Last news in Fakti

26 Март, 2017 22:07 5 588 37

Карбовски: Борисов работи поне с четири аса

  • избори-
  • парламент-
  • карбовски

Това, което се случи е изкючително познато. Нямаше нужда да се харчат пари за избори и да се подават оставки. Честито на Корнелия Нинова, която направи двоен резултат. Честито и на Цветанов, чиято машина явно ще ни показва как работи машината на Цветан Цветанов – това са изборите, които те умеят да правят”, коментира Мартин Карбовски пред bTV.

Според него ГЕРБ нарочно е загубил президентските избори, защото са направили една крачка назад, вместо две напред. „Президентските можеха да ги жертват”, допълни Карбовски.

Борисов работи поне с четири аса поне, каза той в отговор на въпрос с кого може да се коалира ГЕРБ.

„В тази държава не се променя нищо или се променя много бавно. Клони към нула промяната”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    73 22 Отговор
    Борисов е тъп клоун , прави каквото му наред кукловодите . Едно поставено лице , медиен продукт , шут ,нищо друго . Със същия успех и едно магаре можеха да издигнат . Разбира се че нищо не се променя . На народа не му се предоставя избор , за който и да гласуваш при мафията отиваш . Отделно изборите се нагласят по още няколко начина .
    Голямата трагедия е за българите , заминават си като народ , но сами са си виновни .

    Коментиран от #4

  • 2 ddvs

    71 4 Отговор
    Жалко за България, но написаното е самата истина. Тук нищо не се променя. А толкова свестни хора има в страната. Има все оеш българи по тези места!
  • 3 Тиквата

    53 21 Отговор
    Борисов не загуби нарочно президентските избори...Той си направи тест с тях как ще завършат едни избори АКО НЕ ПРАВИ ЩАШМИ т. е. истинския резултат и се увери че ГЕРБ без шашми не може да спечели избори КАКТО И ФАЛШИФИЦИРА СЕГа ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ .ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ НИ ТРОВИ ЖИВОТА.
  • 4 КОЙ

    12 16 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Пич от цялата ти писаница последното изречение е най-стойностно!

    Коментиран от #9

  • 5 Честито на ГЕРБ

    24 36 Отговор
    За милеещите комунисти ,вадете си червени паспорти и към Русия.
  • 6 Герб

    16 50 Отговор
    Браво на ГЕРБ! Давай Борисов!
  • 7 ГЕРБ

    16 45 Отговор
    Само Герб! Мартине леко да не пукнеш от яд!!!!
  • 8 ббкур

    13 41 Отговор
    Електората на Герб са млади и работещи Българи!!! Другите са лош неграмотен материал...

    Коментиран от #16

  • 9 гост

    10 9 Отговор

    До коментар #4 от "КОЙ":

    Последното изречение е следствието . А това че не си схванал същността , проблема е твой . Лош материал , какво да се прави .
  • 10 Мразя ГЕРБ

    19 15 Отговор
    Всички които сте гласували за ГЕРБ и БСП си заслужавате мизерия и жалък живот който живуркате. Гласувате като овце без да мислите. Лош материал сте.

    Коментиран от #18, #28

  • 11 Патриот

    28 4 Отговор
    Практиката показва,че умните винаги са били малцинство...
    Не можеш да гласуваш за онзи който казва: "Аз съм прост, вие сте прости за това се разбираме" Как може да считаш себе си за отговорен след този избор?
  • 12 нема социалки..

    5 17 Отговор
    Само че ние които сме гласували за Г. Сме с видок социален статус.. А вие които ривете сте с нисък социален статус... схващаш ли разликата
  • 13 Мара

    18 4 Отговор
    Ха ха!Борисов нарочно загубил президентските избори!Борисов е прекалено прост,за да измисли такива тънки игри!Виж,на две магарета,след размисъл от три дни,малко трудно,но ще раздели сламата!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 kick

    7 13 Отговор
    Да идват турците и да свършват мъките!

    Коментиран от #17

  • 16 ТИКВУН

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "ббкур":

    По точно работещите българи са под прицела на партия гроб защото електоратът и е основно от бизнесмени , богаташи и тяхната рода облагодетелствани по някакъв начин.Работещия човек го съсипват с тези малки заплати.
  • 17 Тиквоч

    1 11 Отговор

    До коментар #15 от "kick":

    Не е така.Американците да идват и да станем техен щат под тяхно командване и да свършват мъките.
  • 18 Тиквоч

    17 1 Отговор

    До коментар #10 от "Мразя ГЕРБ":

    Абсолютно правилно.Въпроса е че една част от гласуваните най вероятно са пряко облагодетелствани по някакъв начин.Забелязали ли сте,че всички хр.магазини,магазини за цигари и алкохол и кафета без значение къде са са закачили рекламни плакати са на герб или ти дават бонбон дори рекламен на герб като си поръчаш кафе.Странно ми е защо е така.
  • 19 Родолюбеца

    15 1 Отговор
    Защо трябва от чужвина някой да гласува кой да управлява в България!Някой си отишъл там на хубав живот ще определя и ще се изказва как да живеят хората в България.Уважаеми "българи" живеещи в чужбина вие не сте българи а наглетци!И Нямате право да казвате кой да управлява България в която не живеете!То от тоя вот стават измамите главно.
  • 20 гощо

    10 1 Отговор
    Вие си лайте и философставайте тука!!! Те ще се разберат кой какво и колко ще влачи за себе си!!!
  • 21 Обективна

    17 0 Отговор
    Повечето българи в чужбина не са отишли там на хубав живот, а на яко бачкане. Има и такива които не бачкат а източват социалните системи на западните държави и създават лош имидж на българите. Съгласна съм обаче, че всички те са се откъснали малко или много от проблемите на България и плащат данъците си извън България. Вярно, че много от тях пращат пари на родителите си, но с времето и това ще престане когато тях ги няма. Разликата в стандартите на тези страни и България им позволи да накупят масово жилища в родината си и по този начин вдигнаха цените им до небесата от което пострадаха техните сънародници които останаха в страната си. С една дума - българите зад граница не трябва да гласуват. Освен всичко това за гласуването в чужбина се харчат огромни средства на и без това изнемогващата ни държава. Щом се толкова големи патриоти защо не си плащат изборите или не си дойдат в България да гласуват? Гласуването в чужбина трябва да се забрани както е в някои държави!!!
  • 22 dynamo

    14 0 Отговор
    ЗАБРАНА ЗА ГЛАСУВАНЕТО В ЧУЖБИНА! ИЗЛИШНИ ПАРИ! Лично съм виждал как шепа мизерници в Лил се занимават с изборите за да изкярят някой лев и безплатна храна. После гласуват 100 човека. ПЪЛНА ЗАБРАНА! Да не говорим и за другата страна на нещата- турция. Какво има да ми гласуват мюзлитата? Защо им се разрешава? З А Б Р А Н А!!!!!!!!!!!!
  • 23 Боби келеша

    6 7 Отговор
    Карбовски да не се прави на голям интелектуалец защото нещата въобще не са толсова усукани както ги описва
  • 24 Дудук Бареков

    1 0 Отговор
    -Що бе ти се промени от прикрит гей стана явен.
  • 25 БЪЛГАРИН

    4 9 Отговор
    Я ВИЖ ТИ,ТУКА ИЗЛЕЗНАХА МАЛТИИСКИТЕ БОЛОНКИ НА БСП И ПАК СЕ ЗЪБЯТ,БРАВО БЕ ЕЛЕКТОРАЛНИ ЕДИНИЧКИ.ИСКАЛИ ЗАПЛАТКИ,ДА НЕ БЯГАЛИ В ЧУЖБИНА,СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ.Я ДА МЛЪКВАТЕ,И ДА НЕ ХЛЕНЧИТЕ.АКО НЕ СЕ ХВАНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗДРАВО,ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СКИМТИТЕ И ДА МАХАТЕ С ОПАШКИ ПРЕДИ И СЛЕД ИЗБОРИ НЕЩАСТНИЦИ ТАКИВА!КАТО ВИ БИЯТ НА ИЗБОРИ,ИМАТЕ ПРАВО САМО ДА СКИМТИТЕ И ДА СИ БЛИЖЕТЕ РАНИТЕ,АМА ГО ПРАВЕТЕ ТИХО!ШШШШШТ
  • 26 ГЕРБ

    5 6 Отговор
    Много обичам да ме мразят,страхувайки се!
  • 27 gost

    14 0 Отговор
    50% от нас ги мързи да гласуват , а пък искат промяна - странно
  • 28 БЪЛГАРИН

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "Мразя ГЕРБ":

    ШШШШШТ,да не чувам пораженческото ви скимтене.Ближете раните тихо и скромно,с присъщите ви чувства,омраза и завист,но ТИХО
  • 29 ДВУПАРТИЙНА МАФИЯ

    5 3 Отговор
    БСП Е ТУМОРА А ГЕРБ РАЗСЕЙКИТЕ .САМО НИСКИТЕ ТОПКИ ФАЩАТЕ И НЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТЕ.ОТ ПОЛИТИКАТА НА ДВЕТЕ ПАРТИИ ВОДАТА ША ВИ Я НАПРАВЯТ 10 ЛВ КУБИКА ТОКА ПО 50 СТ А РОМЧЕТАТА ЕДИН ДЕН ША ВИ РАЗКАЖАТ НЕЖНА ПРИКАЗКА.
  • 30 име на гост

    3 5 Отговор
    Яаааа, колко комунистически тролчета са се събудили толкоз рано. Е как е, как е имате ли гаден вкус в устичките? Хубаво, така и трябва. Повярвахте си и лекинко се провалихте. Представете си колко ви мразят хората, та отново си избраха гроб? Нещо и се изпари ентусиазма на вашата червена чумичка курни. Що така? От Позитана вчера гледаха точно като пръднали зайци в люцерна. Само ушичките ви мърдаха. Е, сега за оставака и дума не може да става. Загубата вече се превърна в победа според лумпените от БКП. Нали властта с кръв я взимате и с кръв я сдавате. Как ще признаете ,че се посрахте отново. Ай със здраве и да измиете дупетата, че нещо май ......... турците пак ще ви пристанат. Нали си ги обичате тия работи вие от интернационала!
  • 31 Лупи

    2 0 Отговор
    Какви избори си спечелил с 5 % преднина? Факта, че се радват толкова и ще съставят правителство е доказателството, че реално не са спечелили 30-тина %, а повече благодарение на Воля на Марешки(ГЕРБ2) и т.н. Обединени Патриоти(ГЕРБ3). За мен истински прост е човека гласувал за ГЕРБ2 и ГЕРБ3, защото си е мислил, че гласвуа за друга партия, а е толкова и видно, че гласуваш за ГЕРБ особено със случея Марешки. Ако съставят правителство сега въпреки, че нямат 50% то ще е само и единствено благодарение на гласовете на ДПС, което ще е показателно, че всички вътре са от едно котило и никой от тях не милее за държавата и народа й, а само за кокала. Виновни са и онези 50%, които не гласуваха.
  • 32 Rafi

    2 0 Отговор
    Abe kolko ste glupavi na koi mu puka za vas ta. na li vie plastate tozi cirk.
  • 33 Rafi

    1 0 Отговор
    Kufarite i da ne niama da ni yadat .......... bez Nas sa bedniazi da sprem da plastame kato tiax.
  • 34 честен покерджия

    2 0 Отговор
    Има и резервни тестета.
  • 35 Николай

    4 0 Отговор
    Изборите постигнаха целта на ГЕРБ, с което направиха пирует, с който успяха елегантно да се отърват от воденичния камък на врата си, а именно РБ.
  • 36 БайХой

    0 0 Отговор
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875 ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ
  • 37 Карбовски колко Ти плащат

    1 0 Отговор
    Шоково поскъпване на стоки и услуги ни очаква! Хлябът става 1.20 лв.
    Токът поскъпва с 40%, ако Брюксел ни спре тецовете
    На Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма сволоч сте дегенератите дето гласувате за всички тези.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове