Last news in Fakti

1 Август, 2018 15:34 13 490 29

Динко геройства на "Тракия"

  • динко вълев-
  • карнобат

Ловецът на бежанци Динко отново е в действие. Поводът са трите инцидента на магистрала „Тракия“ в отсечката между Карнобат и Бургас и затварянето на аутобана.

Самокатастрофирал ТИР, превозващ зърно, затрудни движението в посока Бургас, в района на 339 км. На същото място тази сутрин се удариха и други два автомобила Ford Fiesta и Mercedes. В обратната посока към София пък лек автомобил се запали в движение. На помощ, за да се възстанови движението се е притекъл Динко, който разполага с подходяща техника.

В социалните мрежи се появиха снимки на ямболията и неговия репатриращ автомобил. Това не е първият път, в който ловецът на бежанци се притичва на помощ. Преди време той помогна при изтеглянето на обърната цистерна с пропан-бутан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    166 23 Отговор
    Ми няма лошо.Помага човека.Защо се оплаквате като помага.За мен Динко е много готин човек.Пич.Подкрепям го, че се държи така с бежанците.Те правят само золуми,атентати и разнасят болести.

    Коментиран от #21

  • 2 Кой

    52 82 Отговор
    Стига реклами на татуирания тъпак! Имал техника, свършил работа, получил плащане - О'к! Ако е бил там, без разрешение - МВР е за еб..е, нали си имамем ЗДвП и не може всеки да си "шитка" по магистралите както и с каквото си реши..?!

    Коментиран от #4, #9, #13

  • 3 pazenek

    59 30 Отговор
    Този е много по- голям мъж, от колкото пу-----те като нас!!!

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 adsadsas

    34 22 Отговор
    Що си мислите че го прави за без пари!!!!

    Коментиран от #12

  • 6 antihate

    44 12 Отговор
    Помощта срещу заплащане си е чиста работа !!!
    И спреде да размотавате тоя селски бек с манталитет на неандерталец с пари постоянно , защотото после ще се сърдите на държавата, задето децата ви копират точно такива непрокопсаници !!!
  • 7 Krist

    23 19 Отговор
    БРАВО,ВСЕ ТАКА.
  • 8 vasik atanasova

    40 24 Отговор
    евала Динко тука ме спечели много
    ЖИВ ЗДРАВ И КЪСМЕТ
  • 9 Мария

    27 10 Отговор

    До коментар #2 от "Кой":

    Добре е че все още има мъже в тази държава ,комаи като се огледа човек тези от третия пол завземат позиции.Скоро и българчета няма кой да прави.
  • 10 само динко

    35 11 Отговор
    за мен динко е мъж на място. Ще ви разкажа каква случка имах аз. пътувайме със семейството ми кум софия и на малкия му се доходи до тоалетна,спрях на аварийни за да свършим работа. след малко спря един мерцедес и от него слезе динко,попита ни дали всичко е наред и имаме ли нижда от помощ. тази постъпка много ме трогна защото хората го хейтват а той е пич,малко са хората който ще спрат да помогнат. затова стига сте го нарежда ли човекът винаги ако може помага. достоен за уважение!!!

    Коментиран от #18

  • 11 динко - президент !

    16 10 Отговор
    динко - президент !
    само да спре да се разхожда гол и всичко ще е супер !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Много си тъп

    16 8 Отговор

    До коментар #2 от "Кой":

    Що ти не ходиш да помагаш а само драскаш по форумите пенделари!
  • 14 Хосе

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "pazenek":

    За теб знаем
  • 15 opaa

    14 17 Отговор
    Тоя тъпанар плаща на циганите и прави клипчета за геройства!
  • 16 Бай село

    28 4 Отговор
    Абе ПИЧ е Динко ..ето я и моята история..зеленчуко производотел съм веднъж на нивата ме заваля дъжд опитах се да изляза на шосето нооо бусат ми поднесе в канавката и почти беше на обръщане многоооо тарикати минаха никои и не спря да попита даже да помогне ли ииии ето ДИНКО и компания минават бяха четири момчета спряха и макар че се окаляха и намокриха издърпаха ми буса на безопасно място даже и не успях да им благодаря бързо си тръгнаха..да сте живи и здрави ДИНКО ТИ и твоите приятели..
  • 17 Иво Недялков

    8 12 Отговор
    ГОЛЯМ БЪРГЪРИН! ВЕЛИК ЧОВЕК!! ГРАЖДЪНИН НА СВЕТЪТ!!! ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ МУ САНАРОДНИК!!!!
  • 18 уау

    6 9 Отговор

    До коментар #10 от "само динко":

    стига с тоя трафикант.....в ямболско няма икономика,от къде взе пари,че има тия коли и се разхожда по магистралата с кола????

    Коментиран от #20, #29

  • 19 изумен

    9 4 Отговор
    Абе вие наред ли сте , цистерната с пропан бутан , бе в района на Стара Загора и този го изгониха , защото е мундар и нищо не е помагал . Като разбере за тежкотоварен се е одарил и ходи да им извива ръцете за пари ….. и като ги "изважда" ги потрошава и после с най голяма наглост им ги изкупува за скрап нали това му е основния бизнес..... Така ,че журналиста позаинтересувай се малко преди да пишеш невярна информация и да заблуждаваш хората защото невярното разпространение на информация е престъпление.
  • 20 ъуъ

    10 6 Отговор

    До коментар #18 от "уау":

    не знам от къде има пари и не ме интересува,негови са си и да си ги харчи със здраве. постъпките са важни а той постъпи по мъжки от повечето който го плюят защото не могат да му стъпят на малкия пръст. може да е всякакъв важното е че иска да помага на хора кокто не познава и не иска нищо в замяна,а не да се нарежда постиянно за това и онова от всякакви разбирачи който през живота си не са направили нищо за никой
  • 21 Логопеда

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    ЗАСЕГА НИКОЙ НЕ СЕ Е ОПЛАКАЛ, КОМЕНТАРЪТ ТИ ПЪРВИ, ИНАК НЕ ГО ХАРЕСВАТ ДИНКО ЗАЩОТО Е ТЪП, ГРОЗЕН, ВУЛГАРЕН ПРОСТАК ..... АКО НЕ БЯХА МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ ДИНКОВЦИТЕ ЩЯХА ДА РАБОТЯТ НА ПОЛЕТО ИЛИ ВЪВ ФАБРИКАТА а не да постват клипчета от луксозни немски амтомобили - те са направени за хора а не за ГОВЕДА, говедото трябва да копа от изгрев до здрач щото инак копа по нервите на хората
  • 22 гощо

    3 2 Отговор
    Наеха техника от региона и той се появи да се самоизтъква за пореден път.
  • 23 Гост

    5 3 Отговор
    Преправил си е трактора на пикап с висока проходимост. Това показва избиване на комплекс за слабост. Господ го е ощетил на външен вид и на акъл, затова се опитва да компенсира като се показва в общественото пространство, но не му се получава. Чудесен пример как може човек да се бори за място под слънцето.
  • 24 Stefan

    3 0 Отговор
    Не коментирайте човечеца,просто вече всяко удоволствие си е платено независимо от случая.
  • 25 ко речи

    3 3 Отговор
    Предоставил е техниката срещу съответното заплащане, на това се казва бизнес, услуга срещу пари, къде е помощта, че не мога да разбера??????????
    Пак реклама за ямбУлийската мутра.
  • 26 12345

    2 0 Отговор
    на тоя второкласен калдаръм ли наричате АУТОБАН
    Марче мръдни от България и виж кое е аутобан,кое магистрала,и кое второкласен път с мантинела разделящо ни от насрещните слава БОГУ
  • 27 Аь съм

    2 2 Отговор
    И кво ме интередува този див селянин ,вчера излязъл оъ сламената колиба днес пълните новините с бошкуци....
  • 28 Илиян

    1 0 Отговор
    А каде беше като трепаха животните в елховско нали си родолюбец?
  • 29 аман от тоя прост народ

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "уау":

    А теб какво те интересува от къде са му, яд те е че ти нямаш ли, ти си завистлива и комплексирана отрепка, заради такива като тебе България никого няма да се оправи ама никога!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове