Last news in Fakti

23 Март, 2017 14:30 10 402 45

Пиян циганин наби полицай

  • цигани-
  • роми-
  • столипиново-
  • полицай-
  • бит

Униформеният е в болница, а празнувалите шумно роми са задържани

Почерпен ром рани полицай, след като го удари с юмрук в лицето, в пловдивския квартал „Столипиново”. Това съобщи bTV.

Инцидентът стана днес по обед. Група от около 20 роми празнували шумно с огромни тонколони раждането на бебе.

Съседи се оплакали от шума и на място пристигнали двама полицаи. Те направили забележка на празнуващите, но ромите отказали да се подчинят и да намалят музиката.

Станали агресивни и един от тях посегнал и ударил единия полицай. Другият униформен повикал подкрепление от 6-то Районно управление и на място пристигнали 10 патрулни коли. Полицаите не позволили конфликтът да се разрасне.

Раненият полицай е закаран в болница и се установява какви са нараняванията по лицето му. Цялата група от „Столипиново”, която празнувала шумно, е отведена за разпит в районното.

P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.

Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка, живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Max

    65 0 Отговор
    До кога ще бъде така с тия м....сти

    Коментиран от #20

  • 2 izet

    46 5 Отговор
    Bylgariya Bylgariya
    kak moje da qdesh boy ot pian i to policay da qde boy ot oiqn ciganin
    SRAMOTA
  • 3 Недоволен

    65 3 Отговор
    Е това не е ли посегателство срещу длъжностно лице - за това трябва да отнесе глоба от 500 до 6000 и до 6 години условно.

    начи аз мога да тегля една м..на на ченгето дето ме спира на пешеходната че съм пресичам на червено, после да ми напише акт за 50 лв, и да ме задързи за 24 часа като мотив бе посегателство над длъжностно лице а, мазния циганин да бие полицай и да му се размине без нищо ?!?!

    ДА си т.коваме държавата>>>>
    На 29 години съм и вече съжалявам че се върнах обратно в България

    той Христо Ботев още тогава мн правилно е предрекъл
    "Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,
    затуй, че ти си черна робиня,
    затуй, че твоят свещен глас, майко,
    е глас без помощ, глас във пустиня."

    Коментиран от #31

  • 4 гост

    66 2 Отговор
    Един нормален развой на събитията би бил вторият полицай да извади оръжието си и да принуди пияният циганин да падне на земята, за да му сложат белезници, ако не се подчини тогава служителят има пълното право да го застреля в крак, ръка, или друго несмъртоносно място от тялото. Така, с такава случка, просто се показва на циганите каква власт имат те над МВР, защото ако в така оплюваната Америка ако посегнеш на полицай, директно влизаш в затвора за дълги години.

    Коментиран от #14, #38

  • 5 8888

    46 1 Отговор
    Толерастия, майка, ко да праиш.
    Егати държава и полиция, дето всеки пиян мангър може да си прави каквото иска. И само да питам: Друго нали няма, не го е онодил?
  • 6 Пенчо

    33 2 Отговор
    Четейки предходните коментари,оставам с впечатлението,че някой хора мислят че сме в „правова,нормална” държава.
  • 7 Ганю

    39 2 Отговор
    Ако бях аз, щях да го пушна, щяха да наскачат другите м...сти отгоре ми, щях да пушна още 2 при неизбежна самоотбрана и така щяха леко да се разбягат и да си имат едно наум .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Финдли

    53 2 Отговор
    Това,с рома,е голяма простотия.Имаме си думи за всеки етнос по света и никоя не се произнася на български така,както етносът нарича себе си.Те да си викат помежду си както искат,но българската дума е циганин.Ром е високоалкохолна напитка..
  • 10 Николай Николов

    47 1 Отговор
    Сега полицаят трябва да бъде съден и да плати глоба на циганите,все пак те имат права а работещите българи...е те имат право само да работят за без пари и да хрантутят маймуните!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 колю

    34 3 Отговор
    Двама полицаи в циганска махала при пияни м....сти ??? Преди не много време едни отряди освен тренировки в гората ,правиха такива и из точно тези махали .В села и градове.Профилактично. Имало е за какво ,но сега---Хелзинкси комитет, дромове, дронове и разни ромове либерасти. Не разбраха ли тези управляващи ,че живеем в условията на цигански битов постоянен тероризъм. Къде са тези отряди и за какво тренират и им плащат. За да пазят летището ли и същите тези управляващи ? А народа сам ще трябва да се оправя ,щото полиция няма. Няма я и във влака и в рейса. Само на летището и зад радарите.
  • 13 KICK

    34 10 Отговор
    Нека ядат бой полицаите и после да решават дали да застават пред протестиращи срещу беззаконие българи!
  • 14 Джим Морисън

    29 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Е, ти си представяш, че полицаят има право да постъпи така, както ти казваш. Да, ама не! По българските закони и свързаните с тях подзаконови нормативни актове няма право на подобни действия.

    В Румъния за присъствието ти в откраднат автомобил ще получиш сериозно наказание с престой в затвора. Тук отчаяният собственик обяснява, че са му откраднали колата, престъпникът се измъква с обяснението, че просто е влязъл за малко да се постопли.

    Хайде, ударете полицай в някоя от съседните нам държави, даже не в "нормална" Европа! Ще ви разпорят зад...ника от превъзпитателни мерки. При нас полицаят трепери да не нанесе насилие на наглите престъпници, защото ще го таковат от разните им БХК и от прокуратурата. Стреляш в говедото, за да се защитиш, после обикаляш по арестите и полицейските управления да обясняваш, че не си превишил пределите на неизбежната отбрана. Започваш да съжаляваш защо не си легнал по очи да те ритат, вместо половин година да не получаваш заплата и да те държат далеч от нормалния ти живот. Не им е лесно и на полицаите!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 опарен

    35 2 Отговор
    Да ,щях да го гръмна ама в друга ,бяла държава,където няма политици к-рви като нашите. Тук те съдят,плащащ си от джоба за адвокат,гонят те от работа и ти разказват играта.
  • 17 Насо

    21 2 Отговор
    Трябва да се забрани​ влизането на полиция и бърза помощ да влизат или да се навъртат след като се стъмни. Това е кошмар за тези служители. От всеки един ъгъл може да дебне смъртта. Там всеки ден има празнества. Следователно и конфликти. Служителите трябва да ходят с бронежилетки и автомати.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 всички

    10 3 Отговор
    полицай слушат новините за отвореното дело от съда в турция,че как да си изпълняват задълженията?!Утре ставаме циганска държава и тръгват да ги съдят,както комунистите вземайки властта съдят царската полиция!
  • 20 незнайко

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "Max":

    ДОКАТО ИМ СЕ РАЗРЕШАВА !
  • 21 хахаха

    14 1 Отговор
    За има-няма 25 години и думата “ром" е компроментирана тотално. Нали това беше целта, да се смени името на етноса, за да се забрави миналото и да се реабилитира етноса. Да ама не. Шило в торба не седи.
  • 22 малката истина

    11 4 Отговор
    Тихоо ,ко ревете, на БСПто,ДПСто и на Атака хората никои да не пипа! В неделя са най-важните,как ще ги задържате ........кебепчета ще им купите!
  • 23 Българин

    10 3 Отговор
    Не бях расист.Ама като видя циганин.И като чуя за мюсюлмани направо ми се повръща.Сигорен съм ,че следващият път ако полицаят или някое частно лице застреля някоя ЦИГАНСКА ИЗМЕТ.Аз гарантирам ,че полвин Враца ще го защити........
  • 24 don40

    5 2 Отговор
    ...а коминчетата пушат....
  • 25 Бастуна

    6 1 Отговор
    Циганин да си в днешно време
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Константин-Ром

    5 8 Отговор
    Здравейте г-да,сънародници.Много пъти съм писал тук че престъпноста няма етнос-който наруши и престъпи закона да си плати солено,докато политиците ни не изковат сурови закони все така ще е.Това се допуска от държавните органи с цел да се де стабилизира държавата държавата,и да използват циганските гласове за свои политически цели.Като твърдите че в тази държава е добре да си РОМ,защо им бутат къщите и ги оставят буквални на илицата да живеят.Защо почти никъде не взимат на работа ромите,да изброявам ли още,и още,и още,не се заблуждавайте никак ромите не живеят добре тук,затова и крадат за да изхранват семеиствата си.Тук постоянно медийте изнасят някакви информаций които не са достоверни с цел да наежат българи срещу роми.Всичко е политика,по добре да се държим всички заедно рамо да рамо защото не се знае в утрршния ден какво може да се случи в Бг,и тогава трябва всички заедно да се борим срещу нашественици,евентуална война,и прочие,и без това сме точно като един Германски голям квартал от 6 000 000население,от къде тази омраза,защо? Не трябва да се подаваме на игричките на политиците.Нека БОГ да пази всички без значение от етноса.
  • 28 Грую

    12 3 Отговор
    Пиян циганин нокаутирал полицай - ами ако беше трезвен,на джандарина сигурно щеше да му цъфне носа между карамфилите....кви полицаи са тия, дето някакъв пиян/дрогиран м....л ги нокаутира??....полицаят трябва да бъде висок минимум 1,85м и да тежи около 90кг....и някой като му посегне и с един ритник в чутурата и да го опяват после.
  • 29 Иво

    9 3 Отговор
    рязани бацили измет тея само калашник им трябва м....ли мизерни
  • 30 bobi

    11 2 Отговор
    Товa aко е в сaщ цигaнинa дa е зaстрелян.
  • 31 доволен

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Недоволен":

    Смотаняко,и в чужбина ли на червено пресичат.Заминавай и не се връщай.Явно и в чужбина си такъв,но там сигурно не теглиш м..ни на полицаите.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 БГТО

    1 5 Отговор
    kogato ciganite stanat kolkoto balgarite 6te ima zriv za sajalenie........chak togava 6te se opravqt nechtata .
  • 34 гост

    4 2 Отговор
    в пловдив един уби(згази на буливард 3 дущи)осъдихаго на 3 години, за удар по полицай,сугорно се полага мъмрене---някой си ТРАЙКОВ
  • 35 Толераст

    8 2 Отговор
    М....ла/рома/циганина набил полицая нищо няма да му направят.
    Ако полицаят беше забил дори и едиш шамар на това магалоидно създание веднага щеше да си изгуби работата.
    Такава е истината.
    В тая държава българите сме най-мачканите.
  • 36 44магнум

    4 2 Отговор
    Искам в България да се назначат американски оилицай за да ги бият м....сарите и тях!Пък да видиме какво ще стане и как ще реагира ЕС?
  • 37 Ахмедов

    5 1 Отговор
    Първо което си питам е, че имали основание това да бъде информирано?!!
    Е ми даваите го и по телевизията и по вестниците , че да им набъбне мазните гърди, и утре да оповестите че полицая е наказан защото.......(хиляди причини).Няма такава държава уверявам Ви ,стига с тази демокрация ,тези същества ги имало и по времето преди 90та но дали се държаха така ?? В. България трябва нови закони и правила спрямо "тези" ,и изпълнявани от хора и политици независими от тях.Единственото спасение е задължителното образование ПОНЕ средно (12кл.) за всички.Нямат елементарно възпитание и ДИСЦИПЛИНА ,а демокрация и дисциплина са противоречиви.Жалко но факт .Има още много да се пише но аз нямам време че утре съм на работа , трябва да работя за да плащам данък , трябва да плащам данък зада получават соц.помощи моите "сънародници":(
  • 38 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    В Америка щеше да е щастливец ,ако изобщо можеше да стигне до затвор. В Америка се гърми на месо, и то докато мърда, само за неизпълнение на нареждане на полицай, неправилно движение на ръцете, неадекватно поведение.
  • 39 Иван

    1 2 Отговор
    Циганите ще ги пратим в прародината им Пакистан и Индия.Четете Ориана Фалачи
  • 40 говорещ истинатаИ.П

    2 0 Отговор
    м...лите птавят каквото си искат в Бъгариа.Тук затях е мана небесна,за тях тук няма закони,това го направиха наще родни политици които сами си ги избираме,те им предлагат да гласуват за тях нняма да споменавам партии ,виесте умни хора и ще се сетите сами за кого споменавам.За това м....лите правят какво си искат.Убиват.Грабят.Изнасилват безнаказано,и това е само тук вБългяриа.Добри хора помислетеси дали ще ги търпим още тези безакония!
  • 41 МВР

    3 0 Отговор
    На това мога да кажа Е.а*ти и полицая такъв !!!
  • 42 гощо

    1 1 Отговор
    Сега онзи отряд с качулките да влезне в Столипиново и да посъветва цялата махала,ама както си трябва да ги посъветва!!!!
  • 43 mediator37

    0 1 Отговор
    Много добра инициатива на факти.бг да въведе за тия понятието "канцери" с акцент размножава се, ползва обществени ресурси, не се съобразява с останалите.
  • 44 ТоШибиян

    0 0 Отговор
    Браво само така бойишутове по системата и марионетките хй.с пагони ..да последваме нашите братя и да скъсаме оковите
  • 45 Напуснал МВР

    0 0 Отговор
    Това е ежедневието в полицията. Такива случки стават всеки ден на много места в БГ. Вие как си представяте да влезете при група от 50-100 пияни м....сари само с още един човек. Забравете за тези пистолети. По-добре сам да се гръмне човек, вместо да застреля м....л. Скачат ДПС, БСП, ГЕРБ, кметове, общински съветници..... правят от вас изтивалка. Лично мен м....ли са ме заплашвали със смърт, по време на работа. Описах случката подробно и този мой "колега", който водеше дознанието и трябваше да вкара в затвора м....ла, който вече беше в пробация, ми изпраща писмо вкъщи с което ме уведомява, че приключва разследването поради липса на доказателства. Оказало се, че имало случайно преминаващи цигани, които станали свидетели на случката и въобще не е имало такова нещо. Е, аз бях с още двама колеги, които лъжат също като мен..... Та този мой "колега" разследващ полицай, може да се издигне скоро в службата, защото МВР е политическа подлога. Колкото повече турски и комунистически г.зове излижеш, толкова по-високо ще се издигнеш. Заради тази политическа протекция, която получават нашите негри, днес ще си хвърлят гласа за правилната партия..... Да не се чуди народа, защо полицаите не си вършат работата. Просто не им се позволява! Влезли не влезли в махалата, музиката продължава. Само счупени зъби и носове е разликата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове