9 Декември, 2018 16:58 4 070 23

Жена загина, 7 пострадаха в тежка катастрофа

  • подбалкански път-
  • челен сблъсък

Инцидентът е станал близо до село Саранци, в посока Елин Пелин

Една жена загина и 7 пострадаха при тежка катастрофа на Подбалканския път. Сигнал за тежкия пътен инцидент е получен малко преди 16 часа.

По първоначална информация при челен сблъсък между два леки автомобила една жена е загинала на място, а 7 души са пострадали, от които 2 деца.

Веднага към мястото са насочени екипи на Пътна полиция, пожарната и Спешна помощ. Пътят временно е ограничен за движение, има организиран обходен маршрут.

Обстоятелствата за тежката катастрофа се изясняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мола

    29 2 Отговор
    Избихме се по тия пътища... Това не е нормално само а глоби няма да стане тряя и затвор за тия дето продават книжки на некадърници и диваци, ако го обвържат и с IQ то няма да сгрешат
  • 2 Манивелата

    29 1 Отговор
    И защо КАТ, починени на шофьорчето на Мето Илиенски, винаги крият етноса на предизвикалите катастрофите.
  • 3 Владо

    14 2 Отговор
    Трябват крути мерки по пътищата
  • 4 Голям Слон

    20 9 Отговор
    Крутите мерки трябваше да бъдат взети отдавна... Но и всичко отдавна е изпуснато. Ако сега искаме да има някакъв ред, кочината трябва да се бутне из основи - нещо, което на този етап от менталното ни развитие няма как да стане. Забраняваш вноса на автомобили над 5 години. Правиш данъка за стари автомобили висок. Курсът за В кат. скъп. Задължителен психотест в ДАИ за всички категории. Минимум средно образование - ДОКАЗАНО! На всеки 5 години опреснителни курсове по два календарни дни. Жестоки глоби. При неплащане - запориране на заплата, помощи, майчинство и пр. И след 5 години ще има резултати, при това видими. Пита се в задачата обаче КОГА?! Отговор: НИКОГА.

    Коментиран от #6, #9, #23

  • 5 Реалист

    10 2 Отговор
    Истината е, че първо ние нямаме пътища и политиците без значение на цвят нищо не правят по въпроса да имаме. Къде по света има още двупосочно движение? Може би в някоя бананова страна. Второ пътищата ни са под всякаква критика, дупка, до дупка и дупка в дупката, а политиците вместо да оправят пътищата, са намерили начин как и от това да правят пари като слагат ограничения на скоростта. С две приказки водачите винаги са прецакани. А да взема ли да изброявам колко налози има и те уж всичките отиват за поддръжка на пътищата? Е да, ама не. Ясно е, че не отиват за поддръжка на пътищата, а къде отиват оставям всеки сам да предположи. Та само с ограничения на скоростта и глоби няма да се спрат катастрофите трябва и нормални съвременни ПЪТИЩААА.

    Коментиран от #12

  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Голям Слон":

    Глупостиииии глупости дрънкаш като тея де правят законитеее истината е проста че не всеки трябва да кара кола щото зарад нях горят и останалите дето могат и плащат техните грешки

    Коментиран от #14

  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 6 Отговор
    Гражданската 100 бона вече ама у евро хахахахахха
  • 8 Шофиращ по-по на запад

    22 1 Отговор
    С ник'ви мерки нестава, 'щото масово не ставате! Тая работа не е като оная. Основните две правила са ко-ле-ги-ал-ност и ува-же-ние!!! Тях няма кой да Ви ги набие в простите кратуни! Един елементарен мигач не пускате: ток ли икономисвате, релета ли или просто Ви е навряно лостчето някъде?! Най-ми е яко в час пик на софийската тангента. Общо взето движението е унагледено движение на ПРОСТИ частици в пространството! За спонтанните кривини и посоки на всяка, звездите трябва да ти го говорят! Ужас! Пътни талибани! Никога, ама никога избиването по БГ пътищата няма да спре, запомнете - такова е възпитанието на мат'ряла!
  • 9 Японеца

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Голям Слон":

    Голям слон, това да не ти е комунизма, смешен си! Ако полиция и КАТ излезат на улиците и приложат закона, всичко ще се оправи за 3месеца!

    Коментиран от #16

  • 10 Японеца

    5 2 Отговор
    Бенве уби 3-ма и прати в болница 2момичета!Село Ветрен!Зимата бенве- никога, ако ви е мил живота!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 нервен

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Шефе проблема не е в пътищата ... Нищо им няма .. до колкото си спомням по тази отсечка няма нищо фрапиращо 5-6 завоя и това е ...лентите са широки не е някъв тесен път .. според мен проблема на 99% е в липсата на адекватни реакции на участниците в движението или с думи прости масово хората не могат да карат .... но имат самочувствието че могат...и това съчетано с дараците дето не би трябвало да могат да минат истински технически преглед води до този резултат !! Тъжно но факт!!

    Коментиран от #13

  • 13 Реалист

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "нервен":

    Да съгласен съм, че голяма част от хората не могат да карат, но пак ти казвам пътищата ни са под всякаква критика, а политиците вместо да ги оправят слагат безумни ограничения с цел дране на народа. Карам и виждам пътищата в какво състояние са пълна отврат.

    Коментиран от #15

  • 14 Голям Слон

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Като те гледам как пишеш и как мислиш, веднага ми става ясно що за човек си. Не можеш човешки да си формулираш мислите, но иначе, предполагам, караш автомобил. Не дай Боже нещо повече. Нали това казваш и аз: не всеки трябва да има право да шофира. Всичко се остави на самотек и сега виждаме резултатите: препълнени пътища, паркинги, междублокови пространства, мръсен въздух, шум, безчет катастрофи. Проблемът е глобален и той не може да бъде решен с полиция на пътя. Вече не. Но трябва наистина малко умствено ниво, за да прогледнеш. Ти го нямаш. Съжалявам.

    Коментиран от #17

  • 15 Голям Слон

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    И си прав, и не си. Отиди в Украйна да видиш какви пътища имат. Тогава лоша дума няма да кажеш за нашите.

    Коментиран от #21

  • 16 Голям Слон

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Японеца":

    На някого системно са му набивали в кратуната колко лошо беше по комунизма. :-) Какво общо има той с днешната ситуация? Не ми отговаряй. И ти си ясен, като бял ден.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Вальо

    0 0 Отговор
    лошо няма бе,щом има материал за трепане защо да не?
  • 19 Гост

    2 0 Отговор
    Като направят гражданската отговорност персонална и половината водачи отпаднат защото не могат да си я позволят, нещата ще си дойдат на място! А останалите ще са примерни като ангелчета! Па вие плюйте колко порочна била системата бонус-малус!
  • 20 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Серем на ссерем":

    С такива примати, като теб, са пълни българските пътища. И по тази фундаментална причина случващото се там е НАПЪЛНО ЗАКОНОМЕРНО!
  • 21 малък слон

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Голям Слон":

    И като има по лоши пътища в Украйна какво? Ние трябва да се радваме че нашите са малко по добре? Или да си поставим за цел да станат лоши като техните? Не те разбрах? Добра логика имаш няма що.
  • 22 123

    0 0 Отговор
    Не забравяйте,да се вземат пробите от асфалта!
  • 23 МАК

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Голям Слон":

    Я да си гледаш работата !не е проблема в колите а задкурмилните устройства там е проблема!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове