Last news in Fakti

8 Март, 2019 10:10 1 692 25

Корнелия Нинова: През последните години няма избори без фалшификации

  • бсп-
  • герб-
  • избори

Управляващите се опитват да си запазят властта служебно

Корнелия Нинова: През последните години няма избори без фалшификации - 1

Навсякъде в изборните комисии се правят фалшификации. През последните години на всички избори е имало фалшификации. Това разкри пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя разкритикува управляващите, че се опитват да си запазят властта служебно, като приемат закони в услуга на ДПС. По-конкретно Нинова имаше предвид Закона за вероизповеданията.

Лидерът на БСП заяви, че трябва да се изчака още малко време, за да се разберат имената на кандидатите на левицата за евродепутати. Така тя коментира вероятността Елена Йончева да бъде издигната за ЕП. По същия начин Нинова отклони и въпросът за бъдещия кандидат за кмет на София, дали това ще бъде Мая Манолова.

Лидерът на БСП посочи, че докато на Запад говорят за повишаване на доходите, визирайки речта на френския президент Еманюел Макрон за въвеждането на минимална заплата в ЕС, в България не се прави нищо, за да могат гражданите да почувстват икономическия растеж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАВИЕ БАМАЙ КАТА

    13 2 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
  • 2 ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК

    20 23 Отговор
    БИВОЛИЦАТА ДА НЕ ДАВА ИНТЕРВЮТА НАСАМ НАТАМ,А ДА КАЖЕ С КОЛКО МИЛИОНА ОЩЕТИ ДЪРЖАВАТА С КРАЖБАТА НА ТЕХНОИМПЕКС.???????

    Коментиран от #6

  • 3 Перър

    9 5 Отговор
    То има ли политик в новата ни история дето не лъже?
  • 4 независим

    13 14 Отговор
    Тая лелка докато не вземе кокала няма да миряса.Дори личи„че Елена Йончева ще и бъде като Цецо на Боко.
  • 5 mom4eto

    20 5 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Курнелия - Ами то няма и голям избор за друг да гласуват хората НЯМА алтернативи!

    ДПС- АНТИ-Българска партия
  • 6 независим

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    Ето това е коментар на достоен човек.Всеки дал - е предател.
  • 7 Morgoth

    16 5 Отговор
    50 хиляди наблюдатели, много от които от БСП за *** ли ме държат, че са позволили тези фалшификации? А когато спечели Радев пак ли изборите бяха фалишифицирани? Всички протоколи от комисии са в интернет - всеки може да ги провери! На Кака Кури и се привиждат фалшификации навсякъде, ама дали щеше да говори така, ако те самите печелеха? Няма фалшификации, има неспособност на БСП да изкара идеи, които да въодушевят младите да гласуват за тях, докато техния електорат бавно, но сигурно си заминава от този свят. Докараха го да бъдат същите, като Атака с надеждата да спечелят от скандали. Поне да си вземат Сидеров за лидер, защото той е доказано много по-добър в тази роля.
  • 8 Грую

    3 6 Отговор
    Ами няма ами! Ха добър ден! Те първо ГЕРБ ви биха по места. В местните избори удариха и после с общинските бюджети си назначиха електорат сред безработните дотогава и сега не можете да ги бутнете с топ. На всички избори роднините до 9-то коляно на този назначен електорат гласуват под строй и сега ще видите как въпреки социологическите проучвания в изборния ден в последните часове как ще направят процентно двуцифрена разлика. Да не отваряме приказка дето евентуално сега някъде се подготвят чували с бюлетини, които да бъдат подменени лед изхода от избирателните секции ако все пак нещо се обърка. Та нали затова се проказа членове на избирателна комисия от една партия да могат да взимат решения. Тя работата е ясна ами се гответе за още 4 години европейска и национална опозиция и гледайте поне тях да оползотворите, че много глупости натвориха тези след вашите предишни.

    Коментиран от #11

  • 9 яко гербане

    7 11 Отговор
    Боко е захапал кокала на властта и няма да го пусне за нищо на света, а герберастчетата му са засмукали неговия кокал и смучат ли смучат! Герберастите са некадърници и за нищо друго не ги бива освен да въртят схеми с еврофондове и даржавни пари, така че няма никакъв друг избор освен да "работят", като народни изедници ?
  • 10 гост

    14 6 Отговор
    Служебно спечелихте Вие госпожо Теноимпексова,когато Вашата марионетка,назначи Гепджиков и когато избрахте с измама Орешаров.
  • 11 Morgoth

    9 6 Отговор

    До коментар #8 от "Грую":

    Би ли ми казал точния механизъм по който се подменят бюлетини? Отиваш и тъпчеш в урната преди преброяването, пред очите на още 5-6 души от други партии и 2-3 наблюдателя ли? Или след преброяването подменяш чувала, който после никой никога няма да отвори? Или пък подменяш протокола и фашлифицираш подписите на останалите от комисията, а те след това нямат никакъв проблем с това като го видят публикуван в интернет? Много ми е интересно да разбера трика, който позволява подобна подмяна, защото съм бил в комисия и да ти кажа - не става.

    Коментиран от #13, #18

  • 12 гост

    10 5 Отговор
    А бе лекарите, вижте на това, жена ли е, мъж ли, нещо клепачите как са се надули, фауна ли, флора ли, има вътре, стига ни е тормозило с простотиите си. Айде къш бе.

    Коментиран от #14

  • 13 Другар

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "Morgoth":

    Не обръщайте внимание на комунистическата пропаганда над пролетариата и на самите революционно настроени електорални единици на до преди 30 години единствената партия в България!На тях много им липсват,ватенките с червени ленти на ръкавите,каскетите и колективната отговорност,разберете носталгията им!

    Коментиран от #16

  • 14 Реалист

    8 5 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Хахахахаха - разсмя ме! Инсекти и бръмчат в кошера на тая. Така се е настървила да крадне като за последно, че ако вземе власта Техноимпекс ще ни се стори градинка с рози...
  • 15 СссереМ

    12 4 Отговор
    За първи път съм съгласен с нея,винаги изборите са били манипулини,я с костинброд,я с вашия другар депутат който дори има и присъда за купуване на гласове,доказателствата са безброй и за съжаление не са във ваша полза.
  • 16 Чичо

    4 7 Отговор

    До коментар #13 от "Другар":

    Куриозното е, че комунистическата пропаганда се лее не от устата на Нинова (тя е само цоциалист), а от устата на другарите комунисти Борисов и Цветанов.
    Впрочем Нинова казва верни, макар и неудобни неща.
    Докато в пропагандата на герб даже и датата не е вярна. Ако не вярваш - разходи се малко из България (не в София)!

    Коментиран от #19

  • 17 Коко

    7 3 Отговор
    Значи и президентът е избран с фалшификация.
  • 18 Чичо

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Morgoth":

    Има начин, и той се нарича ПРОТОКОЛ. На последните избори и аз бях в секционна комисия и отказах да подпиша протокола, защото целият беше издраскан от председателя (от герб), и в него фигурираха 107 гласа повече, отколкото бюлетините. И протоколът замина за Софиябез два подписа (и на колегата от ВМРО).
    А какво и как са броили в ЦИК, не ви се и мисли!

    Коментиран от #24

  • 19 Другар

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чичо":

    Моля Ви не обичам да ми казват къде да отида,непрекъснато пътувам и ако искате мога да Ви дам моите очи да гледате през тях,но Бога ми виждам всичко.А само за уточнение,споменатата от Вас София е вече четвърт България за съжаление,така,че си е представителна извадка,както и да го погледнем!
  • 20 Статис

    5 0 Отговор
    Гат яде кифтета ни рива ся ривеш комунистка лъжлива
  • 21 Циганин

    1 1 Отговор
    И преди съм казвал кои партии плащат за гласове но коментарите винаги са били изтривани. Вече няма да казвам за Герб, бсп сдс, ндсв. Най много се плаща на местни избори и винаги е били смешно това че хващат някой със списъци правят му някава санкция и нито питат защо плаща, кой му е дал парите или не предриемат действия срещу партията за която плаща.
  • 22 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Знаем,...то в демократичната борба за кокала,много кости се трошат....
  • 23 Гост

    3 0 Отговор
    Според тази наглата все едно когато бяха на власт Станишев , Виденов и компания не е имало лъжи по изборите!
  • 24 onq s konq

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Чичо":

    Чичооо,...Не ЛЪЖИ!Господ го е казал-не аз:)По въпроса за протокола който според тебе "бил издраскан":ПЪРВО СЕ ПРАВИ ЧЕРНОВА И СЕ ПИШЕ С МОЛИВ-там се трие,драска и т.н.ПОСЛЕ ВЕЧЕ след окончателното му оформяне се прави "беловата",т.е. се преписва на чисто БЕЗ НИКАКВИ ЗАЧЕРКВАНИЯ И ПОПРАВКИ,защото НЯМА ДА ГО ПРИЕМЕ ОКРЪЖНАТА ЦИК/там дето се носят чувалите/.Та ЗА КАКВО "ЗАМИНАВАНЕ" ЗА СОФИЯ ДРЪКАШ?!!А за НЕСЪОТВЕТВИЕТО за което говориш между гласове и бюлетини...ТОВА ПРОСТО Е АБСУРДНО,защото комисията е от 7-9 члена ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ,отделно в ръцете ги гледат ОЩЕ 10-НА "ЗАСТЪПНИЦИ",като накрая ВСЕКИ ОТ ТИЯ ХОРА ПОЛУЧАВА КОПИЕ ОТ ОРИГИНАЛНИЯ ПРОТОКОЛ И ГО ОТНАСЯ В МЕСТНАТА ЦЕНТРАЛА,ОТ КЪДЕТО ПЪК ОБОБЩЕНИТЕ БРОЙКИ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНО МЯСТО СЕ ДОКЛАДВАТ НА ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА В СФ....Ама кви хора сте бе,и как с тая уста с която ЛЪЖЕТЕ,после ЯДЕТЕ ХЛЯБ?!!
  • 25 стоян

    3 0 Отговор
    Според нейните думи това означава че и генерала на 4 самолета е избран чрез фалшификация
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове