Last news in Fakti

16 Февруари, 2012 11:18 3 177 0

Варна: Опасни свлачища в Морската градина

  • свлачища-
  • варна
Варна: Опасни свлачища в Морската градина - 1
Снимки: БГНЕС

Свлачища се активизираха по скатовете на Морската градина във Варна, намиращи се на метри от крайбрежната алея, предаде БГНЕС.

Заради навлизането във влажен период е възможно частично или катастрофално свличане на земни маси в някои от свлачищните райони. От всички свлачища, наблюдавани от "Геозащита" Варна, активните към началото на миналата година са били 28.

В района на Варна - Трифон Зарезан, е активно свлачище, по което не е правено нищо и то е от типа свлачища в движение. Такива свлачища има в района на Галата в близост до кварталите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА