Last news in Fakti

1 Април, 2018 19:09 2 534 20

Карадайъ: ГЕРБ късат гласове от ДПС

  • мустафа карадайъ-
  • дпс-
  • герб

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на заседанието на Областния съвет на ДПС в Кърджали. Той обясни, че структурите трябва да се концентрират върху хората, които са подведени. „Тези, които са подведени, с ежедневен контакт, един по един трябва да ги върнем в ДПС“ каза Карадай, цитиран от glasove.com.

Той поясни, че ГЕРБ работят за откъсването на гласове от ДПС, за отслабването на ДПС, защото не искат да преговарят със силно ДПС. „Ние трябва да сме активни в това противопоставяне и трябва да защитим хората си“ допълни той.

Карадайъ каза, че партията трябва да бъде готова за властта. От една страна трябва да се спечелят изборите за да не може без ДПС да се сформира мнозинство, а друга страна партията трябва да е наясно какво ще прави с властта и какви проблеми ще решава на хората. „В национален план най-много отива на област Кърджали да сме готови за управление“ заяви той пред кърджалийската структура на ДПС.

За отношенията на ДПС с управляващите в Турция, Карадайъ поясни, че ДПС получава много добри призиви от Турция, но не може да разчита само на тях и допълни, че комуникацията и диалога продължава.

Карадайъ заяви, че решенията за поведението на ДПС се вземат единствено и само от колективните органи на партията на съответно ниво и че никой от вън или от вътре не може да казва какво ще прави ДПС. Ние ще продължим по този начин, бе категоричен Карадайъ, цитиран от пресцентъра на партията.

Зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов бе категоричен, че ДПС е реална конкуренция, която предлага реални политики. Той заяви необходимостта от изграждане на една ускорена програма за развитие, която ДПС предлага. Ахмедов акцентира върху значимостта на всеки един, като част от колективното тяло и убедено заяви, че посланията на партията трябва да идват от структурите, а не от централно ниво.

Зам.-председателят на ДПС и кметът на Кърджали Хасан Азис заяви, че ДПС Кърджали изпълни основната си цел, а именно запазване на цялостта на партията. Хасан Азис призова всеки един, който има свободата, толерантността, заедността като свои ценности да бъде част от обединението и силата, а не от разделението и безотговорността.

На заседанието присъстваха и заместник-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Хасан Азис, народни представители, както и всички общински председатели и общински кметове на ДПС в областта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dynamo

    18 5 Отговор
    И този , и Местан - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Този дори не говори гладко български език. ВЪН!

    Коментиран от #19

  • 2 Хасан

    18 4 Отговор
    Какво беше това ДПС?

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Салам Алеко

    14 5 Отговор
    Трябва да се работи за България, това дпс е движение за подрязани селджуци! Понеже не можете да направите нищо в обичаната си родина, не значи че трябва да подвеждате неуките за да правите сараи, ако искате ще ви подаря Галатасарай, но не заблуждавайте хората че работите за тях, интересува ви джоба ви, за да живеете като бейове, а бедните турци да живеят в мизерия! Господин Карайдъ, Доган няма да станете, и вашите вече разбират устрема ви, вашият и Местан да си направите сараи и да живеят и пра внуците ви от стренежите ви!
  • 4 Салам Алеко

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Сложих ти плюс, за първи път! Принуждавай ме това да се повтаря! Видя ли че може!
  • 5 Пенсионера

    4 9 Отговор
    Този Караайъ , да закрие тази групировка , да пусне кепенцетаи да се прибере в гората. Имам приятели турчета, дирекно ми казаха. Само ДОСТ ни приляга на сърцето, няма друга партия за нас освен дост. Това са тяхно желание , тяхна си работа
  • 6 Хасан

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Недей да пишеш от мое име
  • 7 xxxyyy

    7 1 Отговор
    тука ми мирише на платена публикация....
  • 8 Осман

    14 1 Отговор
    По голям селски бек не можаха ли да назначат за началник на това дружество . Ни българския му български а турски няма как да знае , но като има овце да им се връзват и да им се радват.Всички до един са от едно котило разпродадоха държавата за жълти стотинки по време на избори се надпреварват за цигански и пенсионерски гласове понеже нормалните хора си имат други ангажименти и не вярвам да ходят да си губят времето с глупости
  • 9 патриотъ

    12 4 Отговор
    ДПС е партия на етническа основа и е забранена от конституцията.Тя е протурска и е вредна за нашето общество,защото не допринася с нищо за подобряване на политическия и икономическия живот в страната.Намъква се в управлението ни чрез коалиции с другте партии и се стреми към тотална власт,което е пагубно за нас и ще взриви гражданския мир. Трябва да бъде разтурена и изгонена от България!А какво се получава на практика?!Кой може да ни обясни,защо има такава партия и кой е отговорен за съществуването и!?До кога ще търпим това?

    Коментиран от #10, #17

  • 10 Осман

    3 8 Отговор

    До коментар #9 от "патриотъ":

    В ГЕРБ или БСП не съм видял да има депутат турчин или циганин ,да освен някой селски кмет , но в ДПС има българи и цигани, ако трябва да бъдем обективни.Държа да подчертая не симпатизирам на нито една партия понеже за мен са търговски дружества които работят за уоравителния съвет
  • 11 реалист

    12 4 Отговор
    Да сега в България нямаше етнически сблъсъци-не ги предизвиквайте умишлено.Радикализма на някои от българските турци и някои българи,не води към добро.Спрете се навреме. Живели сме,живеем и ще живеем заедно.ПО ДОБРЕ Е ДА ЖИВЕЕМ В РАЗБИРАТЕЛСТВО,ЖИВОТА НЕ Е ТОЛКОВА ДЪЛЪГ ,НЕ Е ЛЕК И НЕ ТРЯБВА ДА НАГНЕТЯВАТЕ НАПРЕЖЕНИЕ.

    Коментиран от #13

  • 12 onq s konq

    5 1 Отговор
    Карадайъ на развален български обяснява че ДПС трябва "да е готова за властта"...но не казва как ЗВУЧИ НА ТУРСКИ ЕЗИК като викнат на електората "БЪДИ ГОТОВ" и той ще отговори "ВИНАГИ ГОТОВ"!Искаме ПРЕВОД!:)
  • 13 Иванов

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "реалист":

    Ти си живей мирно, но си имай едно на ум и на приятелства не разчитай. Освен ако нямаш някой ТТ в джоба. ТТ е верен другар и бие надалече.
  • 14 ГОСТ

    5 3 Отговор
    ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИТЕ НЕ Е В ТОВА ЧЕ СА УМНИ А МИСЛЯТ ЧЕ СА ТАKИВА.НАВСЯKЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ИЗЛАГАТЕ А ОБВИНЯВАТЕ ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ. СМЕШНИЦИ И KОМПЛЕKСАРИ. ПРАВ Е ПРОФ.ИВО ХРИСТОВ

    Коментиран от #15, #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хасан

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "патриотъ":

    Има демокрация ..всеки който не проповядва насилие има право да прави политика
  • 18 Хасан

    2 2 Отговор
    Но ДПС си е партия основана от КГБ и води проруска политика...използва турски ресурси,турски гласове,негативите обира обикновения турчин ,но задкулисно се лобира за руски интереси..
  • 19 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "dynamo":

    Добре казано и вярно ! В момента се чудя как ще стане това което сте написал, като имате 5 минуса ? Затова в БЪЛГАРИЯ сме в това положение! НЕ ВСИЧКИ СА БЪЛГАРИ !!!
  • 20 Салам Алеко

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГОСТ":

    Ти не си излизал в чужбина да живееш, ако беше излизал нямаше да го пишеш това! Поздрав!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове