Last news in Fakti

9 Март, 2018 11:46 3 418 88

Валери Симеонов: Няма да се извиня!

  • валери симеонов-
  • патриарх кирил-
  • извинение

По думите му в управляващата коалиция има различия, но депутатите ѝ са достатъчни за подкрепа на кабинета

Валери Симеонов: Няма да се извиня! - 1

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че няма да се извини за думите си по адрес на руския патриарх Кирил.

Симеонов уточни, че в управляващата коалиция има различия, но депутатите ѝ са достатъчни за подкрепа на кабинета, съобщи бТВ.

Той посочи, че вероятно управляващата коалиция може да съществува без него и партията му НФСБ. „Знаете, че няма незаменими хора и партии“, каза вицепремиерът.

„Аз не чувствам абсолютно никаква вина, защото човек, когато казва истината, няма за какво да се извинява. Моите думи са били изключително точни и премерени. Обмислям всичко, което казвам. Даже съм спестил доста факти около личността на Владимир Гундяев, както е името на патриарх Кирил“, каза Симеонов.

Той добави и че му предстоят разговори с Волен Сидеров, като посочи, старите конфликти между партиите в коалицията са решими.

Същевременно вицепремиерът е имал кратък разговор по темата с министър-председателя Бойко Борисов.

В Народното събрание Красимир Каракачанов коментира, че редовно се случва Симеонов да не съгласува позиции с останалите партии в коалицията. Според него обаче към момента риск за разпад на Обединените патриоти няма.

„Дали ще се извини, или не – това си е негово лично решение. Но не смятам, че с подобни думи и епитети трябва да определяш главата на една православна църква, пък била тя и руската, без значение какви политически убеждения имаш“, каза лидерът на ВМРО.

„Негов грях си остава, ще видим, ще обсъдим с колегите в групата какво може да се направи – каза пък Волен Сидеров. – Става дума за принципи за защита на православието. Мисля, че се изразих достатъчно ясно по медиите“.

Преди два дни Симеонов нарече руския патриарх „цигарен патриарх“, „второразрядно ченге“ и др. Думите му предизвикаха скандал. „Атака“ и ВМРО се разграничиха от тях и поискаха вицепремиерът да се извини, а Волен Сидеров дори заяви, че управлението може и без Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    58 43 Отговор
    Няма и за какво да се извинява. ченгето в расо нарочно направи провокацията с "огорчението". Сега в Русия е започнала кампания за сатанизация на България и неблагодарните "братушки". Целта е да настрои руската пета колона у нас срещу управлението на страната и европейския избор на България.
  • 2 Валя

    52 36 Отговор
    Не бих защитавала нито един депутат,но защо човек трябва да се извинява за това че е казал истината,това е крайно неморално а още по-неморално е да бъде принуждаван, и защо религиозните не се извинят на хората за безобразните си лъжи с които въртят търговия несъвместима с религиозните вярвания?

    Коментиран от #26

  • 3 име

    41 32 Отговор
    нарочно накараха Валери Винкела да говори глупости, за да отвлекат вниманието от Гинка и ЧЕЗ.

    Коментиран от #14

  • 4 Бог

    43 63 Отговор
    Валери не само си прос но и нагъл. Вън от парламента излагацио.
  • 5 BILL

    58 28 Отговор
    Когато Неофит отиде в Москва да чука по бюрото на Путин, тогава Симеонов да се извини.

    Коментиран от #10, #21, #39

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Инвер Паша

    15 22 Отговор
    Ноз ако не се извини ще си отиде от неизвестна причина скоростно
  • 8 БУМ

    28 14 Отговор
    С нищо не е по-различен от останалите бабуини в парламента и правителството...
  • 9 Дебил

    26 28 Отговор
    Толкова е нагъл,че ида се извини нищо не може да се промени.Той е за затвора за оградата пограницата за Пирин ,че взима страна за презастрояването по морето и хотелите му за убедите на който му попадне за наглостта с която краде.
  • 10 Анонимен

    32 7 Отговор

    До коментар #5 от "BILL":

    Неофит да не е прост и необразован като тоя!?! Няма по-прост народ!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Не на мене моля .

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "име":

    Като ти е толкова Акъла отвличай си го !!!!!!!!¡?''!!''-__;&*(
  • 15 MIMO

    28 17 Отговор
    Браво на Валери Симеонов, в руските сайтове патриарха Кирил го изрисуват като Батман.
  • 16 до тъпия

    19 26 Отговор
    Симеонов,ти ме представляваш ,но аз не съм ти давал право да говориш тъпотии!Ти къде мислиш,че се намираш,?Както си на това място,утре можеш и да не си!Я марш в тръстиката,такива постове не са за тебе!Какъвто си бил селянин,такъв ще си останеш!
    А що се отнася до патриарх Кирил,ти нямаш и една милионна от неговия ум и ерудираност,да не говорим за култура!Такива като тебе не могат да управляват държава!!!
  • 17 онзи

    16 17 Отговор
    Валери,заради теб си намразих държавата!

    Коментиран от #88

  • 18 Друг е дневният ни ред

    23 4 Отговор
    Патриархът на Русия е твърде високопоставена публична фигура и неговото превъплатяване от духовник в политически инструктор със скандално поведение съвсем не е случайно. Известно е също, че Русия не е държава с демократични медии и свободна волеизява на изявени публични личности в тях. Очевидно става дума за кампанийно планирано активно мероориятие за "вменяване на някаква вина". Каква е крайната цел на тия опити за публично унижаване на българската държава, само авторите му си знаят. Ние знаем само едно: Българската държава не само, че не е дала повод за подобно поведение. Тя, въпреки отговорностите и задачите й, свързани с председателстването на 500 милионния ЕС, показа повече от уважително отношение и гостоприемство към държавния връх на Русия и по никой начин не трябва да се поддава на провокации, които я отклоняват от нейния актуален европейски и евроатлантически дневен ред ! Още по малко да толерира взаимното замеряне с нецензурни просташки епитети !

    Коментиран от #20, #23

  • 19 onq s konq

    23 10 Отговор
    В.Симеонов ЦИТИРА РУСКАТА ПРЕСА ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ЛИЦЕТО ,НАРЕКЛО СЕ "РУСКИ ПАТРИАРХ".Ако Руската преса/не една и две медии/ ЛЪЖАТ за изброените факти относно разгулния живот на дух. лице озовало се в БГ по нечия покана,значи и Симеонов не е прав.Фактите обаче СА НАЛИЦЕ!и едно пояснение-НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ РУСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ПАТРИАРХА-реакцията на Симеонов бе породена единствено от БЕЗПАРДОННИТЕ НАПАДКИ НА "ГОСТА" ОТНОСНО НАЦИОНАЛНАТА ОРИЕНТИРАНОСТ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОПА...А НЕ КЪМ РУСИЯ! Та последно-НА КОГО И ЗА КАКВО ДА СЕ ИЗВИНЯВА?!

    Коментиран от #22

  • 20 Анонимен

    11 20 Отговор

    До коментар #18 от "Друг е дневният ни ред":

    Нецензурни просташки епитети чух само от тоя на снимката! Типичен вицепремиер на Герберистан, избран от ромското мнозинство!
  • 21 Кукувци

    8 19 Отговор

    До коментар #5 от "BILL":

    Слепци и наглеци. Кой е чукал по масата, кой ви се е карал?
    За да оправдаете наглостта вече сте се продали наа дявола. Тьфу на вас три раза.
    Не се отнася за всички, за тези наглеци , за които говоря сега ще се самоопределят.за да изхвърлят калта си.

    Коментиран от #70

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Кукувци

    7 17 Отговор

    До коментар #18 от "Друг е дневният ни ред":

    Известно само, че в България няма свобода на медиите
    В Русия има такава свобода, която не сте и сънували даже. Вас ви зарибиха за пореден път и то с ваше собствено съгласие.
    Не знаете нищо за Русия, не сте били там и е по добре за вас, слаби хора
  • 24 Кукувци

    4 8 Отговор
    Поробиха, вместо зарибиха - поправка
  • 25 Кукувци

    7 4 Отговор
    Още един път- моите думи се отнасят само за подлежи и простаци.
    Добре, че тук има и много порядъчни и честни хора.

    Коментиран от #27

  • 26 Антон 1

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Валя":

    Браво Вале !
  • 27 Шопа

    9 6 Отговор

    До коментар #25 от "Кукувци":

    Баце, от си не одиш у Масква?, ами се занимаваш с поробен народ?. А?

    Коментиран от #30

  • 28 onq s konq

    11 7 Отговор

    До коментар #22 от "Кукувци":

    Няма лошо че наричаш всяка преса която не хвали Путин "жълта"-това си е твой личен избор.А относно думите ти че "не знаем кой ни освободи"-може и да си прав,но за сметка на това пък МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ КОЙ НИ ПОРОБИ...ЕЙ-ТАКА-ПО РУСКИ И ПО БРАТСКИ!Ами ВТОРОТО "ОСВОБОЖДЕНИЕ" ЗА 45 ГОД?!А иначе си е абсолютно логично/според теб/ да ни наричаш "неграмотници",след като ЛИЧНО ПУТИН ОТРЕЧЕ ФАКТА ЧЕ КИРИЛИЦАТА Е ДАДЕНА НА РУСИЯ НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,...А ОТ МАКЕДОНИЯ!!!И един малко страничен въпрос-ТИ ЗАЩО ПИШЕШ В БЪЛГАРСКИ ФОРУМИ А НЕ В РУСКИ,СЛЕД КАТО СИ ЖИВЕЕШ В РУСИЯ?Или вероятно причината е че там/в Русия/ акъла ви е в повече и ВЕЛИКОДУШНО си решил,ЧЕ ТУК ИМАМЕ крещяща нужда от него?

    Коментиран от #32, #33

  • 29 аве фюрер

    13 7 Отговор
    Браво на Валерката , за разлика от останалите поне не е въртогъзник и казва самата истина . Думите му отговарят на фактическата истина . А комунистически подлоги и мекерета само могат неистово да квичат ,когато им се казва тази истина ...
  • 30 Кукувци

    3 7 Отговор

    До коментар #27 от "Шопа":

    Ето това са ви аргументите. Затова от 3 мил.
    И повече са се събрали само шепа опълченци за да отсрамят останалите.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Кукувци

    4 7 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Не можеш не само да мислиш но и да четеш, а за да асимилира казяното , ако това не е "Русия е враг", въобще не способен.
    Нима вие всичките мислите, че сте пи у ни от Путин? Не можете даже да го разберете какво е казал, а давате коментарии.
    Естественно, свикна ли сте, че във вашата страна, не опитна в дипломацията и нямаща традиции във водене на собствена политика, политиците плямпат какво ли не и къде ли не, защото част от тях са от същия този" матрЯл", какво вас ви наричат вашите управници.
    В велики държави, с велика история, с велики дипломатически традиции всяка дума е примерна и преценена. Никога няма да паднат до вашето, на неграмотниците, махленско ниво за да навлязат в стила ви и реториката ви. Това че на вас не е дадено да го разберете....какво да направим. Потъвайте и по на татул, ако има къде.

    Коментиран от #44

  • 33 селянин

    7 4 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Путин каза че кирилицата е дошла от македонските земи,и това е истината..тези земи са били в границата на БГ държава.Но това един кон не го разбира,защото си остава,,кон,,
  • 34 Ads

    11 6 Отговор
    Никакво извинение, Валери. С наглеците така се действа.
  • 35 Иванов

    11 4 Отговор
    Никакво извинение! Кирил, каквото търсеше, това и намери. А е толкова православен, колкото съм и аз... само, че аз вярвам в Бог, а той в кгб.
  • 36 Кукувци

    7 5 Отговор
    Някой от Русия да ви е поискал извинение?

    Коментиран от #40

  • 37 охлюв

    4 3 Отговор
    Късно е чадо,мандалото лопна,махай се!
  • 38 Кукувци

    3 5 Отговор
    От едното нищо за какво извинения говорим?
    Ще се извините, когато му дойде времето и то по собствено желание.
  • 39 семи проф

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "BILL":

    По принцип си прав , но може ли заека да чука по бюрото на лъва ?
  • 40 убий русофил спаси България

    7 7 Отговор

    До коментар #36 от "Кукувци":

    ний идем,идем
    сган проклета кацапска

    Коментиран от #45

  • 41 ььььььь

    3 3 Отговор
    Симеонов,все едно ли е да кажа"Ще мина да те взема"или "Да взема да не мина"?
  • 42 ььььььь

    2 3 Отговор
    Симеонов,все едно ли е да кажа"Ще мина да те взема"или "Да взема да те мина"?
  • 43 Един от хората

    8 4 Отговор

    До коментар #22 от "Кукувци":

    Русия винаги е имала имперски интереси към земите на Византийската империя.Тя си е присвоила тази идея и винаги е гонила нейното осъществяване.Това за освобождението на ,,братските народи" е било винаги повода за изгонване на османците.Турци и Руснаци винаги са се интересували от територията,а не от туземците.Историята се повтаря дори и сега,най големите приятели са и сега,,,.Руско-турските войни са низ от войни между Русия и Османската империя, водени през 17, 18 и 19 век. Техният конфликт по време на Първата световна война може да се разглежда като 11-тата руско-турска война, а ако се прибави първата руско-турска война от 1568 и двете руско-кримски в 16 век общият им брой става 14, а времето което обхващат – 349 години."""Винаги Българският народ се е вдигал на въстания и след отстъпване на Руснаците е заплащал с кръвта си.Игра на Империята и накрая я плащат малките поробени народи.....
  • 44 onq s konq

    4 6 Отговор

    До коментар #32 от "Кукувци":

    Недопустимо за БЪЛГАРСКОТО МИ САМОЧУВСТВИЕ е да чета емигрантстски брътвежи на РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОТ БИВШИ БЪЛГАРИ ,захвърлени от съдбата в БИВШ СССР.Разговор окончил.

    Коментиран от #46, #49

  • 45 Кукувци

    4 6 Отговор

    До коментар #40 от "убий русофил спаси България":

    Кои сте "ниЙ"? ОНО без род и без племе?хаха
  • 46 Кукувци

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    Разговор ЗАкончил. "Окончить" човекът може университет, например. Но вие явно, не сте обременен от образование.
  • 47 Кукувци

    2 3 Отговор
    Да, извенете за много грешки, част от които са от невнимателното печатане.
  • 48 охлюв

    4 5 Отговор
    Руско -Турските войни са 16 на брой и няма нищо лошо в това,че Русия е имала имперски интереси,а за останалото сме си виновни самите ние,а не Русия.Русия е "виновна" само за това,че ни е освободила.А ние сме неблагодарни свине!Не се опитвайте да преписвате историята!

    Коментиран от #50

  • 49 Кукувци

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "onq s konq":

    За това говорим. Няма нужда да коментирате велики личности, след като не можете себе си да ръководите. Някой да ви е накарал да четете моите постове?. Айде да се оплачете от "руско влияние" на вашия мозък. Надявам се че го имате все пак.

    Коментиран от #52

  • 50 Кукувци

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "охлюв":

    Господине, вие лично не сте неблагодарен, а явно честен и умен човек. Такива по принцип са българите. Аз обичам и уважавам българския народ, който е способен да види истината и да я оцени. Останалите е НИЩОТО.
  • 51 Bahti

    1 2 Отговор
    Драга валерия! Обиждайки Духовник на ядрена нация е изцяло в интерес на България! Готино...
  • 52 Илия Бешков

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "Кукувци":

    Публикувано във факти.бг: Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. От 30 години крещи за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде? Защо русинът отрече с новата си материалистическа идеология (по-право религия) дара Божий, именно защото му липсва. Та дарът Божий наистина не съществува за русина и у русина, и той излишно бе задължен и обременен с Него от властническата руска църква. Дарът Божий изисква боязън и смирение, а русинът е годен за животински страх и дързост.
  • 53 Бррр

    4 5 Отговор
    Симеонов,ти какво си направил за държавата,та ги мяткаш такива?Продадохте се целите и отгоре на всичко и приказваш!Турците ни държаха 500 години под робство,американците постоянно бомбардираха София през втората световна война и цялата я разрушиха.Те ли са добрите за тебе,нещастник?
  • 54 алабала

    7 3 Отговор
    Поредния български смешник наречен политик.Още като се събраха с Волен разбрах че голям смях ще пада.Като прегърнаха царя слънце се видя че голямо лизане и лапане ще пада.Поредната марионетка кукла на конци която говори каквото и се нареди.Жалко че вдъхновението на българите са такива псевдо политици
  • 55 до Бешков

    5 4 Отговор
    Ти това сам ли го написа или ти го продиктуваха?Не вярвам да имаш толкова умствен багаж за такова нещо,личи си!
  • 56 Кукувци

    4 4 Отговор
    Между другото, вие се състезавате в хули и клевети срещу Русия, а до сега даже "Факти" не са ви предложили материал от руски медии, където реагират на "ОНО". Защо ли?
    Няма такива. ОНОто се подминава с гнусливост.
    Не означава че ще се оставят без НАКАЗАНИЕ.

    Коментиран от #59, #63

  • 57 МУТРА, КИРПИЧ И ДЪРВАР

    6 3 Отговор
    Та тука става дума за поканени от правителството ни държавни гости към които се придържа определен протоколен ред. Дори и да има разногласия и разминавания МЕЖДУ СТРАНИТЕ има съответна етика. ТУКА ФУКАРИЯТА БУРГАЗКА ПОКАЗВА СВОЕ ЛЕЧНО МНЕНИЕ. НЕВПИСВАЩ СЕ В ПРОТОКОЛА НА СРЕЩАТА. ПОВЕДЕНИЕТО МУ НЕ Е ПОДОБАВАЩО ДЪРЖАВНО ЛИЦЕ. ЖИВ ПРОСТАК И ДЪРВАР. НИМА САМИЯТ ТОЙ Е ЦВЕТЕ?
  • 58 ТИКВАТА

    7 6 Отговор
    ВАЛЕРКА СКОРО И ТЕБ ЩЕ ТЕ ПОРЪСЯТ С ПРАХЧИЦА БЕЛКИМ ПОУМНЕЕШ . БОКО ВИ СЪБИРА ВСЕ ПО -ПРОСТИ ОТ НЕГО ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА ТОЙ НО ТИ ИЗЛОЖИ ЩЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОДЛОГО ДОЛНА.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Един от хората

    2 4 Отговор
    Другарю Охлюв,съгласен ли си с това което каза ,,Кукувци"(Ето това са ви аргументите. Затова от 3 мил.
    И повече са се събрали само шепа опълченци за да отсрамят останалите.)Колко пъти Българският народ се е вдигал на въстания,подлъгани от тази ,,Братска империя"?????
  • 61 виолен

    2 5 Отговор
    То и без това бяхме целите във фекалии,та този ни довърши!Те затова хората казват,че кой каквото зло си направи и господ не може да му направи!Каквато държавата,такива и политиците.Ето затова сме на тоя хал и няма да ни бъде като държава!Ама Путин е виновен,дето не ни пусна една С400 и да се свърши!
  • 62 МУТРА, КИРПИЧ И ДЪРВАР

    1 0 Отговор
    ТОВА Е ПОВЕДЕНИЕ НА ХЪШЛАК. ДА ОСТАВИМ ПРАВОТО МУ ДА ИМА СВОЕ МНЕНИЕ. КАТО ЧОВЕК В СЪСТАВ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПРИДЪРЖАШ КЪМ ЕТИКАТА НА ДИПЛОМАЦИЯТА. ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ ЖЕНА МУ НЕ Е ..... НАЛИ НА КАК Я НАРИЧА НА МАСА И ПРЕД ХОРА?
  • 63 Историк

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Кукувци":

    Между Европа и Русия има цивилицзационна разлика. Нравите, култивирани в руското общество по нищо не приличат на европейските. Докато в Европа се ценят способностите, способстващи за воденето на независим живот, в Русия се цени подмазването, лакейството и качественото коленичене пред вишестоящите. А те, на свой ред, култивират особено брутално отношение към по-нисшите от себе си.
    Идеалният обитател на тази система качествено ближе ботуша на по-висшия, та да може да се изкатери нагоре; и с особена бруталност се отнася към по-нисшите, за да им покаже, какъв е началник.
    И така – едно 15-20 поколения. Съгласете се, че след толкова много упражнения, близането нагоре и бруталността надолу е, в Русия, доведено до висини, които са абсолютно недостижими за никой, който не е живял столетия в тази среда.
  • 64 до един от хората

    2 5 Отговор
    Единия,я ми кажи къде пише,че някой е длъжен да ни освобождава от турците,а не сами да се освободим.Русия ни е дала рамо и нищо не ни е длъжна.Ако сме изтървали моментите,пак Русия ли е виновна?Русия ли е виновна,че от 3 милиона българи са се събрали само шепа опълченци?Нещо не виждам логика в думите ти.Не сме ли си виновни сами?Или просто по навик или по задължение плюеш Русия?!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Руския провокатор на друг сайт отиде май.
  • 67 Един от хората

    3 1 Отговор
    Сръбско-българската война от 1885 г

    Това ти е отговора за слепотата която имаш!!!!!
  • 68 До наблюдател

    8 3 Отговор
    Аз обичам Русия не за пари,както вие соросоидните и никой не ми плаща,а,вие лижете американски задници за центове-ето това е разликата.Вие сте предателите ,а не аз!А ти наблюдател не ме учи,защото ти си турска подлога,които и турците не искат!

    Коментиран от #72

  • 69 Кукувци

    6 2 Отговор
    Защо ли руснаците се изказват не ласково за българите сега? Наистина, защо ли? Руснаците трябва да мълчат по форумите, а вие на вашите да ги плюете колкото искате. Нали?

    Пак неграмотните нищо не са разбрали. Багдасаров по какъв повод се изказа? Той не коментираше "ОНО", а лъжливата интерпретация на нашата история от страна на вашите управници. Няма нужда да обяснявате кой и колко е воювал в нашата Армия.
    Нещо повече, ще повторя, Патриархът е бил твърде добронамерен и милосърден към българите . В противен случай би попитал, защо българите не благодарят руската Империя за това, че организирала и обзавела, нека да е малобройно, Българско опълчение? Под какви знамена е воювало ополчението? Хубаво опълчение, а дали щеше да го има ако не Империята? Това едно от малкото неща, които можеше да попита Патриархът. Но той никога нямаше да го направи, защото е Патриарх. Оценете го.
    И много въпроси има, които няма да дадат шанс на подлеци да дадат отговор, освен да започват да беснуват и плюят от безсилие

    Коментиран от #71, #73, #74

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Наблюдател

    2 3 Отговор

    До коментар #69 от "Кукувци":

    Постоянно обиждаш българския народ, че е неграмотен и подъл, но историята сочи друго- по-неграмотен, подъл, арогантен и неблагодарен народ от руския няма.
  • 72 Наблюдател

    1 4 Отговор

    До коментар #68 от "До наблюдател":

    Русофил=национален предател=българофоб

    Коментиран от #84

  • 73 Наблюдател

    1 4 Отговор

    До коментар #69 от "Кукувци":

    Сто години болшевико-чекистки експерименти превърнаха руската нация в безмозъчна тълпа, мразеща свободата и боготворяща всеки мерзавец добрал се до властта в Кремъл. Тълпа, която е готова да смаже и избива всеки народ, който иска да бъде свободен и да тръгне по свой собствен път, който спород мерзавеца в Кремъл не е правилен и противоречи на руските интереси. Това е руската нация в момента и твоето арогантно поведение от няколко дни го доказва.

    Коментиран от #86

  • 74 Дайнов

    2 4 Отговор

    До коментар #69 от "Кукувци":

    Тъй като вътре в Русия няма равенство между хората, то и нейните управници не си представят, че може да има равенство между държавите.

    Онези държави, големи и силни, които искат да бъдат „партньори” – т.е. равни – на Русия, непрекъснато са преформулирани, от руската върхушка, като врагове. Защо? Защото не може да има такова нещо като отношение между равни. Някой трябва да е господар – да е по-нагоре в таблицата на ранговете. А който не иска да се подчинява, а иска да бъде равен – значи е враг.

    Така е още от времето на странните отношения между Иван Грозни и английската Елизабета Велика. Той иска да се ожени за нея, тя се дърпа – и той ѝ пише писмо, в което я нарича безпомощна дърта мома, която не е господар дори у дома си. Така е и днес, когато президентът Путин оня ден заплаши с нови и страшни оръжия... всички: „...във всяка точка на земното кълбо”.

    В най-тежко положение спрямо Русия обаче не са големите и силни държави, а онези – като България – които хем са малки и знаят, че не са равни на Русия, хем обаче искат да бъдат с нея „приятели”. Добре, ама приятелството също е възможно само между равни. А в руския манталитет равенство няма. И оттук: руснаците не искат приятелство. Искат онова, което са искали винаги – подчинение. Да се изпълнява тяхната воля. Да се повтарят техните идеологически „опорки”.

    Колкото и да се кълнеш в приятелство – колкото и може би наистина да искаш да си приятел на Русия – това никога няма да ти се случи. Колкото пове
  • 75 МОНКА А АЗ ПОЗНАВАМ ЖЕНАТИ АЧИК АЧИК

    1 1 Отговор
    ДА ТИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЛИ? ПРОСТО СИ КАКВАМ, НИЩО НЕ КРИЯ.
  • 76 Кукувци

    4 1 Отговор
    Много се иска на вас- русофоби да имате насреща някой, който използва гнусности в своите постове, както го правите вие- тугаете, клеветите, давате оценка на цяла нация , използвайки най - грубите и арогантните изрази. Понеже, не можете да го откриете в. Ашите постове, затова пак лъжите и клеветите. Така у с Путин правят сега. Един премерен , умен, интелигентен Президент никога не казвай,в нищо, което може да компрометира страната му или него самия. Затова винаги измислят и му приписват в някаква простотия, измислена в главата на коментирания. Така и с Патриарха.
    Понеже мозък малко имат да спорят и опонират на умните хора, остава да измислят нещо на тяхно ниво, което сами след това и оплюват. Болестно състояние.
    България населена с умни и честни хора, в своето мнозинство.
    Не съдете по себе си. Само идиот може да позволи да говорят гнусности за цялата нация.
    Вие не сте типичен представител на българите. По скоро пяна, тя не е трайна . Във всеки народ ги има "пянообразните". Проблемът е в процентно съотношение. Това е проблем наистина.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Кукувци

    6 2 Отговор
    Нито един руснак няма да позволи да обижда така българския народ. Както го правят неграмотници те на този форум. Те ругаят руснаците, но обиждат своята нация.
    Който не познава българите поотблизо може би ще се изкуши да мисля , че всички са така груби и невежи. Но това ще е погрешно мислене. Българите са много добри и приятни в общуването хора. Умни и интелигентни. Да не говорим че до скоро са били и най образованите. И още са такива тези, които се образоваха преди 20-30 години.
    Неграмотниците, грубияните и невежи на тоя форум включително не са представителна извадка на тоя древен народ.
  • 79 ВАЛКА, ТИ КАК Я НАРИЧАШ

    3 1 Отговор
    ТАКАВА ЖЕНА, СЪПРУГА, КОЯТО ЗНАЕШ ЧЕ Е ОБРЪЩАНА С ХАСТАРА НАВЪН? ЛЮБИМА, СЛЪНЦЕ МОЕ, СКЪПА НЕНАГЛЕДА, ЕДИНСТВЕНА И САМО МОЯ, СЪКРОВИЩЕ? ПОНЕЖЕ СИ ВИЦЕ - ПРЕМИЕР, МОЖЕ ПО-ДОБРЕ ДА ГИ КЛЬОПАШ ТЕЗ НЕЩА. И СИ НАТУРАЛЕН, ОРГАНИК И ПРОФАН. НЕКА И АЗ ОТ ТЕБ НЕЩО ЧЕ ДА ЗНАМ.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Гоги

    1 3 Отговор
    Ало"кукувици",простако,бягай в Русия,там събират идиотите...

    Коментиран от #83

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 НИЕ ТАМ С РАДОСТ ОТИВАМЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #81 от "Гоги":

    НО ЗА ТЕБ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ДА СЕ ПОГРИЖИМЕ. ХОРА СМЕ . ДАЙ СИ АДРЕСА Гоги.
  • 84 ГЮБРЕ, разкажи ни за себеси

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Наблюдател":

    ЗА ДА НИ СТАНЕШ СИМПАТИЧЕН.ЗАЩО ДА СЕ ДЕЛИМ, ЗАЕДНО ДА ПОСЕДИМ, ДА ТЕ ПРЕГЪРНА.
  • 85 ФАРФАЛ

    1 4 Отговор
    От какъв зор ще се извинява - цяла Русия знае че патриарха им е контрабандист на цигари и кагебист -с псевдоним ,,Михайлов ''

    Коментиран от #87

  • 86 ГЮБРЕ, КАКВА ТИ Е ПРОФЕСИЯТА

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    ЩО СИ ОБРАЗОВАНИЕ ИЗКЛАСИЛ? ВИДИСЕ, ИМАШ ЗАПАС ОТ ЗНАНИЕ ЗАВИДЕН, НЕКА ДА ТЕ СРЕЩНЕМ И ДА МИ ОБЯСНИШ ТЪМНИТЕ ПЕТНА ОТ ЖИВОТА МИНАЛ ТА ДО ДНЕС. ЩЕ ОСТАНЕШ ДОВОЛЕН И ЩЕ МЕ ГЛЕДАШ СЪС ИНТЕРЕС. КЪДЕ ДА ТЕ НАЙДА, СВЕТИЛО ТИ НЕЗНАЙНО?
  • 87 А ТИ ЗА ЖЕНА СИ

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "ФАРФАЛ":

    НЕ ЗНАЕШ ЛИ, КОГАТО, ЦЕЛИЯ ГРАД Я ЗНАЕ?
  • 88 Нели

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "онзи":

    Ти отдавна я мразиш товарищ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове