Last news in Fakti

8 Декември, 2018 13:45 15 498 35

Ген. Атанасов: Бил ли е министърът на МВР охрана на Мето Илиянски?

  • мето илиянски-
  • атанас атанасов

В Борисовата държава ежегодно се крадат по 10 млрд. лв., заяви лидерът на ДСБ

Вярно ли е, че в началото на кариерата си сегашният министър на МВР като редови полицай в свободното си време е работил около Мето Илиянски?

Това попита ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, по бТВ. Изключително е притеснително да бъде назначен за вътрешен министър човек, за когото има публична информация – вярна или не, непроверена, че е бил охрана на един наркобос”, каза още той.

Повече от два месеца и половина МВР няма главен секретар, изтъкна Атанасов.

Главният секретар е висшата професионална длъжност в министерството. Неслучайно по закон е предвидено той да бъде назначаван по системата на обвързаната компетентност – не правителството да си сложи, който иска, а президентът е коректив. В момента имаме главен секретар на МВР, който се назначава от министъра, тоест политически назначено лице, което контролира цялостната професионална дейност в системата и СРС-тата. Явно не могат да намерят кандидатура, за която президентът да подпише указ”, коментира Атанасов.

По повод акцията срещу семейство Баневи Атанасов попита защо не са са разследвани преди 10 или 5 години, а сега. Всичко е пропаганда, нищо няма да излезе от тези дела, изтъкна Атанасов. По думите му "В Агенцията за приватизация и за следприватизационен контрол отдавна са знаели какво става.

В Борисовата държава ежегодно се крадат по 10 млрд. лв., а с подобни акции се цели отклоняване на общественото внимание или означава, че някой е "спрял да плаща", заяви лидерът на ДСБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЙКО ОТ СИК

    120 21 Отговор
    Бойко окраде България. Да му е честит 10-ия милиард! Народът да яде трохи.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Клюкар

    44 7 Отговор
    Прочетох отговори,а не въпроси във статията!!!
  • 4 димитров

    53 64 Отговор
    този ГНОМ подлога на Костов каква нахална Гнида как и с какви очи говори за други хора
  • 5 Бате да ти сготви яхнийка

    25 83 Отговор

    До коментар #1 от "БОЙКО ОТ СИК":

    ОТВОРИ ОБЯВИТЕ ЗА РАБОТА, ИМА ВСИЧКО И ДОБРИ ЗАПЛЛАТИ, ТИ КАКВО ИСКАШ БОЙКО ДА ТИ ГОТВИ И ДА ТИ ПАЗАРУВА ЛИ ? ИЛИ ИСКАШ КАТО РОМСКИТЕ СЪСЕДИ ТЕЛКЧЕ И ОЩЕ 3-4 ВИДА ПОМОЩИ ?

    Коментиран от #9, #14

  • 6 А вярно ли е

    70 7 Отговор
    Вярно ли е, че в началото на кариерата си сегашният министър-председател...
  • 7 ГосТ

    81 7 Отговор
    Чеей бе, няма ли информация че лицето с инициали ББ (министър председател) в миналото е бил свързан с амфетаминовия наркотрафик и рекетьорски организации ? Аз да попитам риторично. Сети се и този кога да задава въпроси.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Зайко Байко многознайко

    69 6 Отговор
    Маринов малката,мутра, обзавел се с очилца за да придава интелигентен вид бандитската си физиономия. По-голяма диспропорция скоро не бях виждал! Бостънския териер Атанасов от къде се появи и той? Помним какви ги вършеше по времете на Драгалевския мангуп. България е страна с най-голямо количество хрантутници паразити на глава от населението в света, право пропорционална на това число е престъпноста от всякакъв вид у нас! Бананова република в периферията на ЕС! Излишен патос за да оправдят назначаването на цели кланове на държавната хранилка! Оставка на мутренското правителство!..
  • 11 112

    32 12 Отговор
    верно е, ама той е работил под прикритие.
  • 12 Само ти сега разбра

    56 4 Отговор
    Това е обществена тайна. И не само Маринов "изгря" от такива места. Интересното е защо политиците досега мълчахте. И ги назначавахте. А сега крепите.
  • 13 Иванов

    52 8 Отговор
    Мафията тук си има дрЪжава, защото това не е държава. Само Жълти жилетки ще ги оправят тези гангстери Пфу!

    Коментиран от #15

  • 14 СссереМ

    16 38 Отговор

    До коментар #5 от "Бате да ти сготви яхнийка":

    Да но за тия заплати човек трябва да е оттоворен,работлив и образован,а не мъчно изкарал тройкаджия от училище за бавноразвиващи,и като го няма комунизма където можеха да си краднат на воля,сега бойко им е виновен.
  • 15 Зайко Байко многознайко

    39 7 Отговор

    До коментар #13 от "Иванов":

    Какви жълти жилетки, какви пет лева. Сопата в ръка и бой докато мърдат!
  • 16 Гъливер

    27 1 Отговор
    Не знам да пита Мето илиянски.Нека му пратят призовка и да го питат
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шляхтиц

    19 32 Отговор
    Уважаемий генерале Атанасов, не е важно кой какво е бил. Важно е кой какво е сега. Вие, ако можете, направете нещо за БЪЛГАРИЯ. Не ровете ката ПЕТЕЛ НА БУНИЩЕ. Нищо хубаво няма да изровите.

    Коментиран от #20

  • 19 Дон домат

    26 1 Отговор
    И следващ въпрос:
    - Жив ли е Мето?
    и дека е?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гъливер

    10 0 Отговор
    Не знам да пита Мето илиянски.Нека му пратят призовка и да го питат
  • 24 Ивайло

    21 2 Отговор
    Това изненадва ли някой ? Нали половината "босове" са били охранявани от действащи и бивши ченгета и барети ! Това си е пунлична тайна
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Велин

    15 2 Отговор
    Като пишете "генерал" пред имената на няколко от политиците ни проверете кога са завършили съответните академии.
  • 27 Юнак Гюро

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "RebeccaGriffith":

    Секс камери?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 СССД

    11 1 Отговор
    Генерали като си почнал с питанията питай нещо и за шефа, нали беше шеф на НСС не мож да немаш информация и за единия и за другия.
  • 30 Соколов

    9 1 Отговор
    Да си бил охрана е малко по-достойно от това да си бил любовник на министър Соколов и това да те е направило "генерал и политик"
  • 31 гост

    7 2 Отговор
    А "генерал" Педе.асов,защо не обясни как и с какви пари построи комплекса в Слънчака на мястото на ресторант "България" до хотел "Бургас"?На мавъра политическите зомбита им замириса на избори и взеха да разравят политическите си гробове,ама те ще минат изборите и пак трябва да се заровят.
  • 32 Мигел

    6 2 Отговор
    Що за глупав въпрос,все едно някой да попита "генерал" Атанасов вярно ли е,че съпругата му преди да се ожени за него е правила фелацио на предишния си приятел!Що не го пита дали е крал дъвки като е бил на 9?По този жалък начин хора изхвърлени от политическия живот на страната се опитват да се домогнат до властта отново!
  • 33 агент

    0 0 Отговор
    като главен секретар полицаите охраняваха и цв. бориславова
  • 34 Кан Крум

    4 1 Отговор
    Чух чух че костовишчетата щели да връщат откраднатите пари по времето на костов заедно с бсп нали са пърдели в едно гърне и замесени от едно тесто някакъв генерал алкохолик казва че се крадяло ало атанасов данеби да да ти свърши пиячката ако бяхте крали с мярка сега немаше да пръхате с подрязани крилца ми щяхте да оправлявате ама народът нее сляп и видя как окрадохте България заедно с комунистите от бсп чи нали заедно с краднела нинова приватизирахте всичко явно и на вас ви припари от разследващите приватизацията
  • 35 BG citizen

    1 1 Отговор
    Аре циба оттук бе жуже, гном с изцъклени като жаба очи. Точно пък ти ли се намери да квичиш - дай да видим ти откъде си генерал - ЖП-ски?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове