Last news in Fakti

17 Ноември, 2011 10:50 562 0

Освежиха детски градини в „Седмица на доброволчеството”

  • чез-
  • детски градини-
  • седмица на доброволчеството
Освежиха детски градини в „Седмица на доброволчеството” - 1
Снимка: ЧЕЗ

 

Служители на ЧЕЗ организираха доброволчески акции в шест детски градини в Западна България. Това стана в рамките на „Седмицата на доброволчеството”, инициирана от работещите в електроразпледелителната компания в периода между 7 и 14 ноември. Като част от кампанията бе облагородена средата в детски заведения в Лехчево, Монтана, Видин, Ловеч, Дъбован и Гулянци, съобщиха от ЧЕЗ.

 

Дейностите включваха даряване на нови мебели, съоръжения и пособия за игра и забавление, обновяване и боядисване на детски площадки и огради, както и частични ремонти на сградите на детските градини. В инициативата взеха участие и представители на топ мениджмънта на ЧЕЗ за България. „Седмицата на доброволчеството” бе подкрепена и от местните власти.

„Радвам се, че „Седмицата на доброволчеството” бе приета толкова добре навсякъде. Служителите на ЧЕЗ се включиха с много желание и ентусиазъм, а щастливите усмивки на децата бяха най-голямата награда за усилията им. Сътрудничеството и подкрепата на местните власти бяха от голямо значение за успешната реализация на инициативата. Планираме да превърнем „Седмицата на доброволчеството” в традиция”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Изборът в кои детски градини да бъдат проведени доброволческите акции бе направен в сътрудничество с администрацията на съответните общини. Средствата, необходими за закупуване на материлите, бяха осигурени изцяло от ЧЕЗ. С тази кампания работещите в компанията се присъединяват към Европейската година на доброволчеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА