Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 18:40 4 834 45

Сидеров: Съпругата ми можеше да е мъртва, ще настоявам "Атака" да оглави МВР

  • волен сидеров-
  • деница-
  • суданец

От полицията ми обясниха, че не могат да ми дадат данните на този човек и че нищо не се е случило, каза той

"Съпругата ми можеше да бъде убита в момента, ако не беше излязла на бул."Симеоновско шосе", а беше останала в тази тъмна, крива уличка, която няма осветление, където този получовек, този изрод, аз така ще го наричам, я засича.

Как да запазим добрия тон, когато имаш застрашен живот, когато полицията не прави нищо? Тя беше го пуснала вече да си тръгва, когато аз пристигнах. Ако не беше дошъл екип на телевизията и аз, полицията вече го пускаше", заяви пред телевизия "Европа" лидерът на "Атака" Волен Сидеров, чиято съпруга бе нападната словестно от суданец след катастрофа в петък.

"От полицията ми обясниха, че не могат да ми дадат данните на този човек и че нищо не се е случило. През това време той ми показа среден пръст, изплези ми се в лицето, до него е полицаят - той не му прави забележка. В профила му излиза, че той е бил някакъв военен, наемник, убиец ли, терорист ли, не знам. Снимал се е с въоръжение и отдолу пише как обича да е на война и да убива. Това е един човек, който е абсолютно опасен. Аз тези данни ги дадох и на ДАНС. Неговите данни бяха тайна 4 часа. Накрая се разбра, че е суданец, който живее у нас", обясни още Сидеров.

"Книжката му, с която го хванаха, беше невалидна. Преследва хора по булеварди, просто това е било като някакакъв екшън - той я засича, обръща цялото движение, полицията не идва през това време", каза той.

"От МВР лъжат, аз ще искам сметка и от министъра на вътрешните работи. За пореден път се убеждавам, че МВР е една абсолютно прогнила система. Аз ще бъда против да се отделят толкова много пари, защото сега ще влезе бюджетът за гласуване и отново ще тръгнат да отделят милиард и нещо за една прогнила и корумпирана система", заяви Сидеров.

На контрааргумент от страна на водещата, че самият лидер на "Атака" е в това управление, той отвърна: "Аз не съм в това управление. Аз съм в парламента, а в това управление са министрите, премиерът, вицепремиерите и останалите надолу по етажите. В Министерски съвет е тишина - като в църковен храм, докато в Народното събрание - фокусът е върху нас, а всъщност реалната власт е там. В парламентарната република реалната власт е в изпълнителната власт - там, където отиват милиардите, защото стотици милиони отиват в ДАНС.

Аз съм против да се налива милиард в една прогнила система и ще настоявам от квотата на Патриотите човек на "Атака" да оглави МВР като министър. Единствено тогава може да се гарантира, че в тази система може да тръгне да се поставя някакъв ред. Имам и кандидатура, имам и хора, които ще застанат като екип. Имам готовност, имам и концепция. Аз ще поставя въпроса пред премиера", каза лидерът на "Атака".

"Ще поставя пред премиера въпроса дали трябва МВР да бъде в квотата на "Атака". Аз смятам, че трябва да бъде. Защото в момента от моите коалиционни партньори Красимир Каракачанов е вицепремиер по обществения ред, силовите министерства, т.е. той надзирава МВР. Той до момента не се е обадил. Не става въпрос за махане на един човек, а става дума за смяна на концепцията. Ние си унищожихме армията. Имаме над 65 000 служещи в полицията", добави Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    46 13 Отговор
    Поредният театър на гладната " Атака" само и само да оглави МВР, България просто няма да се оправи, почти изгубих всякаква надежда
  • 2 какво

    21 0 Отговор
    какво какво ???
  • 3 брег

    24 0 Отговор
    Прогнила е оше откакто г-н депутата нунев беше зам.директор,а сега той назначава директори.
  • 4 Batushka

    31 5 Отговор
    Ееееее тоз суданец как разклати стабилността не е истина просто....не му върви на БАЦЕ на коалиционни партньори...миналия мандат реформаторите бяха хем вътре ,хем вън ...сега бялата Златка.
  • 5 Filо

    53 11 Отговор
    Волене, всички ти знаят номерата, лъжец селски. Да не забравяме, че си осъждан, какво МВР. Смешки, сигурен съм, че не се е случило точно това, което скалъпихте с уникално простата ти жена. Вие сте известни манипулатори и народа ви разбра. Ако не беше измислената ви коалиция никога нямаше да видите парламента. А че си луд е повече от ясно.
  • 6 Усмивката

    18 3 Отговор
    Кажи го на катаджията Борисов.Съмнявам се дали нама да го премести от единия крачол у другия....
  • 7 Сенко

    41 9 Отговор
    А когато ти нападна невинна стюардеса как беше????А полицая на когото се заканваше и му дърпаше униформата и го буташе???И колко още неща, които ние простолюдието не знаем. Онаа ку.....А си го е изпросила, сигурен съм

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гостенин

    26 2 Отговор
    За да се събудят нашите политици ,значи масово засичане на младите им съпруги и всички техни роднини от женски род.Кой където хване да засича,може пък тогава да се реши проблема .
  • 10 Деница Г

    23 6 Отговор
    Волен е хоммо и затова обичам судански пишорррриии
  • 11 гост

    20 0 Отговор
    Когато раздават разрешителни за строителство защо не са направили и инфраструктура.този квартал Витоша е под всякаква критика.Абсолютна кочина.Сега се сетил че е тъмна и тясна улицата.И защо пищи сега ,че то всеки ден някой получовек напомпан със скъп автомобил засича и бие нормални граждани!
  • 12 Hhhhh

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Сенко":

    Много Прав ??!
  • 13 Суданец

    21 8 Отговор
    Волене, яж ми черната африканска паламарка
  • 14 експерт от Учиндол

    12 1 Отговор
    МВР е излишно министерство изобщо в момента изцяло като цяло и по принцип
  • 15 onq s konq

    6 7 Отговор
    Волен е пропуснал момента когато са се видели със суданеца и оня му е показал пръст, ДА ГО АНАТЕМОСА защото е със БОЖИ СЛУЖИТЕЛ С ДИПЛОМА и ЗА ТОВА Е УЧИЛ!
  • 16 без аналог

    22 2 Отговор
    а защо в бългрското МВР работят 65 000 души , при положение че примерно в Белгия , която е с население от над 11 млн. + още 4-5 млн. пребиваващи в страната в полицията служат 9 000 души ? Какво правят тези хора и чувстват ли се българските граждани по-сигурни от това че имаме най-много полицаи на глава от населението в цял Европа ?

    Коментиран от #21, #35

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 без аналог

    18 1 Отговор
    продължавам с размислите си по темата за Бг полицията . от 65 000служители на МВР в България , около 32 000 са полицаи , като бюджета за 2017-та е около 650 млн. евро . За сравнение - числеността на германската Федерална Полиция е 42 000 души с бюджет 3,2 мил. евро като Германия е страна с близо 12 пъти ( реално 15 пъти) по-голямо население и близо 30 пъти по-голям БВП от България . Продължавам да питам защо България е на 7-мо място в света по брой полицаи и защо един на всеки 50 работещи е служител на МВР , прави ли това България много сигурна и подредена страна и по какъв начин допринасят тези хора за добруването на нацията чрез продукта , който произвеждат . МВР традиционно рядко оповестява числеността на служителите си по звена , но на всички е ясно че редовите полицаи в най-общият случай са лошо платени търтеи , заинтересувани от свободното време за часпром , ранното пенсиониране и със значителна корупционна податливост .

    Коментиран от #19, #23

  • 19 Гад

    2 8 Отговор

    До коментар #18 от "без аналог":

    "За сравнение - числеността на германската Федерална Полиция е 42 000 души с бюджет 3,2 мил. евро"

    Ти въобще четеш ли глупостите дето пишеш? С този бюджет годишната заплата трябва да е под 1000евро, месечната под 100. Чукча писател е твоята

    Коментиран от #20

  • 20 без аналог

    11 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гад":

    3.2 милиарда евро . Съкратил съм милиона= млн. и милиарда=мил. , ако искаш може да проверяваш колкото искаш . Не съм си поставял за цел да ставам писател и пиша както ми падне , а щом на теб ти харесва страната в която живееш си е твоя работа '

    Коментиран от #42

  • 21 Тухларя

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "без аналог":

    Не вярвай на броя служители, изнесен в медиите. БГ-полицията е толко обезкървена и без мисъл за ново начало, че е страшно 7:00 за всеки пожелал да разбере това.

    Коментиран от #22

  • 22 без аналог

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "Тухларя":

    всъщност МВР е едно от ведомствата , които твърде неохотно изнасят информация за личният си състав , организация и дейност . Имам свои източници , а и съм работил над 10 г. в тази система .

    Коментиран от #24

  • 23 Filo

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "без аналог":

    В МВР работят 45000 човека и това не са само полицаи. В това число е пожарна, документи за самоличност, охрана на границата, структури по поддръжка, администрация, институт по психология, болница, почивни бази, тел.112,СОБТ, Академия на МВР и може да пропускам нещо. Разбра ли тъпако и престани да лъжеш нагло.

    Коментиран от #27

  • 24 Filo

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "без аналог":

    Ако беше работил нямаше да говориш такива глупости или си просто такъв работник. Като не ти харесва живота тук, прав ти път.

    Коментиран от #28

  • 25 Антисоциалист

    3 1 Отговор
    Господа, г-н Сидеров прави преврат - досега МВР управляваше "Атака", а сега г-н Сидеров иска обратното - той да управлява МВР.
    Доказвам с текст от тук, кой кого е управлявал и то с "Публикувано във факти.бг":
    "Светлозар Лазаров напуска "Атака"
    Той е бивш главен секретар на МВР
    Националният координатор на партия "Атака" Светлозар Лазаров е подал оставка днес. Това обяви самият той пред БНР.
    Лазаров, който е бивш главен секретар на МВР в правителството на Пламен Орешарски, зае партийната длъжност в средата на миналата година.
    Освен за партийните структури, той отговаряше и за външнополитическата комуникация и връзката с граждански сдружения.
    Лазаров ще освободи и мястото си в няколко комисии, в които участваше в парламента."
    Така е то, господа! Чрез преврат слугите стават господари - но не на себе си, а на други слуги, та си остават слуги. Во век и веков, и в гроба си.
    Честито, г-н Сидеров!
    Е, все пак се фотографирайте. Пак...
  • 26 Ганьо

    5 1 Отговор
    В репортажа на тв. Алфа стана ясно, че суданеца знае името на Деница и дори Волен го пита откъде го знае. Явно я е трескал и не се справил добре и затова му спретнаха тоя номер. Воленчо е доказан майстор на инсценировките, но се поизтъркаха номерата му. Освен това се съмнявам, че вече може да ръга Деница качествено (ако изобщо може), тя е млада, иска к.р и то черен.
  • 27 без аналог

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Filo":

    65 000 , умнико , 65 000 , а не 45 и пропусна НС Жандармерия ,например . Както казах , 32 000 са в НС Полиция , при тази численост трябва да се прескачат на всеки ъгъл . Къде са ? Както и да наричаш хората , когато знаеш че не са на една ръка разстояние за да докопат мършавият ти врат , не можеш да отречеш , че системата явно е раздута и не работи , а парите от бюджета отиват на вятъра , а не при полицаи , които да вършат нещо .
  • 28 без аналог

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Filo":

    да , и от години работя в някои от най-изпадналите страни в света основно за американски компании , така че мен не ме мисли . Докато работех за МВР , никога не съм бил редови полицай или криминалист , но определено бях оперативен работник . Няма да задълбавам тази тема , не е нужно

    Коментиран от #30

  • 29 Filо

    1 5 Отговор
    Добре прибавяме в 45000 и жандармерия. А това, че лъжеш нагло означава, означава, че вероятно си продал дребната душица за пет гроша.

    Коментиран от #31

  • 30 Filо

    1 3 Отговор

    До коментар #28 от "без аналог":

    Сериозно! Не думай, как не се сетих, личи си, че си пълен със знания.
  • 31 без аналог

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Filо":

    предполагам че толкова запознато момче като теб знае че има начини да се проследи телефона от който пишеш , Фейсбук акаунта , който е логнат на него и къде се намираш в момента , както и защо не си гледаш работата , а кълвеш коментари . Да във МВР действително има близо 65 000 служители , питай министъра ако искаш
  • 32 Filо

    2 2 Отговор
    Не си ли в Америка, извинявай уплаши ме и ще си лягам. Който го интересува сам ще разбере истината. И недей да се заканваш. Това говори много. Тези, които се заканват далече не стигат. Айде със здраве и по-спокойно.

    Коментиран от #33

  • 33 без аналог

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Filо":

    не наричай непознати хора "тъпаци" Филипе , това говори много . Може да не съм прав за много неща , но не и за цифрите . Лека

    Коментиран от #34

  • 34 Filo

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "без аналог":

    Прав си, извинявам се.
  • 35 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "без аналог":

    Правилно тунеядците у нас на глава от населението са с рекорден брой и в същото време, престъпнодта процъфтява.
  • 36 само минавам

    7 1 Отговор
    Гледам в коментарите няколко ченгета на държавна хранилка нападат едно бивше ченге което им вади кирливите ризи. Мила, родна картинка...
  • 37 Гого

    1 0 Отговор
    Откриха топлата вода че повечето са пияни е без книжки а после викат не карате със запалени фарове през деня!
  • 38 Пеньо

    1 0 Отговор
    От Юруш освен майстори ибркчии друго не може да излезе!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 kak se pishe

    0 0 Отговор
    Как се пише: словесна, словесно, словесни или словестна, словестно, словестни?

    Правилно е да се пише словесна, словесно, словесни, словесният, словесния. Проверка на правописа при групите от съгласни -сн-/-стн- се прави…

    Публикувано в Правопис
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 не народ а племе

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "без аналог":

    Милиарда се съкращава с абревиатурата "млрд." а не с "мил." индианец такъв!! Когато искаш да те разбират хората, пиши разбираемо! Аман от идиоти

    Коментиран от #44

  • 43 Нафърфорий

    1 0 Отговор
    Хасане, бягай да си прибираш зетя, бря!
  • 44 табсо

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "не народ а племе":

    А бе ти да не си ф-к,съкратено фатмак..що не одиш некаде да се нодеш..съкратено-да ти олекне.
  • 45 ДОКО

    0 0 Отговор
    СУДАНЕЦЪТ ТРЕБВАШЕ ДА ТЕГЛИ ЕДИН К-Р НА ЖЕНАТА..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове