които Погребаха България със СЕТА! Истината е повече от Брутална! Виж Тук:

    http://skandalno.net/eto-gi-predatelite-koito-pogrebaha-balgariia-sas-seta-istinata-e-poveche-ot-brutalna-vij-tuk-175097/
  • 12 Смех

    10 2 Отговор
    Стълбовете няма да ни стигнат да избесиме всички крадци.
  • 13 дедо Коле

    10 2 Отговор
    Борисов престани да хленчиш. БСП няма към теб негативни мисли и омраза. защото си им пределно ясен. Защо?
    1. Защото нямаш никакви "неволни" грешки като председател на българско правителство в два мандата и много точно си знаел какво правиш под диктата на САЩ.
    2. „Царе на манипулацията са тези от сто тридесет и колко годишната партия БСП“. Цар на манипулациите си ти, пак под диктата на американците. Ти манипулира и спря 2 жизненоважни за България енергийни проекти - АЕЦ Белене и Южен поток. Самата твоя прислуга го призна.
    3. За църквите - само една е атетантирана - Света Неделя в София. В отговор на избитите през 1923 година българи през Септемврийското въстание и репресиите пред 1925 г. срещу български интелектуалци.
    4. Белене - направи си сам справка, че това е бил и затвор за криминални престъпници и, че твоя подопечен Тодор Живков е закрил политическия му сектор собственоръчно, веднага след като е дошъл на власт. Аз лично познавам един такъв "политически репресиран", който е броил количките на криминалетата. Сега получава 720 лева "народна пенсия", а съселяните му не могат да си купят хляба.
    5. Не си никакъв патриот Борисов. Ти си един интересчия - ненаситен хищник за власт, пари, имоти и жени.
    Затова си отиди от живота на българите, оттегли си и си отиди с мир-при тези отвъд Атлантика, които ни те натресоха. АМИН!!
  • 14 ПРОШКА

    5 2 Отговор
    Днес Меркел,Юнкер,

    Оланд ще погалят ПОСЛУШКОТО по главичката и ще кажат" ПРОСТЕНО ТИ Е - ЗА НАШЕ ДОБРО Е"БЪЛГАРИНА ОБАЧЕ НЕ ПРОЩАВА ТАКИВА ГРЕШКИ- ПРЕДАТЕЛСКИ!НАКАЗВА СЪС НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ.Без толерантност!ПРОШКА НЯМА!
  • 15 НЕПРОЩАВАМЕ

    8 2 Отговор
    БОРИСОВ да не гледа напред а първо да се обърне назад и да види какво сътвори.Съгласявайки се за ВСИЧКО със Плевнелиев разедени нацията!Да види че народа беден, болен и гладен..Но не той ще гледа "напред" а след него ПОТОП.Никаква прошка защото това беще ГЕНОЦИД КЪМ НАЦИЯТА!
  • 16 Варна

    5 2 Отговор
    Прошка ли? - Само да имам възможност ще те "опростя" подобаващо!
    Отправям послание към всичките ти роднини ...
  • 17 onq s konq

    1 8 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Бе ти не каталяса ли да лепиш помия по ГЕРБ и ББ с простащините си и то ПОДЛО ПРЕМЕРЕНО С МОЯ НИК?За какви риби и глупости намесваш Борисов/и само това ли/...Ще ти отговоря като здравомислещ привърженик на управлението на Борисов:Не само че ако управляваше щеше да има умряла риба в Пловдив,но можеше да бъде и 2 пъти повече!И какво от това?ТУК ГОВОРИМ ЗА БЪДЕЩАТА ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ НА БГ ДАЛИ ДА БЪДЕ КЪМ БОГАТА ЕВРОПА ИЛИ КЪМ БЕДНА РУСИЯ,ти си седнал да правиш русофилска пропаганда с риба!И такива хтъпутгери имат претенции да ме управлават...МЕНЕ!...с кирливия си глас?!!

    Коментиран от #18

  • 18 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Понеже нещо напоследък не ми обръщате вниманието от което се нуждая се принуждавам да пиша по този начин!

    Коментиран от #24

  • 19 Поп Грую

    4 1 Отговор
    Да не забравяме, че първия прякор на Боко е Пунта Мара. Каже ли "добро утро", огледайте се дали е изгряло слънцето.
  • 20 Озир

    2 0 Отговор
    Бат Бойко, 3 пъти вотирах ГЕРБ и теб. Преди за 1-я мандат ни обещавахте чудеса. За БСП-НДСВ-ДПС-.ОДС-СДС---да не говорим - също ни мяткаха за идиоти! Но говорим за теб и ГЕРБ. Помниш ли, какви ни обещавахте? Да извадим ДВ и останалите достоверни статии, не говорим за твои врагове, аз а факти. Красиви лозунги, светли картини. Седднахте на власт, то федосова ли не беше, то лапкане ли не бяхте, то демагогия ли не бяхте към нас? Е, как да ви вотирам за 4-ти път? Може да съм глупав, че ви вярвах, но трябва ли да остана глупак пак? Не ми се иска човече, никак! Защо смазахте дребният бизнес? Защо фалираха толкова дребни фирми? Ти отговори! А едрият бизнес може да е гръбнака на икономиката, но дребният бизнес е ПРЕХРАНААТА на икономиката. Той е периферията, той е битието на народа. Вие го смазахте и червени и сини от десителтия "народна власт", а кражби вреди пречки. Защо не наказа Цачева, когато тя спря Босия да разкрие корупция? Нали правиш паметници на Тервел и Левски? А те не биха спряли, а извикали Босия. защо ни будалкате всичките досегашни? Докога? И да ти кажа, че ти прощавам примерно, ще върнеш ли ограбените битите умрелите по ваша вина? Вие не наказвахте ефективно вандали убийци рецидиви едва в последно време се забелязва сериозни наказания. Защо Бойко не го правехте? Мъртвите Мариия, Хюлия, хиляди хиляди ще възкресиш ли? Какво означава една дума прощавам!, пред хилядите престъпления на смърт за невинни? ти прощаваш ли си? Ако да!, значи нямащ ни ум ни
  • 21 МРИ ГАД

    2 1 Отговор
    БОРИСОВ Е НАГЪЛ РУСКИ КОМУНИСТ.
    ПРЕБОЯДИСАН ЧЕРВЕН БеСеПар
  • 22 гост

    3 0 Отговор
    Театъра на БКП агентурната нмафия е в действие .
    Всички сте за Белене
    Е.--те м...та на народ ,на икономика, на всичко
  • 23 Иван

    4 0 Отговор
    Тоя нелеп медиен продукт и откровен боклук няма ли кой да го приключи най накрая .
  • 24 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Е да- много ти се иска да да ми липсва внимание,НО ПРЕДОСТАТЪЧНИЯ БРОЙ МИНУСИ ЗА ТОВА ЛИ ТИ ГОВОРИ?А факта чеСАМИЯТ ТИ ПИШЕШ С МОЯ НИК,А НЕ АЗ СЪС ТВОЯ...пак за липса на внимание ли ти говори? А ако си мислиш че можеш да се кръстиш в общината на името на който си решиш не само в БГ но и по света ,и автоматично ставаш"него" БЕЗ ДА ПРИТЕЖАВАШ ПОТЕНЦИАЛА МУ...просто си безнадежден случай.
  • 25 onq s konq

    2 3 Отговор
    Проявете разбиране към мен , аз не съм добре , страдам от някакво нервно-дегенеративно заболяване . Почти постоянно съм измазан , от време на време ме избистря и не мога да се понасям . Жалко че евтаназията не е разрешена .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове