9 Януари, 2019 22:31 8 809 35

Диана Любенова скочи на Фандъкова

  • диана любенова-
  • фандъкова-
  • софия-
  • паркиране

Актрисата бясна на Столичната община, паяк ѝ вдигнал колата

Диана Любенова скочи на Фандъкова - 1
Снимка: Facebook

Диана Любенова изригна срещу кмета на София Йорданка Фандъкова и Столичната община, като ги обвини в лъжа и сподели, че е възмутена от своеволията им.

Актрисата обитава луксозно жилище в суперцентъра на столицата и животът ѝ в последната година бил вгорчен в битов план от непрекъснатото затваряне на улицата пред дома ѝ поради какви ли не причини. При последното блокиране на пътя колата на Диана била вдигната от паяк, а тя трябвало да заплати голяма сума за нарушението, което според нея не била извършила. Всичко това се случило заради снимките на филмова продукция точно пред кооперацията, която обитавала и ежемесечно плащала такса за запазено паркомясто.

„На моята улица снимат филм. Нека, чудесно е! Но това е за 15-и път от началото на годината. Затварят цялото каре. Живущите са длъжни да паркират автомобилите си през няколко преки от дома си, за по ден-два. Включително и инвалидите. При нас е синя зона. Аз плащам годишна винетка, плащам данъци и такси, за да живея на тази улица, а „Паркинги и гаражи“, както и Столичната община, прибират немалки суми пари от всяка продукция, която наема МОЯТА улица. Продукцията плаща и на заведението, в което снима.

Всички са доволни, само живущите ощетени... Защо? В Лондон например, ако някой реши да наема и затвори улица, по какъвто и да е повод, дори един живущ на улицата да не дава съгласието си - не е възможно да се случи. Да не говорим, че живущите получават компенсация (под различни форми) за причиненото неудобство. ПиснА ми! След като вчера не съм преместила автомобила си, служителка на „Паркинги и гаражи“ ми звъни с покана да преместя колата си, за да бъдат извършени ремонтни дейности. ЛЪЖА - снимат филм!“, изригна Любенова. Впоследствие разгневената водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ призна, че колата ѝ е била преместена от паяк. „Просто е тъпо да ми излизат с номера „ремонт“. Не са ме глобявали. Преместили са я. Нямах възможност да се прибера до вкъщи“, продължава Диана.

„В допълнение, ще кажа, че улицата ни не е асфалтирана от 17 години. Вижда се и от снимката! Като взимат пари за паркинг (от живущи и наем) - поне да ги вложат в нещо належащо!“, критикува тя ръководството на Столичната община.

Диана Любенова скочи на Фандъкова
Снимка: Facebook
Диана Любенова скочи на Фандъкова
Снимка: Facebook


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язе

    41 9 Отговор
    От снимката се вижда магистрала със сериозно движение! Дианче, в кое каре точно живееш или журналята нещо......???

    Коментиран от #11

  • 2 Чичо Тони

    70 4 Отговор
    Споко. Те улицата затова не я асфалтират щото са я нарочили за снимане на филми със сюжети от преди 1944г.
  • 3 Брат ми

    56 6 Отговор
    Коя е тая Твоя улица??? Трябва да се намали драстично бройката на "VIP" овете и циганите.

    Коментиран от #9

  • 4 Москвич

    38 2 Отговор
    То не е само в Лондон така, всъщност домоуправителите или управляващата компания стопанисваща по договор комплекса/блока, имат задачата да информират всеки собственик за намерението на Общината касаещи, ремонт, снимки, шествие и т.н.. И после възраженията се разглеждат на ОС ако има такива. Компенсацията за живущите е задължителна, особено ако касае хора със специални потребности, както в случая инвалиди. Нормално е да се отпусне от кметството някаква символична сума за платен паркинг. Все пак Общината гуши 5-6 цифрени суми от тези кино продукции, а после парите ХОП - както винаги... Ама това е положението - БУНТ против безхаберието и своеволията си трябва! Няколко човека на курбан и да служат за пример!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 вили

    20 18 Отговор
    ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА УТРЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ СЪЩИТЕ А ЧЕСТИТО

    Коментиран от #22

  • 7 Фен

    19 24 Отговор
    Мърла, пък че и писклива....
  • 8 съгласен

    35 11 Отговор
    ПРАВА Е, какви са тия продукции, заради които ще тормозят живущите в района. Като плащат наем на общинската улица, да включат и паркоместа в близост за всички ползватели на винетките за съответна зона. Значи общината един път взима кинти от винетките за синя зона, втори път от продукциите и за капак от паяаците....И аз да съм ще изригна, то бива бива тъпоти....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Alpha_Lone_Wolf

    16 2 Отговор
    Тя, Дияна скача на всичко, малко я дои Тошко Славков, на врата на Джерард Бътлар увисна като котка. Пък тая София 10г вече не могат да я ремонтират.
  • 11 Антисоциалист

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Язе":

    Да, драги! Да, журналята "нещо"! Отдавна и винаги. Повечето илюстрации са без връзка с темата и текста. Преди няколко дни публикация за бъдещотото може би изтегляне на американски войски от Сирия бе илюстрирана със снимка на парашутен десант. От съветски самолет през миналия век. А и текстовете им са нелепи. Пишат, че жълтите жилетски във Франция се бунтуват не срещу властта на евроимперците, а срещу цените на горивата. Социализъм до идиотизъм.
  • 12 833

    15 9 Отговор
    Е тази пък намери за какво да се ядосва! Толкова обича пишк*те, а се занимава с гупости!
  • 13 месара

    13 16 Отговор
    ми ходи да живееш в Лондон ма кифло!
  • 14 vasik atanasova

    16 12 Отговор
    АМИ НЕКА СИ ОТИВА ВЪВ ВИДИН
    ТАМ УЛИЦИТЕ СА ПО ХУБАВИ
    СИГУРНО И ПАЯК НЯМА ДА И МЕСТИ КОЛАТА
    ГЮВЕНДИЯ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Завалийката тя

    22 1 Отговор
    Улицата не била асфалтирана от 17 години, нашата вече няма асфалт, 40 години вече минаха, все пари нямало, а къде ни отиват данъците и таксите които народа плаща?
  • 19 Драскачи

    6 0 Отговор
    Това вече го писахте преди време
  • 20 гощо

    5 0 Отговор
    Има го този момент когато живееш в центърът! Преживявал съм го и аз няколко пъти!
  • 21 SAAB

    11 4 Отговор
    Трябва да си много комплексиран "кореняк -Софиянец " ...от ВИДИН за да се вреш да живееш в център на столица :)
    Ген....кръвта вода не става ! :)
  • 22 Иван

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "вили":

    За пропаднали хора, всичко е пропаднало. Прав си, пак ще си изберем същите, т.е. ГЕРБ и то с по-добър резултат.
  • 23 Анализатор

    7 1 Отговор
    Тия, дето се спарват в кемперите са много противни български продажни мишоци... Ама като не сме народ, та всяка вечер да им хвърляме по един-два коктейла Молотов в караваните, така ще е... И много моля, смачканите и мизерни булгаристански послушковци да не ми давате акъл как да отида да робувам в чужбина, или да пратя децата си там ! Искам тук да ми е хубаво, не като бял роб !

    Коментиран от #33

  • 24 Специалистът

    3 0 Отговор
    Улицата е "Кърниградска" към ул. "Цар Борис Първи"
  • 25 123

    2 2 Отговор
    то само това да беше, пак в София след ремонта на Пенчо Славейков и Прага изненадващо как изчезнаха паркоместата в едната посока за да се направи велоалея. До сега от там не съм видял да минава колоездач, но ги има. Хубаво но това са поне 100тина парко места, обърнаха движението на малките улици между тях и хоп и там изчезнаха още толкова... Да не говорим че ПиГ не вършат никаква работа има коли които седят по цял ден там и няма кой да ги провери, всеки който дойде до Мед. академия все пред нас се изтропва.
  • 26 Язе

    6 6 Отговор
    Разни кифли да не се тръшкат толкова, а да спазват правилата и няма да имат срещи с паяците
  • 27 Niki

    4 2 Отговор
    Много е хубаво в България , останаха само роми и прости хора.
    Чувствам се важен и умен.
  • 28 MObile

    6 3 Отговор
    Тази е дошла от ВИДИН , нанесла се е в центъра на столицата и лае: МОЯТА УЛИЦА??????
  • 29 хаха

    2 1 Отговор
    Хаха тука е така, свиквайте...Стига сте се оплаквали няма даима резултат... :))
  • 30 Зорлем

    3 2 Отговор
    Егати "луксозното" жилище обитава тази щом гледката от прозорците ѝ е такава!
  • 31 vidin

    1 1 Отговор
    kazi kak e waw VIDIN
  • 32 един

    0 0 Отговор
    Не знаех, че имаме вулкан, наречен Диана Любенова! Сега вече знам! Даже не е угаснал, а взел че изригнал. Аман от бедствия в държавата ни!
  • 33 случаен

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Анализатор":

    "Анализаторе", трудна работа, братче. Всички искаме да ни е хубаво, ама сме си роби отвсякъде. Когато си бил роб повече от 60 години, е много трудно да заживееш като нормален човек. Още повече, че робовладелците се борят да те поробят отново. Живи и здрави са!
  • 34 Тишина в спалнята

    2 0 Отговор
    Изнервена е, няма мъж, остарява...
  • 35 Яро

    0 0 Отговор
    Измамници гнусни!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове