5 Февруари, 2018 23:28 26 000 62

Нова мода за запазване на паркомясто

  • паркиране-
  • надежда-
  • софия-
  • пирон

Нова мода за запазване на паркомясто набира сила в София. Под гума на спрял автомобил се поставя пирон. При потегляне той се забива и шофьорът трябва да я сменя с резервна.

Снимката е от столичния квартал „Надежда“ пред блок 312. Не знам защо, но някои хора си мислят, че всяко едно от паркоместата пред блоковете е лично и само тяхно, риторично пита в социалните медии Пламен Василев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    223 22 Отговор
    Еи Венци защо по времето на соца нямаше такива проблеми с паркиранията, циганите и т.н.?
    Кой набута цялата страна в 3 града и ги направи бетонно гето и кочина?

    Коментиран от #7, #32, #35, #52

  • 2 Г.З.

    127 10 Отговор
    Не е нова мода от години е.Имаше наглеци който си изписваха номера на автомобила върху настилката и казваха ето това е мойто място.И режат гуми драскат боята безнаказано.

    Коментиран от #3

  • 3 годт

    11 65 Отговор

    До коментар #2 от "Г.З.":

    Научи се да пишеш,негарамотник

    Коментиран от #6, #29, #47

  • 4 пепи

    69 78 Отговор
    И аз ще започна с тази тактика.Има семейства - незнайно от къде дошли с по 3 коли.А аз -40 годишния софиянец няма къде да си паркирам колата.Защото тия с многото коли не ги карат.Държат ги на паркинга само за да си пазят място.

    Коментиран от #15, #31, #42

  • 5 То бива бива ама...

    73 39 Отговор
    Защо патриотите са винаги толкова скудоумни. Няма ли в тая страна патриоти с малко мозък. Поне малко.
    Кой унищожи българското село с колективизация и настрои безмислени заводи като Кремоковци, и напълни гродовете с довчерашните селяни, които да работят в тях.
    Кой измисли панелните жк Люлин, Младост и подобни в др градове. Кой чакаше по 10 г за скапана руска кола. Затова нямаше проблеми с паркингите. Щото имаше малко коли.

    Коментиран от #23

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Г.З.

    43 8 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Патриоте,нямаше толкова коли.Тогава на 3 семейсва имаше една кола,сега има хора с по три коли да не говорим за служебни,който нощуват по обществени паркинги.
  • 8 Vasik Atanasova

    63 9 Отговор
    е как като му спукаш гумата това място става твое
    глупости са
    това
    тъпи ганьовци
    не знам другаде по светът да има такива неща
  • 9 555

    37 0 Отговор
    В Софийският Бъкстон, старите панелки до 2ро-СОУ живее Марин Генов, собственик на "Роз Мари" - мебели и матраци, той правеше такива работи, ставаше през нощта, режеше гуми, чупеше отледала, драскаше на капака, така поне 20-тина автомобила "неправлно папкирани"
  • 10 Николай

    56 1 Отговор
    На мен ми залепиха ключалката на гаража, наложи се да сменям патрона. Сега имам ролетна врата и съседите от злоба, и завист си изпикават кучетата на нея. Има и още ама няма смисъл да ги разказвам.
  • 11 Радо

    35 3 Отговор
    На мен лично ако някой дебил се опита да ми спука гума или да извърши някаква друга селска проява по моята кола лично ще купя два флакона монтажна пяна и много грес.

    Коментиран от #12

  • 12 123

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "Радо":

    Греста ясно за какво ще я ползваш😀 Ама за пяната се чудя, къде ще му я слагаш😀

    Коментиран от #14, #17

  • 13 Аз Варна

    34 14 Отговор
    Положението във Варна е същото.Дойдоха от провинцията,даже има и от северозападна България,които вече са граждани на града.Тактиката леко се различава от тази с пирона,но пак е в същия стил-игла за венозна кръв или абокат се забиват в гумата.До сутринта гумата е като джапанка.Аман от навляци!
  • 14 бббббб

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "123":

    Хахаха.Въпрос на въображение. Отсега на двигателя може да пълниш или купето ....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гощо

    41 10 Отговор

    До коментар #15 от "Шеф":

    Селски ние дойдем на морето поседим па си тръгнем! Вие дойдете в голЕмата София под голЕмата планина и забравите да си тръгнете! Мани друго ма и всички селски навици и прояви си донесете,не се интегрирате само се търсите по групички с други от ващо село?!?!? Що се отнася за тези мизерий с колите аз лично бих пребил всеки който прави мизерия! Това,че е дошъл по рано от другите в София не го прави голямата работа и не му гарантира запазено парко място пред панелката?!?!? Или бъркам нещо а?

    Коментиран от #18, #36

  • 17 Радо

    16 0 Отговор

    До коментар #12 от "123":

    Пяната е за фугите между панелите на колата.
  • 18 Аз Варна

    23 3 Отговор

    До коментар #16 от "гощо":

    Бъркаш,човече,защото аз си изпатих по описания от мен случай по горе.Не го пожелавам на никого,защото е гадно.Ама ,ако хванеш някой да мизери колите,пердаши здраво.
  • 19 мамо аз съм пилот

    49 5 Отговор
    всички пишете, а изобщо не сте прави. Гледате дървото, а не виждате гората. Това ви е държавата в момента. В миналото във всяко село е имало по едно-две малки предприятия и хората е имало къде да работят и не е имало нужда да водят чергарски живот. В момента, изкуствено се поддържат няколко големи града, за да имитираме някакво подобие на държава, а всичко извън тези градове просто не съществува. Това е и причината хората да бягат в градовете, а тези които не стават "граждани" пътуват по два часа на ден до работа пак в "мегаполиса". Жевеете като овце, невиждащи по-далеч от носа си, и умирате като такива. Не мога да тичам по улиците и да се опитвам да ви събудя. Отворете си очите сами и се опитайте да видите цялата гора, м*му стара!!!

    Коментиран от #21

  • 20 От село

    24 2 Отговор
    А ако ми спукат гумата, какво пречи на дтугия ден аз да спукам гума на колата коятое паркирала на същото място? И така до кога? Цялата работа опира до общината която не си е свършила работа като да осигури паркоместа.

    Коментиран от #22, #27

  • 21 Дони

    26 10 Отговор

    До коментар #19 от "мамо аз съм пилот":

    Слагаш каруцата пред коня.Ако комунистите не бяха национализирали земята, нямаше да се налага и правене на пррдприятия.Хората са бягали от селата защото никой не иска да работи земята общо.Ако са оставили земята нс хората ( Полша, Унгария , Югославия , Чехословакия) нямаше да има масово бягане по градовете.

    Коментиран от #37

  • 22 Зорлем

    22 2 Отговор

    До коментар #20 от "От село":

    Да, бе, общината ще използва моите данъци, за да прави паркоместа на всеки, който е решил да си купи кола. От какъв зор?

    Ето, аз мисля да си купя лодка и хеликоптер, така че освен да започна да мрънкам общината да ми направи кей и площадка за кацане пред нас, а?

    P.S. Странна история - всички мрънкат за мръсотията и навалицата в София, пък постоянно никнат нови и нови кооперации на най-странни и завряни места. Е, кои са идиотите, питам аз, които си купуват/наемат жилища в тези блокове и си мислят, че живота им ще тече като в реклама на дамски превръзки?
  • 23 гражданин

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "То бива бива ама...":

    И какво общо имат заводи настроени и като Кремиковци, политиката и разни там политици, че на някой му спукали гумата?!Какво общо имат тези неща, че някой си си завзел ей така само, някакво парко място?!Тук става въпрос, че някой си идиот се мъчи да си завземе парко място на обществено място пред жилищтна сграда.В статията се говори за разни които мисленето им е слабо, ама те биле селяни или граждани което също е без значение!От значение е мисленето на различни хора!
  • 24 Експерт

    19 2 Отговор
    Ако ти спукат гумата или ти причинят други щети - просто дебнеш КОЙ паркира на това място!
    После "бой и е....е" не се връщат.
    Пък нека пак да направи същото.
    Дисциплината липсва, това е, ред и дисциплина трябва!
    Не демокрация!
  • 25 Емил

    11 2 Отговор
    Господ забавя но не забравя!

    На мен ми рязаха в кв. Дружба 2 две гуми с макетно ношче. Бях спрял колата пред панелка, сигурно на заплюто място. На такива хора не им е добър живота ще със сигурност.
  • 26 Шаран БГ

    20 3 Отговор
    "То бива-бива, ама.." Рано е още да подменяте историята! Изчакайте още двадесетина години - жив свидетел няма да има. И да има - няма да му давате думата!!Най-точно : На демоНстрацията и трябват още 16 години,10 месеца и 4 дена, за да се изравни по времетраене с властта на комунизЪма в България !!! Тогава ще се питаме......
    Колективизация имаше, но без дУкимент от партийния секретар и председателя на ТКЗС от селото не можеше да мръднеш !! Имаше понятието "жителство"!! Нямаш ли такова, не можеше да припариш до окръжния град, камо ли в София !!
    Индустриализация имаше и нужни бяха "зайчарниците" по окрайнините на всеки по-голям град. Иначе къде щеше да живее трудовия народ ? Ако сега е сЛободия и големите градове се натъпкаха със всякаква цигания, най-малко е виновен Т.Живков !!
    Ако някой заводи бяха безмислени, къде са всичките /
    в някой окръзи и по два, че и по три/ зеленчукопреработвателни
    /консервени/заводи, къде са огромните стада овце не само в ТКЗС, а и от частните домове, къде са селските крави, за биволи да не говорим??? Сега и магарета не останаха - освен нас - по селата. Тук-там цигани гледат коне, за да могат да крадат по безшумно нощем!
    Моля Ви , направете справка, колко завода имаше само с абревиатура "ДМЗ" до 1989 година в страната. Дори в гр. Дулово имаше такъв !
    Друг е въпроса кой, какво и защо е произвеждал.
    Вярно е, чакаше се за автомобил с години. Имаше и немски /ГДР/,полски и чехски, дори сръбски, но бяха малко и не
  • 27 Кореняк

    13 2 Отговор

    До коментар #20 от "От село":

    Това са глупости! Място за живеене няма- той иска паркоместа! Когато строител ми предложи обезщетение, за да построи жилища върху бащината ми къща, му заявих:" Предостъпвам ти правото на строеж, но си запазвам собствеността върху земята!". Сега цялата кооперация е върху моя земя- плащам си данъка ведно с жилищата ми и си паркирам в двора! А до построяването й живеех другаде и се е случвало да паркирам на 3 преки от вкъщи. Защо трябва да се сърдя на някого? Не съм си купувал жилището заедно с част от общинската собственост/ улицата/ за паркоместо...
  • 28 Шаран БГ

    21 4 Отговор
    ......бяха за всеки джоб. Сега за 1000 лева можеш да купиш всякакъв таралясник и за това в големите градове не можеш да минеш ни по улица, ни по тротоар.
    За застрояването на всяка детска площадка и по-широчко междусградово пространство отново е виновен комунизЪма нали? В големите градове не може да се диша!!
    Че си имаше"трески за дялане" комунизЪма - имаше !! Ама дръжте се бе, хора ......!!!!!!
  • 29 Разум

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "годт":

    Ох, колко иронично!
  • 30 Гого Фого

    11 3 Отговор
    Нали демократите махнаха жителството.Хак да ви са селяните и циганите.Пък и работа с високи заплати има само в София
  • 31 Иван

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "пепи":

    Ми върви си на село и си спри колата пред двора там няма кой да ти пречи СЕЛЯНИН или си купи гараж!!!
  • 32 Бате Цецо

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Всъщност и по времето на соца някои елементи проявяаха собственически претенции към обществени паркоместа. Едно от доказателствата е надпис на асфалта с боя на регистрационния номер на колата, чиито собственик си мисли, че паркомястото е само негово.
  • 33 Ввв

    9 2 Отговор
    Каква мода бе,такива селски тарикати ги хващаш и ги пребиваш
  • 34 Истинската Майна

    12 2 Отговор
    А,бе какви софиянци сте вие бе?В София има едни 10% софиянци всичко друго е шлака и коли пълни с сланина и лютеница за лик ЕНД у.На пешеходна пътека,Гараж и спирка не се паркира.Каква е разликата между пеаркиране и спиране?За "Софянците"няма разлика.Ама за мен Пловдивчанина има!

    Коментиран от #38

  • 35 Асен

    1 22 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Аве ти како имаш прутиф циганете имаш а. Сички сте садисти и ни мразите. Презедента Борисов ще ви научи да не оважавате.

    Коментиран от #39

  • 36 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "гощо":

    Какво означава "мизерий"? Аз такава дума на български език не знам.
  • 37 Един друг

    12 0 Отговор

    До коментар #21 от "Дони":

    За съжаление не си прав и не е толкова просто. Ако беше просто, вътрешната миграция и урбанизация нямаше да е световен проблем. Навремето земята е била поминък за повечето население, защото работната ръка е била необходима. С навлизанета на механизацията, а сега и на автоматизацията - няма нужда. Преди 2 века, в САЩ над 90% от населението е била ангажирано в селското стопанство, а сега е аколо 3%.

    Говоря от позицията на софиянец, купил бая земеделска земя в последно време. За обработката на стотиците ми декари навремето е било необходимо половин село работна ръка, а сега 3-ма души и съвременна механизация са къде по-производителни. Един голям комбайн или трактор над 200 к.с. върши работа за 100 човека с 20 коне и волове, образно казано. Това са обективни процеси и е наш проблем колко смотано се адаптираме към тях.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 jpower

    10 2 Отговор

    До коментар #35 от "Асен":

    Олеееее...неграмотен, че и прост си. Борисов не ни е президент, а твой бог. Не ви мразим, а ще ви вкараме в мините и рудниците да бачкате. Не сме ви отгледали ,че да си живуркате ей тъй. Само боко да го няма, и ще сте в графата изчезващ вид...на никой няма да му е мъчно за вас.

    Коментиран от #44

  • 40 JEEP

    8 1 Отговор
    Няма село, няма град. Като искаш паркомясто, отиваш в центъра за градска мобилност, плащаш едни пари, в замяна на което хората идват, слагат знак и ти очертават мястото.
    Това с пукането на гуми и аз съм го преживявал. Според мен е адски тъпо, защото като си "отвоюваш" по този начим мястото не те чака нищо добро. То монтажната пяна и смивката са почти без пари вече.
    Но най-добре е директно новия "собственик" на мястото да бъде подобаващо посъветван вече да не прави така.
  • 41 Столичанин

    7 10 Отговор
    Уважаеми гости на столицата(селяни) малко е че ви пукат гумите и ви драскат колите сигурен съм че ако някой от нас спре пред колибата ви на село ще постъпите по същия начин.Не може някой си байх..й от село да дойде и да си купи жилище с гараж и да даде гаража си под наем и да отиде пред съседния блок и да пречи на живущите там да си паркират колите и като си е продал нивите и да се прави на голямата работа .Вярвайте ми нма да ви се размине скъпи селаяни тук не е село както ние не идваме да ви пречим на село така и вие не ни пречете.А като имате претенций да не ви пукат гумите и да ви драскат колите си стойте по селата там ще можете да се правите на селски тарикати и там може да ви минават селските простотий тук НЕ и не ни е страх от вас вашият долнопробен селски и просташки манталитет.

    Коментиран от #45, #46

  • 42 Ццц

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "пепи":

    Новософиянците набързо ти сложиха минусчета
  • 43 Селянин в града

    13 5 Отговор
    За кои се мислите вие бе - "граждани"? Само преди 100 години населението на България е било 90% селско - сега всички са "софиянци" и "варненци и т.н, ама баба им или майка им са от Чепръчене или от Карапелит. Селяндури от жълтите павета, трябва да сте доволни, че селяните дойдоха в София, защото нямаше да си продавате мизерните кочини за по 100 - 200 хил евро. Ще си имам колкото коли мога да си позволя и лични и служебни и ще си ги спирам където си искам, защото плащам данъци. А селяка, който е дошъл 20-30 години по-рано в София с комунистически протекции, сега не му е удобно, щото вече не е нещо повече от останалите хора в България и ТОЙ реже гумите.

    Коментиран от #57

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #41 от "Столичанин":

    и ти си софиянец, колкото аз съм марсианец. Живееш У Люлин 10микро район и се изхождаш по темата. Сигурен съм, че като се съберете вечер с пияниците от квартала се хвалиш какво истинско сирене или каква ракийка от селото на баба ти са ти подарили. Замълчи и отивай за помощи...
  • 46 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Столичанин":

    Столичани са и пловдивчани, търновлии и видинчани - ти от кои си ?
  • 47 Фен

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "годт":

    Ти си много грамотен...нали!?
  • 48 бау

    12 4 Отговор
    НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е:
    СЛЕД НЯКОЙ УИКЕНД ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ВХОДОВЕ НА СОФИЯ И ДА ВРЪЩАТ СЕЛЯНИТЕ ПО РОДНИТЕ МЕСТА !!!
  • 49 бау

    11 1 Отговор
    Ааа...!!! ЗАБРАВИХ ДА НАПИША ЧЕ ТРЯБВА ПАК ДА СЕ ВЪВЕДЕ СОФИИСКОТО ЖИТЕЛСТВО
    И ТОГАВА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ ОТ ТАКЪВ ХАРАКТЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #50

  • 50 гост

    1 8 Отговор

    До коментар #49 от "бау":

    съгласен съм, ама аз селянина имам къща на село, а ти ко ши идеш тогаа

    Коментиран от #51

  • 51 бау

    8 4 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    Ти си иди на село пък нас софиянци не ни мисли !
  • 52 Любо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Патриот":

    Бързо забравяте че по време на соца нямаше и кола кой да е и че е трябвало да предадеш някой приятел на ДС за да получиш "привилегията" да си закупиш евентуално..
  • 53 22 ЕСПУ

    14 1 Отговор
    Малък народ сме, но за сметка на това много прост. Да, факт е, че сме високомерни кореняк софиянците. Това не съм го удобрявал никога. Последните години обаче разбрах истинското значение на думата агресивен селяндур. Имам много приятели от всяка една точка на България, но тези, които заляха София последните години са нещо средно между кроманьонец и хомо сапиенс.

    Коментиран от #58

  • 54 Сталин

    7 0 Отговор
    Ако минаваха технически преглед като хората 50-60% от колите нямаше да се движат преди 5 дена като видях какъв Опел го пуснаха на преглед припаднах той нямаше половината ламарина,разкривен а, от ауспуха какво излизаше и господ не знае.

    Коментиран от #55

  • 55 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Сталин":

    Рязането на гуми показва "високото" ниво на интелектуално развитие и за такова интелектуално извисяване понятията гражданство, нация и държава са доста тесни и абстрактни.

    Коментиран от #60

  • 56 Александр

    2 0 Отговор
    Добър вечер аз съм от молдова бесарабски българин съм живея в софия отдавна накадя да хвана дори незнам от село ли съм или от град .
  • 57 Гражданин от града

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Селянин в града":

    Не е обидно да кажеш,че си селянин. Знаеш ли защо те наричат СЕЛЯНИН. Манталитета ти е такъв. Я отиди в западните страни да видиш ... как ще паркираш където искаш ти. И като си мислиш,че като плащаш данъци можеш да паркираш където си искаш?!? Хахаха... да бе,да. Тези данъци са за съвсем друго. Хубаво. Да речем че няма толкова хора по градовете и ти си живееш в твоя роден край. Няма значение дали си от село или от град. И идва някой си и паркира така,че ти няма къде да паркираш. Ама не за един или два пъти. А постоянно. Днес е един,утре е друг. Естествено и Ти ще почнеш да правиш мизерии. На чужд гръб и 100 тояги са малко. За това в началото Ти казах,че манталитета ви е селски. Не е проблем,че си от село. Всички сме хора и всеки се бори за насъщния. Но когато няма къде да си паркирам колата пред домът ми,паркират като в пустинята и прочие трябва да има наказание.
  • 58 Гражданин от града

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "22 ЕСПУ":

    За жалост си много прав. И за това,че сме високомерни и това,че се навъди всякаква паплач. Но все пак да не забравяме,че софиянци сме и шопи разбира се. :)
  • 59 Гост

    1 3 Отговор
    Само не мога да разбера, когато "баш" гражданите от София говорят за това как някой им е заел паркомястото, как точно удостоверяват, че те имат право над това паркомясто. Или имаш гараж или отделено и заплатено място от общината или нямаш нищо както всички останали, които ползват публични/общински пармоместа. Това че имаш 60 квадрата в панел, ти дава единствено право да си паркираш колата в панелка вътре ако можеш да я телепортираш там. Ако нямаш тази възможност, паркираш я където можеш и спираш да се оплакваш от всичко и всеки. Половината, които се оплакват, не си плащат реалните данъци и са ущърб за държавата, но претенциите им са до небето - това е поведението на дребните души и няма значение дали си от село или от столицата, когато манталитетата ти е на човек от Средновековието.

    Коментиран от #61, #62

  • 60 Сталин

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Гост":

    Прав си но истината е че се движат много нередовни автомобили по улиците .Всеки с по 2-3 коли вече .Аз лично имам една кола и е в близко до заводското състояние въпреки че е на доста години.
  • 61 Гражданин от града

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Гост":

    Айде стига сте ми се оплаквали. Знаем ви вас. Мрънкате защото не сте прави и когато ви накажат, се бръквате в джоба. Това е най-големия урок за всеки човек. Не искате да си признаете,че и вие ще режете и какво ли още не, само и само да разберат,че са сгрешили. А,колкото до паркирането в панелката,вземи прочети повече информация. Всеки собственик на апартамент има право на едно паркоместо пред тъй наречената панелка. А,във вашия случай - ти,жена ти,по-голямото(ако не и двете,трите) дете имате по една кола. Е,кажи ми как да не се ядосваме "баш" гражданите,когато идват от други места и се разпореждат като у дома си. Като толкова много искаш и имаш коли купи си Ти голям гараж и си паркирай колата там. Пак ви казвам - за последен път - всичко идва от манталитета ви. Спрете да се правите на велики и всичко ще се оправи. Не веднага разбира се,защото останалите тъй-наречени граждани дошли пак от село или по-голям град,няма да се променят докато не им се бръкне в джоба. Ама не само за гумите,а трябва да има и глоби от общината... Така ще се научите и да паркирате и да си стоите на за.ника.
  • 62 Гражданин от града

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Гост":

    Не може ти да дойдеш от май.ата си и да ми паркираш пред блока,защото там е свободно и ти е близо до работното място. Ей така циганите се разпореждат с имуществото ни. Щото не било кражба,а беритба или прочие. Аре стига. Ти циганин ли си,та вършиш цигански номера???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове