17 Октомври, 2018 19:49 7 719 32

Моторист загина на място във Варна

  • варна-
  • кръстовище-
  • варна

Тече разследване

След 17,20 часа днес, близо до кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Хаджи Димитър", е възникнало ПТП. Според първоначалната информация са се сблъскали л.а. "Опел", управляван от 48-годишна жена, и мотоциклет "Триумф", собственост на 26-годишен мъж.

След сблъсъка мотоциклета се е отклонил от траекторията си, блъснал се е в бордюр, а след това в дърво. Вследствие на инцидента водачът му е загинал на място. Към момента текат действия по разследване на произшествието за изясняване на детайли и обстоятелства. Изяснява се също самоличността на загиналия. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    38 4 Отговор
    Висока скорост. Жената не е преценила правилно, че мотора се движи в пъти по-бързо от останалите участници в движението.....времето за5 реакции е прекалено малко.......и белята става на мига. Стандартно за 99% от птп-ата с мотоциклет.

    Коментиран от #21, #30

  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    19 20 Отговор
    Офцете ше изчезнат много преди 2050 ка пише по докладите

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гръка

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Да фукнеш дано, фарцал!

    Коментиран от #8

  • 6 YAMAHA

    25 5 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Леле каква злобна дребна душица защо живеят такива измикяри като теб само да мъчат земята и околните

    Коментиран от #7

  • 7 Хоо

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "YAMAHA":

    и за тях ще дойде, няма ги пропусне ;)
  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 12 Отговор

    До коментар #5 от "Гръка":

    Фук фук муахахаха
  • 9 Просто гост

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Имаш ли психиатрична експертиза от рода на аутизъм,кретения, шизофрения и тем подобни,или си адски прост?

    Коментиран от #11, #12, #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Просто гост":

    Ас съм обикновен човек муаххахаха

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Грамотен

    11 2 Отговор
    Докато не се ограмоти обществото още много ще загинат, и мотористи и шофьори. Съболезнования към близките.
  • 18 Костов

    16 5 Отговор
    Жалко за момчето... нека почива в мир!
    А един мотор по-малко ще буди вечер варненци, с преправения си ауспух.

    Коментиран от #24

  • 19 Цанко

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Просто гост":

    Не бе, просто е в делириум тременс и абстиненция едновременно! Сигурно му е много тежко състоянието!
  • 20 Цанко

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "Варналиев":

    Куче! Въпреки, че обичам кучетата, но не двуногите!
  • 21 333

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Хайде стига с тая висока скорост, бе! Мен един ме удари, докато карах с 30. Погледна към мен, и ми отне предимство. Ако не беше погледнал, щях да спра. Говорейки по телефона докато разбере, че и аз съм участник в движението, ме удари. На кръстовища, на които насрещните завиват на ляво минавам с такава скорост, са ме отнесли за една седмица.
    Ако не искате да ви разхождат 3 години по съдилищата, отваряйте си очите на четири. Моторите се възприемат по различен начин. Не можете да им прецените скоростта ей така. По-малки са, за това винаги ви се струва, че са по-далече и идват бързо. Бъркайте си в носа и си гледайте телефоните, ако убиете някой, ще ви тежи цял живот на съвестта, дори и да не ви осъдят. Това е кръстовище със светофар, може някой да е минал на червено. Не е като да не е масово във Варна.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Преправения

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "Костов":

    Моторите по начало са с шумни двигатели - не говорим за тези 150-250сс, а наистина един мощен мотор. Като не сте наясно с дадена материя, трайте си, бе, кучковци.

    Коментиран от #31

  • 25 Гадината

    1 3 Отговор
    Да ви ева у коментаторите.оня вече е леш,родата му изеде жотото а вие да му ядете главаъа
  • 26 Зак

    1 1 Отговор
    Абе и двамата са аматьори ама язък за момчето .аббе с мотор е опасно по добро без тях да ги забранят със закон.те коли немогат да карат камоли мотори.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Мартин

    7 2 Отговор
    Все тарикати тези мотористи ляво,дясно ,между автомобилите 200 няма правила за тях!Пази моториста!Как да го пазиш като той сам е тръгнал да се убива!!!
  • 29 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 2 Отговор
    Аре неска да пукнат поне 2 мотора муахахахаха
  • 30 моториста

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Беше ли там, видя ли, че дрънкаш глупости?! Мога да ти кажа, че всеки ден малоумници ми секат пътя, правят маневри без мигач, изнасят се от най-дясна в най лява лента без да си направят труда да погледнат в огледалата или поглеждат, но изобщо не ги интересува някакъв си моторист. Вероятно нямаш книжка за мотор и изобщо не си наясно с нещата. Качи се при някой познат с мотор да те повози малко да се нагледаш на простотии и малоумщини от страна на водачите на леки автомобили. Накарай приятеля си да кара според ограниченията и ще видиш какво ще стане. Свирене, клаксони, натискане, засичане и каквото се сетиш. Пробвай и ще видиш и дано тогава ти дойде акъла, че нещата не са точно така, както си ги мислиш. И аз карам автомобил и камион, когато се налага, но винаги гледам да бъда толерантен, особено към беззащитните участници в движението, каквито са мотористи, колоездачи и пешеходци. Да, има и такива, които правят глупости, но не си ти този, който ще им отнема живота, заради грешките, които са направили. Теб ламарината те пази, а тях не. Най малкото съприкосновение и става белята...
    мислете хора с главите си, а не първосигнално!
  • 31 Костов

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Преправения":

    Кой ти говори за мощности, бе разбирач...Става дума, че всяка нощ след 24:00 ч. (когато нормалните работещи хора спят) едни пишлемета с нарочно издокарани ауспуси могат да събудят и мъртвец...
    Жалко, че КАТ нищо не правят по въпроса.
  • 32 минаващ

    1 0 Отговор
    Моите съболезнования към близките на момчето.

    Момчето реагира на нахлузената му ситуация като Дж. Агостини (който го знае). Не му стигнаха две или три стотни от секундата да се измъкне от муцуната на колата. Нямаше как да вдигне скоростта пред колата поне с пет километра в час. За знаещите ес равно на ве по те могат да сметнат, че не чу стигнаха педа или две. Колата не му даде тези стотни от секундата. Които не са видели ситуацията да не пишат за двойни, тройни и други изпреварвания - пред и зад мотора нямаше други коли. А той беше на зелено и двете ленти бяха празни, защото на лятно Тракия имаше тапа от бързащи да минат независимо какво светеше на светофара . Застанете вечер по същото време и се радвайте на шофьорските опити всеки да мине пръв.
    Общината да сложи светофар за идващите от кино Тракия за да спре опитите на включващите се в бул. " Сливница " да влязат по булеварда според степента на нахалство.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове