Last news in Fakti

31 Януари, 2019 16:10 15 930 16

Сапунка в Кърджали! Съпруга и австрийска любовница в ожесточен сблъсък

  • съпруга-
  • любовница-
  • кърджали

Гурбетът разделя семействата в родината

Шокиращ случай на дългогодишна изневяра от български гурбетчия в Австрия влезе в криминалните хроники в Кърджали. Причината е, че и съпругата му ,и любовницата му са се обърнали към властите, за да решат проблемите си. В скандала са замесени голи снимки на любовницата, появили се в онлайн пространството без нейно съгласие и фалшиви профили в социалната мрежа. Цялата история разказват от 24rodopi.com.

Тя, А., „австрийската жена“ на гурбетчията Т.:
„Живеехме като семейство в далечна страна. Под един покрив. Подкрепяхме се. Имаше чувства. Грижеше се за мен и нашия дом. Виждах само него. Приемах бъдещето само с него“.
Тя, Ф., кърджалийската жена на гурбетчията Т., законната, майката на трите му деца:
„Това е жената, която разваля семейството ми. Вече повече от 5 години тази жена помрачава всеки мой ден…“.
Тя, „австрийската“:
„Казваше ми, че вече е изстинал към съпругата си в България. Вярвала съм му. Обичала съм го. Късно разбрах, че 11 месеца в годината е бил нежен с мен и един месец, по време на отпуската, с нея. 11 месеца казваше, че аз съм жената на живота му, 1 месец се е кълнял в любов пред другата. 11 месеца говори против нея пред мен, 1 месец говори против мен пред нея“.
Тя, кърджалийската:
„Помрачава не само мен, но и прекрасните ми три дечица…“.

„Австрийската половинка“ на гурбетчията Т. споделя болката си, цитирана от 24rodopi.com. „Кърджалийската“ излива болката си в социалните мрежи. Прави го не само с думи, а и с голи снимки на съперницата.
„Папаракът“ е мъжът в живота на двете жени.

„Снимал ме е тайно на излизане от банята. Загърната съм само с кърпа. Той седеше и нещо ровеше в телефона си. Уви, снимал е тайно. После показал снимките на жена си. Изкупува греховете ли по този начин? Аз вина нямам“, казва А.

Развихрилата се в социалните мрежи Ф., която е учителка, не спира с неприличния пост. Отмъщението във фейсбук продължава с поява на фалшив профил с името на сестрата на А. и… отново голи снимки на А. Този път на корицата, тя е по бански.

Тя, „австрийската“:
„Не стига постът с моите снимки и грозни думи, но и фалшив профил са направили и пращат покани на мои приятели. Явно имат опит в омаскаряването. Що за враг съм аз в техните очи? Преди повече от 5 години, когато се запознахме с Т. Д., аз бях свободната, необвързаната, момата. Бяхме заедно 5 години. Разделихме се в края на миналата година. Тази печка е последния му подарък (показва снимка).

Жена му разбра за връзката ни преди 4 години. Той имаше избор, но реши да не си тръгва от моя дом, от мен.

Години по-късно как да го нарека? Мъжка к.рва ли? Това е резилът на един мъж и падението на жена му, която прави неща, недопустими за една учителка. Преподава на деца, а час по-късно „сипва отрова“ в социалните мрежи. Тя има проблем, но не с мен“.

И двете – и австрийката, и кърджалийката, са потърсили за „арбитър“ полицията. Кварталният отговорник е събрал в папка обясненията. Вероятно случаят ще стигне до прокуратурата и съда.

Психологът:

„Пореден случай на разделени без развод. Това може би е най-точното определение. Проблемът на разделените семейства. Консервативната среда тук, децата и финансовата зависимост ще спасят този брак. Болката ще остане и за двете жени.

Мъжът е нерешителният. Някак си по-лесно му е така. Жената – в Кърджали, любовницата – в Австрия. Не отчита, че и двете жени са мислели, че всяка от тях е жената на живота му. Едната, заради брака и трите деца, другата – заради избора му да остане, след като паралелната връзка вече била разкрита.

В западното общество, което поглъща и се опитва да интегрира хиляди наши гурбетчии, тази ситуация е трудна за разбиране. 5 години мъка. Един мъж там на момента прави избора си. Нашият човек е нерешителен. Никой не го е учил, че избор трябва да се прави. Че една раздяла не е срамна, важното е да остане някаква доза уважение“.„.

Другите случаи:

Гурбетът разделя семействата в родината. В прекия и в преносния смисъл. "Мъжът ми се промени, след като отиде в чужбина. Видя свят, видя и други неща, за които на село само е чувал. Видя се с пари, тръгна по жени и всичко свърши”, разказва преди колегите от „Родопи voice“ поредната отчаяна гурбетчийска съпруга от Кърджалийско. Преводите в евро в един момент секват и се стига до развод.
Десетки са делата за прекратяване на бракове по съдилищата в региона, а районните магистрати в Момчилград са буквално рекордьори по "взаимно съгласие или дълбоко и непоправимо разстройство на брака”.

Поредна гурбетчийска любов претърпя юридически крах в съда. Родопчанка поиска да се раздели със съпруга си след 18 години брак. Причините - съвсем нормални за региона. Двамата си казали "Да” в Джебел, родили им се деца, заминали да живеят и работят в британската столица Лондон. Едно от отрочетата вече е студент там, другото е в училище, но… бащата се променил. Започнал да отсъства с дни, а накрая напуснал семейното жилище в неизвестна посока. От месеци не поддържал връзка с тях, а съпругата решила да сложи официално точка. "Дълбокото непоправимо разстройство” бе мотивът на магистратите да прекратят брака.

"Огромен процент от семействата в региона на Родопите вече са само на документи такива. Поне един от родителите е зад граница, за да се връзва семейния бюджет. Семейните празници се честват в интернет, в социалните мрежи са общите вечери на домакинствата. Не прави ли впечатление какъв голям процент са активните жени шофьори в Кърджали? Съпругата сяда зад волана, води децата на училище и детска градина, обслужва сама цялото домакинство, докато мъжът е зад граница и осигурява еврото за един що-годе нормален стандарт на живот. Семейството вече живее в интернет”, споделя наблюденията си социален експерт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коректен

    77 3 Отговор
    Взимай тая с по-големите цици и тва е!
  • 2 498

    42 1 Отговор
    Я всички които са бели с жената на гурбетчията да напишат по един коментар
  • 3 Простак

    37 1 Отговор
    ала - бала , Циганска работа
  • 4 локомотива

    14 0 Отговор
    дулев да реши спора ,тои сега е в кърджали
  • 5 Koko

    18 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето!
  • 6 Дикиш

    23 0 Отговор
    Важното е чукал и двете.
  • 7 вуйчо Ваньо

    16 1 Отговор
    Лошо когато жена ти е грозна, тогава няма кой да те замести и затова стават разводите.
  • 8 ПетровДругарят Петров

    0 10 Отговор
    Към 498 - А не искаш ли да споделиме , Аз и компания , как е твоята ?Деба и новопоявили се джендъри .
  • 9 Ефтини сензации

    8 4 Отговор
    Какво ни занимавате с проблемите на простолюдието
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 неутрален

    4 4 Отговор
    ББ и Цв Цв са виновни
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 стари градски

    3 0 Отговор
    '' Аз съм мома англичанка, измамена по любов..."
  • 15 Летец

    2 0 Отговор
    По соц. време така беше във Варна и Бургас - мъжете от Вн. във БМФ тия от Бс. - по траулерите, женичките самотни и изпълнени с мерак... Е, да, тогава имахме морски и риболовен флот, сега нямаме нищо.
  • 16 Машинист

    1 0 Отговор
    Така беше летец,така беше
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове