14 Март, 2017 17:00 1 407 6

Нинова към синдиците в МВР: Държавата ще стои зад вас

  • корнелия нинова-
  • синдикати мвр-
  • избори

„Държавата ще стои зад вас и ще върне достойнството и престижа на професията, но искаме и резултати”. Това заяви на среща с представители на синдикатите в МВР председателят на БСП Корнелия Нинова. Те споделиха тревогата си за отчайващото състояние, до което е доведена системата и дадоха примери как огромни населени райони се охраняват само от две патрулки, съобщиха от пресцентъра на БСП.

И двете страни се обединиха за изцяло нов закон за МВР, тъй като натрупаните проблеми през годините не могат да се решат с частични поправки. „Имаме воля за нов закон, като ще привлечем за изработването му академичната общност в сферата, експерти и разбира се вас, синдикатите”, заяви Нинова. По думите й той ще бъде придружен с оценка за въздействие, както и с финансова обосновка, за да се спрат експериментите в МВР.

За пореден път представителите на левицата изразиха позицията си за подобряване на материалното положение и кадровото развитие на хората от МВР. „На тях трябва да се обърне внимание и да се осигурят условия за работа, ако искаме да има резултат в борбата с престъпността”, категорична бе Корнелия Нинова.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ото

    1 2 Отговор
    Това е само част от проблема... Един от най-главните проблеми е толерастията на Закона по НПК наказанията за рецидиви, крадци фалшификатори и лъжесвидетели под клетва. А когато се толерират, те се самозабравят - доказателството е 27 години и преди това имаше, но последните бяха ад за много невинни хора... Ето, колко престъпници бяха хванати, а Закона ги пуска? Е, напоследък се вкарват и задълго зад решетката. Но това явно не стряска подобни, защото нещо се активизираха напоследък разни крадци, че и убийства? А това не радва... Въведете Крумовият закон - за изброените престъпления, по-горе, 1 месец да чеше престъпника мъжко гризли в клетката му. А наказанието да се наблюдава наживо от следващите кандидати за наказанието и може и публичон излъчване по тивитата! това ще зарадва мераклиите до немай и къде... Аз не съм чул някой да е надборил ядосано мъжко гризли на диета.... ?
  • 2 Кирил Кирилов

    11 0 Отговор
    Дами и господа от "факти", правите ли разлика между " синдици" и "синдикати". Ако не я знаете каква е, питайте чичко гугъл.
  • 3 Иванчо

    4 0 Отговор
    На системата в МВР не и трябват скиори и сервитьори , детски учителки , лозаро-винари за офицери и началници .Трябват хора завършили Академия на МВР.Професионалисти на не работници които чакат 26 за да точат банкоматите и да не ги интересува какво става .И да се премахве тая стакмистика в МВР не е важно да ли ще напишеш 900 АУАН или 100 а с какво ще се помогне на хората за да живеят по-добре и спокойно .
  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    Че кой друг иска да стои зад МВР,престъпниците ли?Много тъпо изказване на тая жена.
  • 5 гост

    4 0 Отговор
    eee какво става тук,не минава и ден без да има поне една новина за тази лъжкиня!
  • 6 Вьзмутена

    0 1 Отговор
    Госпожа Нинова да каже редно ли е дьржавен служител сьс средно образование , който не иска да стане полицай да взема 1100 лв , а полицай на улицата по- малко ? Редно ли е лице работещо по трудово правоотношение с висше образование да взема 850 лв и да няма вариант да стане полицай , защото конкурс за израстване няма за ЛРТП ,дори много да искат да станат полицаи ! Това демотивира и системата го толерира...Ще промени ли някой това?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове