Last news in Fakti

6 Април, 2018 15:20 3 411 21

Местан получи покана със закъснение, съзира провокация и външна намеса

  • лютви местан-
  • мнр-
  • покана-
  • български пощи

Писмена покана, изпратена от Централата на MHP на 07.03.2018 г. за участие в XII-тия Редовен Конгрес на MHP, проведен на 18.03.2018 г. е пристигнала в Централата на ДОСТ едва на 05.04.2018 г. От партията определиха това като скандал.

"Г-н Местан ще иска проверка кой и защо е забавил писмото и защо то е получено близо месец след изпращането му. Има ли външна намеса в дейността на Българските пощи и кой реално стои зад тази провокация, с която реално се попречи на участието на Председателя на ДОСТ на Конгреса на MHP в Анкара. По този повод г-н Местан изпрати писмо до г-н С. Шахин от Централата на MHP, който е подписал поканата до него", пишат от ДОСТ.

Ето и пълния текст на писмото на г-н Местан и копие от печатите на турските и на българските пощи, които удостоверяват датите на изпращане и на получаване на писмото:

ДО ЦЕНТРАЛАТА НА MHP

НА ВНИМАНИЕТО НА

Г-Н САМЕТ ШАХИН

Уважаеми г-н Шахин,

С огромно огорчение искам да Ви информирам, че любезната Ви покана, която сте ми изпратили за участие в 12-ияредовен Конгрес на MHP още на 07.03.2018 г., е получена в Централата на ДОСТ едва на 05.04.2018 г. С други думи, аз узнах за това, че съм поканен от Вас две седмици след провеждането на Вашия Конгрес.

Аз, разбира се, ще заведа съдебно дело за това грубо нарушение на закона от страна на Български пощи, но за съжаление, това няма да промени факта, че не можах да участвам на Вашия висок форум, тъй като не знаех, че съм поканен.

Моля Ви да предадете на почитаемия Председател г-н Девлет Бахчели моето огромно съжаление и го информирайте за обстоятелствата, които излагам в това писмо и които документирам със съответните приложения. Моля Ви също така да обърнете внимание на печата, от който е видно, че поканата Ви е получена 17 дена след провеждане на Конгреса Ви.

Моля Ви също така да предадете на г-н Девлет Бахчели моите пожелания за крепко здраве и успехи във високо отговорната Ви мисия за развитието на Турция като силна и демократична държава.

05.04.2018 г. С УВАЖЕНИЕ:

гр. София ЛЮТВИ МЕСТАН

Р. България ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДОСТ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    52 10 Отговор
    Турски бо.л.к няма място в България.Анадола го очаква с нетърпение.Къде е ДАНС и защо не му е отнето Българското гражданство?
  • 2 onq s konq

    28 7 Отговор
    МИНУТИ ЗА ТЕЛ РАЗГОВОРИ ЛИ НЯМАТЕ ВЕ БЕДНИ ДОСТАДЖИИ...или не знаете кво трябва да се натисне на тоя пусти "ДЖИЕСЕМ",че да почне да приказва?!
  • 3 реалист

    31 8 Отговор
    Много свирепа снимка са сложили на тоя битов отпадък.
  • 4 Гост

    26 4 Отговор
    Намерил си е причина за да не присъства. Истината е че се страхува да отиде.
  • 5 Иванов

    23 5 Отговор
    Този не е турчин, този е казълбаш.
  • 6 Гост с име

    29 4 Отговор
    Ех, да милееше така и за България този козел на която се води гражданин... Апропо телефон и и-мейл явно не знае как да ползва проскубаният ибрикчия.

    Коментиран от #16

  • 7 ПЕЕВ

    29 5 Отговор
    ТУРСКИ ДОНОСНИК.
  • 8 Какво е МНР

    30 3 Отговор
    И какво е МНР? Монголска Народна Република? Малтийски Натовски Рицар? И след като е толкова важно за ДОСТ, защо ДОСТ не е закрита като противоконституционна?
  • 9 незнайко

    18 4 Отговор
    Някой може ли да каже какво значи това съкращение -МНР ? В БЪЛГАРИЯ не го намирам !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ford Prefect

    14 3 Отговор
    МНР = мюсюлмани наебани резаци
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост с име":

    Какъв e-mail, какъв телефон?
    В Анадола още са в 15-ти век. Там такива екстри няма.
  • 17 Хасан

    2 13 Отговор
    Хайде да не ви кажа ,да не напълните памперсите..
  • 18 БАЛКАНСКИ

    2 16 Отговор
    МНР >>>>> значи клуб на истинските джентълмени. Щом е поканен там значи много е зачитан и е истински член на този клуб. Това е супер за Местан, значи се ползва с много доверие. Сега това че нашата държавна машина е осуетила съвсем съзнателно и умишлено е друга тема. Значи ДС работи още на макс обороти, и нищо не е променено. БРАВО НА ЕДИН ИСТИНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН ОТ БЪЛГАРИЯ.
    НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПРЕЧИ , УСПЕХ Гн. МЕСТАН .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 емо73канар

    6 0 Отговор
    Този национален предател, трябва да получи покана само и единствено за Централният Софийски затвор.
  • 21 Йълмъз

    3 0 Отговор
    Този ще умре в мъки, той е прокълнат от Доган. А Доган който прокле, той не се измъкна казаха хората от нашите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове