Last news in Fakti

14 Март, 2017 17:55 2 106 5

ДОСТ: Влакът на ДПС води към Сибир

  • дост-
  • избори

Препълненият салон на Читалището в Люляково посрещна Предизборния лъч на Обединение ДОСТ. Около 300 човека аплодираха бурно г-н Лютви Местан, г-н Айдоан Али, г-н Хюсеин Хафъзов, г-жа Мариана Георгиева и цялата кандидатдепутатска листа за Бургаски район.

Водачът на Листата г-н Айдоан Али увери участниците в срещата, че ще работи отговорно в 44-то НС за разрешаването на проблемите на техния бит. Г-н Хюсеин Хафъзов им сподели, че сам е слязъл от „влака ДПС“, защото няма работа в Москва и не му се ходи в Сибир. Той е в ДОСТ, за да работи за своите братя и сестри. Г-жа Мариана Георгиева призова жителите на Люляково да дадат силната си подкрепа за ДОСТ с №13 на 26 март, за да има ДОСТ в Бургас два мандата в 44-то НС.

Г-н Лютви Местан поздрави избирателите от Люляково. След това той изрази силната си лидерска подкрепа за Айдоан Али, но и за Хюсеин Хафъзов, който води битката за ДОСТ в Благоевградско. Участниците в срещата останаха особено удовлетворени от разяснената им от г-н Местан политика на партията в областта на инвестициите и здравните услуги. В словото си г-н Местан не пропусна да заяви, че ДОСТ няма в нито един миг да се отклонява от отстояването на модерния граждански патриотизъм и ги призова да дадат с гласа си силната подкрепа на 26 март за политиката на ДОСТ.

В Планиница срещата на кандидат-депутатите и лидера се състоя на площада. Повече от 100 човека разговаряха разпалено за силата и предимствата на ДОСТ пред разочарованието им от ДПС. Планинчани заявиха открито, че се радват за това, че има ДОСТ, че това е дълго чаканата алтернатива, че са убедени в работата на ДОСТ за техните интереси.

И в Планиница и в Люляково лидерът на ДОСТ призова избирателите да не се плашат от агресията на ДПС-слугите, които в разгара на предизборната кампания все по-често заместват идеиното си безсилие с юмруци и шамари. ДОСТ е по-силна и по-смела с всеки изминат ден и тази сила й дават именно избирателите.

Г-н Лютви Местан и водачът на Листата за Бургаски район г-н Айдоан Али заедно с останалите кандидат-депутати проведоха срещи с избиратели в Добромир и Трънак. На площада в Добромир около 100 избиратели посрещнаха Председателя на ДОСТ и кандидатите за депутати. Словото на г-н Местан очерта политиката на партията за истинската свобода на гражданите и за тяхното равноправие. Изтъкнато бе достойнството на водача г-н Айдоан Али, който в 44-то НС ще представлява истински избирателите на този район.

В Трънак срещата на Предизборния лъч се проведе с около 350 жени от Шивашкия цех в селото. Най-напред г-н Местан изрази благодарност към собственика – инвеститор г-н Неждет Куш, който дълги години осигурява работа за хората в региона. След това естествено Председателят начерта основни положения в инвестиционната програма на ДОСТ и обърна внимание на политиката й за модерен граждански патриотизъм и отстояване на достойнството на всички граждани – в това число и на етнически, религиозно и културно различните. Той призова за доверието им за Айдоан Али и ДОСТ с №13 в бюлетината на 26 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    21 2 Отговор
    Тая реторика много ми прилича на приказките на нашите козячета! Ужас тръгнали сме към сибир! Нищо против нямам местан и всички агенти на ердоган от гаДОСТ да ги заточа в Сибир. Там им е мястото! Заедно със съдиите, които разрешиха регистрацията на тази етническа партия, открито закриляна от ердоган - ясно е че ще работят за турските интереси.
  • 2 Антиманти

    6 13 Отговор
    Ердоган ще командва и цяла европа, като гледам холанците как дават на задеход сега, щот и там имало избори.
    Ердо нареди на живущите в холандия турци , да не гласуват за тамощния политик.
    Този човек ще се окаже ,ключът за обединена европа
  • 3 Заточеник

    18 1 Отговор
    Единият влак е за Сибир, другият за Диарбекир.
  • 4 onq s konq

    4 4 Отговор
    След като няма кондуктор кво те бърка посоката!
  • 5 Възродителен

    2 0 Отговор
    Ще се стигне до нов Възродителен процес,то се е видяло!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове