24 Октомври, 2017 09:28 26 503 38

Бетоновоз в бетон, а КАТ спи....?(ВИДЕО)

  • бетоновоз-
  • бетон-
  • кат

Вижте какви камиони се движат по магистралите и главните пътища на България, а от Пътна полиция се правят, че не ги виждат. С „бетонирани“ светлини, мигачи, стопове и дори регистрационния номер.

Хвърчащите от тях камъчета удрят движещите се зад тях автомобили. Ще кажете, защо не снимахме бетоновоза отпред, за да се види номерът? Той също бе целият в бетон.

Но на кой от проверяващите органи в България като ДАИ, МВР или КАТ му пука? Те проверяват само леките коли... Така е по - лесно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    134 2 Отговор
    Много е лесно да треснеш акт на някой човечец дето не си е включил фаровете или не си е сложил колана-не че не е виновен,но ако трябва да се напише акт на камион или автобус започва да се прави един продължителен оборот на мобилните оператори и на финала се разбира на кой е съответното МПС и драмата приключва с думите:Защо не каза бе човек,айде бегай

    Коментиран от #31

  • 2 Българин

    105 1 Отговор
    Държавата просто липсва !
  • 3 гост46

    109 2 Отговор
    Този омазан бетоновоз може да бъде спрян за проверка само ако служител на КАТ строи вила в района и му трябва безплатен бетон
  • 4 Ghost

    14 56 Отговор
    Той днеска още на първото ходене на някой обект да разтварва бетон и отзад е еи тъи,като картина на пикасо....нормално аз във великата за българина Германия съм виждал подобна гледка.
    Или ако ходи да разтоварва в някоя нива да залива как да го опазиш чист от калища и прочие.
    Не е нещо за драма хора спрете се има по пътищата джигити които летят със по 200,хора със по 20 годишни коли които кои без гуми(без грайфер),без светлини,спирачки които спират на магия едва едва пияни също.
    Не е хубаво да но това е камион предназначен за индустрията нормално,като спазваш дистанция няма да имаш проблеми ще можеш да реагираш всичко със време.
    А не като се завреш под него да му снимаш номера на 3 метра.

    Коментиран от #13, #20, #33

  • 5 Шофьо

    72 2 Отговор
    Да спрат камион на PIMK или на Петко Ангелов и полицай да си ще те изгонят.А за ДАЙ, да не говоря , тези фирми назначават и уволняват С кака Менда във всички контролни служби по пътя.Това го знаят цяла България ама си мълчим.
  • 6 Българин

    47 6 Отговор
    Няма такава българска "справедливост" !!! Миналата година точно заради такъв бетоновоз с липса на светлини на стоповете, който движейки се спокойно, изведнъж внезапно спря и познайте.... Господата полицаи, лепнаха на ма мен акта заради удара отзад, под претекст липса на дистанция! Ами питам, а с липсата на светлини и обозначителни знаци, номера.. как се справяте...и какви са санкциите за такива нарушения

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Георги Колев

    38 0 Отговор
    Добре е че осъзнахте че няма държава и органи който да следят за спазването на законите.Всички имащи фирма и извършващи търговска дейност са милионери материално и левово.Кой командва освен парите.
  • 9 Бай Благой

    26 6 Отговор
    Господина, който е качил клипа трябваше да сигнализира полицията на тел 112!
    Мен ме е изпреварвал камион по магистрала - каращ със 150км/ч сигурно...настигнах го, видях му номера и подадох сигнал в полицията...така че звънене му е майката....ако не 1 а 10 човека звънната на 112 повярвайте ми ще си вдигнат задниците "поничките" и ще го спрат!
  • 10 Ш0ШХСТАОЯЧМЬ

    26 0 Отговор
    А ТЕ СПЯТ ЗА ВСИЧКИ ТИРОВЕ И ЗА ГОЛЕМИТЕ РЕЙСОВЕ
  • 11 9991

    16 0 Отговор
    Алчни шопари !
  • 12 Гост

    15 17 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Не си успял да спреш зад бетоновоз? Ти зад другите коли пак ли караш на метър? Писнало ми е да гледам малоумници, размазани заради липса на дистанция. Не мога сутрин да си стигна до работа по околовръстното, заради такива като теб.

    Коментиран от #21

  • 13 чвор

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ghost":

    Принципно си прав - не е тръгнал на купон, а кара бетон и определено при изсипването по обекти пръскащия бетон олепва по задната част... Но защо и по предния номер има бетон е въпроса? Не е въпроса КАТ да се заяжда с хората в случая с шофьора на този камион! Въпроса е, че разсипва камъчета при въртенето на барабана по магистралата. Но е странното, че никой не се е постарал поне задните светлини да избърше дори и да е опръскал бетона тях и номера? А без светлини в мъгла и при здрач е рисково... Ако не те блъсне трактор или трабантче, може диво прасе да те сгази, макар, че е под въпрос крайния изход за прасето, ако блъсне това бетонирано чудовище. Странно е, че никой не полага грижи поне за светлините. Хайде номера ако го спрат ще се оправи с документите, но светлините....? И най-вече, какъв го дърли бетоновоз на магистралата? Но в България магистралите често са като селски пътища на САЩ.
  • 14 onq s konq

    13 19 Отговор
    Ми нормално е бетоновос да е у бетон да не вози леб та да е у брашно ?

    Коментиран от #15

  • 15 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    4 2 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Привет!
  • 16 Вирусът в твоя компютър

    22 6 Отговор
    Човек да не ви зададе тема и се започва голямото плюене. Като лами сте. Ако има Евровизия за най големи плювачи, 100% българин ще е победителят.
  • 17 Боко суджука

    10 1 Отговор
    А някой видял ли е цистерните,превозващи горива да спазват ограниченията за скорост?В градовете трябва да се движат максимално с 40 км/ч,извън населените места с 50, а на магистралата с 90!
  • 18 джексън

    11 4 Отговор
    Може някои полицаи да строи къща или вила и да му трябва бетон без пари. Затова не ги глобяват. Още карат по комунистически. Дори и 1000 лева да им стане заплатата, пак ще бъдат недоволни и алчни за пари.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Nightrunner

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ghost":

    Бричет, заради такива кат тебе по пътищата хвърчат ненормалници, а пешеходците се мятат по пътищата кат диви асми и мрат кат мухи. Защото все се намира някой като тебе да обяснява колко нормално е това и онова.
    Ам не е нормално да се мотае такова МПС по пътищата, какво му е нормалното не му се види ни номер ни светлини, при едно по рязко спиране тоя отзад как да разбере, че бетоновоза спира или ми обясни вечер тая буца бетон как ще я видиш от безопасно разтояние, че я наближаваш, как му се вижда мигача на тоя, че ще завива. Да ти кажа- НИКАК. Карзах зад същия ей такъв камион и псувах по същите причин и то на скоро. А тва в Германия не та знам де си го видял ама съм убеден, че ако е вярно със сигурност е вярно и това, че е бил спрян и описан и си е платил солената глоба, защото там винаги се намира някой кото за се обади и да те изпее на властите а те не спят кат наще, а си вършат работата.
    АААААА и още нещо тия камиони имат система за измиване. Кат се офърля така мръдва на страни омива се и тогава бега. Ама бай Фаньо дет го кара кат тебе е намерил причнина да обясни за себеси защо да го мие кат е нормално докато работи да се оцапа.
  • 21 ЛЪЖИ ТА МАЖИ

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    ТУК ГОВОРИМ ЗА ИЗБИРАТЕЛНОСТ В КОНТРОЛА ИЛИ ЛИПСАТА ВЪОБЩЕ НА КОНТРОЛ И САНКЦИОНИРАНЕ НА ТАКИВА ТОВАРНИ МПС ТА А НЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА.
  • 22 Vasik Atanasova

    10 7 Отговор
    през август месец карах зад такъв бетоновоз и ми хвърли камъче
    и ми спука панорамното стъкло
    така силно изчатка стъклото че реших че камъчето и влязало вътре
    в купето

    Коментиран от #23

  • 23 Том

    9 19 Отговор

    До коментар #22 от "Vasik Atanasova":

    Тъпанари, спазвайте дистанция!!! Какво пискате.!!!! Спазвайте дистанция и няма да ви чупят стъклата

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бат Мишо

    12 2 Отговор
    кат не спи а пребира рушвети и накапалото от чадърите
    и ко им е напраил Бат Иван -той да ви е кусура на пътя.....Аз пък ви са подписвам - баща ми да умре още един пъг че бат Иван с бетоноваза НИКОЙ не е ударил в живота си и е по шофъор от 82 % от вас
    СИЧКИТЕ и че просто стиснатия собственик на Дупкострой примерно не дава пари на Бат Иван за мифка от 5 години щото си бута на ДАЙ -ДРЪЖ и му е през хея.......
    най вероятно няма варела и гражданска и венетка щото си е бутнал шефа -както моя нямаше каг карах. И най вероятно Бат Иван е по възмутен от вас ама мълчи и кара

    Коментиран от #38

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 kick

    3 3 Отговор
    Тва е Варна с.Кичево

    Коментиран от #28

  • 28 ДЮна

    5 1 Отговор

    До коментар #27 от "kick":

    Не позна.
    Това е с. Горски Извор, Хасковско.
  • 29 Соса

    13 1 Отговор
    Тъкмо такъв бетоновоз ни трябва да забутам всички даяджии от Хасково в него и да ги въртя, въртя .
  • 30 Потърпевш

    8 1 Отговор
    Такива трябва да бъдат спирани от движение защото на мене от такъв камион ми счупи стъклото при хвъркване на камък
  • 31 КАТ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    ЧЕ КВО ДА ГИ ЖАЛИШ КАТО СИ Е В НАРУШЕНИЕ ДА ГИ ГЛОБЯВАТ НЯМА МАЛКО ИЛИ ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ ТИ КАТО ОТИДЕШ В МАГАЗИНА И ПОЗНАВАШ ШЕФА ДА НЕ ТИ ДАВА БЕЗ ПАРИ ТЪПИ БЪЛГАРСКИ РАЗМИСЛИ АМА ТОЙ НЕ БИЛ ВИНОВЕН НЯМА ТАКОВА НЕЩО АКТОВЕ И ТОГАВА ЩЕСЕ НАУЧИ БЪЛГАРИНА ДА Е ОТГОВОРЕН
  • 32 Empty

    4 4 Отговор
    Случва се да си омазан с бетон,вар,кал,киреч и прочее, но да си караш безхаберно без светлини си е нарушение. Съгласен съм ,че не можеш веднага да си измиеш МПС-то /то не че въобще ги мият/, но можеш поне светлините си да почистиш.
  • 33 Adolf

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ghost":

    Къде в Германия си виждал такъв камион
    бе селски.
    Ти си май шофьора

    Коментиран от #34

  • 34 Empty

    12 1 Отговор

    До коментар #33 от "Adolf":

    Живея 5 години в Германия и не съм видял все още. А по фирмите където съм работил съм гледал как си чистят камионите. То за мърлящина и дума не може да става. За сняг върху таван на кола или ремаркето на камион се глобява солидно.Просто защото може да хвръкне къс сняг и да предизвика ПТП на задно движещото се МПС.
  • 35 Гушка я

    1 0 Отговор
    Ха ха какъв коментар........
  • 36 Хари

    1 0 Отговор
    Само да отбележа за протокола: точният термин е БЕТОНОСМЕСИТЕЛ, преподавателят ми в университета много се дразнеше на думи като бетонобъркачка или бетоновоз...Иначе е недопустимо МПС в този вид да е по пътищата, трябва да се налагат строги санкции.
  • 37 Гришата

    2 0 Отговор
    Аз искам да допълня и кажа ,че от България по корумпирана няма.
  • 38 Шопа

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Бат Мишо":

    Бат Мишо, да те светна:
    Тези камиони имат варели от по 100 литра вода най - малко под налягане, и след разстоварване на бетона дърпа на страна и го измива.
    Отделно от миенето, всеки шофьор преди курс или разстоварване пръска цялата задница на машината със специална течност да не полепва бетона когато при изсипване в коша на бетон-помпата пръска.
    Та ми се струва, че си е виновен шофьора, види ми се мърляч.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове