Last news in Fakti

6 Март, 2019 11:00 4 981 28

Джигити летят със 190 км/ч при гонка на столичното Околовръстно (ВИДЕО)

  • гонка-
  • скорост-
  • околовръстното

Това е скорост 110 км/ч над ограничението в градски условия

Незаконни гонки се вихрят с пълна сила по столичното Околовръстно шосе. За опасните приключения на джигитите по тъмна доба алармира читател на Блиц.

До редакционната поща на агенцията той изпраща и клип, запечатал състезанието. По думите му действието се развива в участъка между столичните квартали „Бояна” и „Младост” 4.

Един от джигитите е зад волана на кросоувър Jeep. Той лети по шосето със скорост над 190 км/ч. Това се потвърждава и във видеото от глас, който съобщава какво показва километражът. „Това е скорост 110 км/ч над ограничението в градски условия”, уточнява читателят.

„Вярвам, че ще бъдат взети необходимите мерки състезателя да си понесе отговорността - организиране на незаконни състезания срещу няколко други автомобила , както и безумното превишаване на скоростта в градски условия”, подчертава той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    23 4 Отговор
    На кой му пука?! Щом не може да се краде - не представлява интерес!
  • 2 фактите

    30 6 Отговор
    най-коплексираното племе на континента.

    Коментиран от #6

  • 3 Селяндури

    29 5 Отговор
    Поредните селяндури..
  • 4 Анонимен

    8 38 Отговор
    Голем праз аз даще и през деня карам с 220 там с изкльочение че намалям на щела на бояна че несъм балък като някои дето не я знаят таз камера щото е най старата в БГ. Само там за 200 метра свалиам на 80 и после гас към младост за сведение карам бмв е46 330d конби несъм с някоя смредлива тойота

    Коментиран от #21, #23, #27

  • 5 уиии

    7 2 Отговор
    Ето ви го джигитът. Ако има заинтересовани.
    https://www.youtube.com/watch?v=776BXW32xT8
  • 6 Боян

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "фактите":

    Президент
  • 7 Коментар📝

    8 11 Отговор
    2001г.Ги Дърпах с една Лада 7ца WEBER 2ка от VFTS,но беше По нагоре на OMW.Е Имаше 318ки и Опел GSI и Голфове GT Там ме Дърпаха но Не са ме Оставяли в Точка.
    ПУСНЕТЕ БОЖУРИЩЕ.УЧЕТЕ СЕ ОТ ИСТОРИЯ.
  • 8 Гост

    16 5 Отговор
    а защо няма камера на моста до Икеа? да турят една и да пращат честитки.
    Редовно с 80 съм най бавната кола на този път... вече гледам да слизам по рано в локалното , за да не преча на летящите.

    Коментиран от #11

  • 9 Тез са

    6 12 Отговор
    Големи аматьори. Къде са тръгнали да се състезават с тези бирички. Хората в Америка се състезават със спортни коли а тез тук на голф 2 и стари мерцедеси и аудита още по старо време. Излагация.
  • 10 ПЕНСИОНЕР

    10 5 Отговор
    няма нито един тир който да кара с разрешената скорост
  • 11 Joe Black

    22 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Ами не смеят да сложат камери, че не се знае чий син ще снимат. Държава няма, това е истината. Никой не го е страх от закона защото просто закона НЕ СЕ прилага. Това племе трябва да се контролира, но в разграбен двор като нашия всичко може.
  • 12 Бай

    5 5 Отговор
    За какво данъците са според киловатите на двигатиля ако не можеш да ги ползваш по родните дупки ?
  • 13 Емил

    14 2 Отговор
    Анонимен-Изключително просто и тъпо същество си
  • 14 Хахаха

    4 4 Отговор
    Страхотна вечер
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Morgoth

    11 1 Отговор
    На тези определено им трябва една писта за драг. Надали ще им бъде проблем и да си платят за използването и вместо да рискуват глобите за състезание.

    Коментиран от #18

  • 18 onq s konq

    0 12 Отговор

    До коментар #17 от "Morgoth":

    Ха ха!Жестоко се лъжеш,защото препоръчаната ти писта ЩЕ ОСТАНЕ ПРАЗНА.Не защото няма да е добра/дори идеална/,а защото ТАМ НЯМА ЕМОЦИИ-публиката ще е ограничена,няма да я има "романтиката" на нощтта,ще липсва ТРЪПКАТА от евентуална намеса на Полицията и изобщо...Това е все едно да си вземеш един покер-автомат в къщи ,да играеш на максимално ниво и да печелиш не пари,а ...точки!

    Коментиран от #24

  • 19 гошо

    6 5 Отговор
    и на кого пречат?
    Комплексарите са тези, дето хейтят...
    Сакън, това е проблемът на държавата...
    Те я окрадоха, вие САМО С ГЛУПОСТИ НИ ЗАНИМАВАТЕ!
  • 20 Дидо

    4 1 Отговор
    Само 190?.. Аматьори..
  • 21 До анонимния неграмотник 🙈

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Ти верно не си балък, ни за сметка на това си ужасно неграмотен и проЗД! 😄 Пишеш като някой първокласник, който за пръв път хваща молив или химикалка! 😱 Пълна трагедия си! Срам и резил! Ти си едно голямо и миризливо 💩! И къде си тръгнал да се ежиш с тая умряла нафтова печка, която освен за курник за друго не става! 🐓 Я се съберете двамата с "оня с коня" и си поплачете на рамо в чест на дръгелите, които имате! 👽
  • 22 До анонимния неграмотник 🙈

    1 1 Отговор
    ' но
  • 23 876546874

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    +1 от мен.
  • 24 Morgoth

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Сигурно има хора за които това е важната тръпка, но на писта може да се правят разнообразни събития, публиката може да бъде много повече, може да има по-точно измерване на скорост и ускорение. МОже и различни марки коли да се рекламират. Подобни неща се правят на летището на Кондофрей, но това си е на 1 час от София.
  • 25 КАТ

    3 1 Отговор
    Сваляне на номерата,ще оправи нещата ама поне за 3 години и ще си продадете само Акраповича смотани комплексарчета.
  • 26 хаха тия па

    1 1 Отговор
    И какво ,? За това нали пишете всяка година.Един приятел го мина с 295 км/ч има го на екшън камерата.
  • 27 Bmw хейт

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Да те хванат полицайте ега и да си понесеш последствията и ти!!!
  • 28 гощо

    0 0 Отговор
    Много малоумно племе идва от доле от младите мнооогооооооо.....Нещата са страшни тцтцтцттц
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове