24 Юни, 2018 18:33 2 121 14

Служител във влака към пътник: Махай се изрод!

  • служител-
  • влак-
  • пътник-
  • обида

За грубо отношение от страна на служител във влака Пловдив София сигнализира читател на Burgas24.bg.

Георги Георгиев разказа, че служителката Виолета Димитрова се е държала грубо с него, наричайки го "изрод“ и "идиот“. Случаят е от януари, тази година. 27-годишният мъж е пуснал оплакване срещу жената, която работи като Началник влак по направление 8 – от София за Бургас, но до момента няма резултат от действията му. Именно по тази причина той се свърза с нас, за да даде гласност на проблема.

На 4-и януари Георги се качва от гара Пловдив и се настанява в купе, съседно на служебното. По думите му, няма никакви обозначения, че местата са предназначени за служители, въпреки това Виолета Димитрова му казва, да напусне, тъй като местата са предназначени за полицаи. Към момента такива няма във влака. Започва разправия, придружена с остра размяна на реплики, при което служителката нарича напълно редовния пътник "изрод“ и идиот. На гара "Септември“ тя се обръща към служители на реда, които записват данните от личната карта на Георги и ги предоставят на Виолета Димитрова.

"Това е нарушение на Законна за личните данни. От къде мога да бъда сигурен, че госпожата няма да злоупотреби с данните ми. Още повече, че аз също поисках тя да ми се легитимира, но въпросната отказа категорично. Пуснал съм жалба в Комисията за защита на личните данни, Комисията за защита от дискриминация, в Министерството на транспорта и в прокуратурата, но до момента няма никакъв резултат. Смятам, че въпросната служителка трябва да бъде освободена от работа, защото това не й е първото подобно провинение“, категоричен е Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 onq s konq

    16 19 Отговор
    Въпросната ОПЛаКВаЩО СЕ ЛИЧНОСТ протестира,че нямало табелка че купето е за полицаи от "Транспортна полиция",отговарящи за охраната на влака.ЛИЧНО НАЧАЛНИК ВЛАКА идва и ме обяснява КУЛТУРНО,ЧЕ ТЯ Е "ТАБЕЛКАТА" И ГО МОЛИ ДА ОСВОБОДИ КУПЕТО.Той обаче изтъква че полицаи няма,независимо че те може да са в момента "по малка нужда" в тоалетната,или да се качат по график на следващата спирка.Отделно пък че могат да санкционират "Началник-влака" че възпрепятства работата им чрез НЕОСИГУРЯВАНЕ НА СЛУЖЕБНОТО КУПЕ.Е на такъв нещастник...как да не му забиеш няколко?!

    Коментиран от #3, #4, #8, #9

  • 3 гост

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Стига глупости .
  • 4 Шляхтиц

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Поздравления. Това е истината . Най-любезно пътникът е помолен да се премести в съседни купета, където има много свободни места. Но нали сме европейци и имаме права, особено ценим правото си да правим скандали.........
  • 5 Контингент

    11 6 Отговор
    Тоя е навлек търсещ внимание . Институциите са го отсвирили поради несъстоятелността на претенциите му , обаче той продължава да рови .
  • 6 бургаслия

    3 5 Отговор
    Този е платен провокатор, отново активиран заради вота на доверие.
  • 7 Голям прос

    11 6 Отговор
    Като ви се случи на вас, друго ще запеете. Като не е обозначено купето ще си седя където искам. А за изрода на тая ще и набия два юмрука като свали униформата. Защото институциите няма да ми обърнат внимание като се оплача
  • 8 гост

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Коня ти да не си кондуктор? Или от ония дето спят в локомотива? Явно си жепеец
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Петко

    2 0 Отговор
    Ако въпросния господин беше циганин на тази служителка щеше да и се види тесен влака.
  • 11 да да

    1 1 Отговор
    И какво толкова му пречеше на тоя Георгиев да се премести? Йорге не си прав, цял началник влак ти прави забележка и ти дава обяснение ама има и такива инати човечета като тебе който разбират нещата по трудния начин.
  • 12 Иван Иванов

    1 1 Отговор
    С демокрацията и правата си почваме да свикваме, а задълженията си кога ще осмислим?
    И дали ще има санкция за г-н Георгиев за неподчинение на разпореждане на длъжностно лице и за оказан психически тормоз на същото?
  • 13 незнайко

    0 0 Отговор
    Щом си търсил конфликта си го намерил. Ако се беше вслушал в това което ти е казала кондукторката, нямаше да има проблем !!! Аман от такива тъпаци мислещи се за голямата работа !!
  • 14 блато

    0 0 Отговор
    обикновено купето за полицаите е заключено, тоест или са забравили да го заключат или човека има силна ръка и си е отворил. Много често няма места, особено в петък, и аз съм виждал как полицаите пускат хора да седнат при тях. Явно и на кондуктурката и на пътника не им е било ден и са влизли в резонанс. Лошо е че пътника изпитва такава ненавист, явно обидата е голяма или пък той е от по-тежките хора, на които трудно им разкарва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове