Last news in Fakti

18 Май, 2018 11:09 3 867 31

Мишо Шамара: Расизмът е зло. Не убивайте циганите (ВИДЕО)

  • мишо шамара-
  • цигани-
  • убийство-
  • кражби

Бойко Борисов открадна 30 милиарда. Всички цигани за двеста години не могат да го направят това

Мишо Шамара: Расизмът е зло. Не убивайте циганите (ВИДЕО) - 1

Расизмът е зло. Спрете се бе хора. Това заявява във видео във Фейсбук известният рапър Мишо Шамара.
Той припомня, че от началото на годината втори циганин бива убиван заради расистки подбуди.

Това не е нормално, бе идиоти. Какви хора живеят в България, чуди се Мишо Шамара. Той е възмутен, че българите не скачат срещу мутрите, когато бият или убиват момче в Студентски град.

Не е нормална работа заради едно наранено селско его да убиеш човек. Не трябва да се дели престъпността на българска и циганска, смята рапърът.

Българите крадат с милиарди. Бойко Борисов открадна 30 милиарда. Всички цигани по целия свят за двеста години не могат да го направят това. А един българин го направи. Що не избием всички българи тогава, отбелязва рапърът.
Вижте във видеото позицията на Мишо Шамара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Брао

    27 28 Отговор
    Евалата Мише. Точно в десетката. Ама крадците оавен мутрата са много- Доган, Костов, Овчаров, Кобурга, Велчев и т.н. Всички те крадоха като за последно и ние си ги търпим още, а трябеа да висят по дърветата около Орлов Мост
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Психиатър

    55 8 Отговор
    Най-добре Мишо шамара да намали дрогата , че съвсем ще изперка !
  • 7 Салам Алеко

    45 5 Отговор
    А колко българи са убити по ромски подбуди? И помощи ви даваме и пак крадете, а като попаднете на собственика, той се подхлъзва и пада върху нож 16 пъти! Не сме животни за да витрепем, просто мечтаем да се разсърдите на България и да си отидете в Индия! Външния министър ви призова да се приберете! Там може и някоя Шушана да стане звезда в Боливууд и да научи целия свят за нея! Тук няма да имате тази възможност! Помислете за децата си, и им дайте едно по-добро бъдеще!
  • 8 да да

    42 5 Отговор
    Шамар откачен ти къде живееш бе? Не виждаш ли, че циганите убиват нашите бащи и майки в селата за пенсийте им, изнасилват баби тормозят населението с кражби. Загрижил се е за циганите. Мръсник. Бъди спокоен цял бългаски народ ги обгрижва барабар с Евробата и САЩ.
  • 9 Нигерийски Коч

    39 5 Отговор
    Мише хубаво ли боцкат негрите по Америката,гледам подмладил си се сигур много си гълтал и по лицето си се мазал???
  • 10 mitaka

    19 3 Отговор
    Ами ела ти и скачай срещу мутрите, много лесно се скача, когато си на май...си. Аман от Акъли, ела и се бори, беше почнал ама се отказа, да не мислиш че ни е лесно тука. Там където живеете е много хубаво, ама за това да е там хубаво, някои се е борил. Заради една шепа хора, плюхте на държавата си и избягахте. България има нужда от всички ВАС
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Циганска физиономия

    26 1 Отговор
    Мишо Шамара проговори от САЩ: Аз съм най-неискащият да се върне в България българин в целия свят!
  • 13 Гост

    29 4 Отговор
    Надрусан парцал !
  • 14 Оня с коча

    4 20 Отговор
    Един от вас ви го наби целия крадете до насиране а после манго бил виновен
  • 15 Дедо Грую

    24 3 Отговор
    Мшо, като си напуснал България, не се прави на филантроп и си гледай мизерния животец. Не реви като вдовица на чужд гроб. За безбройните и незнайни жертви на циганската престъпност и дума не обелваш, а от далече плескаш витиеви фрази. Глей си юбера и чаветата, и си трайкай.Дьонме! Безродник! Или к'во? Май търсиш известност или си активирана нпо точка?! Не вървиш тука, жалък глист
  • 16 Работа и далавера

    17 1 Отговор
    Циганина си защитава своите,какво го интересуват Българите??
  • 17 НАТО ВЕЦ

    13 1 Отговор
    Мило ми Мишенце, ша ма светнеш ли Сиганите от коя раса са?
  • 18 Браво!!!

    5 11 Отговор
    Много правилно го каза!!! Всеки ден чиновници и политици грабят държавата. Мутрите дерибействат. Хулигани чупят и тормозят. Масово българските родители знаят, че децата им на 14 се еб*т, пушаг и пият, но не им пука. Според омразата към циганите е защото са по-слабия етнос в момента. Българите скачат само на слабите, а на силните им целуват ръка. Не защитавам циганите, но за да се оправи БГ първо тпябва да се накажат злите българи, защото точно българите допуснаха циганите да се развъждат и да не учат. Затова вината е на българи
  • 19 по темата

    15 1 Отговор
    Този явно е станал джендър по призвание, и цигани по принуда, опъван от хамериканските цигани, затова и тока бързо е сменил не само резбата, но и кухината в главата.
  • 20 Иванов

    10 0 Отговор
    Мише, смени си дилъра, що нещо виждаш нещата наобратно. В България циганите убиват българи ежедневно, но повечето случаи властите ги потулват за да не стане някоя гражданска война и те да пострадат. Аз затова и очаквам Ердо да дойде час по- скоро, защото тогава циганите ще видят какво е ЗАКОНЪТ!
  • 21 стоян

    7 2 Отговор
    Този доста се е распенил и нас ли обвинява Че той какво е направил като знае че Бойко окрал 30 милиарда да покаже доказателство или всичко е от дрогата
  • 22 Варна

    7 1 Отговор
    Тоз колко бой е ял в училище бедна вие фантазията.

    Коментиран от #23

  • 23 Явно

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Варна":

    не достатъчно.
  • 24 за пореден път

    5 3 Отговор
    Шамара и Трифонов да вземат да направят една партия. Начело на новата партия тъп гнусен рапър, който се лигави, като говори, и дърт злобен чалгаджия. Ще спечелят, няма начин, защото държавата ни стана рапърска и чалгаджийска. Подходящо за народа ни. Ще си устройваме купони по площадите, ще си пеем и танцуваме, ще рапираме, силионките, тоест "вип дамите" ще ни танцуват. Красота! Напоследък съвсем полудяхме. Писанията по сайтове го потвърждават. Всички, които искат България да не е зависима от Путинова Русия, биват наричани "тролове", навсякъде червени функционери се надпреварват да пишат гнусотии и сами си се радват и поддържат, изпаднали в еуфория. Явно някой им вдъхва надежда, че тяхното време идва с бясна скорост. Демокрацио, майко мила! Възможно ли е да оцелееш по нашите географски ширини, май не! Ужас!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Колю

    0 0 Отговор
    Този брадатко кой е ? Да не е брат на един дето ходи със свински опашки и се вози на танк.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Вълчан

    1 1 Отговор
    Факт е че Българите като цяло са страхливи.Наистина като видят някоя така наречена мутра и се насират от страх.Свиват се някъде и все едно не забелязват нищо.Това си е истината.Всеки вижда какво се случва из магистралите и улиците .Но пък си траят.От страх.Много малко останаха хората които имат гражданско съзнание и реагират на несправедливости.Наи лесно е да си излееш злобата към циганите и малцинствата.Там всички са смели.
  • 29 Public Owner

    2 2 Отговор
    Тоя е пълен малоумник. Бойко Борисов не е българин, а евреин. Истинската му фамилия е Бехар, Борисов е агентурна фамилия. В парламента изобщо няма българи. Българите били крадяли.. тоя е олицетворение на съвременния масов дебил и слабоумник. И с тоя стил музика дето подражава на негрите още повече е затъпял. Расовата му култура е кота нула
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 х1х

    1 0 Отговор
    Егаси лицемерието от страна на Мишо Шамара! Той в ефир е псувал рапъра 100 кила, че е долен циганин и какви ли не обиди. Шамара е безгръбначен плазмодий, просто отива и важнее лицемерно смесвайки се със средата. В България го играе голям бабаит-батка, скача на бой и псува, а в САЩ е най-либералния демократ-свободолюбивец и храни колко били лоши българите. Такива като шамара са първите, които са готови да предадат народа си, такива са ни вкарали под турско робство, такива в момента ни крадат труда - просто едни безпринцпни опортюнисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове