10 Март, 2012 13:10 9 280 8

Турски ТИР с магнезий се обърна край Харманли

  • тир-
  • магнезий-
  • харманли-
  • е-80
Турски ТИР с магнезий се обърна край Харманли - 1
Снимка: БГНЕС

Турски ТИР, натоварен с магнезий, се е обърнал на международния път Е-80, близо до Харманли, съобщи БНР.

При инцидента е пострадал шофьорът. Опасност за околната среда и населението няма, но магнезиевият прах е пожароопасен и се запалва при съприкосновение с вода. Затова участъкът се обезопасява.

Очаква се фирмата собственик да изпрати друг камион, в който да бъде пренатоварен магнезия. Движението по автомагистралата е спряно и се отклонява през стария път Е-80, между Харманли и Любимец. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 0 Отговор
    Госпожи и господа полицай замислете се над поредния инцидент с Турски камион , защо трябва да се заяждате с нас Българските водачи за какво ли не а турските ни колеги да си безчинстват по родните пътища необезпокоявано трябва ли да загиват невини хора ?
  • 2 Асен Йорданов

    1 1 Отговор
    Tiq kamikadzeta se opitvat da ni zatriqt, nalojete nqkakvi zabrani na turskite tirove , a eto i primer : neka nqmat pravo da se dvijat na teritoriqta na stranata ni v Ponedelnik , Vtornik , Srqda , Chetvartak , Petak , Sabota i Nedelq. neka da e v nqkoi rdug den ot sedmicata .
  • 3 gost

    0 0 Отговор
    Който плаща винетка има право да се движи по БГ пътища,не е виновен водачът виновна е пътната настилка, в Европа всички международни пътища са магистрали само в БГ са първокласни минирани като лунни кратери
  • 4 The Bear

    0 0 Отговор
    Аман от тези ТУРСКИ ТИРОВЕ Не стигат ли на България всички злополуки с ТУРСКИ ТИРОВЕ И АВТОБУСИ през годините?!? До кога ще се търпи това - пият и карат, не спазват правила, не спазват времена за почивка, не си гледат камионите и т.н. - но им се подмазваме и не ги наказваме . За тях това е страната на робите им, задния двор на Турция - те са господари тук.... Това е безумие и не знам до къде ще стигне...
  • 5 3434

    0 0 Отговор
    Първо си оправете министрите и ги накажете после оправете пътищата и после мислете за турския тир вие гледатели пътищата си а
  • 6 тнтн

    0 0 Отговор
    Една държава се познава още от пътищата и,каквито са пътищата такива са и гражданите!

    Коментиран от #8

  • 7 Харманлиец

    0 0 Отговор
    Не им е виновен пътя,там е края на магистралата и има ограничение 40 км а при скорост 40 км/час не може този камион да се влачи 100 метра обърнат.А и водача си призна пред репортерите,че е заспал.
  • 8 dundara

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "тнтн":

    6...nite tyrci ne gi interesuva policiqta,te si pla6tat i ne spazvat ni6to u nas