Last news in Fakti

7 Декември, 2018 22:00 12 501 33

КАТ във Велико Търново написа електронни фишове за над 5,6 млн. лв.

  • полиция-
  • актове-
  • кат

Само за ноември фишовете са близо 4000

КАТ във Велико Търново написа електронни фишове за над 5,6 млн. лв. - 1

Електронни фишове за над 5,6 млн. лв. са издадени от началото на годината във Великотърновска област. Това съобщи пред в. „24 часа“ директорът на Областната дирекция на МВР в старата столица старши комисар Димитър Машов.

От тях са платени над 8000, като постъпленията от събраните глоби са 1 387 290 лева. "За същия период на миналата година са издадени над 36 600 електронни фиша, като събраните до момента пари са над 3 млн.лева", информира ст. комисар Машов.

Той уточни, че събираемостта на глобите от електронните фишове е по-ниска към момента, защото голяма част от тях все още не са обработени и връчени на нарушителите. Очаква се обаче сумата от платените глоби да е по-голяма от миналогодишната. Само за ноември фишовете са близо 4000, отчете ст. комисар Машов.

Пътно-транспортните произшествия са най-големият проблем за полицията във Велико Търново. За 11-те месеца на 2018 г. те са 1357, като тежките катастрофи са 219 срещу 176 м.г. 22 са загинали по пътищата в региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    89 26 Отговор
    Така се дерат кожи от народа . Ама малко му е и още може да понесе и още .

    Коментиран от #26, #32

  • 2 Гост

    81 9 Отговор
    Икономика от глоби. Вместо да взимат книжки, за да не се убият, само глоба .......
  • 3 filo

    42 8 Отговор
    Супер, екстра, неграмотните чобани ще си плащат, защото са малоумни.

    Коментиран от #31

  • 4 пипер

    108 7 Отговор
    Има абсурдни ограничения на скороста.Например прави и равни участъци с ограничение 30км/ч. Всичко е с цел дране на кожи.
  • 5 констатация

    32 7 Отговор
    ефекта от глобите обратен парите при баце да си има
  • 6 Eee

    51 6 Отговор
    Брей тия от КАТ станаха и милионери.
  • 7 Овчаря

    27 4 Отговор
    То пари нЕма народа, тея се хвалят как им взимат и последните. То има причина на пътя да е такава катастрофа....
    Изнервени са хората нЕмат пари, а и тея де са платили таксата спокойствие, де*а и тея изнервят. И накрая те блъсне пиян шафьор с 40 години трудов стаж... а предния ден разказвал как едно време са си карали пияни и не е имало проблем. Просто нЕма оправия, старите не са за пример, младите имат старшни приоритети и страхотна ценностна система. Че се трепеме и това е, на страх ще пътуваме.
  • 8 Бай Тошо

    36 3 Отговор
    Световен мащаб е тоя бизнес, както и с наркотиците, забранени са ама повечето парламентьори смъркат
  • 9 Стоп

    54 4 Отговор
    Точо там на Шереметя и скритата камера на Лукойл има смешни ограничения от 40и 60км на нормален път.Просто ако е толкова опасно да направят лента за вклюване а не тоя капан без никаква опаснст.Там е само за глоби и не за безопасност
  • 10 Чочо

    27 5 Отговор
    А кой може да докаже че камерите работят точно .Как като всичко става ето и снимката ти караш с превишена скорост и точка.Как водача е защитен от евентуална повреда на камерата или умишлено манипулиране на камерата къде е равноправието да не говорим и за това че ти дам трябва да се интересуваш дали няма да цъфне Неков глобичка отнякъде.
  • 11 БОБО

    39 5 Отговор
    Гнус ме е от управляващите, дране на народа по голямо от турското. Еврофондовете Ви свършват , пък и имате недовършени проекти - откраднали сте парите ,Жалко сега народа ще трябва да връща парите .Готино управление икономика съставена от глоби ,такси и данъци -чудеса,Децата ни имат бъдеще ха-ха. Но не и тук в хубавата България.
  • 12 trol

    21 3 Отговор
    видя се че с камери зад завоя мъртви шофьори бая си има това е псевдоконтрол-касичка подаръци за крадците партия гроб.докато няма на извънградско цивилни полицейски коли да взимат книжки на шофьори убийци тва ще продължи
  • 13 антрашпиц

    10 5 Отговор
    И кокът са написали толкоз глоби?Почти никой няма да ги плати,включително и аз ..
  • 14 Ловец

    11 2 Отговор
    Браво на тези момчета,ако искат да напишат още някой електронен фош да слезе началничка им на служебния паркинг и да види какви автомобили карат подчинените му. Всички стъкла тъмни бетер от на .......
  • 15 Антигробар

    13 4 Отговор
    Кво ревете бе нали вие си ги избрахте тези ГРОБАРИ. Нека да ви дерат даже ви е малко. Така ви се пада. Изберете си ги и 4-ти път и 5-ти и 6-ти докато закрият държавата.

    Коментиран от #33

  • 16 Миризлив пор

    23 1 Отговор
    В област В. Търново е пълно със "хранилки". Камерите са на бензиностанции къде катастрофа никога не е имало. За това пък на местата с катастрофи никога няма контрол. По този начин се пълни хазната но жертвите няма да намалеят.
  • 17 872

    14 2 Отговор
    Дано доживея т.н. магистрала Хемус и никога повече да не ми се налага да минавам през гадното Търново.
  • 18 Varna

    6 3 Отговор
    Тия 100 милиона който ги даде Бойко сякаш са негови трябва да се избият отнякъде.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Шаран БГ

    9 0 Отговор
    И мен понякога ме избива на ругатни, ама като знам каква неразбория е по пътищата, с какви "състезатели" се разминавам, колко народ се изби и избива ежечасно .... Дайте алтернатива за озаптяване на "братоубийствената война" И се питам - не са ли малко и малки санкциите ? Какво може да вразуми нашенеца? Дали всички "дисциплинирани" народи са преминали през такъв необуздан период на нарушения и убийства ?? Многократно съм правил опити - по първокласен път застопорявам скоростта на 90 - 95 км/ч. - колкото е разрешената !! НЯМА АВТОМОБИЛ, КОЙТО ДА НЕ МЕ ИЗПРАВАРИ !! Рядко ще се случи , някой кротко да кара след мен с разрешената скорост !!!! При толкова " бързаци" / сигурен съм, че търновцчи са санкционирали най-много точно тях/, какво да очакваме ?? Бързат хопата .... За къде ? А употребилите алкохол и наркотици трябва да се лишават от правоуправление за много по-голям срок При рецидив -окончанелно отнемане на "дукимента"!!!Гробищата се препълниха - аман бе !!!

    Коментиран от #22

  • 21 6666

    6 2 Отговор
    До 15 АНТИГРОБАР. Стига простотии.Сменяме Боко с Корни и всичко си идва на мястото. 50% от водачите са -без книжка,с купено свидетелство ,пиинали или пияни ,дрогирани малко или повече.Какво чакаш от такъв народ????? Така е , все някой друг ни е крив.
  • 22 Миризлив Пор

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Шаран БГ":

    Е, не си прав, там се стои обикновено на някоя "хранилка" - някой решил да продава скара и бира покрай пътя и сложил знак "60" и го пазят, някой решил че може да купи 2 декара земя, сменя и предназнаението и също знак, бензиностанциите са същата работа. Знаци 40 не съм виждал, признавам си. Така че дори и ти като си решил да караш с 90-95 ако се заблееш и пропуснеш знака (повярвай ми не се кастрят храстите редовно) и ще изгориш с 30+ над ограничението. Иначе на скоростните отсечки и скапаните кръстовища с куп кръстове отстрани никой не стои защото няма къде да се скрият.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бай

    5 2 Отговор
    Контрол жесток!!! цени на гражданските още по жестоки Къде е истината има ли ефект от тая хранилка камери и нали трябваше да отпадне човешкият фактор камери не катаджии с камери за кво ги храним съкращения !!!
  • 25 глоби

    5 3 Отговор
    Боко Тиквата може да прави икиномика само с глоби ...без производство ...за което се иска интелект ... а къде интелект у управляващите Мутри Те поначало замениха Бухалките с глобите ...които им носят къде къде по голяма Муфта . Да си купят свещи с тях

    Коментиран от #28

  • 26 Йорго

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    А може ли да започне да спазва народа? И няма да го глобяват!
  • 27 дсфд

    3 1 Отговор
    Ами карайте съобразно законите и няма да плащате, елементарно е.
  • 28 Отговор

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "глоби":

    То па при Корнелия един интелект , мани , мани.Нали е израстнала в Крушовица. Слушала е Искарай Гано говеда , нашите Гано и вашите по радиоточкато на прозореца.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Клъвтунь

    1 1 Отговор
    Много добра работа на милицията и електрониката и - увеличен брой на ПТП и необработени още фишове. Бравос !! И цъфне милиционер пред вас с фиш а некой си през това време убива, изнасилва и т. н. а нашия в храстите с фотоапарат. Ами не е виновен той само че а някой дето го е пратил там. Веско е време да вади пак хит за тях че скоро не е.
  • 31 Хуй

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "filo":

    Ами ти грамотен козар ли си. Торба с л, а, й, н, а
  • 32 Саймън

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Той народа ,наистина трябва да се дере не ,ами глави да се секат ,та да разбере този мършав народ ,че правилата и законите трябва да се спазват. И колкото по_скоро се започне толкова по-добре ,че като че ли боклуците се множат .
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове