2 Ноември, 2017 22:11 8 531 23

Няма да повярвате какво се случва в пътническия влак София -Пловдив (ВИДЕО)

  • търговци-
  • търговия-
  • влак

Предлагаха се стоки като обувки, ботушки и хранителни продукти, като сладолед, зеленчуци и плодове

Пътнически влак би чартърните полети с предлагането на стоки. Няма да повярвате, но за един час от София до гара Ихтиман, пътническият влак се превръща в базар за плодове, зеленчуци, сладолед, обувки и цигари, а като слязат на гара Ихтиман, търговците пак се качват за София и всичко отначало.

В първия момент на човек му е смешно и си мисли, че това са възрастни хора връщащи стоката си от пазара в София, но после осъзнава истината, че вместо да пътува комфортно във влака, той се е озовал в епицентъра на пазар.

Смешно, но е факт, че за жалост, все повече заприличваме на Индия. За един час път ни бяха предложени стоки с неясен произход и качество, както и цигари без бандерол.

Викайки, продавачите информираха какво предлагат, без бъдат обезпокоявани нито от охраната на влак, нито от кондукторите.

Предлагаха се стоки като обувки, ботушки и хранителни продукти, като сладолед, зеленчуци и плодове. Най интересното бе, че липсваше ракия, но тя бе заместена от широк избор на цигари без бандерол за 4 лв. кутията, а бройката бе 25 ст.

Ето и ценоразпис на търговците от влака:

Марулка 1 лв.

Краставици 1 лв.

Цигари 1 пакет 4 лв.

Цигара 1б р. 25 ст.

Обувки -10 лв.

Сладолед -1 лв.

Киви – 1,50 лв.

Криви краставици 1 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner

    26 2 Отговор
    И вие пълноценна реклама им направихте от възмущение а! Чак и ценоразпис и видеа сте приложили към статията! Само, че аз няма да ги гледам!
  • 2 Б(авни) Д(рънкащи) Ж(елеза)

    12 0 Отговор
    Базар ли... къде е? Това ако е базар, аз съм петролен шейх (имам туба с 20л 98 в багажника)! Я да ми се махат от влаку!
  • 3 Игнатиевска джебчийка 8ниво

    12 9 Отговор
    Чакайте малко - ТОВА Е ПЪТНИЧЕСКИ ВЛАК!
    Яд ви е, че не продават оръжие, наркотици и алкохол ли??
    кой ви кара да купувате? И ако не платите, кой пък ще ви каже нещо - хората стигнаха до това положение! Преглъщай гордостта и самолюбието, но оцелявай! Питайте коя сметка ще плащат за ток, вода, данъци или ремонт на покрива! Цигани-мигани, ЗИМАТА Е ЕДНА ЗА ВСИЧКИ! Ако си мислите, че продават краставици, за да купят ананаси, които да продават - съмнявам се! Има ги такива - не е правилно, но ги има - и в метрото на Ню Йорк ги има ( в Токио няма как да стане, понеже там ни тъпчат във вагоните), в Москва ги има, в Лондон също! Ако други читатели са виждали търовци по вагоните може да потвърдят! Това си е нарушение, което среща толеранстност в служителите! Еми, минава им номера - правят го! Кой си купува, не знам - никога не съм виждал купувач ама щом продължават значи ако никой не си купу, поне успяват да пребъркат някой джоб, докато се клатушкат между пасажерите!
  • 4 Боцман

    38 1 Отговор
    Ако българин продаваше тези продукти, зеленчуци и цигари във влака, досега да е арестуван ,глобен, НАП,ХЕИ,МИТНИЦА,МВР-- с две думи за тези къде ги интегрираме всичко е позволено.Да ви е?а скапаната държава.
  • 5 Комфортния влак

    31 0 Отговор
    Ха ха,”Вместо да пътува комфортно.....”.Къв комфорт бе братче в тоя влак,заобиколен от м....ли?!
  • 6 Vulpes

    10 0 Отговор
    Въпрос:
    - Какво е марушка???

    Коментиран от #7

  • 7 Пазарен Либерализатор

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Vulpes":

    Явно нещо, което може да се купи във влак.
  • 8 Къртев

    18 0 Отговор
    Бизнес! А на кондуктора 10- ка наем и алъш-вериша цъфти.
    Хахаха циганска работа. Ама така е, като няма работа за всички м....ли в чистотата. Те станаха много, а ние малко. Утре, Азис, като го изберат за премиер и край на Българското присъствие. За това дамите от български произход да не чакат принца със златната обувка, ами да се задомяват и да раждат българчета. Пък мъжете да се хванат у работа, наркотиците, дискотеките, алкохола и далаверите са безсмислено губене на време.
  • 9 Това е държавата ни за съжаление

    19 0 Отговор
    Цигания, Закони който важат само за българите и турците живеещи в тази държава а мангали,копанари и калайджии ни тровят и крадат без да бъдат притеснявани.Найстина ако беше българка тръгнала да продава щеше да е арестувана и направена на резил а за този етнос няма правила.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    12 0 Отговор
    Възможното наказание е административно. Пука му на манго, че са му писали акт, той ползва лична карта само, за да прибере 30лв по време на избори. Но във влака си има и полицай, той къде е и защо кондуктура не подава сигнал към МВР да ги свалят на следващата гара? Не си по улиците, а си си платил билет и имаш застраховка, ниво на комфорт и обслужване, не си отишъл на битака. БДЖ и МВР са отговорни за това.
  • 12 малкият сашко

    11 0 Отговор
    преди време един циганин ни го каза по една от централните български телевизии: в българия е така като не ви харесва границите са отворени отивайте в швейцария
  • 13 Гост

    10 0 Отговор
    Защо неподадахте сигнал на 112? Много бързо реагират.
  • 14 мамо аз съм пилот

    6 2 Отговор
    Пълни глупости, Максим на Централна гара още обикаля по влаковете и продава кръстословици, стари списания и карти за игра. Помня го още от ученик, а вече приближавам христовата възраст. Винаги се е продавало по влаковете и БДЖ-то го правеше. Сега ще кажете че не помните, а вагон-ресторантите не помните ли или пък клетника, служител на БДЖ, дето караха на бързия влак да бута една количка с боклуци, докато целия коридор беше пълен с хора. Не сме чак толкова "цивилизовани", за да се възмущаваме от такива неща. Всеки е спирал като се връща от морето с колата да си купи праскови, домати, зимата пък спираме да си вземем зеле, картофи,лук, големите тежкари купуват мед и сладка, не виждам защо това да е по-различно и по-мръсно. Нека първия, който не е купувал праскови на връщане от морето да хвърли камъка.
  • 15 кондуктор

    4 7 Отговор
    Че то кой се вози на влак вече? Само най големите измекяри дето нямат 2 лева в джоба.
  • 16 БДЖ

    7 0 Отговор
    Плащам за да се возя във влак ! Не плащам да возя във битак и някой да ме офертите на пет минути купи си криви краставици.Не мога да повярвам какво виждат очите ми на тези клипове и съм отвратен от всичко подобно.
  • 17 Европа 2019

    11 0 Отговор
    Всички гости от Европа трябва да ги задължим да си купят сладолед от този влак и крива краставица.
  • 18 Бай Иван

    4 0 Отговор
    Бългеристан☺ евала, това се казва покрит пазар за зимата. Хем се возиш на топло, хем си пазаруваш на воля и хоп вечер салатката ти е готова. Трябва само десерта да смените с нещо по-топличко☺😅😅
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 пътник

    12 0 Отговор
    за какъв пътнически влак ми говорите. Бързите влакове са често окупирани. Няма охрана , кондукторите не смеят да работят с тези специални пътници. За последно бях във вагон първа класа , "Гражданите " без билети се бяха настанили срещу мен , слушаха маанета на силен звук , пиеха бира , чоплеха семки , и другите пътници щяха да се сбият с тях. Това може ли да се коментира.
  • 21 Hahahaha

    4 2 Отговор
    Сега вече лъсна истина за оставената началник влак във Ихтиман миналата седмица когато влака я заряза .Тя си е оставила салатата в шкафчето на гарата и влака замина без нея хаххахаха.
  • 22 КОЗАТА

    6 0 Отговор
    Дури що не купи малко криви краставици да направиме салата ба?
  • 23 ЕПА

    7 0 Отговор
    чей ся вий у коя държава живеете? тука се е*ат по плажовете пред хората, продават храни у БДЖ-то , м...лите се самонастаняват навсякъде, така че нищо кой знае кво не е станало - УЕЛКЪМ ТО ДЪ КЕНЕФ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове