16 Август, 2018 16:17 2 223 9

Раздор в редиците на патриотите

  • волен сидеров-
  • патриоти-
  • валери симеонов

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обслужва мутри и олигарси

Раздор в редиците на патриотите. Лидерът на „Атака“ и шеф на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров изглежда обслужва мутрите по морето и олигарсите в страната. Това става ясно от неговите изказвания и действия през последния един месец, които са в подкрепа на определени сенчести бизнеси и олигарси. Това се шушука сред редиците на патриотите, научи ФАКТИ от източници, пожелали анонимност.

Оттам припомнят, че Сидеров от няколко дни се застъпва за шумното заведение „Какао бийч“ на Слънчев бряг, което нарушава всички закони. Дори си позволи да махне лепенките на запечатаната дискотека от органите на реда. Това само по себе си е подсъдимо и за целта трябва да се самосезира прокуратурата за самоуправството на един депутат.

По този начин Сидеров обслужва интересите на концесионера на плажа Радослав Бързанов, който е известен с прякора Слънцето. Самият той е поставеното лице на наркобоса от ВИС-2 Христофорос Аманатидис – Таки. В миналото Слънцето беше охранител на Таки и доверен негов човек. В Слънчев бряг се говори, че хора на Слънцето и Таки разпространяват наркотици в заведенията им на плажа.

Другата силна обвързаност на Волен Сидеров е с бизнесмена Кирил Домусчиев. Преди месец той беше обвинен в лобизъм заради внесените от "Атака" в парламента промени в закона за приватизацията. С тях се целеше да бъдат опростени на Домусчиев 58 млн. лв. от държавата заради неизпълнение по приватизационния договор на БМФ. По този начин се целеше да бъде ощетена държавата и народът, а парите да се платят от данъкоплатците.

В началото на юли Арбитражният съд към Българската търговско-промишлена палата (БТПП) е прекратил производството по искането на компанията - собственик на Български морски флот за промяна на приватизационния договор от 2008 г. Компанията "Кей Джи Маритайм Шипинг" на братята Кирил и Георги Домусчиеви искаше да се предоговорят редица клаузи на контракта заради влошени условия на пазара на превозите по вода. По този начин, исканията на "Кей Джи Маритайм Шипинг" за промяна на приватизационния договор с Български морски форт са оставени без уважение и делото приключва окончателно в полза на държавата. Сега ще се наложи на Домусчиеви да платят неустойка от около 58 милиона лева. Но Волен Сидеров и „Атака“ се опитват да опростят огромната сума, която може да отиде за социални помощи и пенсии на най-бедните в България.

Неочаквано обаче неприязънта на Сидеров към Симеонов започва да се прехвърля върху целия кабинет. За първи път лидерът на "Атака" задава въпроса - защо ни е това правителство?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуна

    19 1 Отговор
    От тоя и чеп за зеле не става !!!
  • 2 Кибик

    23 0 Отговор
    Лошото е че не само Сидеров, а всички политици обслужват обръчи от мутри и олигарси.
  • 3 Bahti

    6 0 Отговор
    ЛИЖАТ!
  • 4 Оптимист

    14 0 Отговор
    Все пак има напредък. Вместо с пистолети и бухалки, групировките се цакат с институции закони.
  • 5 Волен Мекия

    8 1 Отговор
    Освен мутри и олигарси, обслужвам и рязани карабини. Безплатно. И всички мои фенове също. Атака! Победа!
  • 6 А БЕ

    12 1 Отговор
    НЕ САМО БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ ,И ЛОБИРА ЗА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ! ПРЕДАТЕЛ ДОЛЕН Е, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ Е ПРИ РАДАН !
  • 7 Бивш симпатизант на АТАКА

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Този сидеров не мога да го гледам вече. Съжалявам, че за пореден път гласувах за него И ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАВАМ, ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ, АМА НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО ДОРИ И ДА Е ПОСЛЕДНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.
  • 8 Госта

    8 0 Отговор
    Кой вярва на Сидеров? Комсомолец, после уж седесар, след това-патриот. А иначе най-обикновен комисионер- на ДПС, на руското посолство, на разни "бизнесмени". Дори беше "златен пръст". Такъв негодник не става и за чистач. А това позорище е 3 мандата депутат. И кой е виновен? Тия, които го избраха, политиците, които го включват в коалиции, прокуратурата, която не можа да го вкара в затвора и всички ние, които го търпим.
  • 9 Гого

    0 0 Отговор
    По скоро раздор между мафиотите! Патриоти е пресилена дума!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове