19 Ноември, 2017 15:53 4 693 22

"Дама" с луксозно возило напсува учителка пред куп деца

  • пешеходна пътека-
  • жертви-
  • пътища-
  • учителка-
  • деца

Училищната група спряла на пешеходна пътека, за да почете с цветя Световния ден за жертвите по пътищата

"Дама" с луксозно возило напсува учителка пред куп деца - 1
Снимки: Ралица Кирилова, Facebook

Грозна сцена се е разиграла днес на софийски булевард, твърди членът на ДСБ Ралица Кирилова в социалната мрежа Facebook. Водени от учителка, ученическа група с деца от първи до четвърти клас спряла, за да положи цветя на пешеходна пътека, почитайки Световния ден за възпоменание на жертвите при катастрофи. Ядосана, че я бавят, нагла жена-шофьор излязла от автомобила си, започвайки да псува учителката.

Ето и разказът на възмутената гражданка във Facebook:

Малко сбит преразказ: децата излизат да сложат цветя на пешеходната пътека - отбелязват по някакъв начин важността на войната по пътищата. Спира една "дама" - с Mercedes-чето, първо надува клаксон, след което героически слиза, кълне и пЦува едната учителка, пред 100-тина деца от 1-4 клас. После се качва и с газ тръгва през пешеходната.

В мен се поражда серия въпроси:

Може би госпожата да е хирург, да спасява в тоя миг животи, или да кара замразено сърце за трансплантация, знам ли какво...

От друга страна - тя, госпожата, явно бърза, явно е "ербап", дето се вика, ама минувачите, дето снимали с телефони да не би нещо и на тях да им е имало, че оставили тая грозна сцена като избрали сеирджийството?

И последно - ако някой познава дамата, 10-ина паралелки с деца и толкова учителки са готови да я приемат с аргументирано обяснение на небивалото ѝ поведение.

Ох, дано бях деликатна, че напоследък запасите ми от зле разбрана толерантност рязко са се изчерпали и от НУЛА вървят към МИНУС.

"Дама" с луксозно возило напсува учителка пред куп деца


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    59 5 Отговор
    Иво Христов го каза, и Борисов го каза - дебили, материал ...... Само ако знаеме ситуацията ще можем да се оправим, всеки по името си, така и той ще знае
  • 2 Пазарен Либерализатор

    22 85 Отговор
    Кой нормален човек ще изкара деца на столичен булевард, в дъждовно мокро време по протежение на цялата широчина на пътя да полагат цветя? Учителката да бъде принудително закарана при психиатър!

    Коментиран от #4

  • 3 БОГАТИЯТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО

    41 4 Отговор
    Иван Вазов : нямаш ли парици ти, ти си просто диване и какво ли още не. ДА ЖИВЕЕ СВИНЩИНАТА У НАС.
  • 4 Фюрера

    47 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Даааааа, и дано я настанят в стая, съседна на твоята в психиатрията. А колкото до шофьорката, трябвало е да има някакъв луд там, да й обърше няколко шамара.
  • 5 Свободен

    24 50 Отговор
    По-голяма тъпотия не бях виждал. Защо сте наредили децата като кукли за краш тест? На какво ги учите? Какво ще постигнете?
  • 6 Марио

    21 45 Отговор
    Мисля,че не е вай-подходящото място за почтане на жертвите са се слагат цветя и то от децата.Можеше да ги блъсне някой.А ако са се бавели с право я е нарсувала.Може да бърза жената не е длъжна да ги чака много.
  • 7 Истината винаги боли

    38 8 Отговор
    Тези мероприятия трябва да са пред съда и КАТ,те са виновните за жертвите по пътя.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 К.К.

    26 5 Отговор
    Жена с посредствен интелект в скъпа кола=мутра с джип, а ако е с джип просто се пазете мутрите пасти да ядат,по нагла комбинация няма.
  • 10 Зоро

    18 2 Отговор
    Без книжка и Мерцедес, само кракомобил за нея.
  • 11 Гост

    23 3 Отговор
    Че сме 80% дебили, си е вярно, даже процента е по- голям, просто не искаме да си го признаем.
  • 12 Гост

    20 8 Отговор
    На мерцедес А-класа ли викате луксозен автомобил. То значи аз със моето ситроенче ZX съм турбо гъзар. Най обикновена селянка с кола за 1500лв дошла от село в големия град. Такива дори не си заслужава да ги коментираме. А и децата нямат работа там , има толкова много по потходящи места където могат да ги заведат , театри , изложби , кино.
  • 13 ИНТЕРЕСНО

    12 1 Отговор
    След като има деца ...учителки ....... трява и орган на реда задължително да има за такива патици и истървани индианци
  • 14 Факт

    8 4 Отговор
    Ами мерцедеса е винаги с предимство и децата го знаят !

    Коментиран от #20

  • 15 батко Станчо

    8 2 Отговор
    Децата са винаги с предимсво,независимо какво правят на пътя.Те имат своето детство,през което да се научат да уважават и зачитат всички около тях.Явно тази госпожа незнае какво е да имаш щасливо детство и че от всички нас остава само едното име докато има кой да го помни.Да бъдеш простак и серсем е най лесно,по трудно е да си учтив,добър,Човек с главно Ч.Тя не е готова да има и възпитава деца,тя е пример за лош родител.Госпоицата не знае ,че аз съм по голям простак от нея и ако бях там,щеше да отнесе шамарите нищо,че се води жена.
  • 16 Гост

    3 15 Отговор
    Тази дебилна учителка трябва да бъде глобена за нарушаване на пътната безопасност и уволнена за излагане на децата на опасност. Пътищата са за движение, а не за изява на слабоумници. За къде бърза шофьорката си е лично нейна работа и е чудо, че не й е отвъртяла два шамара на тъпата учителка.
  • 17 КАТ

    11 1 Отговор
    Това е поредната агресивна простакеса,качила се на автомобил,мислеща се за по-по-най!Да определено има индивиди,които трябва да бъдат свалени завинаги от превозните средства!Явно се нуждаем от промяна в ЗДП
  • 18 ХАХАОПА

    5 1 Отговор
    И сега кой ни е виновен, ние самите май. Един път стоим безучастни като малоумници, ами това са нашите деца, внуци. А аз не съм толерантен и ако това чучело на мерцедес е Госпожа? Пълен дебил и опростачена цървулана.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Факт":

    Не й на пешеходна пътека. Друг е въпросът че на децата не им там мястото.
  • 21 Гост

    1 1 Отговор
    Ефекта е постигнат - учителката е известна. Малоумна идея да караш децата да оставят цветя на средата на булевард. Най малкото цветята ще се превърнат в боклук точно за 10 минути. Ноо учителката явно е от тези 80 %
  • 22 дИРЕКТОРА НА УЧИТЕЛКАТА

    0 0 Отговор
    Криворазбрана педагогическа дейност.Децата не следва да се учат да изразяват вижданията си на всяко място,което им скимне.Като пораснат,ще се търкалят по бул.Витоша понеже е денят на веганите.Учителката е за е..не,а не нервната шофьорка.А и не ми се вярва да е напсувала.Освен циганките,българските жени не псуват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове