Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 08:41 3 210 21

Агресивна немска овчарка напада хора и кучета край мол

  • пловдив-
  • куче-
  • овчарка-
  • агресия

Пловдивчанин и кучето му станаха поредните жертви на агресивното животно

Пловдивчанин и кучето на негов приятел едва не бяха разкъсани от агресивна немска овчарка. Инцидентът е станал снощи късно вечерта, докато пловдивчанинът разхождал кучето си около булевард "Свобода", а безотговорната стопанка избягала. Кучето Херо се отървало с дълбока рана на корема, а стопанинът бил в силен шок след случилото се. Сигнал веднага е подаден в полицията, а в момента се издирва собственичката на немската овчарка.

„Съд ще има!”, категоричен е възмутеният стопанин. Вижте какво още ни разказа той: “Здравейте. Казвам се Петър Цветанов. Пиша по повод снощния инцидент с моето куче, което моят съквартирант Мариан Сечков разхождаше и беше нападнат от агресивно куче, порода немска овчарка. Кучето беше водено от възрастна жена, която няма как да задържи кучето при подобни случаи.

То се отдръпна от нея и се спуска на Мариан и разкъсва кучето ми. Без сили за спасение Мариан се предава, но минувач с велосипед вижда какво става и се спуска на помощ. Госпожата пенсионерка, с 5-годишния си внук, хваща кучето си и си тръгва, без да попита има ли нужда от лекар и какво се случва с разпокъсаното куче.
Веднага сигнализирахме на номер 112, дойде Бърза помощ и полицейска кола, която патрулираше около булевард "Свобода"!” Цветанов се надява полицията да наложи солена глоба на собственичката.

Тази сутрин, докато Петър Цветанов бил във ветеринарна клиника се оказало, че това не е единствения случай. Той попаднал на жена, кучето на която е нападнато от същата немска овчарка, вчера сутринта.

На едно и също място. Агресивното куче е мъжка немска овчарка на име Роки. Живее на ул. "Данаил Николаев" до хранителен магазин. "Всички съседи се оплакват от въпросното куче. Казват за стопанина, че е психопат. Неведнъж напада други кучета пред блока" - коментира още възмутения пловдивчанин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    17 1 Отговор
    Ако го убиеш агресивното куче, ще има вой повече ако си убил човек!

    Коментиран от #2

  • 2 Природозащитник

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джон Смит":

    Първо кучето и веднага след него и стопанина!
  • 3 Бесен Язовец

    8 0 Отговор
    Подава се сигнал в общината в такива случаи др.вариант един нож на кръста и др.път го ръгам между ребрата и е чао до 20 мин.

    Коментиран от #5

  • 4 башмайстора

    13 0 Отговор
    Тия кучешки истории вече идват в повече, как толкова години не можахме да се оправим с едни скапани кучета, няма такава държава!
    Това е организиран геноцид срещу хората в Бълхария, за крадците във властта е важно хората да са изплашени, неспокойни, да няма сигурност в нищо, за да могат да не обръщат внимание на кражбите им, а да се занимават със злободневни теми и проблеми, като: Кой кого пребил, кой кого убил на пътя, кое куче нахапало някой, циганите, кого са пребили. Нищо не става от тая територия, докато ги траем ще е така.
  • 5 Пазарен Либерализатор

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Първо, за да го уцелиш между ребрата от първи опит ти трябва огромна доза късмет. Второ, кучето няма да седи кротко, за да ти дава възможност да се целиш някъде.
    За да отблъснеш атаката трябва да му набиеш пестници в носа, там го боли най-много. Мощен електрошок също върши работа. Ако обаче е пит или стафордшир териер ти помага само мачете или самурайски меч. Подава се сигнал в прокуратурата след извадено медицинско свидетелство, на общината са грижа само безпризорните кучета.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 башмайстора

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пазарен Либерализатор":

    И кел файда, че се подава сигнал в прокуратурата, тя ще си го прехвърли в другия крачол, а питбула вече ти е нанесъл непоправими поражения върху тялото, което струва десетки хиляди левове за лечение, че може и сумите да са 6 цифрени.
    Единствената оправия е пистолет, газов с нервнопаралетичен газ, малко кофти е за носене или недай си боже ако вече си разкъсан да намериш сили да си купиш боен пистолет и да застреляш собственика и кучето. Най добре да ги блъснеш с кола, дават няколко години условно и ще те пуснат още на следващия ден.
  • 7 Бесен Язовец

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пазарен Либерализатор":

    Батка знеш ли къв нож има няма да се целя изобщо между ребрата направо минава през тях и не мн.голям ама е изкллючително здрав модела е SRK и по-принцип съм против тия работи ама ако трябва да избирам между мойта любима бубичка порода фр.булдог или някое др.направо му набивам ножа до дръжката пак после нека се жали и пред Папата ако ще!

    Коментиран от #9

  • 8 антикуч

    6 1 Отговор
    Кучкарите на сатурн!
  • 9 Пазарен Либерализатор

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Принципно си прав. Обаче в очите на кучерастите содомити се превръщаш в изрУТ. Имаше подобен случай във Варна май, луда кучкарка пуска пред жилищен блок адски социално дого аржентино, без намордник и повод, то се нахвърля на играещите деца, защото те тичат и вдигат шум (не е било комуна за глухонеми) и уплашен баща вади от паркирана кола среден размер брадва и аржентиното става на котлети. Съответно бащата се превръща в садист-наркоман и зъл алкохолик, а аржентиното в неприемлива безценна жертва, който преднамерено и абсолютно умишлено пред очите на играещите деца прави касапница със скъпо куче.
  • 10 Густав

    4 1 Отговор
    До колкото знам,куче над 13кг трябва да се разхожда с намордик.Дали според вас някой го спазва?Постоянно гледам некви си разхожда пидбули,добермани и все други ахресивни породи дори без каишка.До кога?Като им направиш забележка,се оправдават.Моето куче не е агресивно.Тъпи кучкари.Не сме длъжни да ви търпим глезотиите.Ходете в гората да си разхождате мелезите.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 Пазарен Либерализатор

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Густав":

    Над 11 кг живо тегло се извежда на къс неразтеглив повод ИЛИ с намордник. Обаче според професионалните панелни животновъди намордника е издевателство над кучето.
  • 12 Бесен Язовец

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Густав":

    До колко знаеш ама не знаеш това е според преценка на стопанина на кучето той носи отговорност. Обаче не ме кефи да ми правят забележка за л...та на кучето при положение че уличните тропат навсякъде и не виждам кмета да ходи да ги събира щото са негова спопственост и майките с деца изхождат децата където им падне по полянки и гъсталаци и кошчетата преливат от памперси ухайни лятото

    Коментиран от #14

  • 13 Бесен Язовец

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Густав":

    Парка е за всички! Всеки носи отговорност аз ще ти кажа че лятото колоездачите са по-опасни от кучетата в парковете.Като не те кефят кучкарите ходи се разхождай ти в гората преди втеме слушам една минава и разправя на детето си стой далече от кучето ше те ухапе за мойто става въпрос което си беше легнало и аз я загледах и и казвам дати е.... м.... проста що учиш детето от малко и му създаваш психози?

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Пазарен Либерализатор

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен Язовец":

    Наредбата се прилага за кучета над 11кг, а НЕ по преценка на стопанина. Майката не създава психози на детето, може тя да е хапана от куче и да има страх, а и недей да живееш с идеята, че целия свят познава характера на кучето ти. Относно събирането на изпражненията на любимеца ти да те питам нещо-ако случайно се посере в хола ти ще изчистиш ли? Нали парка е за всички, ти ако насъпиш случайно кучешки фекалии дали ще ти бъде приятно? Памперсите щом са в кофите всичко е ок, там им е мястото.
  • 15 Трапер

    3 0 Отговор
    Немските овчарки са много красиви , умни и верни кучета при правилно отглеждане и дресировка .Но горния ПЕС е оставен да освирепее като му се предоставя възможност да дави и хапе по малки и слаби себеподобни и техните стопани. Напада и хапе защото не е нападано и хапано. Както пише по горе На едно и също място , нека ако има някой с американски питбул да мине оттам , да ги сдави и проблема ще се реши . . .
  • 16 стоян георгиев

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    ти предполагам деца нямаш и се занимаваш с отглеждането на помияри ситуация доста модерна сред безделниците у нас.само да ти кажа ако кучето ти ухапе детето ми ще те пишат във вестника ама на страницата с некролозите заедно с въпросния помияр.парка не е за кучета убавецо,парка е за хора и наи-вече за деца.помиарите са за село и не трябва да са отвързани.аман от ненормалници еи.
  • 17 бесения пеегас

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Ей бесен тупан, в парка кучетата са забранени, в цяла цивилизована Европа има специални кучешки площадки, където може да се поускат кучетата да тичат на воля, има си заграждения!
    Щом, като според вас кучкарите кучетата са равни на хората, ако видиш някой прошляк да .ере мазно л..но до твойта пейка, как ще реагираш? Ще ти стане ли хубаво?
  • 18 бесения пеегас

    4 0 Отговор
    Най много ме дразнят някакви пишлимета, вдигнали качулаката на суичера, с анцуг и маратонки вървят важно, важно с питбул, обикновено на въже, но имат навика да го пускат да ръфа клони в парковете.
    Направо ми идва да ги счупя от бой тия миндили.
  • 19 Мариана

    1 0 Отговор
    Не кучетата ,а хората сме виновни.Имам белгийска овчарка, много добре е обучена но винаги е с намордник...все пак е куче.А и неискам да имам проблем ..така аз съм спокойна а и хората .Така че кучкари слагайте намордник на кучетата си.Защото аз много обичам кучета спасявала съм бездомни .,но ако някое куче захапе детето ми ,защото собственника му не му е сложил намордник просто яко му дупе
  • 20 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Аз като минавам покрай куче без намордник винаги си мушкам ръката под якето . А там виси един- Шведски М-96. Досега се е случвало да го вадя 2 пъти. Вторият път стопанина на добермана като го видя се насра.
  • 21 Public Owner

    1 0 Отговор
    Няма какво да се лъжем - в Бълхария всички кучкари са за трепане и усмиряване. Тия с опасните кучета са ясни. А ония с лабораторните плъхове - декоративни болонки, чихуа-хуа у тем подобни извращения освен да цапат, лаят, дигат шум и разнасят болести друго свършиха ли!? Тия с питбулите не е нужен коментар. В Бълхария няма никакви правила за кучета и кучкари. Разхождат ги отвързани, по парковете предназначени за децата, кучетата тичат и душат дечицата, като ги плашат и им изкарват акъла. Направиха им закрити места за разхождане и тия пак недоволни. Същото като с велосипедаджийте - направиха им вело ленти и даже персонални светофари като смалиха лентите на движение заради тях и тия пак си карат как си искат. Никва толрантност за нетолератни хора. И кучета и велосипедисти ги газя, тровя и тормозя, тия от добро не разбират!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове