28 Март, 2017 09:33 8 072 31

Психиатър: Бойко Борисов е своеобразен уникум

  • психиатър-
  • бойко борисов

Бойко Борисов ще трябва да демонстрира умението си да преговаря, за да сформира трето правителство. И патриотите, и Веселин Марешки показват голяма увереност и имат нужда от самоутвърждение, но са засекретени комформисти и биха приели участие във властта, ако бъдат изпълнени техните условия. Това каза психиатърът д-р Николай Михайлов в ефира на БТВ.

„В хода на последното управление имаше едно стихване на неговата рязкост. Той натежава и в ментален, и във физически смисъл, защото преживява себе си като неизбежен, като нещо от националната съдба. Не е без основание, защото Бойко Борисов е своеобразен уникум. Той е игрово, много талантливо, подвижно преиздаване на Живков в сложни условия – защото тоталитарните бяха прости, но трудни за понасяне”, отбеляза психиатърът.

Именно усещането за високия символ, за нещо, без което не може, е в основата на несъстоялия се лидерски дебат с Корнелия Нинова, допълни той.

„Като не може без мен, защо трябва да се появя пред нацията срещу Нинова и да я легитимирам като алтернатива”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ссс

    12 11 Отговор
    Психиатър : Кроко Чмоков да се хване и да се върне незабавно в Карлуково !
  • 3 onq s konq

    36 19 Отговор
    Абсолютно точен анализ на Борисов от психитъра.Историята не познава друг политик който 2 ПЪТИ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И БИВА ИЗБРАН ЗА 3-ТИ ПЪТ!!!А това че някаква си Нинова,пръкнала се случайно от дебрите на дивия политживот български неистово желае да "дебатира" с ББ...бе я по-добре вожда да си чукне по-добре едно мачле на поляната и да не си губи времето с подобни селски пръчки:)

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    34 16 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Конь, за съжаление и мнозинството от избирателите на тиквата сте за психиатър и може би на това се дължи „успеха” на тиквичко!

    Коментиран от #12

  • 5 Варна

    41 12 Отговор
    За мен винаги е удоволствие да гледам интервютата на др. Николай Михайлов. Забавление, от което задължително не се отказвам. Епитетите и сравненията обикновено са съчетани в безупречен ред на мисълта.
    Най- забавни обаче са ми определенията за Борисов. Там е неудържим в изказа си.
    Борисов се бои и то с основание от директна среща с Корнелия Нинова, защото няма такава скорост на мислене!- Той има вярна реакция на нагонно ниво. Тази реакция го изпраща далеч от такава конфронтация в ефир, отколкото да му помага вътре ако я приеме.

    Коментиран от #8

  • 6 БАЙ МИЛЕ

    12 10 Отговор
    ДО ВАРНА....
    БРАВО ГРАДСКО.....ПО-ДОБЪР КОМЕНТАР НЕ БИХ НАПРАВИЛ....ПОЗДРАВЛЕНИЯ
  • 7 зрител

    24 12 Отговор
    Забелязали ли сте ,че този психиатър от 15години е с едни и същи смачкани сако,пуловер и риза, 15години.........

    Коментиран от #9

  • 8 кроко

    8 10 Отговор

    До коментар #5 от "Варна":

    Ти чули го за роско плювналиев колко ласкаво се изказа?

    Коментиран от #13

  • 9 555

    25 14 Отговор

    До коментар #7 от "зрител":

    Този психиатър не се продава за пари не е корумпиран...Тоталитарния Борисов е прост като Тиква..
  • 10 Тили

    15 18 Отговор
    За сетен път се убеждавам, че психиатрите така психясват от постоянния си контакт с откачалките, че самите те СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПСИХИАТРИЯ!!! За там си и ти дърт докторче!
    Защо се напъваш психарче да се занимаваш с Борисов, толкова ви е лесно безработни като теб лянкачи да не могат да погледнат на по-дълго разстояние от г.за си!!!
  • 11 Ssssss

    11 14 Отговор
    Otkachen doctor.
  • 12 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    13 14 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    При устойчив ръст на БВП от над 3,5% може много от избирателите на Борисов да са за психиатър но тези които гласуват против него са направо за лудницата !

    Коментиран от #14, #21

  • 13 Варна

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "кроко":

    Разбира се, винаги когато имам възможност го слушам изключително внимателно. Обикновено след всяко интервю се смея поне една седмица. Към момента не намирам в страната някой с подобен изказ, който така умело да осмива, който и да е управляващ и повечето дори не могат да схванат иронията и присмеха.
    Голяма работа е този! :-))
    Иначе за Плевнелиев какво да кажа човека се изказа както винаги точно и ясно...
    Ако намеря някъде линк към това интервю ще го пусна в мрежата :))
  • 14 Варна

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Не знам какво му е устойчивото при условие, че прогнозите от Световната Банка за България е устойчив спад средно с по 0,1 на година! Освен това драги лично аз се съмнявам да си правил факторен анализ за да кажеш каква е причината за растеж! - Да ли не е причината повишените цени на продуктите? Предвид очакваното нарастване на цената на вода, газ и ток дали абсолютната стойност на БВП няма да нарасне?
    Когато говориш за показатели е редно да дадеш няколко вида измерващи различни величини за да представиш обективно действителността!
    А когато Пожарникар или Физкултурник ми говорят за икономика то със сигурност подлагам всичко на проверка!
    Та в тази връзка би било добре да провериш Задлъжнялостта, дефицита, спестявяния и производствените индекси.
    Хайде сега върви да видиш каква е справката за Консолидираната фискална програма на годишна база

    Коментиран от #16, #24

  • 15 Реалист

    10 5 Отговор
    Ами, като го слушах по БТВ, като че ли трябва да посети някой свой колега и той
  • 16 Девон

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Варна":

    Прав си ! Има безспорен ръст на цените например на билетите за междупланетните полети и някой други такинва ежедневни разходи !Но при при такава инфлация (по скоро де флация)да бръщолевиш за ръст на БВП от повишаване на цените е сиромашко тролене!

    Коментиран от #18, #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Варна

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "Девон":

    Никаква дефлация драги не съществува за повече от 1 месец в годината! И с просто око се вижда нарастването на цените всяка година и то повсеместно! Нима има намаляване на цената на тока, храните, услугите? Я вземи да се поогледаш малко какво се случва? Най- малкото всяка година има задължително поскъпване на основните енергийни ресурси. Ако сега ми отговориш, че това не влияе... - Просто няма какво да дискутираме. Ако имаш познания по анализ можем да си говорим... - Иначе просто млъкваш!
  • 19 Корковата тапа

    4 8 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Именно усещането за високия символ, за нещо, без което не може, е в основата на несъстоялия се лидерски дебат с Корнелия Нинова, допълни той."

    Всякакви капацитети и празноприказвачи се надпреварват да правят какви ли не изводи.
    1. Да си говориш с курнелия е все едно да спориш с радиото!
    2. Държанието на тази патица е стил дребна квартална интригантка, която много обича нейните недостатъци да ги приписва на други.
    3. Ако човек се зарови добре в хронологията на събитията и случайно може да мисли, ще му стане бързо ясно как курнелийката върти нещата така, че за простолюдието да изглежда, как я пренебрегват и т.н. Този тип характер е силно видим в 99% от простолюдието, останалия 1% не са толкова нагли, че да ползват тези приьоми.

    Така, че кефете му се на другаря психиатър, това е част от пропагандата. :)
  • 20 кроко

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "Девон":

    Всеки, който стъпва редовно в магазина, забелязва как цените тихичко си растат, а дефлацията е в болните глави на тролове като теб!
  • 21 Зельоная марка

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    За да се говори за устойчив икономически растеж от 3,5% годишно, този икономически растеж трябва да е от поне три години. Дали наблюдаваме подобна ситуация? Аз виждам на пръв поглед поне две неща:
    1. Размерът на преките инвестиции в страната непрекъснато намалява;
    2. Повечето заети български граждани работят в чужбина, не в България;
    3. Спестяванията многократно изпреварват инвестициите в икономиката, което предполага страх у спестителите да си вложат в бизнес парите;
    4. Въпреки всички хвалби безработицата традиционно е над 9%.

    Какво ти говори тази картинка? Аз виждам следното - ако безработицата е традиционно висока и близо 3 милиона българи работят зад граница, то за никакво подобрение в икономическата конюнктура и дума не може да става! Всичко това е съпътствано от повишаване на индекса на потребителските цени, инфлация, намаляване на преките чужди инвестиции в страната, както и от задържане на парите в населението, което се страхува да инвестира в друго, освен в недвижими имоти. На всичко отгоре, ние въобще не сме сигурни колко дълго и колко голям ще бъде ръстът на икономиката в следващите няколко години, за да си проветряваме устите с "устойчив ръст".

    Коментиран от #25

  • 22 Зельоная марка

    2 4 Отговор
    Що се отнася до психиатъра, интересно ми е в ролята на какъв го канят този? Той може да предполага, нещичко да се помъчи да анализира, но всичките му заключения биха били с голяма доза вероятност. Вероятността обаче не е факт, а само приблизително описание, защото лично не се познава с анализираните обекти и съответно информацията му е доста опосредствана.

    В такъв случай защо го канят? Неговите разсъждения нямат никаква стойност ако говорим за съвременния политически живот в България. Психиатърът може да даде отговор на въпроса страда ли от нервни болести съответния пациент, но не може да е компетентен в политиката, ако не е част от нея.

    Коментиран от #26

  • 23 абе

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: – защото тоталитарните бяха прости, но трудни за понасяне”, отбеляза психиатърът.
    Това мисля че се отнася и за днешните уж не тоталитарни
  • 24 крс

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Варна":

    Ако прогнозите са нещо сигурно тотото щеше отдавна да е ФАЛИРАЛО!!!Прогнозите са прогнози за да се опровергават от статистиката!!!

    Коментиран от #28

  • 25 хейтър беден

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Зельоная марка":

    За официалната статистика( са достатъчни3( ТРИ )месеца но за теб и тридесет години може да не стигат?

    Коментиран от #27

  • 26 Варна

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Зельоная марка":

    Канят го от позицията на политик и като един от съоснователите на така нареченото дясно политическо пространство. На времето беше фигура, но напусна парламента разочарован от начинът по който се води политиката в страната.
    От старите политици, той се приема за квалитет, крайъгълен камък. Приемат го като еталона на чистото, неопорочено и неподправено дясно.
  • 27 Варна

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "хейтър беден":

    Няма такъв вариянт в който статистика за за 1 тримесечие да дава твърда тенденция. Всеки който се е занимавал с анализ и размира поне малко от икономика и статистика е наясно с този въпрос.
    Празното говорене в случая не е в твоя полза!
  • 28 Варна

    6 3 Отговор

    До коментар #24 от "крс":

    Съвсем целенасочено дадох този пример. Точно преди няколко месеца Винету, реши да представи доклада на световната банка относно БВП като положителна новина в негова полза. Само че аз се зачетох в доклада и там ясно бе дадена прогнозата за спад в БВП в следващите години средно с по 0,1.
    А коментирах този показател защото ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ реши, че новината за БВП е самодостатъчна да си мислим че цъфтим и вързваме.
    Истината е тъкмо в противоположна посока! Който следи статистиката едва ли ще има съмнение, че сме в изключително рискова ситуация благодарение на Борисов. Министерството на Финансите вади всеки месец справки за текущото състояние на основните показатели и там лесно се вижда какво е дереджето! Това което има навика да говори пожарникаря и компания хич не отговаря на истината!
  • 29 Дядо поп

    3 2 Отговор
    Какво говорят психиатрите за някой е донякъде субективно.
    Тепърва обаче ще видят голяма част от избирателите на
    Боко-кон боб яде ли.Те му вдъхнаха увереност,че дрането
    на народа води до изборна победа.Още не захапал властта
    и почна увеличаване на газта парното и топлата вода,което
    той няма да отхвърли,като захапе кокала изцяло.
    Тази година минетките 100 кинта догодина чакайте минетки
    за 300,бензин по 2 лв. догодина 5,парно 150 лв на месец
    догодина 500 и пенсия на 80 год. за кандидат пенсионерите.
    прегледи на камионите всеки месец и неминуемо увелича-
    ване на гражданската поне двойно.
    Маса народ има да квичат,като свинье,ама лошото е,че
    заедно с тях ще квичат и тези,който не са гласували за Боко.
  • 30 Дядо поп

    4 2 Отговор
    Сиромасите гласували за Боко така и не вденаха,че този
    човек се стреми към тотален контрол на всичко освен на
    престъпността и корупцията,увеличава безразборно
    чиновниците и спънките на народа.Няма лошо да контро-
    лираш някой неща но не и всичко.Увеличения контрол води
    и до натоварване на бюджета с разходи за заплати и всичко
    около тях а,като вземем ограничения бюджет на държавата
    лесно можем да дадем отговор за незавидното състояние на
    голяма част от хората.
  • 31 АНТИкван

    1 1 Отговор
    В България предстои период на ХЕЛОУИН. Всички, които отново избраха припи.аните гербери да носят с гордост значка "АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ТИКВИТЕ". Това ще значи, че са "КАЧЕСТВЕН МАТ'РЯЛ".
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове