Last news in Fakti

7 Март, 2012 16:20 877 0

Пиян ученик падна в река

  • струма-
  • бобошево-
  • пиян

Пиян ученик падна от моста над река Струма в Бобошево. Инцидентът е станал след приключване на учебните занятия. Момчето, заедно с приятели, отишли в дома на тяхна съученичка, за да се почерпят по повод рождения й ден.

По думите на пострадалия, до 16:00 часа, той бил изпил 3-4 чаши вино, тръгнал си с приятелка и след това не помни какво се е случило.

Пияното13-годишното момче е паднало от височина 5 метра и е останало в коритото на реката няколко часа, в безсъзнание. Полицейски служители са го открили около 20:00 часа и са го транспортирали в Спешния център на Дупнишката Общинска болница. Там е настанено в хирургично отделение.

Непълнолетният е със сътресение на мозъка, но без опасност за живота. Страда от главоболие, световъртеж и загуба на паметта, но не се очаква да има трайни последствия за здравето му. По думите на д-р Тодор Пепелджийски, цитиран от е-79, момчето вече е контактно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА