Last news in Fakti

15 Март, 2019 16:41 2 097 40

Нинова: Парламентът е изчерпан морално и политически

  • корнелия нинова-
  • бсп

Няма да се върнем в парламента, категоричен е лидерът на левицата

Нинова: Парламентът е изчерпан морално и политически - 1
Снимка: БСП

"Събитията в последните дни доказват правотата на решението ни да излезем от парламента, защото той е изчерпан морално, законодателно и политически", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, цитирана от партийната пресслужба.

Тя коментира, че в последните дни става още по-ясно, че това не е място, на което се пишат закони в интерес на държавата и хората, а място, на което се търгува с една едничка цел - да се задържат управляващите по-дълго на власт.

"Досега имахме тройна коалиция ГЕРБ - ДПС и ОП, а сега вече и търговията с ВОЛЯ на всяка цена крепи мнозинството. Те се борят единствено за власт, докато хората се борят да оцелеят и да живеят нормално. Това е тежка парламентарна агония, която за съжаление ще се отразява всеки ден на българите", заяви лидерът на левицата.

"Няма да се върнем в парламента, защото остава възможността в изборните комисии да се приемат решения с гласовете на половината плюс един от членовете на СИК, което е предпоставка за манипулации и фалшификации", отбеляза още Корнелия Нинова.

Тя добави, че в изборните списъци остават мъртвите души, остава и невъзможността с касационна жалба да се обжалват решения пред ВАС, както и съмненията за подменяне на вота и фалшификация на изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знам

    34 20 Отговор
    Тя е права
  • 2 Аз също знам !

    28 20 Отговор
    Тя е меко казано , напълно права !
  • 3 Тиквата

    19 15 Отговор
    Кокал не се изпуска така. Ще го държат докато не им го вземем с бой. До кога ще е така хора.
  • 4 БКП мафия

    25 16 Отговор
    Излизай в пенсия,като е изчерпан...................

    Коментиран от #15

  • 5 Иванчо

    29 17 Отговор
    Ти кажи за Техноимпекс, ние за парламента знаеме

    Коментиран от #13

  • 6 Хората

    28 10 Отговор
    Ще повярваме на тези когато се откажат от имунитета и облагите, приберат децата си от Запада и ги пратят в Русия. И върнат всички техноимпекси. Тоест никога.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Давид

    9 25 Отговор
    Жените ще ни измият срама . Нинова си знае интереса но не е алчна . И е заобиколена от жени . И мъжете я слушат . Който и да и учителя е добър . А щом учителя е такъв , то и учениците не са по лоши .
  • 9 цв бал

    19 4 Отговор
    То и вие сте изчерпани ,ама не се махате
  • 10 управляващ

    8 2 Отговор
    Нинова здравей!
  • 11 Антисоциалист

    19 13 Отговор
    Господа, доказано е обратното на твъдението на г-жа Нинова - тя и подвластната й партия са изчерпани "морално и политически". Политически са изчерпани защото всяко управление на БСП води България до държавен фалит. Морално са изчерпани, защото идеологията им е лъжа. Цитирам отново Карл Марс "Социализмът е продължение на феодализма и е реакция на прогресивните капиталистически отношения". Цитирам и Желязната лейди Татчър: "Проблемът със социалистите е, че те бързо прахосват чуждите пари". И двамата посочват доказано и вярно оттогава досега и от "... Ванкувер до Владивосток". Последния цитат е грешното географски определение за "Обединена Европа" на г-н Жан Виденов - Премиер от БСП, чиято управа с цел "Да спрем разрухата!" причини държавен фалит.
  • 12 Владимир Владимиров от София

    19 12 Отговор
    Тя Нинова също е изчерпана.За нищо нестава!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Bubbles

    14 0 Отговор
    Не просто парламента - А всичките управници сте изчерпани, но което е по*лошщото изчерпахте всички ресурси на държавата и ги прехвърлихте на своя сметка, а това което не можехтем просто го унищожихте!
  • 15 Ей Го на

    11 12 Отговор

    До коментар #4 от "БКП мафия":

    Герб фесове.
  • 16 Сашо

    11 2 Отговор
    Марешки реши да изкара някой и друг милион от ГЕРБ - рекет. И ще изкара - иначе гербаджиите и така наречените патриоти трябва да пускат кокала. Сега и патриотите могат да изкарат някой лев.
  • 17 Народа

    13 5 Отговор
    Нагли нагли нагли прости крадливи а вие никога сте нямали идеи за да ги изчерпите.какво правехте вие кумоняги за народа та ся оревахте всичко като сте некадърници и един охранител(друг кумонис) ви взе 100пъти власта.това означава едно.нищо не става от вас вън от държавата
  • 18 Грешка

    10 0 Отговор
    Финансово не е изчерпан и там е разковничето. Има за цоцане „държавна” пара.
  • 19 антрашпиц

    9 9 Отговор

    До коментар #13 от "раптър":

    Ако Нинова трябва да я питаме за Техноимпекс ,Бойко трябва за поне 10крупни кражби да го питаме.Не на последно място за 8те молиона които се опита да опрости.Даже съм сигурен,че пак ще ги опрости,ама няма да разберем.

    Коментиран от #25

  • 20 Всички

    7 2 Отговор
    Вън от ТАМ!!!!!!
  • 21 Шляхтиц

    17 8 Отговор
    И ти си напълно изчерпана и преяла, но ходиш там да правиш скандали, да взимаш голяма заплата и да ядеш кюфтета от 30 стотинки.
  • 22 Гагарин

    17 3 Отговор
    Тая и болна от политическа шизофрения говори за другите а описва себе си .па и дават и внимание медиите. Защо ли?
  • 23 Ventura

    11 3 Отговор
    Така е госпожо Нинова, всички Вие сте изчерпани до немай къде. Време е да се свиете в черупката си и да не се показвате никъде .
    Заровете се в шумата, там откъдето сте изпълзяли!
  • 24 бсп

    10 2 Отговор
    Нинова казва, че парламента в който е и тя е изчерпан еди как си.........е това важи и за нея самата и за фирма бсп оод, че са изчерпани и тя, и фирмата и бсп оод!
  • 25 коментар

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "антрашпиц":

    Аха ха ха ха ха.......а пък Костов заедно с Нинова трябва да ги питаме за крупната кражба на България с масовата им приватизация къде са скрили ограбена България!Тук изобщо не става въпрос за ""'крадени""' уж някакви 8 мил.Тук става въпрос за цяла България къде си присвоиха и ченгетата от ДС Манджуков и Митю Гестапото, а пък и не само те, то там беше цялото ДС на бкп на Луканов дясна ръка на Петър Младенов!!!!!
  • 26 селско момиче глупаво

    11 2 Отговор
    Като загубят поредните избори таварищката ще избяга в Америка не в Русия
  • 27 така беше

    13 3 Отговор
    Да, също като вашата партия! Не си представям как комунистите ще узурпират властта и ще тръгнем стремглаво надолу. Дали ще им стигне времето да оберат пак някоя банка, като това няма да им помогне. Има известна прилика между 5-вековното турско владичество по нашите земи и властта на партията БКП, сега зовяща се БСП. Приликата е тази, че хората, които не изповядвали исляма се наричали рая, били обезправени, нападани, малтретирани, като това лека-полека е намаляло значително. Турците са дали възможност някои от българите според способностите си да забогатеят, били уважавани. БКП, сега БСП беше и е враждебно настроена към всички, които не споделят фалшивите им ценности, защото те говорят за братство и равенство, а съвсем друго вършат, разчитайки на тъпотията българска. Провеждаха някакви съзаклятнически събрания с горд и непристъпен вид, наричаха хората врагове на народа и им пречеха да продължат образованието си за сметка на предани селяни и работници. За самото образование да не говорим, първият изпит беше по история на БКП. Нинова е ярък представител на тази партия. Поведението й е заплашително и отвратително. Просперират само държави с многовековна демокрация. В тях има морал, църквата е уважавана, комунистите никога няма да разберат какво представлява демокрацията. Те разбират само от привилегии, отвратително надменно и заплашително поведение, лъжи, криене на истината и безнаказаност. Пази, Боже, България!

    Коментиран от #28

  • 28 Леле майкооо

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "така беше":

    Добър коментар нищо че е малко дългичък но има много за разказване
  • 29 Лицемерка

    8 1 Отговор
    През деня гали агънцата по главата а за вечеря в тавата
  • 30 Бес

    8 1 Отговор
    Да върнат и субсидията от народа..които си е дал гласа за тях...щом няма да (ни) работят повече в парламента!!!!!
  • 31 Народа

    6 1 Отговор
    Не ги слушайте а гледайте какво правят .само грабят като обезумели и за какво децата им да бъдат никой в америка например щото май повечето са там с нашите парички като свршат ще станат американски просяци .тава е кумонисчитата ми глупави факт.
  • 32 До комунягите

    9 3 Отговор
    От както БСП не ходите на работа,парламента се презареди и е готов за нов живот.
  • 33 гост

    6 1 Отговор
    Добре де,Тодоров ден е,защо как ни Кури не яхне метлата,а се занимава с политика,то се видя,че не и се отдава?
  • 34 Професионалист

    4 2 Отговор
    Да, откакто БСП не са в НС парламента,начело с Цвета се презареди за антинародно политика.
  • 35 Другия с коня

    4 0 Отговор
    Много достойно поведение.....Сега кажете Б,В, и т.н като сте казали А и НИКОГА повече не влизайте в Парламента и предайте на Спец Съда Червените Приватизатори да Възстановят парите от съсипаните продадени за скрап Предприятия,както Външнотърговски,така и вътрешни такива и наблюдавайте по-достойните от вас как Управляват....
  • 36 Шварценегер.

    4 0 Отговор
    Курнелия,ела при мен , снимам филм.По физика си пасваме.Ще ми бъдеш дубльорка.То за друго не ставаш.Закъсала си с паричките.Няма и без това да се набуташ във властта.Та, гювеч няма да има.
  • 37 Вега

    0 2 Отговор
    Написаните коментарии са за българката поговорка глупав народ слаба държава
  • 38 Morgoth

    3 0 Отговор
    То и БСП е изчерпано и морално и политически, но седи там и замърсява медийната среда.
  • 39 Реплика

    1 0 Отговор
    "Социалиската" збърка - искаше да каже, че комунистите се самоизчерпаха от Парламента. И ако някой се интересува от тях, може да ги намери на битака. А, ако се върнат, вече ще бъдат втора употреба.
  • 40 Токо

    1 0 Отговор
    Ако дойде на власт Корнелия се чудя какво ще приватизира ? Може би летище София .... за неколко милончета нали работи на загуба ....Е тя разбира се никога няма да се овласти! Председател на партията ще е върхът на кариерата и. Едва ли ще остане претцедател още дълго време. Но премиер ? Хе хе тая жена сигурно пуши много трева.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове