Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 20:07 47 256 115

Трифонов: Пишат "Булгари, мрете", а се редят за български паспорти

  • слави трифонов-
  • македония-
  • македонци

Не знаят какви са, съжалява западните ни съседи шоуменът

Трифонов: Пишат "Булгари, мрете", а се редят за български паспорти - 1

Телевизионният водещ Слави Трифонов е на мнение, че в Македония живеят "объркани българи". Шоументът коментира скорошните действия в западната ни съседка и проваления референдум за смяната на името ѝ. Трифонов се чуди и как българите гледат на цялостната ситуация.

Не знам дали истински ви интересува това, което се случва в Македония и въобще не знам как гледате на тази така наречена държава. Емоционално ли? Исторически ли? Географски ли? Не знам как гледате на македонците, които пишат срещу българското посолство в Скопие “Булгари, мрете”, а същевременно се редят на опашка за български паспорти.

Не знам за вас, затова ще ви кажа за себе си. Когато бях в седми клас, ходих на олимпиада по история. Писах за хан Аспарух. Но после комисията реши да ме изпитва. И ме попитаха: “Станиславе, как би отговорил с една дума на претенциите на македонците, че Самуил е македонски цар?“ Аз бях много горд от себе си, защото се сетих да кажа, че Василий Втори е наречен българоубиец, а не “македоноубиец”.

Това беше много отдавна. Днес нищо не се е променило. Една държава, която се казва Македония, а тези, дето живеят в нея, са едни объркани хорица. И не знаят точно какви са. Аз ще ви кажа какви са. По това, което правят, включително и на този референдум, е повече от ясно какви са. Българи са.

Казват, че умните хора се учат от своите грешки, мъдрите хора се учат от чуждите грешки. Скъпи българи от Македония, толкова примери имате около вас, а още нищо не сте научили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    74 360 Отговор
    новия всеразбирач, кандидат политика на България, се изказа!

    Коментиран от #19, #77

  • 2 Morgoth

    136 57 Отговор
    Едни са тези които ни мразят, а други тези които искат да си изкарат български паспорт.

    Коментиран от #3, #38, #110

  • 3 мекерета

    358 11 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Едни и същи са баце, паспорта им трябва само да вършеят по Европата иначе у тях го крият под камък да не ги усетят другите "македонци" !

    Коментиран от #9

  • 4 США

    99 131 Отговор
    Славчо,много добре знаеш,че за такъв въпрос се влизаше в Белене.Едва ли са ти го задали пък и то на седмокласник.
  • 5 ста

    224 4 Отговор
    Същото е с мигрантите.Мразят германците ама вземат помощи

    Коментиран от #55, #98

  • 6 Усмивката

    161 11 Отговор
    Македонците ако са гръцко племе, ще са говорили на гръцки (византия) Ако са тракийско племе ,ще са говорили на български......И сега.... На какъв език говорят сега.? На български.....И друг въпрост.Албанците на какъв език говорят .На византийски или български.....На албански...Значи какви са? ''..Албанци
  • 7 macedonicus

    67 283 Отговор
    Учиндолският селянин да не се изказва за Македония и македонските работи защото става смешен , жалък и посмешище със своята некомпетентност , нисък умствен капацитет , липса на знания , примитивен патрЕотизъм , простотия , вродена простащина и лицемерие съчетано със селядурска злонамереност.

    Коментиран от #10, #11, #13, #16, #21, #30, #31, #74, #96

  • 8 Duk

    193 28 Отговор
    Слави е прав!Тези македонски мастии(безродници)ни плюят на лягане и ставане,а Бойко тръгнал да им оправя бакиите Много да внимава с неговите простотии,че заради тези питекантропи може да си отиде! Македонците нямат място в Европа!

    Коментиран от #18

  • 9 Иван

    76 8 Отговор

    До коментар #3 от "мекерета":

    Вярно,виждал съм много такива.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 123

    82 8 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Много точен коментар и на място ,но отнасящ се за теб самия !
  • 12 Коминтерна им бил виновен ?

    133 6 Отговор
    А днес Коминтерна ли им дава паспорти ? П.тки миризливи, дето търсят вината в други. Днес няма Коминтерн, СССР и БКП - анулирайте паспортити и отзовете дипломатите. И никакво членство в ЕС. И друга песен ще запеят и то на български !

    Коментиран от #68

  • 13 Боко

    157 22 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Ти кой си ,че даваш такива определения за Слави?Я се обозначи и кажи колко семейства си нахранил ,на колко хора си помогнал ,колко песни си написал и изпял,колко концерта си направил,колко хора си разсмял ?За да плюеш,първо ще трябва да лижеш!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Българин

    33 73 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Защото именно голяма част от тези, които са писали "Бугари мрете", са изпълнили плана на близката до сърцето на Славчо руска кочина и са бойкотирали референдума.

    Коментиран от #22, #63

  • 16 mitko prostashki

    85 3 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Просто нямам думи!!!!
    Тези неща, които си ги написал доказват неговата теория.
    Аз по-принцип много уважавам братския македонски народ, но за съжаление вече май ставате прекалено много с промитите мозъци.
    Така както си написал своя коментар излиза, че българите сме ви ВРАГОВЕ..... Набийте си го в кратуните ТОВА НЕ Е ТАКА най искрено го пиша.
    Осъзнайте се братя докато не е станало твърде късно и загубите истински приятели!!!!
    Аз вярвам, че сте мъдри хора.
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    70 19 Отговор
    Омразата в Република Македония към България и Българите е жизнено необходима за тях. При едно стопляне на отношенията с нас, Македония ще бъде ликвидирана от Великите сили пряко, или чрез някои от техните марионетки, Албания, Сърбия или Гърция. България няма да бъде в състояние да я защити. Да си спомним кой евакуира с автобуси обкръжените албански банди в Арачиново, с чие благоволение бе създадена македонската нация и как повече от 50 години Европа безучастно наблюдава гаврата с българщината в Македония, в битка срещу кои армии са загиналите българи от вече заличените военни гробища /с едно две изключения/ в Република Македония. По-добре една мразеща ни Македония отколкото една съсипана и банкрутирала Република Македония, разпарчатосана със сигурност между Албания, Гърция и Сърбия, безвъзвратно мъртва за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА. За мъртвия, надежда вече няма. Не трябва да се позволи унищожението и асимилирането на поредната Българска територия, подобно на Северна Добруджа, Южна Тракия, гръцка Македония, окупираните от Сърбия покрайнини и други дялове вече забравени. Пътят е «Со кротце, со благо и со малце кютек”. Трябва да запазим Република Македония с цената на всичко. Атаките, изолацията и нейното дискриминиране в действителност са срещу България. Прави се всичко възможно Македония да бъде обругавана, изолирана и задушена. Докато я има Македония има и надежда ширещата се там българофобия, спекулации, фалшивикации, кражби на история, някога да престанат и прав

    Коментиран от #93

  • 18 mitko prostashki

    28 13 Отговор

    До коментар #8 от "Duk":

    Не не си прав.
    Това, че са объркани хора не значи, че нямат право да са в ЕВРОПА.
    Много се надявам някой ден да се осъзнаят кои са им истинските приятели.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ясно е

    40 16 Отговор
    Че Славчо селския говори кога как му е кеф е ясно, но не това е важното, а това че тъй-наречените северни македонци - хаха - са толкоз объркани и зли хора, че няма как държавицата им да просъществува дълго. Ще я разбият и ще стане на 4 парчета, колкото и каквато и политика да водят, това е единственият изход. Това е и единственото решение да имат стабилност, тоест да ги няма. Лошото е, че нито за САЩ, нито за раша е допустимо те да са към България, защото ставаме много силни, а те това няма да го допуснат.
  • 21 Македонеца

    22 50 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Много хубаво си го написал! Слави е популист който яха модерните вълнички на деня!

    Коментиран от #23

  • 22 селянин

    29 6 Отговор

    До коментар #15 от "Българин":

    Що се чешаш там,къде те не сърби..макето е близка до Сърбия,а Вучич е ,,близък,,с Путин..ние пък,слушкаме Меркел.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Македонеца

    7 7 Отговор
    Патриота комшията на Иван Костов.
  • 25 гост

    39 4 Отговор
    Македонците са интересчии! Без да засягам някого! Затова ще кажа ,мое мнение!

    Коментиран от #36

  • 26 Еколог

    33 12 Отговор
    Слави, защо искаш объркани хорица да се наричат Българи... Гледай си чалготеката... Тоя който ги е объркал и тебе може да те изкара виетнамец... Но аз нямам нужда да си Българин... Само да не крадат историята... Времето ше ги излекува....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Еколог

    25 1 Отговор

    До коментар #28 от "Горан":

    Ти като им кажа... Шо ке стане... Пак ке чекаш за Български паспорт...
    Кой ви направи такива индианци бе.... Дека ви е акълот
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Правешко Ханче

    50 4 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Тези жалки хорица интересчиичета дето се пишат за много паметни и т. н. т. Работил съм с тях извън България. Раководих група от хора. Помоли ме шефа ми да ги взема че били разбирали Български. Македонците прости и много зависливи.Всичко е заради БГ гражданство. Умира ха от яд че Аз Българина съм шефа на обекта. Търпяхги не много. Докато един ден ги изхвърли като помияри Затях Respekt не. Те се подиграват на всеки му и за всичко. Най знаели най умни и пуно Радили како те радват никой неможе. Единият ми ги разправя. Питай ми казва Шефа я най Радим.Тук съм един месец море да съм Шеф. Ееда му казах ама не и при мене. Те ни имат нас Българите за балами. Как ни псуват само.

    Коментиран от #84

  • 32 Кзкькмцмцлц

    32 12 Отговор

    До коментар #28 от "Горан":

    Вие македонците сте Българи . И кво мислите че като влезете в Европа всичко ще се оправи . Грешите . Вижте нас България на кво положение сме заради тази Европа
  • 33 Правешко Ханче

    4 4 Отговор

    До коментар #28 от "Горан":

    Напиши го на Български език че нищо не ти се обадя разбира.
  • 34 Хора

    0 2 Отговор
    https://novinarnik24.wordpress.com/2018/10/01/ако-вип-брадър-беше-с-политици/
  • 35 Атака

    14 3 Отговор
    Явно в Македония има трици, затова идват тук да се тежкарят.....!

    Коментиран от #37

  • 36 Правешко Ханче

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Аз моето мнение за хора с които съм работил на който само Аз им подадох ръка в момента защото други хора говорещи Български език дори внимание несъ им обърнали.. Те се опитаха да се подиграват и да умаловажават колегите ми. Неме интересува че ако прочетат написаното по долу от мен щели да се видим сърдят.Истината сие истина. Тяхното мнение неме интересува от изобщо. Шефа си е Шеф.

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ОБ4

    30 3 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Познавам един който има български паспорт,но казва,че е Македонец.Трябвал му за да работи в Европа.Всичките са един дол дренки с малко изключения.Помните ли като им подарихме тснкове как ги продадоха зс скрап и упънаха парите?
  • 39 гост

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Правешко Ханче":

    Напротив,казах го ,защото съм работил с македонци!Наистина много бързо работите!!!!!Засегнах някого,за да стане интересно!
  • 40 681 БГ

    29 4 Отговор
    Що е маки все говно !!!!

    Коментиран от #103

  • 41 Зайко Байко многознайко

    32 0 Отговор
    Колкото е по-голямо числото на държавите на Балканите, пропорционално на това ще бъдат и проблемите. Повече проблеми, по-голяма опасност от конфронтация , увеличение на опасноста от война! Кой желае война? Разбира се който е заинтересован, кои са заинтересованите, разбира се производителите на оръжия. Къде се намират големите производители, разбира се във т.н. велики държави. Човешката история за кой ли път доказва, че войните освен , че са свързани с разрушения за едни, са източник на богатство за други.

    Коментиран от #43

  • 42 Зайко Байко многознайко

    15 19 Отговор
    СлаФчо, като онези зелените мухи си, само да замирише и веднага си кацнал!
  • 43 Правешко Ханче

    9 1 Отговор

    До коментар #41 от "Зайко Байко многознайко":

    Което си написал е точно така.
  • 44 Бери

    22 6 Отговор
    Жестоко мразат българите!
  • 45 Българин-родолюбец

    7 21 Отговор
    Всичко е под диктовка от москва
  • 46 Разбирач

    26 2 Отговор
    Ще имат достъп в EU ще вземат euroпаспорти, и много шиптъри.Това не е добър вариант,ще се напълни с орки в Европа.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ВАГ

    36 19 Отговор
    Македонците , помаците и русофилите имат много общо : всичките са българи и всичките мразят българите , просто са с турбо-промити мозъци.
  • 50 Кочината русия е на дъното !!!!

    27 19 Отговор
    Къде е стъпил руски пиян и прост ботуш и трева не никне
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ttt

    21 6 Отговор
    Славчо Славчо, тръгнал си да ставаш политик.Ужас, ето ви един иЗрод яхнал парриотизма да се изяви като диктатор! Голата глава ще става новия Волен!ужас
  • 53 Ttt

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "табсо":

    Какво чакаш да видеш, той ти казва в прав текст, че няма място в политиката!
  • 54 стоян георгиев

    49 2 Отговор
    македонците са антибългари.в македония може да си всякакъв ,но ако си българин си го закъсал тотално.в македония има египетско малцинство,но няма българско,а за българите македонската академия на науките издава книги в които ни описва като генетичен отпадък на света в палрале с личните македонци,които пък са цвета на световния генофонд.всъщост тва е наи-смешната югорепублика,хората там са наи-големите смешници изключая алабанците.македонците са единствените югославяни дто нямат ни един читав спортист или известна личност само комплексари.идват в българия и молят като просяци за паспорти ,регистрираики се по едрес на бензиностанцията на шел,а ако идеш там ще те изядат жив само щото си българин.българия не трябва да влиза с тях в контакт и трябва да ги изолира от всички европеиски институции докато траино не променят отношението си към нас.същото важи и за сърбите.

    Коментиран от #58

  • 55 Тази някоя си

    16 6 Отговор

    До коментар #5 от "ста":

    А тез дето взимат помощи в България?
    И те псуват държавата, която ги докара до там да взимат помощи .Но се водят Българи !!!
    Да мразиш собствената си държава, живейки в нея, по родолюбиво ли ти се вижда?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Правешко Ханче

    20 4 Отговор

    До коментар #54 от "стоян георгиев":

    Точно така. За Помаците си прав Аза Турците който в България са родени, гратис са изучени да 8ми клас. Те пък как се надува и мразят България. Като стигнат граница са БГ граждани. А извън България само турски език. Аз лично Ако имам влас ще им взема участие в Българското гражданство. Тогава ще ги видя. Respekt за тях НЕ

    Коментиран от #66, #107

  • 59 Правешко Ханче

    23 5 Отговор
    Ми нали и Турците който тук в България са родени са абсолютно същите кривоглавци. Те псуват на България и Българския народ най много. Те и най много ни мразят и ненавиждат. Те се имат и за най умни и големи тарикати.
  • 60 Под хора

    11 5 Отговор
    Македонеца е ПОД ЧОВЕК.
  • 61 Цирк Балкански

    11 12 Отговор
    Тия работи ги пишат КРЕМЪЛСКИТЕ МЕКЕРЕТА в Македония, КРЕМЪЛСКИТЕ МЕКЕРЕТА като Славчо ги разпространяват!
  • 62 Неграмотен

    18 0 Отговор
    Ако има някой,който е чел истинската история,а не изопачената от ,,македонци,”няма нищо лошо да харесаш на някой друг народ велика и горда история,но да си мислиш ,че е твоя,това е прекалено.Македония си е териториално част от северна македония,но няма нищо общо истинската Македония,която безспорно исторически си е Гръцка.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 vasik atanasova

    14 1 Отговор
    всички македонци са българи
    кой не знае това ?
  • 65 vasik atanasova

    11 1 Отговор
    а някой знае ли от вас как се казва майката на цар САМУИЛ ?
    и каква е по народност ?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 СссереМ

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "Коминтерна им бил виновен ?":

    Ами кой им направи държавата ве бауш.

    Коментиран от #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ЕС ма нанай

    7 4 Отговор
    най-големата мишка-македонската,най големия заек-ми македонският,най -смрадливият пор-пак македонският...така е ,щом всичко ,,най'' е македонско...
  • 71 Зигфрид

    4 7 Отговор
    Майката на комитопулите т.е. Самуил ,е Рипсимия, арменска принцеса .А другите братя са Мойсей , Давид ,Аарон .Както виждаш, " чисто " български имена .Направо класически !Да, ама ако са еврей.

    Коментиран от #92

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 672

    8 1 Отговор
    Няма такава държава и всички го знаем , но нали сме продажници и гледаме да угодим на времето на СССР сега американците .
  • 74 професора

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Професор Вучков и той е тук коментирал е за Слави .
  • 75 746

    4 0 Отговор
    Македонците просто не са съгласни с това , което искат от тях! Имат право! Не е наша работа да ги съдим!
  • 76 Donchev

    12 0 Отговор
    след 1945 в македония да се наречеш българин е равносилно на самоубиство създаването на македонски език и нация е с цел да се отдели това население от българския етнос и гърция и сърбия да присвоят територии и да имат обща граница на територията на област македония са живяли над 1 мил българи преди междосъюзническата воина след нея българия губи и беломорска тракя и македония и 200хил бежанци идват от там а 1милион остават на територията на днешна македония и гърция
  • 77 Болгар

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    Да ти е.а ма..та...
  • 78 Пенсионери

    4 0 Отговор
    По добре погледнете как и срещу какви огромни пари нерегламентирани които взимат кметове и агенция за българско гражданство за да получават македонци български лични документи от ВМРО които се правят на патриоти.Затова македонците твърдят,че България стои много ниско спрямо Македония

    Коментиран от #83

  • 79 Йбкбкн

    4 1 Отговор
    Баща на Самуил НИКОЛА.
  • 80 не ми пука за македония

    6 3 Отговор
    Абе да пишат, каквото си искат, дреме ми на швепса. Славка все се хваща за неща, които нямат пряко отношение към живота на българина, защото така е по лесно, да не се носи отговорност.
    Типично по комунистически разгирава патриотичната карта, жалко, че все още има балъци, които му се връзват на простотиите.
  • 81 гощо

    10 0 Отговор
    Македонските управници сега са много меки и приятелски настроени към нас.Влезнат ли веднъж в евросъюза ще обърнат палачинката и само мизерии ще получаваме от тях. Което е едно доказателство,че са си чисти Българи.Само ние си подливаме сами вода и се нареждаме един друг. Или бъркам нещо?!?!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 не ми пука за македония

    8 4 Отговор

    До коментар #78 от "Пенсионери":

    Най-жалкото, комично и трагично е, че точно тези, които създадоха македонската нация КГБ-ДС, сега се правят на патриоти и родолюбци, дърти агентури.
    ВМРО, начело с Агент ИВАН (Шкембак войвода), трябва да понесе някаква отговорност, БСП също, като пряка наследница на БКП.
    Въобще в Кенефистан, всички политически мастии все едно са се родили вчера.
  • 84 Минка

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Правешко Ханче":

    С няколко изречения ти доказа,че тея Заблудените са Българи
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Любомир

    3 4 Отговор
    Браво Слави!!!!Кратко и обосновано!!!!
  • 87 не ми пука за македония

    7 2 Отговор
    Абе тоя шоумен, защо все гледа лошо, все намръщен, все озлобен, все се кара, държи се, като мутра, къв е тоя лайфстайл от 90-те!?
    Като го видя и се връщам назад в годините, толкова е ретро, не е мръднал въобще, нито, като визия, нито като акъл, нито като държание.
    Явно е валидна максимата, че дай на учиндолския пари и му гледай сеира. За щастие в България е пълно с прости селяни, които са му и таргет групата за обработка.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Шаран БГ

    3 3 Отговор
    Много добре го е написал С.Трифонов ! Ние / по навик / ще си го наругаем. Още Хераклит е казал : " Панта рей, панта кинейтай кай уден меней" Ако в петдесетте години режеха дългите коси и цепеха тесните панталони, в осемдесетте Т.Живков рече, че социализЪм може да се прави и с тесни гащи. В петдесетте за македонците - ни вопъл, ни стон - в осемдесетте можеше свободно да изкажеш мнение - не че Белене не функционираше !! Сега всеки може не само да говори, но и да пише всякакви "врели-некипели" ! " Панта рей......."
  • 90 гост

    3 0 Отговор
    Малко по оптимистично за братята македонци,шавливи и игриви хора сте вие!Балкански народи сме все пак!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Дедо Грую

    9 0 Отговор

    До коментар #71 от "Зигфрид":

    Имената са християнски.Тъй като хрисиянството тръгва от Юдея, първите са такива - еврейски. Разпространени са по целия християнски свят.
    Колкото до македонците за мене са МАКЛАИ : в превод - македонски л@йна. Хора , които плюят на корените си са жалки гуйна. Задължително трябва да ги третираме като гърците. Те от друто не разбират : Който не слуша ще има и сопа!
  • 93 Уча се !

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Много знаете бе !?

    Политика, с омраза не се прави, примери хиляди !

    Война се прави с омраза, примери хиляди !
  • 94 ЗЛОБЕН

    8 3 Отговор
    МАКЕДОНИЯ ВИНАГИ АМА ВИНАГИ НИ Е МРАЗИЛА. ВИНАГИ СЕ Е ДЪРЖАЛА КРАЙНО ДВУЛИЧНО, А БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СЪВСЕМ НЕОБЯСНИМО СЕ Е ПОДМАЗВАЛА. ЕТО ЗАРАДИ ТАКАВА ПОЛИТИКА НЯМАМЕ АВТОРИТЕТ. ТО БИВА ДИПЛОМАТИЧНОСТ АМА КОГАТО ВРЕДИ НА БЪГАРИЯ. И ТАЗИ ПОЛИТИКА ПРОДЪЖАВА ВЕЧЕ 100 ГОДИНИ . ТВЪРДО ПРОТИВ ВЛИЗАНЕТО НА МАКЕДОНИЯ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРУКТУРИ .БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ НИКОГА НЕ СА ВИЖДАЛИ, ЧЕ МАКЕДОНИЯ СИ ПРАВИ ГЪРГАРА С НАС. КАКТО КАЗВАШЕ ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ АМА СЕ СЪРБЕЯТ!
  • 95 бсп

    1 7 Отговор
    Бареков -2 ще оправя България!Той и оня "'царя"' Кобурга щеше да ни помага/оправя само за 800 дни и ни ""оправи"" и за по-малко дни като започна да си взема имотите!Сега и Бареков -2 ще ни помага/оправя!!!Да си взема комисионните от Кгб и да си живей с куция си крак!

    Коментиран от #97

  • 96 Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "macedonicus":

    Маке, "държава на която знамето и прилича на вентилатор не ми я хвали!
  • 97 Раде Рамков МК

    3 2 Отговор

    До коментар #95 от "бсп":

    Скъпи братяа Бьлгари. Обичам ви много. Бог да ви (ни)благослови. Ето за пореден пьт журналистите с льга и неверна информация побудиха омраза в вашите срца кам вашите братя Македонците. И вие направо ги замразихте. Ах. Слави , слави зашто толку евтино се продаде ... та да сееш омраза кам своите братя. Кой есее омраза кам своите братя за какьв човек треба да се разчита...
    Македонците са Бьлгари а ти си против Македонците значи ти си анти-българин. Осещаш ли се какво си направил? А правиш се на патриот? Правиш се на велик българин, а ?
    Наместо да работиш за агендата “ съаединението прави силата “ ти рабитиш обратно.
  • 98 Вален

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "ста":

    То и циганите се турчеят и романеят,ама сичкото сиган чака пред банкомата за децки и помощи наготово,само размножаването върви.
  • 99 Фашист

    5 6 Отговор
    Слави Трифонов е за затвора.
  • 100 Надежда

    1 1 Отговор
    Чета Вашите думи и се чудя, колко ” пректасен,компетентен и добър” човек може да ги напише?
  • 101 гост

    1 0 Отговор
    Горан ,Зоран и сие !!!!!!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Mk-Bg

    0 2 Отговор

    До коментар #40 от "681 БГ":

    A ti LAJNAR
  • 104 Klavdii

    4 5 Отговор
    тука гледам бая бойковисти има дето плюят срещу Слави това за мен са гербаджийски лижегъсци!!!
  • 105 АЛФ

    7 1 Отговор
    Що е Македония все е юнак, само че този път няма от къде да им дадем нито танкове нито акъл за да се борят с шиптърите които след 20 години ще са над 80% от Македония ,а макетата ще са географско понятие също като нас!
  • 106 Ах този Слави

    3 0 Отговор
    но м/у невярвам да е казал точно това и по този начин с тези думи , явно е химична гмо обработка и хич ама хич не вярвам , че точно Слави не знае кой дърпа кълбото с конците. Просто чернят човека 😢
  • 107 Санди

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "Правешко Ханче":

    Баба ми беше македонка, половината ни роднини живеят в Скопие и Гевгили , но по-долно и мразещо ни племе от македонците няма! Идват на гости с празни ръце и все недоволни, големи тарикати! Когато баба ми почина, ги отпратихме и вече не поддържаме никакви контакти!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Едо

    1 1 Отговор
    ДУХОВНОТО Е ПО-ВАЖНО ОТ БИОЛОГИЧНОТО. НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА, АМА И ДА СТАВА, НЕ БИВА. ПОМАЦИТЕ СА БИОЛОГИЧНИ БЪЛГАРИ, НО ДУХОВНО ПРИНАДЛЕЖАТ НА ИСЛЯМА. А, ДАЛИ МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ ХРИСТИЯНСТВОТО, ТОВА САМО ГОСПОД ЗНАЕ. И ОБРАТНО; В АФРИКА ОТ 1 МИЛИАРД, 850 МИЛИОНА СА НАШИ БРАТЯ ХРИСТИЯНИ, В КИТАЙ ИМАМЕ НАД 150 МИЛИОНА БРАТЯ И СЕСТРИ ХРИСТИЯНИ, В ЯПОНИЯ 12 МИЛИОНА, ЦЯЛА СЕВЕРНА И ЮЖНА АМЕРИКА СА, НЕ ЗНАМ КОЛКО, ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ. С РУСИЯ НИ СВЪРЗВА ХРИСТИЯНСТВОТО И НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА НИ РАЗЛЪЧИ, ВУПРЕКИ ЧУДОВИЩНИТЕ НАПЪНИ НА БЕЗРОДНИЦИ И ДРУГОВЕРЦИ! ТАКА, ЧЕ НИТО ИСТОРИЧЕСКИ, НИТО БИОЛОГИЧЕСКИ, НИТО ПОЛИТИЧЕСКИ, НИТО ФАНАТИЧНИ, НИТО ВОЕННИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ДОБРО, А САМО ВЯРАТА В БИБЛЕЙСКИЯ БОГ РЕАЛНО НИ СВЪРЗВА! НО, НА ДУХОВНО ПРОСТИ НЯМА КАК ДА ГО ОБЯСНИШ! ЕДНО ЗНАЕ БАБА, ЕДНО БАЕ!

    Коментиран от #111

  • 110 Самуил

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Господ да ни пази от приятели,от врагове ние ще се опазим.Не ми пука кой ме мрази.
  • 111 До Едо

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Едо":

    Там е барбарщината че и биологичното и духовното франкенщират , особено ясно се вижда тук , как народи с/у народи съскат ед.с/у друг .Знаете ли що е МОБИНГ те са защитена група в прицел на човешката емоция ТЕ СА разпространяващи се паразити от медиина клавиатюра в концентриран амоняк ,които напада човешкото съзнание за да го изправи пред (социална изолация !?) този вид клюкарска им свободна техника търси уж справедливост разяснения равновесие позитивност = 666
    това е група очакваща от всеки читател да загуби равновесие и потикващи ГО към скандални епитети (...) в свободни коментари , защото мобинг гиганта едноок с работещи медии маниполиращи от двоен стандарт лъжата са сервитьорииии на РЕФИЦУЛ , езици тровят и заличава съвестта с морал в човешките съзнания , без любов братство свобода заложено от Бог в сърца на ЧОВЕЦИТЕ😭
  • 112 ФАКТ

    2 0 Отговор
    Македонците казват,че са най -велики,а в същото време са и най-зле икономически и социално и ....... Как го разбирате това ???? Те наистина са много объркани,не искат и да чуят,че са българи!!!! Доста време са им промивали мозъците!!!!

    Коментиран от #113

  • 113 Rambaldievskievichus

    0 1 Отговор

    До коментар #112 от "ФАКТ":

    Най-зле, най-зле икономически и въпреки това, че бензинът и дизелът им поскъпна с близо 50 % веднага след референдума им, те пак са по-ниски ценово от нашите, независимо че си го доставят чак от Бургаския Нефтохим на Лукойл, като плащат за по-дълъг транспорт от нас, а горивата са им пак по-евтини.
  • 114 До N:7

    1 0 Отговор
    Много си ПРОСТ! Слави е хиляди нива над теб,комплексар такъв.Успял е във всичко с което се е захванал.И е много вещ по темата,за която пише.И партия да основе ще сме с него.
  • 115 Гоост

    1 0 Отговор
    Македонците са Българи, то е ясно. Още Ванга го е казала та да се знае. Но някой се опитва да ни скара защото "Разделяй и владей" по друг начин не става, както много други съседски държави !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове