Last news in Fakti

7 Май, 2018 21:30 2 256 33

Райчев: Вятърът духа в платната на кабинета

  • андрей райчев-
  • кабинет-
  • герб

ГЕРБ продължава да води с 24 на 20 пункта спрямо БСП

Сегашният кабинет на Бойко Борисов е много по-добър като качествен състав от "Борисов 1" и "Борисов 2", коментира в сутрешния блок на Нова телевизия социологът Андрей Райчев по повод навършването на една година от управлението на кабинета "Борисов 3".

Темата коментираха също така и математикът проф. Михаил Константинов и политическият психолог проф. Антоанета Христова.

"Има обективни оценки, които вече се получиха. Включително оценка на българския народ, който написа Добър 3,71. Освен това през 11-те последни избора ГЕРБ е спечелил всички без един.

ГЕРБ продължава да води с 24 на 20 пункта спрямо БСП", коментира математикът Константинов. Христова пък обясни от опита си на преподавател кога се пише Добър 3,71: "3,71 не е никак лоша оценка. "Добър" пишем, когато искаме нещата още да се подобрят. И "добър" пишем на добрите ученици и студенти, ако питате мен".

Третото правителство с премиер Борисов, според Христова, изпъква пред останалите правителства преди това с ярка международна дейност.

„Това ни кара да се чувстваме относително горди, че нещо правим и все повече сме някакъв фактор, усещаме се като фактор в нашата балканска и европейска страна", допълни тя.

Райчев припомни: "Борисов взе властта в много неизгодна обстановка през 2008-а година, когато удари кризата. Просто беше малшанс. Тогава му се падна черната вода. Сега му се падна златната вода. България върви нагоре. Вятърът духа в платната на правителството".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    44 11 Отговор
    Гербаджийски лакей!

    Коментиран от #2, #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НКВД

    34 5 Отговор

    До коментар #2 от "Азазазаз":

    НПО подлога!
  • 4 Прогноз

    31 1 Отговор
    Всички ние духаме в платната... Но посоката е назад... Предлагам да ключим греблата.
  • 5 Бесен Язовец

    26 3 Отговор
    Вятъра духа в платната на кораба на мизерията! Тия 50% които си пасуват на избори случайно ако не са разбрали помагат на ГЕРБ и тъмните 3% от Факултета и Столипиново крепят ГЕРБ и ДПС!
  • 6 Прометей

    26 3 Отговор
    ......ОТВРАТИТЕЛЕН БОКЛУК......
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Реалист

    23 2 Отговор
    Райчев духа в кюлотите на Виза .
  • 9 Да да

    5 26 Отговор
    Мойта оценка е отличен за кабинета! Спойката със Симеонов и Каракачанеца се получи много добре! Волен е там по принуда,той на следващите избори е аут!БСП и ДПС са изолирани от власта и вече нямат свежи кражби,а и им удариха доста подземни спонсори,че и кметове! Знаем че те милиони могат само да откраднат,не и да изкарат! Магарешки е неориентиран и е от типа на Прасеевски! За мен е странно висока подкрепата от 20% за БСП и вероятно има измама тук!

    Коментиран от #11, #12, #22

  • 10 ПВГ

    25 2 Отговор
    Лакеи за пари.Нищо повече. Къде е икономиката? Какво стана с парите на КТБ и заемите? Булгартабак, здравеопазването, битовата престъпност. Защо непрекъснато млади специалисти висшисти напускат България - лекари, инженери, акушерки , мед. сестри и всичко годно за работа. Какво произвежда страната ? Къде са ни пазарите. Всичко е внос, некачествени храни, втора употреба облекла и коли.
  • 11 Не не

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Да да":

    ГЕРБ+ ДПС = аут на другите избори
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 onq s konq

    5 25 Отговор
    След като САМИЯТ А.РАЙЧЕВ...РУПОРЪТ НА БСП говори по тоя смайващ начин за ГЕРБ,значи оценката не е 3,75,а 5,75!Е,...има и безрезултатни "червени" напъни за оплюване на Правителството по всевъзможни елементарни начини като например искане на оставка на Председатела на Парламента заради отказ да бъдат вкарани инвалидите в НС,вотове на недоверие/пълен т.шак/,безуспешен опит да се вкара Правителството в сагата ЧЕЗ,но изводът/ и то горчив/ е "Борисов се научи да излиза сух от скандалите/Бабикян!/.И следва последен отчаян вопъл-"Оставка"!Ами свалете го силово тоя "Боко"бе играчи "Ниновски"-така както ГЕРБ ВИ СВАЛИ когато управлявахте с ДПС и Атака-цяла година в пек и студ демонстрации и накрая ...камъни по "Белите автобуси"!Ама нещо нямате вътък.И как да имате-Станишев и старите от БСП/Миков и компания/ са против вас,Първанов не ще да ви види,Радев НЕ Е ВАШ,защото ДРУГ МУ ПЛАЩА И ДЪРПА КОНЦИТЕ...Е и?!Остава да чуем не "Да дойде Станко",а "Да дойде Решетников"...Е тогава вече ще се самодовършите наистина квалитетно:)

    Коментиран от #14, #18

  • 14 Бесен Язовец

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Скоро като се размъти водата ше ловиме риба.Даааааа!

    Коментиран от #17

  • 15 Plovdiv

    13 2 Отговор
    Тоя дебилен палячо още ли го броят за жив?!
  • 16 Morgoth

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "НКВД":

    Точно този пък е червен до дъното на душата си :)
    Но истината е, че кабинета се справя добре в международен план, а във вътрешен дори и да не е много добре, то поне е по-добре от всички предишни.

    Коментиран от #20

  • 17 Вал

    14 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бесен Язовец":

    Може ли някой да разтълкува какво е това: политически антрополог, политически психоло...има ли политически гинеколог, политически орнитолог, политически палеонтолог, политически зоолог...
  • 18 БЪЛГАРИН

    15 1 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Уважаеми, ако бях на твоето ниво, бих отговорил с фраза, в която има буквите "Д", "Т" и "Б". За съжаление не съм...
    Мога само да попитам ти на Боко какъв се падаш? Питам, защото подемът нагоре явно е само за хората около него.
    И още - защо непременно на Боко трябва да се сложи като противотежест БСП и производни?
    Защо трябва един боклук да се замени с друг?
    Не може ли нови хора, нова организация, въобще нова система за наемане на наемни работници на народа(политици), които да работят за българския национален интерес и за добруването и просперитета на всички?
    Само питам......

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 НКВД

    13 1 Отговор

    До коментар #16 от "Morgoth":

    Кое му е доброто в международен план? Тива че не изгони руски дипломати ли? Това щеше да е края на тоя парламент! И цяла З.Европа щеше да види истината че БГ.е русофилска! Или че го потупват от ЕС за добре свършена мърсотийка срещу Русия ли? Това юи е добре в международен план? А благодарение на външната политика на предатлския кабинет затова сме твърдо от 10 г.на дъното! ГЕРБ докара невиждана и за латинска Америка корупция от най- високо ниво!
  • 21 Коментар

    3 5 Отговор
    Райчев майче не е гледал Социологическото Проучване на ФАКТИ.
    АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА ДНЕС ЗА КОЯ ПАРТИЯ БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ.🤗
  • 22 На шурея шуролинката

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Да да":

    Твоята оценка може да е "отличен", но моята за грамотността ти е двойка.
    Не се пише МОЙТА.
    Второ: - За да говориш за кражби през последните 9 години от членове на други парии е някак смешно! Знаем кой краде от есента на 2009 година.
    Трето: - Връзката на дебелият от ДПС с тъпият от Банкя е повече от ясно, когато говорим за обществени поръчки. - Там където са кметовете на ГЕРБ печелят Делян Пеевски и Валентин Златев и Пимк и Маджо и ... да не ги изброявам всичките.
    Въобще не схващам защо говорите без да мислите?
  • 23 onq s konq

    2 13 Отговор

    До коментар #18 от "БЪЛГАРИН":

    Бъди сигурен че срещу твоите 3 букви във фраза ,щеше да получиш мои 3 - "ЩЩД"-БЕЗ ФРАЗА.Все пак позддрави,че си се обзавел с НИВЕЛИР с който да мериш нивата,докато аз карам "на око" по провинциалному:)На първия ти въпрос какъв се падам на Боко твърдо заявявам-ПРОСТО ФЕН.И да съм ясен-НЕ СЪМ ЧЛЕН НА ГЕРБ,ДАЖЕ И НЕ ПОЗНАВАМ ТАКИВА.А за да съм още по-ясен-От основно значение за мен е не толкова "личността Борисов",А ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИ ,ЗАЩОТО Е В ПЪЛЕН УНИСОН С ЛИЧНИТЕ МИ СХВАЩАНИЯ и ми позволява да живея ЗАДОВОЛИТЕЛНО с ДОБРИ ДОХОДИ.А колкото до групата ти въпроси относно НЕ МОЖЕ ЛИ с "нови хора","нова организация","нова система на заплащане"...естествено че може,ОСТАВА И ДА ГО ВНЕДРИШ!Само не разчитай на мен и хора като мен/а хич не сме малко/,защото сегашното статукво просто ни устройва идеално:)

    Коментиран от #25, #28

  • 24 Мушмули

    1 9 Отговор
    Отново за ГЕРБ !
  • 25 Скорпион29

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Ти си един истински Скарабей

    Коментиран от #26

  • 26 onq s konq

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Скорпион29":

    Предполагам че Скарабей на индийски значи джендър,но ще го преглътна...с бяло вино
  • 27 Баш Майсторът

    7 0 Отговор
    Много заблудени чада е народила,милата ни България,коѝто си мислят,че като са добре и Бойко е такъв,е заради такива,коѝта мислят единсвено и само за себе си,ще сме на това положение......
  • 28 Гилза

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Ние сме повечко.
  • 29 Г.З.

    5 0 Отговор
    Гледаме магазините не документите на правителството,там цените са високи Бойко.некачествени,високи цени на всички услуги,особенно на мобилни услуги и небанкови финансови издевателства,ако не ви плащат вече спрете ги.с
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 КЪНЧО. МЪНЧЕВ.

    3 0 Отговор
    Май нищо не духа, и само се ослушваме за да се преориентураме. Кокто покаже малко денги, ние сме негоеи кучета за 50 години.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 танас

    0 1 Отговор
    Райчев,май ти духаш на ГЕРБ и то много яко духаш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове