13 Септември, 2018 21:29 4 693 30

Мъж трови кучета с антифриз, слага пиратки в устата им

  • кучета-
  • антифриз-
  • пиратки

От неправителствената организация за защита и помощ на животните DOG Help - BG споделиха, че са открили мъж, който трови и тормози кучета в столичния квартал "Надежда".

Представителка на организацията е видяла човекът да слага паничка с храна и когато разбрала какво точно има в нея, останал шокирана.

Вижте какво споделиха DOG Help - BG на личната си страница във Facebook:

"Моля за споделяния!!! Днес 10.09.2018 г. в гр. София, кв. Надежда 1 най-после е видян човекът (ако може да се нарече такъв), който редовно поставя храна с антифриз на животните. Представител на нашата организация - Мая Илиева и още две нейни приятелки са го видели вечерта към 21.30 с паничка в ръка, която е поставил зад кофите за боклук. Съдържанието на паничката е месо, яйце, парченца пица, антифриз и бяла кристална прах отгоре.

Лицето Даниел Цанов не е отговорил на въпросите какво е това и псувайки се е прибрал. Повикана е полиция, която е дошла веднага и е описала случая. След това на място във 2-ро РПУ е подадена жалба от Мая и другите две лица, взели са храната и са издали протокол. Очакваме най-после да има последствия. Вижте хубаво това лице. Той е този, който хвърля пиратки в устата на кучетата, той е този който ги трови и той е този, който залива дръвчетата с нафта!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bubbles

    39 63 Отговор
    Да му заврът една огромна пиратка в задника, да го залеят с анифриз и да запалят пиратката!
    Боклук!
  • 2 Гост2

    106 31 Отговор
    А що не си приберете паветата по кучкарниците или най добре в къщи си ги гледайте.много сте се загрижили,но сте ги оставили да сеят страх и зарази сред хората.помиярите сте вие.

    Коментиран от #5

  • 3 Гост2

    73 24 Отговор
    А що не си приберете псетата по кучкарниците или най добре в къщи си ги гледайте.много сте се загрижили,но сте ги оставили да сеят страх и зарази сред хората.помиярите сте вие.
  • 4 Бай Ой

    97 30 Отговор
    Евала на тоя пич, а на всички кучкари да им заврат една дебела пиратка и да ги пращат към луната!!! Вместо да гледат деца отглеждат по 2-3 помi ара да sерат по градинките и да хапят децата! Куче на село в двора и на синджир, на другите места да го няма!!!
  • 5 асддса

    25 67 Отговор

    До коментар #2 от "Гост2":

    А що тебе не те прибереме в някоя психиатрична клиника ?

    Коментиран от #7

  • 6 София е кучкарник

    90 9 Отговор
    До Фантастикото в Борово едва не удариха две деца на 12-ти само защото едно безстопанствено куче ги изплаши и те изскочиха на улицата. На същата улица преди година моторист се преби когато куче му излезе внезапно на шосето. Тези псета са абсолютно опасни за всички. Никъде по останалите европейски градове не ги оставят да се разхождат, било то и кастрирани. Тук това е някакъв мръсен бизнес за разни каки от измислени псевдо защитните организации. София е за смях на тези които я посещават, и за ужас на децата и момичетата!
  • 7 Гост2

    53 15 Отговор

    До коментар #5 от "асддса":

    Кучкарите не са много с акъла си,така че тяхното място е по скоро там
  • 8 8888

    21 5 Отговор
    Кучезащитниците ако обичат да хвърлят едно око на долния линк.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hni3-7iMfXM
    Кой знае как му е писнало на човека.
  • 9 Eeee

    48 14 Отговор
    Браво на човека,опитва се да намали популацията на тия животни,а тая организация вместо да го наградят за труда му викат полиция.
  • 10 Мизирабъл

    53 8 Отговор
    Обичам кучетата, но от 20 год положението е нетърпимо, колко хора си изпатиха, колко осакатиха , а кучкарите се държат като малоумни стане ли въпрос за Бау-бау, и хората ще пожертват за няколко помияра. В НРБ имаше ловни дружинки и куче не се виждаше без стопанин в София, а сега кучета ни яли...
  • 11 Filо

    42 8 Отговор
    Прав е човека. Сигурно му е писнало от помияри кучета и такива в човешки образ.
  • 12 Да да

    40 3 Отговор
    Повече помияри от България има единствено в Гърция! Който защитава кучетата по улиците, да ги прибере при себе си. Да се грижи за тях, да ги ваксинира, кастрира и да им се радва. Да носи отговорност и да дава пример на околкните. Който пусне безпризорно куче на улицата да подлежи на санкция все едноне изоставил дете! Ако не се намери кой го е пуднал, да се предложи за осиновяване и ако случайно не се намери приемно семейство за кучето, да се дари на Родопа!
  • 13 Макаренко

    8 42 Отговор
    Искам го,ама много,кажете къде мога да го срещна този човек,искам да си поговорим само и няма да прави повече така,обещавам ви.

    Коментиран от #16, #18, #21, #26

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пак аз

    28 4 Отговор
    Тия кучкари и коткати да си ги вземат вкъщи да ги гледат и да им се плаща данък колкото на скъп автомобил или да бъдат хуманно избити заедно с тези "защитници на животни" само гледат как да им се обърне внимание защото за некадърни да работят и освен да ревът друго немогат-да носят тухли на някой строеж цял ден и да видим ще мислят ли за помиятите...помияри-защитници
  • 16 Пак аз

    27 4 Отговор

    До коментар #13 от "Макаренко":

    Ти гледай теб да не те срещне друг че няма да помислиш за кучета повече...
  • 17 Куче с бомбичка

    40 2 Отговор
    Живея в "идеалния" център на София и немога да ви опиша тротоарите с колко ла*на от домашни кучета са пълни! Това са защитниците и милеещите за тези помияри, които като техния помияр се изс*ере на тротоара бягат бързо и се правят на ударени! Да идват виетнамците и да си ги тричат тия помияри, че ми писна от бълхи и ла*на в 21 век!!!
  • 18 Виетнамец-кучеядец

    27 3 Отговор

    До коментар #13 от "Макаренко":

    Макаренко, тебе май ти се яде пица с пиратки и ти се танцува макарена! Внимавай да не настъпиш някое кучешко ла*но с бомбичка че после ще се жалваш на фондация 4 бълхи, пардон 4 лапи...
  • 19 Хектор

    31 6 Отговор
    Браво на човека! Напълно одобрявам и подкрепям! Аман от псевдозащитни организации, които само лапат парите на народа, за да имитират някаква дейност! Важното е да се усвояват едни средства на гърба на всички ни, а нас кучета ни яли! И аз имам немска овчарка - едър мъжкар - страховит на вид, но не стъпва в София. Гледам го на село. Специално за него купих къща с голям двор, защото куче се гледа на свобода, а не затворено в апартамент като в затвор! После къде пикаят и серат тия домашни нещастни животни - по улиците и градинките, където играят деца и малцина са тези стопани, които чистят след тях?! Не са виновни кучетата, а собствениците им и държавата, защото бездейства и нехае, а проблема е сериозен! Колко му е да се гласува закон, според който, ако не притежаваш имот твой или под наем с поне декар двор да нямаш право да гледаш куче или котка или друго животно, което има нужда от свобода и пространство! Защо тези апартаментни кучкари не си отглеждат прасета, овце, кози, крави, кокошки и друг селски добитък, а кучета и котки, които омирисват тесните им жилища?! Как може да твърдиш, че обичаш животни и същевременно да ги мъчиш гледайки ги м/у 4 стени?! Това е мазохизъм и издевателство върху любимото ви животно! Ако наистина обичате домашния си любимец и милеете за него подсигурете му нужната свобода и комфорт, а не го убивайте като го държите в собствения си затвор! Какво ви е виновно кучето, че вие искате да си живеете в коптор, а не в къща с двор?! Откачен
  • 20 Г.З.

    3 12 Отговор
    Човек има право да си бие животните публично.Ако мислите рсзлично попитайте полицията в Велинград.Там можеш да влачеше куче по асвалт,да биеш крава в парка.Полицията казва това :Това да не ви е САЩ там има ЗОО полиция.Има закон бе другари ташак полицай.

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хектор

    24 6 Отговор
    Откачени градски кучкари! Не заслужавате да имате животни! Заради такива ненормалници като вас, нормалните хора, които не гледаме кучета по апартаментите в градовете сме се видяли в чудо и сме в дилема кой да трепем - собственика или псето му, което лае по нощите, сере и пикае където му падне, напада, който му кефне?! Само заради такива като вас ходя със законно оръжие, и ако се наложи ще го използвам, така че задължително използвайте намордник и повод!
  • 23 До Г.З. :

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Г.З.":

    Пише се "асфалт" !
  • 24 Пазарен Либерализатор

    28 4 Отговор
    Поредната кучерастка организация. Що за глупост е това "този, който хвърля пиратки в устата на кучетата"?
    Правилно постъпва човека, писна ми от среднощен лай и накакани градинки, поляни и паркове и отворени кучерасти. Подкрепям масовото избиване на бездомните глостовози. Тия лелки са максимално изтрещели, щото обикалят София и хранят бездомните псета, което устойчиво увеличава популацията им.
  • 25 браво

    27 1 Отговор
    Браво на човека, трябва да му издигнат паметник в кв. Надежда. Един човек на действието, не на празните приказки. Кучетата са голяма напаст, колко хора бяха разкъсани?
    Кучетата не само нарушават спокойствието на хората, стресират децата, но и са преносители на множество зарази.
    Мястото на кучетата, НЕ Е по улиците, който обича кучетата да си ги прибира вкъщи, да се грижи за тях, да им плаща таксите и да гледа да не лаят, когато не трябва.
    България е заприличала на Дивия Запад, всеки прави, каквото си иска, защитава, който си иска, не може така.
  • 26 ела и поговори с мен

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "Макаренко":

    Запазил съм ти легло в психиатрията.
  • 27 ХанкоБрат

    5 2 Отговор
    ЕС затрива България и народа и от 30 години, но никой не реагира. ДА сте чули за НumanHelp?
  • 28 Баба с внуче

    6 0 Отговор
    Правилната позиция е: по принцип е лошо, защото кучето е приятел на човека и божие създание. Но трябва да се направи нещо за бездомните кучета в София, които българските баби упорито изхранват и поддържат. До блока имаме 4 кучета и 18 котки. Нека бабите в БГ да гледат внучета, не кучета!
  • 29 един

    1 5 Отговор
    Какво да го гледаш, ПСИХОПАТ! Я какви манджи забърква, сигурно има много свободно време. Идиоти всякакви! Страшното е, че у нас те са навсякъде и се множат. Така е, като няма нормална полиция, да не говорим за зоополиция. То и да имаше, пак същата работа, като обикновената. Не може от милиционер да стане полицай, НИКОГА! Също като произшествието с президентския отец. Полицията замазва положението. Това са закоравели навици. Такива хора никога няма да се променят. Утвърдена психика! Обаче ще се ползват от облагите да се наричат полицаи, докато стане време да лапнат многото заплати. Надежда всяка тука оставете!
  • 30 али

    0 2 Отговор
    Не знаех, че става с АНТИФРИЗ и аз ще пробвам около нас има глутница която плаши хората.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове