21 Септември, 2018 14:50 2 382 21

Нинова: Борисов лъже пред всички българи

  • корнелия нинова-
  • бойко борисов-
  • санкции
Нинова: Борисов лъже пред всички българи - 1

„Смятате ли, че е нормално един министър-председател да лъже пред всички български граждани?“ Това попита председателят на НС на БСП Корнелия Нинова във фейсбук.

Тя припомни, че Борисов е единственият премиер, осъден от Елена Йончева за лъжа. „ Борисов излъга, че евродепутатите ни са гласували за санкциите срещу Унгария. Гласували са двама депутати от БСП. Сергей Станишев - за” и Момчил Неков - “против”.

Само че те двамата нямат право да участват в Съвета, където единствено министър-председателят може да изразява позицията на България. А нея вече я чухме- у нас подкрепя г-н Орбан, в Европа подкрепя каквото кажат началниците“, пише още Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делиорман

    20 14 Отговор
    Симпатяга е Нинова
  • 2 ПРЪЧА

    13 15 Отговор
    ИСКАМ ДА И ОЛИЖА ШУНДАТА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реалист

    21 24 Отговор
    курни спри с лъжите и кажи за техноимпекс и паричките - как събра на 27-28 години парите за приватизацията на Техноимпекс? Обеща в БТВ че ще донесеш документи които да покажат КОЙ ТЕ ФИНАНСИРА. ОЩЕ ЧАКАМЕ - вече по-вече от 3 месеца. Лъжлоооооо, ела да те погаля по плешивата главичка...
  • 5 Делиорман

    9 7 Отговор
    Сус бре вари лютеница ще оцапа
  • 6 ТИРАДЖИЯ

    7 10 Отговор
    В такива случаи едно ми ховори сърцето но друго ми диктува държавата.
    Аз съм симпатизант на Орбан , но за България е пагубно подкрепата му.
    А сега кво избирате? Унгария е средно европейски стандарт и нямат глад като нас.
    При подкрепа на унгария, ще пострада държавата ни, : ще ни го турят яко от всякъде.
    Шенген? Спиране на еврофондовете понеже те мноого добре знаят че крадеме . Да си го кажем директно, ще ни подрежат крилцата ни, и едвали ще дойде някой заблуден германски инвеститор.
    Нас ни имат за трета категория държава , това трябва да го запомните веднъж за винаги.
    За тях полша унгария чехия словакия са нормални държави и са с много западни инвестицийи.
  • 7 истина ви казвам

    7 7 Отговор
    Какъвто и Боко такава си и ти, никаква разлика нямате и двамата не ставате за нищо.
  • 8 Синева

    1 0 Отговор
    Мисли ли лидерът на опозицията още да припомни,че Бойко Борисов- лидерът на управляващата ПП ГЕРБ категорично е знаел защо едва тогава е взел решение да се стигне до съдебния казус,който посочва?!
  • 9 Ефтини сензации

    11 14 Отговор
    Комунистическото простолюдие...
    Тази не заслужава дори и презрение...
  • 10 Приватизаторка от Крушовица

    8 4 Отговор
    Г-жа Лъжа обвини г-н Лъжа в...лъжа! Смях

    Коментиран от #12

  • 11 гост

    11 1 Отговор
    Народа осъзна само едно- И ДВАМАТА СТЕ БОКЛУЦИ !!!Кой по-голям кой по-малък е без значение !!!
  • 12 Скункс

    8 8 Отговор

    До коментар #10 от "Приватизаторка от Крушовица":

    Ами вярно е че тази говори много,ама само глупости и измишльотини.Да и изсъхне езика дано в големата уста дето е отворила.
  • 13 Bahti

    1 1 Отговор
    Мършииии!
  • 14 Адолф

    7 7 Отговор
    Много си права Корнелче,но жалко,че никоя медия не подхваща,че Бойко лъже пред всички българи.Страх ги е журналистите,че Бойко ще им дърпа ушите.
  • 15 ХА ХА ХА

    7 8 Отговор
    А ЗАЩО НА ТЕБ ВИКАТ Г-ЖА ЛЪЖА БЕ КУРНИ ?
  • 16 БСП

    6 2 Отговор
    Борисов бил осъден от Йончева за лъжа. И каква бе тази лъжа . В едно изказване Борисов каза ,че на Йончева държавата и била милион за предаване . Е вярно по-преувеличи го малко . Не бяха милион Само 350хил лева
  • 17 Усмивката

    2 1 Отговор
    Това е публичнно всеизвестно от 9години.И не само той. Доган,Симеон,Станишев,Миков и още 300-400 Вечните преизбераеми ,на ротационен принцип фигуранти на нескончаемия Български преход.
  • 18 ХанкоБрат

    6 0 Отговор
    Според гнусните либарални НПО-та, ООН-те, ЕК и техните либерално-комунистически говорители на европейският халифат – Меркели, Юнкери и Макарони, всеки, който не иска диви варвари да нахлуват в страната му, да го заколят, да изнасилят жена му и дъщеря му е необразован фашист.
    Който не иска да предаде страната си, за чиято свобода 99 поколения са проливали кръвта си и да я подари на варварските орди кроманьонци и главорези, според тези помияри-джендъри е фен на Путин.
    След като не им мина номера всяка държава да приема мигри без да се опъва, предлагат Фронтекс (белите каски), които ще са частна окопационна армия финансирана от Ротшилд да "охранява" границите - демек регистрирането и настаняването на африканци и араби да продължи.
    Стига сте ни лъгали, че Африка е пренаселена, защото населението и е по-малко от това на Китай, при това живеят на над 4 пъти по-голяма територия. Нигрите са бедни и гладни, защото са чудовищно мързеливи, безотговорни и никой в Европа не е длъжен да ги приема, храни или спасява.
    Стига сте ни лъгали, че Европа е "загубена" без тая измет, защото щяла да се стопи и изчезне. Европа е най-пренаселеният континент, безработните европейци са милиони, а с нарастване на автоматизацията в производството, ще стават и повече.
    Европа не се нуждае от още хора, напротив. Вместо либералните яловици като Меркел да дават милиарди на дегенерати и примати, може да подпомогнат европейските жени и семейства да раждат по 3+ деца. Вместо да ограбват и
  • 19 ХанкоБрат

    5 0 Отговор
    Европа не се нуждае от още хора, напротив. Вместо либералните яловици като Меркел да дават милиарди на дегенерати и примати, може да подпомогнат европейските жени и семейства да раждат по 3+ деца. Вместо да ограбват и подлагат на геноцид своя топящ се демографски народ.
    Европейците мълчат и търпят, някои дори ръкопляскат на ООН маймунарника препълнен с примитиви, мразещи белите хора!
    Всеки един народ, поставен в положение на геноцид има право да се защити, включително с революция. Това е записано в декларацията за правата на човека в същото ООН. Така че мечтя за времето когато на такива мръсници ще бъдат изправени пред алтернативата - примка или куршум.
    В края на краищата, държава, която не наказва за измяната или предателство със смърт, не е държава !!!

    Коментиран от #21

  • 20 Гоуст

    6 2 Отговор
    Тая па вече се ус..ра с нейните лъжи... Тоя лъже, оня маже, а тя света вода не напита! Долна лъжкиня и интригантка! По скоро мястото и е в сатиричния театър не в парламента.
  • 21 Капитан Петко

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "ХанкоБрат":

    Като говориш за геноцид Ханко , не си ли пропомни как червените кхмери с дулата на пушките вземаха земята на българските селяни , не си ли спомняш как трепаха с лопати хората ,заравяхи ги полуживи и ги даваха на прасетата., не си ли спомняш как от българи правеха македонци. А за промотирането на мигрантската политика съм съгласен. За това ние трябва да се борим за нашата Европа , а не нещо когато не ни харесва да търчим при Путин , при другото евразийско зло.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове