Last news in Fakti

6 Август, 2018 10:11 25 187 55

Ужасяващи подробности за зверското меле с тримата загинали

  • полиция-
  • катастрофа

Трагедията в с. Лъка е неописуема след жестоката катастрофа, при която загинаха трима души.
Вчера следобед лек автомобил Ауди А6 предприема рисково изпреварване и се забива челно в боклукчийски камион на Община Несебър. Инцидентът стана на пътя Бургас-Каблешково, на входа на с. Лъка.

Загиналите са трима - съпруг, съпруга и дъщеря им, съобщи Флагман.бг.

Семейството е от Хасково и е било на почивка по Южното Черноморие. Пътувайки в посока Каблешково, шофьорът тръгнал да изпреварва дългата колона от автомобили с бясна скорост. При удара със служебния камион немският автомобил се завъртял по шосето и се забил в крайпътно дърво.

Сблъсъкът е бил толкова жесток, че телата на тримата загинали буквално били разчленени. Бащата зад волана целият бил потрошен - със счупени ръце, крака и глава. От удара в колата на стомаха в кормилото са изскочили вътрешностите, разкриха още полицаи, присъствали на огледа.

Телата на двете жени и до този момент не са идентифицирани. Едната от тях е изхвърчала в канавката на 20 метра от колата. Загинала е на място.

Другата е издъхнала в автомобила. И двете били толкова обезобразени, че не може да се установи коя е майката и коя е дъщерята.

Очаква се утре в Бургас да пристигнат роднини на загиналото семейство, които да идентифицират жертвите на пътния ад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мукавей

    124 14 Отговор
    Нищо, следващия път ще внимават.

    Коментиран от #43

  • 2 Много бърза ,бавно го носят

    136 2 Отговор
    Прост човек , за къде бърза и той незнае, жалко за жените, ква вина имат че тоя примат кара като обезумял, добре че няма други бертви случайни:-)

    Коментиран от #7

  • 3 Сирак

    114 1 Отговор
    Ето така детайлно искам да обяснявате за катастрофите със жертви(може и по добре), белкем се замислят повечето шофьори в Бг..... Само малко граматиката куца в изречението "От удара в колата на стомаха в кормилото са изскочили вътрешностите"......При погребение е по модерна урната вместо ковчега.....Честито на печелившите - който бърза, бавно го носят
  • 4 Спас

    60 3 Отговор
    Защо? За къде? Мир на душите им!
  • 5 hmhmhm

    48 1 Отговор
    С това заглавие съчувствие ли търсите - да се лепнеш в камион за боклук и да се размажеш значи много внимателно си карал !
  • 6 dedo wi pras

    114 0 Отговор
    хубо че е било в камион че не са утрепали някой невинен
  • 7 Гост

    65 10 Отговор

    До коментар #2 от "Много бърза ,бавно го носят":

    Не, той не е карал като обезумял. Просто безумно не е можел да шофира. Най-малката брънка от това да можеш да шофираш (бързо или бавно) е техническата част - геврек, педали, лостове. Другото е много по-важно. За съжаление много малко люде в България го умеят. Затова се примирете и го приемете: безславното гинене по пътищата! Ще продължава, не се притеснявайте. С този изклпчително прост и дебилен мат'рял...

    Коментиран от #10

  • 8 Гтжгт

    11 26 Отговор
    Бащата си е набил една чекия с 200 км в час. Хах Боже!

    Коментиран от #44

  • 9 ДДДДДД

    84 3 Отговор
    В събота минавах в тоя участък. Караш си в колоната на непрекъсната линия и винаги се намира по един такъв както в случая. После започва да те натиска да му направиш място да се прибере. Явно и в случая някой не го е пуснал. Загуба на 3 живота без никакъв смисъл

    Коментиран от #48

  • 10 Ханибал

    56 4 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    А бе гостенче, има си табели с ограничение на скоростта и маркировка забраняваща изпреварването. Какво значи опит в шофирането и майсторлък, това да не ти е писта. Опитен или неопитен, млад или стар водач - всички трябва да спазват закона или лека ви пръст

    Коментиран от #17, #35

  • 11 Стз

    24 6 Отговор
    Хасковлия.Не се съмнявам в техните спосбности.Винаги си мислят,че са царе на пътя с купените си книжки.

    Коментиран от #20

  • 12 Дани

    26 0 Отговор
    Дано да влезе нещо в главите са самозабравилите се на пътя! Агресията винаги се аказва! Жалко ,че в повечето случаи страдат и невинни. Жалко за жената и дъщерята!
  • 13 МВР органа

    15 12 Отговор
    Егати общото описание, абе не може ли повече подробности... къде му е хвръкнала главата , примерно... къде е изпаднал левия бъбрек.т.н........ все пак хората се интересуват , а и на мене ми е много важно това като инфо!!!
  • 14 xxx

    34 0 Отговор
    Винаги се намира по някой тарикат, който мисли, че е повече от останалите. Липсата на дисциплина на пътя се заплаща скъпо. Жалко за хората все пак. Дано послужи за назидание на останалите!
  • 15 Ставри

    24 2 Отговор
    Дано е имал валидна гражданска отговорност, че да покрие щетите по боклукчийския камион.
  • 16 495

    15 75 Отговор
    **********Забрана на вноса на автомобили над 7 или 10 години, забрана за движение на автомобили над 12 или 15 год., забрана за внос и движение на автомобили с десни волани, с всяка година данъка да расте с по 50-60 лв., Гражданската също.

    **********Абсолютна забрана за движението на ПС с животинска тяга, иначе казано - каруци по Реп. пътна мрежа и градовете с над 10 000 души население, да могат да се движат само в селата и из нивите и горите. Санкцията - коня в кланицата, каруцата - в огъня.

    **********На 12 годишна кола данъка да е 1000 лв, ГО също толкова !
    Винетката за нова кола - 50 лв., за 12 годишна - поне 300-400.

    **********На 12-тата година държавата задължително да прибира автомобила за скрап.

    **********Така от пътищата ще изчезнат ограничените финансово аграни мамули, които си купуват коли за по 1000-1500 лв. и трепат народа с тях. Защото точно те са главните селски джигити, които правят най-много ПТП-та !

    Коментиран от #18, #21, #25, #26, #32, #38, #39, #40, #51

  • 17 Мани бегай

    10 14 Отговор

    До коментар #10 от "Ханибал":

    Не е до спазване на закона, на много места в българия знаците и маркиромката са сложени ей така без никакъв смисъл, но самата идея да се правят такива идиотщини като изпреварване на колона в завой без видимост с каквато и да е скорост си е идиотщина, не може да се разчита, че някой ще те пусне пред него за да се спасиш, аз поне не ги пускам, да си трошат главите като не могат да мислят.
  • 18 Мани бегай

    13 1 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Тебе ако те набарат тия джигити страшно ще ти се стъжни.
  • 19 Петър

    34 2 Отговор
    От обезумели комплексари невинни хора гинат, като мухи. Правилата за движение по пътищата са написани с кръв. Те не делят хората на умеещи да карат бързо и неумеещи. Не делят кората на ляв и десен волан, нито на ляв и десен волан. Правилата са написани така, че осигуряват почти сто процентова сигурност. Изключвам събития от рода, да ти падне самолет на главата или скала. Ако някой ги прочете внимателно, ще види във всяко едно правило и ограничение от какви възможни опасности е продиктувано. Но пазаруването на книжки също е довело до включването на хиляди знайни и незнайни убийци на пътя. Оня ден карах зад едно такси в квартала. Случайно беше по моя маршрут. Пет завоя, един път не даде мигач. Пасатор врачански дизелгейт 2014та. Излизаме заедно от квартала. Мигача се пази. Сметката за тока. Иначе 120 на окловръстното. Не можеш да го стигнеш. Ще мрем. В умираща държава. И няма значение цената на колата и мястото на волана. Има значение само това как управлява главата.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 САП

    38 1 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Това, че имаш пари в джоба не значи, че имаш акъл в главата.

    Колко такива тарикати с пари в джоба дето се мислят за безсмъртни се изпотрепах със нови коли на по 1-2 години. Просто не е истина. Ограничаване на годините на МПС не е решение за спиране на идиотите на пътя. И най-добре защитената кола не може да те спаси при идиотско поведение на пътя. А и оборудването на някой от ценово ориентираните марки изостава с по 20 години от премиум марките тази техническа пропаст как ще я изчистиш.

    Решението са го измислили германците за хора с многократни нарушения задължават ги направят медицинско психологически тест (хората са го кръстили "тест за идиоти") докато не го минат не могат да си върнат книжката. А такъв с отнета книжка хванат на пътя да кара белезниците и направо в затвора по бързата процедура.
  • 22 Disela

    19 5 Отговор
    Заради такива хора ато тебе сме на това дередже.Кой може да си позволи нова кола с тия заплати бе б.....ук.Що не почна от доходите на хората ами от глобите.
  • 23 лалла

    7 8 Отговор
    абе ко лъжете!!! момчето ми бешв коега сервитьор а другуте две жени бяха майка и дъщеря и неса били на почивка а работят като всички нас за шибаните гадни хартийки и малко си оправете новинарските лъжи ..... и неса от хасково

    Коментиран от #45

  • 24 Мирослав

    9 6 Отговор
    Това е естествен подбор. Така е вървяла еволюцията милиони години. Негодните просто умират и изчезват.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Red star

    33 2 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Браво, бе, левент! Ти не си просто умен, ти си лауреат на Нобелова награда! Много време не бях срещал по- смешно четиво от опита ти за коментар по темата. Ама викам и жените, като станат на 40 и от държавата принудително да ги евтаназират, че не могат фа раждат повече, а, к'во ще кажеш?! Простьо, майка ти на колко години е, БЕ!!!
  • 27 Бончо педала

    6 8 Отговор
    Тъпите управници да збранят влючването на дневни светлини през деня ,,,и ще видите как ще намалеят катастрофите поне с 50%.......
  • 28 торашко

    11 6 Отговор
    Видите ли рег № Х,СМ, К бягайте надалече. Това са силно комплексирани индивиди, представляващи опасност за околните.

    Коментиран от #47

  • 29 Мартин

    19 0 Отговор
    Е какво е това каране бе мама му стара, изтрепа се този народ по пътищата! Всеки ден едно и също! Внимавайте бе, хора, успокойте се малко, кое е по-важно - да стигнете 2 минути по-рано, или да стигнете невредими?!? Уж хомо сапиенс разполага с аналичтично мислене, което му позволява да се учи от своите и от грешките на другите, но в България не виждам това да се случва! Защо? Нация от картофи ли сме вече?
  • 30 Пародия на държава

    13 4 Отговор
    Е даже много добре са се размазали. То единствено мозъкът на бастунботоксът сигурно е липсвал напълно. Орден за боклукчийският камион с един удар 3ма идиоти по малко по пътищата. Наред е следващият малоумник изпреварващ колона от 5-10 автомобила с мръсна газ за гробищата.
  • 31 hmhmhm

    2 6 Отговор
    Аме те какво са очаквали камион срещу кола. Колата на пастет и така. Статията е хубава и за тези с коланите с колан се удари и червата на волана остави. Радвайте се вие с коланите като живи сте но червата навън. И прелагам боклучииските камиони и тези дето мият улицата с бронировка.
  • 32 hmhmhm

    9 5 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Искам да те ш*бам но така че да ти е гадно сещаш ли се.
  • 33 Шаран БГ

    20 0 Отговор
    "....шофьорът тръгнал да изпреварва дългата колона от автомобили с бясна скорост." Тия Ауди-А6 много силно бягат.... Добре че се е нацепил на голяма машина и е отскочил наляво. Ами ако беше някоя "Корсичка" с четири човека вътре и бе отхвръкнал надясно в колоната от леки автомобили...... Пази Боже ! Не искам и да си помисля, какъв ужас щеше да бъде. Такъв идиот как да го жалиш ? Жалко за спътничките му.........
  • 34 Иван

    3 0 Отговор
    КАРАЙТЕ БЯСНО О БЕЗСМЪРТНИ
  • 35 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Ханибал":

    Спазването на табели и ограничения е милиционерски способ за контрол на тълпата. Има можещи и неможещи, и респект. Можещият хомо сапиенс в масовият случай спазва и етикета към ближния. Неможещият мат'рял е като кон с капаци в споделена среда. За него околните и поведението им, особено когато е поставен под напрежение (неизбежно за некадърен водач при движение в колона - стадо) просто несъществуват! И затова, за по-лесно и прикриващо некадърността му се уповава на стадни норми! Гаранция Ханибале, че си един от многото, за който мигачите на автомобила са досадна "екстра" например. Просто си толкова схванат зад волана, че няма как да ти дойде на акъл да ги ползваш!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Spec b

    12 1 Отговор
    Колко тъпо парче трябва да си за да се зартиеш с все жената и детето ти:( мир на праха им ама ЗАЩО БЕ ХОРА!?! Спрете се!!!!! За къде бързате?!, орландовци няма да избяга... Ужасна случка:(((
  • 38 Завалията

    27 0 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Колега, може ли да те попитам нещо?
    Аз като си карам моята 20 годишна кола, която си е в перфектно състояние и съм си доволен от нея, спазвам си всички ограничения, не изпреварвам рисково, като цяло като пътувам съм с нагласата, че не бързам за никъде, с какво съм опасен за движението? А тоя, подкарал новата си кола, мислейки се за по - голям от останалите, присветва и псува другите и е горд, че е взел София - Варна за 4 часа, като е бил постоянно в нарушение? Е тва ми обясни.
  • 39 Иво

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Ти просто идиот ли си или завършен идиот,какво значение има на колко години е колата,когато този който я кара мисли като теб-щом имам кола до 7/10 години трябва всички да се съобразяват с мен!!!Точно заради такова неподплатено с нищо друго/освен с кола с повече от акъла на шофьора коне/ самочуствие стават такива неща!!!А че глобите за такива малоумници са малки,това е друг въпрос!!!
  • 40 ванката

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    имаш нужда от специализирана помощ и то от професионалисти !!!
  • 41 Прецицалото

    10 0 Отговор
    Така е какво значение има на колко години е колата?Луд умора нема!
  • 42 4х4

    1 10 Отговор
    А знаете ли как разсъждават тия с камионите- аз съм в безопасност. Едва ли боклукчийския камион е карал толкова бързо, че да не може да реагира и да отбие, да поеме този риск, като вижда кво ще стане.
    А на аудито може да му се е наложило да бърза, след като никой не му дава да се прибере, кво му остава освен да изпревари бързо...
  • 43 Hihik

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мукавей":

    Разби ме! :DDDDDD
    Кажете им да гледат по ръцете, ноктите, украшенията... ръцете на майката са по бръчкосани, не може да не ги разпознаят ... сетих се и за други части от тялото, но... ще спра до тук ;) :P
  • 44 Hihik

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гтжгт":

    И това беше яко! O:)
  • 45 ОБЩЕСТВЕН ВРАГ

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "лалла":

    И кой Му Бърка в Г_зъ на колегата ти сервитьор да кара КАТО НЕНОРМАЛЕН????? ИЛИ СИГУРНО Е ОТ САМОЧУВСТВИЕТО като е взел някой друга стотинка БАКШИШ.И аз имам такъв приятел- Пълна Отрепка !!!
  • 46 Бай иван

    5 0 Отговор
    Много лошо за жените тоя бърз и яростен поне да е бил сам . За статията е добре че вкарват малко подробности, добре ще е за напред и снимки с разчленени тела да има .....Повечето ще се замислят дали да карат бясно ,но идиотите няма да се свършат по нашите земи
  • 47 :@:@:@

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "торашко":

    В СМ, по-голямата част от шофьорите карат нормално :)
  • 48 Реално

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ДДДДДД":

    С тази скорост кво пускане, тоя не е мислил да се скрие в колоната, другия вариант е камиона да се е движил със 150 :)
  • 49 ДЕМОКРАЦИЯ ВЕ е е е .....

    0 4 Отговор
    Всеки прай КОТ си иска. Ти кой си че ще ми ПРАИШ умни изрения ВЕ е е....? Ай файрум, макара ! Шарапвай съ ве е е .... Само мръсна газ до ламарината, дан съ МЪЧИ машината. Туй е демокрацията - собода !

    Коментиран от #52

  • 50 Баи илия от каспичан

    6 0 Отговор
    Няма стара и нова кола има поддържана и неподдържана
  • 51 Шишо

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "495":

    Всички сме граждани на България и селяни на пътя.
  • 52 Max

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "ДЕМОКРАЦИЯ ВЕ е е е .....":

    При теб има две неща, които са непоправими- хем си прост, хем си циганин.
  • 53 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 2 Отговор
    Не е пуснал фара и не е видел денем кво иде отсреща...тиквата рече че слагал краи на смъртищата по пътищата с новия по висок рекет и това било за наше добро
  • 54 Анонимно

    1 0 Отговор
    Много хора говорят без да са наясно. А има и такива които говорят но не се виждат в огледалото. Лесно е да критикуваме другите, но никой един път не признава своите грешки. Бъдете поне малко по човечни и се замислете какви сте вие на пътя.
  • 55 БАСТУНА

    0 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От удара в колата на стомаха в кормилото са изскочили вътрешностите, леле леле леле какви подробности само ... Абе аз да питам това ауди няма ли въздушна възглавница ,как така ще се пръснат чревцата по кормило с еърбег .. Лека им пръст на хората нека почиват в мир ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове